Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ackeey
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la ackeey » 19 nov 2009, 08:45

Sinoc sam po prvi put bio na Jugu, i mislim da necu nikad vise...
Tuzan sam, bijesan i pomalo razocaran.
Cinjenica je da je Portugal bolja ekipa od nas i da mi jos uvijek stvaramo ekipu...
I cinjenica je da neznamo igrati velike utakmice ( to se vec 3 put dokazuje ).
Mislim da nemamosta prigovoriti momcima, falio je Miske, a sada su i kriticari Muratovica i Rahimica skontali sta oni znace nasem timu.
Svaka cast i Medunjaninu, mislim da i nije toliko lose odigrao, ali on se sinoc prepao, pa neka prica ko sta hoce.
O zadnjoj liniji da ne pricam, nemam razloga da mrzim Pandzu, ali on zaista nije kapacitet za repke.
I nemojmo sada biti razocarani, imamo sasvim solidnu repku, pa za Boga miloga, ni susjedi nisu otisli, Turci, Belgija...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 nov 2009, 08:58

Medunjanin je odigrao sasvim solidno imajući u vidu da mu je to prva utakmica u dresu reprezentacije, ne kontam zašto ga ćiro toliko kritikuje. Ali sada se treba pripremati za sljedeće kvalifikacije i nadati se da ćemo biti u trećem šeširu prilikom žrijeba. Evo trenutne situacije:
Rank - Previous rank - Team - Total points
1 1 Spain 39964
2 2 Germany 38294
3 3 Netherlands 37821
4 4 Italy 35838
5 5 England 34819
6 6 Croatia 33677
7 7 Russia 32493
8 8 France 32218
9 9 Portugal 32210
------------------------------
10 11 Czech Republic 30871
11 12 Sweden 30695
12 13 Switzerland 30395
13 10 Greece 30252
14 14 Serbia 29811
15 15 Turkey 29447
16 16 Denmark 29222
17 17 Slovakia 28228
18 18 Romania 28145
19 19 Israel 28052
20 20 Bulgaria 27198
21 21 Finland 26827
22 23 Norway 26210
23 24 Scotland 25646
24 22 Ireland 25638
25 26 Northern Ireland 24518
26 25 Bosnia-Herzegovina 24382
27 27 Austria 24381
28 29 Latvia 23303
29 28 Slovenia 23204
30 30 Hungary 23048
31 31 Lithuania 22071
32 32 Belarus 21515
33 33 Belgium 21426
34 34 Wales 21274
35 35 Macedonia 19409
36 36 Cyprus 18791
37 37 Montenegro 18751
38 38 Albania 18319
39 39 Estonia 17792
40 40 Georgia 15819
41 41 Moldova 15734
42 42 Iceland 15404
43 43 Armenia 15164
44 44 Kazakhstan 14730
45 45 Liechtenstein 13581
46 46 Azerbaijan 13500
47 47 Luxembourg 11872
48 48 Malta 11517
49 49 Faroe Islands 10620
50 50 Andorra 9197
51 51 San Marino 7783

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:00

ma ta lista je obicna k...rina...

Joj kako sam mahmuran i razocaran..Najvise bi se sad volio sa nekim potuci, ali sa nekim jakim da me pravo prebije pa da dodjem sebi....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

BosnianDragon1
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon1 » 19 nov 2009, 09:04

Ja mislim da je greska kriviti Vedu, petog ili desetog. Momci su odigrali onoliko koliko su mogli a ruku na srce Portugalu sa svim svojim zvijezdama je trebao jedan englez u Lisabonu da nas osakati momacki i ovaj talijanski fasista koji nam nije dao faula na protivnickoj strani da nas dobju. A dobili nas jesu no ne smijemo zaboraviti sve one lijepe momente koje su nam ovi momci poklonili tokom ovih kvalifikacija. Sjetite se 7:0 i to ne protiv Malte nego protiv Estonije, Sejinog gola protiv Turske, peha protiv Turske tamo, Belgije, Villin gol iz opsajda u Spaniji... Daleko smo dogurali i treba njegovati ovo. Bice srece i za nas...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 nov 2009, 09:07

[
Ibisevic - dok god on bude igrao mi mozemo samo da sanjamo da cemo pobjediti neku jacu ekipu. Bez njega smo tukli Norvesku, Tursku, Belgiju, sve jace ekipe. Sa njim, nismo uspjeli pobjediti ni jednu jacu ekipu. Momak nezna da primi loptu, da je doda, da je kontrolise, nije brz, nije jak, apsolutna nula na terenu. Jednostavno, dok on igra, imamo igraca manje.

sza se vise qrcute po ibisevicu...stvarnoo ste presli sve granice...sta je muslimovic sinoc napravio STA?ajde reci te mi vi strucnjaci...NISTA ..ciro po meni je medunjnina trebo ostavit u igri jos ....al nema veze...vedo se borio i na pocetku utakmice zamalo da njegova lopta dodje do medunjnina...pa jestel vidjeli kako je lijepo gurnu prema dzeki al fereira spasi cist gol...i zato ne glupirajte se vise sa ti nebulozama....VEDO KRALJU MOJ SVAKA CAST ODIGRO SI ODLICNO BORIO SE ...OSTAVIO SRCE NA TERENU..AL OPET KAZEM NIJE BILO ZADNJE LOPTE PREMA DZEKI I IBISEVICU...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:09

BosnianDragon1 je napisao/la:Ja mislim da je greska kriviti Vedu, petog ili desetog. Momci su odigrali onoliko koliko su mogli a ruku na srce Portugalu sa svim svojim zvijezdama je trebao jedan englez u Lisabonu da nas osakati momacki i ovaj talijanski fasista koji nam nije dao faula na protivnickoj strani da nas dobju. A dobili nas jesu no ne smijemo zaboraviti sve one lijepe momente koje su nam ovi momci poklonili tokom ovih kvalifikacija. Sjetite se 7:0 i to ne protiv Malte nego protiv Estonije, Sejinog gola protiv Turske, peha protiv Turske tamo, Belgije, Villin gol iz opsajda u Spaniji... Daleko smo dogurali i treba njegovati ovo. Bice srece i za nas...
Samo njega, Vedada Ibisevica..Ostalim momcima i Ciri se samo mozemo zahvaliti i pozeliti im mnogo srece sto u privatnom zivotu sto u karijeri.....
No ovom seljaku zelim da mu svaka utakmica prodje ovako, no i prolazi....nece on maketi nigdje sa klupe Hoffenheima..Moze preci jedino u njemackog drugoligasa gdje mu je plafon u odnosu na trenutnu formu..
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 09:11

Jedini krivac za poraz je dvorska luda, sarlatan, manipulator ili ti ga trener svih trenera, Miroslav Ciro Blazevic

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 nov 2009, 09:19

Kad sam se registrirao na ovaj forum (ujedno i jedini na koji sam registriran), to je bilo iskljucivo radi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nikada nisam kritizirao ni jednog igraca, ni trenera, ni clanove strucnog staba reprezentacije. Toga se drzim i dalje, i toga cu se drzati i ubuduce. Znam, uvijek je dobrodosla kritika, ukoliko je pozitivna i konstruktivna, medutim, ja ovim deckima nemam razloga zamjeriti ista.
U nesto vise od godinu dana koliko traju ove kvalifikacije, za mene (osobno) je trajala jedna prelijepa bajka, nazalost, sa tuznim zavrsetkom.Ali, opet, bila je to prelijepa bajka. Od prve utakmice, tamo daleko sa Spanjolskom, ta bajka je meni donosila osmijeh na lice. Svakom nastupu reprezentacije sam se radovao kao malo dijete. I sada, kada je zavrsila ova bajka, zelim svima, od spremacice, masera i fizioterapeuta, do trenera i igraca čestiti sto su mi podarili puno veselja i radosti, želim im reci jedno veliko hvala na svemu sto su ucinili za tako malu zemlju, kao ni jedan korumpirani politicar do sada. Neki kazu da je ovo neuspjeh. Jest, i ja kazem jest neuspjeh je, jer se nismo plasirili, jer svatko tko igra i tko bodri svoje igrace zeli najbolje i ne zeli izgubiti. Medutim, za jednu zemlju ko sto je Bosna i Hercegovina,podijeljena i napacena, u kojoj za svaku stvar treba misljenje i suglasnost triju glava, pa makar i za kopanje bunara, ovo je veliki uspjeh, za mene osobno, ovo je podvig sto je reprezentacija Bosne i Hercegovine ucinila. Samo mogu jos jednom reci: HVALA VAM SVIMA STO SAM GODINU DANA VJEROVAO U BAJKU, I U KOJU VJERUJEM I DALJE, JER ZAVRSETKOM OVE TUZNE BAJKE POCET CE JEDNA NOVA, VJERUJEM JOS LJEPSA.
I jos jedna stvar. Nikad se nisam osvrcao na kritike pojedinih forumasa. Svatko ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem (ukoliko ne vrijeda drugoga). Medutim, neka je sram i stid svih onih sto sad kritiziraju pojedine igrace, sto kritiziraju trenera i reprezentaciju. Toliko su vam ti ljudi podarili srece i uzitka, a vi sad na kraju na njih i drvljem i kamenjem. Lako je biti na kraju pametan i reci trebalo je tako i tako, trebalo je ovog uvest, ovog izvest, najlakse je kritizirati i srusiti sve sto se dosad ucinilo. I ono sto me najvise smeta su te raznorazne teorije zavjere, ovaj se posvadao s ovim pa ne moze igrat, suci su protiv nas, fifa je protiv nas, citava planeta je protiv nas, Bog je protiv nas (jos tu neki psuju i Boga, neki ih i to bude sramota). Ovi prostori su takvi da je najlakse izmanipulirat cojveka. Eto, sad sam se i naljutio a to mi nije bio cilj.

Sinoc sam bio i tuzan s jedne strane ali i ponosan zbog svega sto su ti decki ucinili. i Opet kazem HVALA IM!!!

Nova, jos ljepsa bajka tek pocinje i nitko me ne moze razuvjerit u suprotno!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 nov 2009, 09:25

dubrava je napisao/la:Kad sam se registrirao na ovaj forum (ujedno i jedini na koji sam registriran), to je bilo iskljucivo radi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nikada nisam kritizirao ni jednog igraca, ni trenera, ni clanove strucnog staba reprezentacije. Toga se drzim i dalje, i toga cu se drzati i ubuduce. Znam, uvijek je dobrodosla kritika, ukoliko je pozitivna i konstruktivna, medutim, ja ovim deckima nemam razloga zamjeriti ista.
U nesto vise od godinu dana koliko traju ove kvalifikacije, za mene (osobno) je trajala jedna prelijepa bajka, nazalost, sa tuznim zavrsetkom.Ali, opet, bila je to prelijepa bajka. Od prve utakmice, tamo daleko sa Spanjolskom, ta bajka je meni donosila osmijeh na lice. Svakom nastupu reprezentacije sam se radovao kao malo dijete. I sada, kada je zavrsila ova bajka, zelim svima, od spremacice, masera i fizioterapeuta, do trenera i igraca čestiti sto su mi podarili puno veselja i radosti, želim im reci jedno veliko hvala na svemu sto su ucinili za tako malu zemlju, kao ni jedan korumpirani politicar do sada. Neki kazu da je ovo neuspjeh. Jest, i ja kazem jest neuspjeh je, jer se nismo plasirili, jer svatko tko igra i tko bodri svoje igrace zeli najbolje i ne zeli izgubiti. Medutim, za jednu zemlju ko sto je Bosna i Hercegovina,podijeljena i napacena, u kojoj za svaku stvar treba misljenje i suglasnost triju glava, pa makar i za kopanje bunara, ovo je veliki uspjeh, za mene osobno, ovo je podvig sto je reprezentacija Bosne i Hercegovine ucinila. Samo mogu jos jednom reci: HVALA VAM SVIMA STO SAM GODINU DANA VJEROVAO U BAJKU, I U KOJU VJERUJEM I DALJE, JER ZAVRSETKOM OVE TUZNE BAJKE POCET CE JEDNA NOVA, VJERUJEM JOS LJEPSA.
I jos jedna stvar. Nikad se nisam osvrcao na kritike pojedinih forumasa. Svatko ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem (ukoliko ne vrijeda drugoga). Medutim, neka je sram i stid svih onih sto sad kritiziraju pojedine igrace, sto kritiziraju trenera i reprezentaciju. Toliko su vam ti ljudi podarili srece i uzitka, a vi sad na kraju na njih i drvljem i kamenjem. Lako je biti na kraju pametan i reci trebalo je tako i tako, trebalo je ovog uvest, ovog izvest, najlakse je kritizirati i srusiti sve sto se dosad ucinilo. I ono sto me najvise smeta su te raznorazne teorije zavjere, ovaj se posvadao s ovim pa ne moze igrat, suci su protiv nas, fifa je protiv nas, citava planeta je protiv nas, Bog je protiv nas (jos tu neki psuju i Boga, neki ih i to bude sramota). Ovi prostori su takvi da je najlakse izmanipulirat cojveka. Eto, sad sam se i naljutio a to mi nije bio cilj.

Sinoc sam bio i tuzan s jedne strane ali i ponosan zbog svega sto su ti decki ucinili. i Opet kazem HVALA IM!!!

POTPIS!!!
KONACNO PAMETAN KOMENTAR...BRAVO CIRO BRAVO ZMAJEVII...I JA SAM TUZAN VJERUJTE MI ODAVNO SE OVAKO NISAM OSJECO AL SAM U DUBINI SVOJE DUSE PONOSAN NA CIRU NA NASE MOMAKE HEJ BA LJUDI JEDNA MALA ZEMLJA KAO STO JE BIH IZBACILA JE JEDNU TURSKU,BELGIJU..ZAR VAM TO NIST NA ZNACI..PA PROTIV VELESILA PORTUGALA JE BILA RAVNOPRAVNA..SAMO SPORTSKA SRECA I SUDIJE TO MORAM NAPISAT SU OMOGUCILI PORTULAU JUZNU AFRIKU...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:33

za razliku od vas ja pratim reprezentaciju jos od prve utakmice, dakle sa Albanijom.....

Svaka cast svima napravili smo veliki posao kroz ove kvalifikacije...Jedino zamjerim ovom klocu Ibisevicu sto nista nije pokazao i sto je konstantno zauzimao necije mjesto u reprezentaciji..Sa nekim drugim napadacem umjesto Ibisevica mogli smo imati Dzeku kao ubjedljivo najefikasnijeg strijlca u kvalifikacijama, mogli smo proci Portugal mozda, barem smo mogli dati neke golove..No ovaj kloc je samo smetao i cak odbranio jedan ili dva cista gola...

i sto mi je jos extra mrzak je cinjenica da je umisljen..Ostali nasi igraci (velika vecina) voli nase navijace, dodju i grle se sa njima, slikaju, daju izjave novinarima i TV ekipama, no ovaj seljak iz Vlasenice digne glavu i prolazi kao brzi voz pored raje...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 19 nov 2009, 09:36

mogao bih toliko toga napisati, jer mi se toliko toga vrti po glavi, ali necu...samo cu reci:
HVALA VAM ZMAJEVI STO STE MI U PROTEKLU GODINU DANA DONIJELI TOLIKO SRETNIH I RADOSNIH TRENUTAKA!!!
Je da je tuga sad prevelika, ali je to dokaz da sam zbog vas bio sretan...
Volim te Bosno!!!
Volim te Bosno!!!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 19 nov 2009, 09:40

Zenicajesampion je napisao/la:za razliku od vas ja pratim reprezentaciju jos od prve utakmice, dakle sa Albanijom.....

Svaka cast svima napravili smo veliki posao kroz ove kvalifikacije...Jedino zamjerim ovom klocu Ibisevicu sto nista nije pokazao i sto je konstantno zauzimao necije mjesto u reprezentaciji..Sa nekim drugim napadacem umjesto Ibisevica mogli smo imati Dzeku kao ubjedljivo najefikasnijeg strijlca u kvalifikacijama, mogli smo proci Portugal mozda, barem smo mogli dati neke golove..No ovaj kloc je samo smetao i cak odbranio jedan ili dva cista gola...
Ti si liku pravo isfrustriran.Jel si nezaposlen jel ti zena ili djevojka ili momak nedaju neku stvar pa si pod prititiskom.Pusti Vedada na miru.Pa da je i panj da li imamo boljeg.A na kraju krajeva nije on sebe stavio u igru za to trebas kriviti onog Tudjmanovca a ne njega.A ono "SELJAK" i "ZELIM DA MU SVAKA UTAKMICA PRODJE OVAKO"
svaka cas dokazao si da ti samo lijeva strana mozga radi a i to sumnjam.
VEDO KRALJU BIT CES OPET ONAJ PRAVI...A dusmani nek sisaju lagano...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 09:42

dubrava je napisao/la:Kad sam se registrirao na ovaj forum (ujedno i jedini na koji sam registriran), to je bilo iskljucivo radi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nikada nisam kritizirao ni jednog igraca, ni trenera, ni clanove strucnog staba reprezentacije. Toga se drzim i dalje, i toga cu se drzati i ubuduce. Znam, uvijek je dobrodosla kritika, ukoliko je pozitivna i konstruktivna, medutim, ja ovim deckima nemam razloga zamjeriti ista.

Ja ne kontam sta ustvari zelite reci sa ovim postovima, pa ebiga nismo potplaceni novinari da moramo na svaku cirinu pljeskati, svi ste u fazonu patriotizma i onog, ma dobro je. E, pa nije dobro, dusa me boli kad vidim da Slovenci sa repkom koja nije ni do koljena Zmajevima ide na SP, a mi zahvaljujuci ponajvise dvordkoj ludi Cirolitu opet ostajemo kuci. Ebo bajku sa nesretnim zavrsetkom

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:53

DENZEL1 je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:za razliku od vas ja pratim reprezentaciju jos od prve utakmice, dakle sa Albanijom.....

Ti si liku pravo isfrustriran.Jel si nezaposlen jel ti zena ili djevojka ili momak nedaju neku stvar pa si pod prititiskom.Pusti Vedada na miru.Pa da je i panj da li imamo boljeg.A na kraju krajeva nije on sebe stavio u igru za to trebas kriviti onog Tudjmanovca a ne njega.A ono "SELJAK" i "ZELIM DA MU SVAKA UTAKMICA PRODJE OVAKO"
svaka cas dokazao si da ti samo lijeva strana mozga radi a i to sumnjam.
VEDO KRALJU BIT CES OPET ONAJ PRAVI...A dusmani nek sisaju lagano...
Ma nikad on nece biti ni blizu ko sto je bio..Moze samo da vrti te golove na TV iz prvog dijela prosle sezone...Tu je zablistao, no iskreno, ono bas iskreno i iz srca, i ta vecina golova je bezveze..daje golove iz peterca vecinom, samo postavi nogu i da gol....pa zabij drvo u peterac i pola toga ce uci u gol...
Zadnja izmjena: Zenicajesampion, dana/u 19 nov 2009, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 19 nov 2009, 09:53

Uz dužno poštovanje prema godinama gosp. Blaževića, osim tog njegovog dugogodišnjeg životnog iskustva, njegov jedini kvalitet je moć da stvori veliku eforiju, da iskrivi činjenice, da polemizira vješto i gosp. je jako, jako nedosljedan, osim u onoj staromodnoj formaciji koju igra od početka svog nogometnog života. Ne znam da li je bio svjestan kako sada nije imao Bobana, Prosinečkog, Šukera, Jarnija, Štimca, Bilića i ostale, ali dovoljan je bio njegov sinoćnji izrac lica, koji je govorio "e Ćiro, malo si se zajeb'o".

Evo samo jedan jedini, slikovito prikazani komentar koji će nam pokazati koliko možemo protiv jakih reprezentacija.

BiH vs. Španija = 0 bodova (2:6)
BiH vs. Turska = 1 bod (2:3)
BiH vs. Portugal = 0 bodova (0:2)

p.s. Onakva euforija, koja je pratila ovu našu reprezentaciju, je na kraju i dohakala onim mladićima ! Sve je ličilo na cirkus a igrači na mede na lancima ...

p.p.s. Mi smo mali i uvijek ćemo to biti ! Nikada nećemo postati respektabilni, nikada veliki, nikada oni vrijedni poštovanja, pa da nas cijeni protivnik, FIFA, UEFA.

p.p.p.s. Samo da od poraza ne napravimo onu čuvenu moralnu pobjedu ! Onda ćemo definitivno ličiti na neke, nama bliske.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:55

mede sa lancima hahahahahahaah bolesno jarane al sam se nasmijao...cuj mede sa lancima hahahahahah
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 nov 2009, 09:56

u Lisabonu smo propustili sansu onakvi ziceri se ne mogu ponoviti dva puta....sinoc nismo nista napravili fizicka sprema je nula maltene hodamo po terenu dok svaki portugalski fudbaler pretrci tri puta vise od naseg a i taktika nijde veze 3-5-2,,kasnije 3-4-3 to se moze raditi jedino na playstationu..sto se tice igraca Ibisevic kad ga vidim znam da nema nista od gola Salihovic pa frajer ne zna uputiti upotrebljiv centarsut svaki korner koji je izveo je bio na prvu stativu sto su portugalci kupili i slagali nam kontre...sve u svemu imamo mi jos dosta za nauciti..raja se ovdje podigne previse pa im treba prizemljenje kao sinoc..cinjenica je da smo zijanili sve utakmice s dva najjaca tima u nasoj grupi to su Spanija Turska bod uzeli...ovom prilikom cestitam Sloveniji na prolazu fkt su senzacija, najjaci klub u kojem igra neki slovenac je Koln s Novakovicem i ljudi izbace ruse svaka cast...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 09:59

Ne mogu ništa da tupavo kažem, u depresiji sam totalnoj još od Lisabona, znao sam da je nemoguće nakon onakve utakmice nadoknaditi propušteno. Makar se nadam da smo neke pouke izvukli iz svega ovoga, iako ćemo se načekati da bi te pouke primjenili u praksi.

Ćiru sam uvijek podržavao, kardinalna greška sinoć što je izveo Medunjanina a uveo Muslimovića. Odbrambeno smo stajali jako dobro u prvom poluvremenu, što se drastično promjenilo time što je izašao Medunjanin.

Vedo nije igrao za reprezentaciju kada je bio u vrhunskoj formi, bio je na klupi, sada kada je daleko od prave forme on starter. Nejasno.

Nadam se da je sa pričom oko našeg "Bastiona" u Zenici završena. Na onoj oranici se ne može igrati, Koševo je jedini pravi stadion gdje reprezentacija može igrati.

Katastrofalna greška je bila to što se nismo očistili od kartona pred Španiju. Ta nam utakmica nije ništa značila, morali smo misliti i o tome.

Moramo prestati da igramo više na destrukciju nego konstrukciju jer imamo puno bolje igrače za konstruktivan pristup. Bajramović, Misimović?, Pjanić, ovi igrači se moraju ukomponirati u prvi sastav.

Utakmice se dobivaju ili gube na sredini terena. To valjda svi znamo a uvijek zanemarujemo i preskačemo sredinu, i pored ovakvih igrača.

Roknut ću se majkemi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

°°°maniac°°
Kontakt:

Post Postao/la °°°maniac°° » 19 nov 2009, 10:02

jarane idi pisi knjigu

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 10:03

Bilino Polje je najbolji i najljepsi stadion gdje je atmosfera najbolja, no slazem se sa cinjenicom da je previse forsiran...
No Kosevo ja k..ina obicna..Bolje je 10 puta igrati na Grbavici nego na onoj ledini...Pored toga sto se to ne bi igralo na Tusnju gdje bi isto tako bila odlicna atmosfera..Cak i u Mostaru ili Banja Luci, sasvim svejedno..sve je bolje nego Kosevo, cak i stadion Rudara iz Kaknja
Zadnja izmjena: Zenicajesampion, dana/u 19 nov 2009, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.