Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
galata-real tžk1 kvota 1,75 jednostavno 3 najgrublja igraca reala ne igraju,alonso,ramos i pepe.a turci ce ginut pa bi moglo proci
Dortmund-Malaga 1 1.45
Gotze daje gol 3.50
Mario Gotze bi večeras mogao eksplodirati i zabiti i dva ili više gola no mislim da zabija barem jedan i pobjeda borussije sasvim dovoljno za solidan ticket.
sretno
Gotze daje gol 3.50
Mario Gotze bi večeras mogao eksplodirati i zabiti i dva ili više gola no mislim da zabija barem jedan i pobjeda borussije sasvim dovoljno za solidan ticket.
sretno
Hyde-Ebbsfleet U. 2/1 kv 26
GL
GL

Lawler 10 - 5 Patrickbevanda4 je napisao/la:lawler - patrick 1 @1,70
(nisam stigao pogledati mladoga Brecela danas protiv Patricka. Ali čitam po forumima da nije ovaj igrao toliko dobro, koliko je belgijanac imao kikseva.. Za Patricka je prolazak u drugo kolo kvalifikacija ogroman uspjeh, no mislim da je tu priči kraj. Sutra ide na 41-godišnjeg Roda Lawlera poznatog po taktiziranju i sporoj igri (većina današnjih igrača su "brzopotezni".. što bi se reklo run & gun, te imaju velikih poteškoća sa igračima poput Lawlera. To se dosta odražava u psihi nakon 10-ak odigranih frejmova koji znaju potrajat i po sat vremena) Sve u svemu, mislim da su kladione dosta podcijenile Roda, te očekujem padanje kvote do sutra ujutro (nešto slično kao i sa Bairdom jutros)
Trebao bi iskustvom i smirenošću lagano proći ovog snooker autsajdera.
GL!
U desetom selu živi Antuntun!
Ovo je jako interesantan meč, gosti već prežaljeni i po svemu sudeći ostatak utakmica će igrati for fun. Prvi meč ove dvije ekipe je došao 2/1, još jutros sam to vidio i posumnjao. Pričao sam sa nekim kolegama koji prate ta dešavanja sa ostrva i rečeno mi je da se veće svote novca uplaćuju na golove, vidim i na azijskom marketu počinje kvota polako da pada. Ovo sve što sam rekao ne umanjuje izglede za prelaz, dapače jako ''smrdi'' na to!!!zgmiky je napisao/la:Hyde-Ebbsfleet U. 2/1 kv 26
GL
MIA SAN MIA!!!
Nakon vrlo uspjesne sedmice i pauze od 2 dana, idemo dalje
Montreal Canadiens @ 1.600
Money Line - Spiel
Washington Capitals @ Montreal Canadiens
San Jose Sharks @ 1.750
Money Line - Spiel
San Jose Sharks @ Columbus Blue Jackets
Chicago Bulls -4.5 @ 1.909
Handicap
Toronto Raptors @ Chicago Bulls
Miami Heat -6 @ 1.909
Handicap
Milwaukee Bucks @ Miami Heat
Über 194 @ 1.909
Gesamtzahl Punkte Über / Unter
Washington Wizards @ New York Knicks
Mehrere Arten 5er Kombi
Einsatz 10.00
Mögliche Gewinne 194.79

Montreal Canadiens @ 1.600
Money Line - Spiel
Washington Capitals @ Montreal Canadiens
San Jose Sharks @ 1.750
Money Line - Spiel
San Jose Sharks @ Columbus Blue Jackets
Chicago Bulls -4.5 @ 1.909
Handicap
Toronto Raptors @ Chicago Bulls
Miami Heat -6 @ 1.909
Handicap
Milwaukee Bucks @ Miami Heat
Über 194 @ 1.909
Gesamtzahl Punkte Über / Unter
Washington Wizards @ New York Knicks
Mehrere Arten 5er Kombi
Einsatz 10.00
Mögliche Gewinne 194.79
- L'Avvocato
- Kontakt:
Prva pa kiks.L'Avvocato je napisao/la:
Eto na neki manji ulog ... valjda prodje.
Cuj remi ... ej kurate srece.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Doncaster-Carlisle dosta sumnjiva tekma
prelaz

- EmirSioux89
- Kontakt:
D.Williams (Brooklyn) (19,5) - Over (1,85)
Bruklin odnosno Wiliams zadnja dva meca je ubacio 62 poena, zadnja 4 meca je isao preko ponudjene margine, momak je u strasnoj formi.Po meni najbolji igrac Bruklina (posle Mirze
) do sad je Wiliams sa Philadelphijom imao veoma dobar skor zadnja tri meca (16, 22, 27).Ocekujem da ce lagano da prebaci ovu marginu...
David Lee (G.State) (18,5) - Over (1,85)
Lee-a igram jer nema u ponudi Currya vijerovatno bi on bio prva opcija, ne znam sto ga nema jer uvijek bude pa kontam mozda ga nema a ako ga nema Lee je "jedini" od ovih ostalih sto bi trebao da razvali veceras.Nije neka ubjedljiva analita nekako na osjecaj cu da ga odigram.
K.Bryant (LA Lakers) (28,5) - Over (1,85)
Pobjeda Lejkersa veceras nije upitna, Howard u zadnje vrijeme nije u nekoj formi pa da kazemo evo Kobe, Howard i Nash su se ono rasporedili, al nije tako Howard ne igra bas dobro u zadnje vrijeme, Kobe je neki dan kad sam ga masio za pare imao sut na nekih 45% a postigao 24 poena od nekih 5-6 suteva za 3 poena nije pogodio ni jedan, tu noc nije bio pravi Brajant a momak je postigao 24 poena, a nije ga islo.Veceras racunam na to da ce da ga ide i da ce da prebaci ovu granicu lagano
za sad je 2/3 nadam se kad ustanem da ce bit sve zeleno
Sretno svima koji prate...
Bruklin odnosno Wiliams zadnja dva meca je ubacio 62 poena, zadnja 4 meca je isao preko ponudjene margine, momak je u strasnoj formi.Po meni najbolji igrac Bruklina (posle Mirze

David Lee (G.State) (18,5) - Over (1,85)
Lee-a igram jer nema u ponudi Currya vijerovatno bi on bio prva opcija, ne znam sto ga nema jer uvijek bude pa kontam mozda ga nema a ako ga nema Lee je "jedini" od ovih ostalih sto bi trebao da razvali veceras.Nije neka ubjedljiva analita nekako na osjecaj cu da ga odigram.
K.Bryant (LA Lakers) (28,5) - Over (1,85)
Pobjeda Lejkersa veceras nije upitna, Howard u zadnje vrijeme nije u nekoj formi pa da kazemo evo Kobe, Howard i Nash su se ono rasporedili, al nije tako Howard ne igra bas dobro u zadnje vrijeme, Kobe je neki dan kad sam ga masio za pare imao sut na nekih 45% a postigao 24 poena od nekih 5-6 suteva za 3 poena nije pogodio ni jedan, tu noc nije bio pravi Brajant a momak je postigao 24 poena, a nije ga islo.Veceras racunam na to da ce da ga ide i da ce da prebaci ovu granicu lagano

za sad je 2/3 nadam se kad ustanem da ce bit sve zeleno

Sretno svima koji prate...
Manchester United!
Prošla dva lijepa para.. Skoro i malaga x2, al što reći... u 90' i 92' primit 2 gola.... Strašnobevanda4 je napisao/la:od LP-a na glavni tiket ide:
galata - real gg3+ @2,05
(ganjao sam ovo prvu utakmicu, moglo je vrlo lako uć, al jbg, santiago bernabeu je učinio svoje. Danas neće biti Bureka, pa očekujem da povuku Sneijder i Drogba (a vukli su i prošlu utakmicu, posto se Yilmaz nije 3 puta ukazao u 90 min.) Trener Galete kaže da se nada čudu u Istanbulu večeras. Pa kad je već optimističan on, bit ću i ja. Mislim da Galata može do gola, ako ne i dva. Nemaju što izgubit 3-0 gube, krenit će žestoko od prve minute. Očekujem dosta atraktivnu utakmicu sa puno udaraca na gol.. A ne vjerujem da i momčad kakva je Real neće zabit bar jednog. Sve u svemu, ovo mi izgleda kao dosta realan bet za ovu utakmicu!
Na pomoćnom (narodnom) tiketu naći će se malaga X2 @3,25.. Teško da ima šanse, Borussia je stvarno jaka ove sezone i čisto sumnjam da će i ova utakmica završit bez golova. Ali ovakvo podcijenjivanje od strane kladione ne može proć nezapaženo. Stavit kvotu preko 9 na neki klub u četvrtfinalu LP-a je van svake pameti (sjetite se arsenala prije par tjedana) Probat ću još sa: drogba daje gol @4,00 ponavljam - nema Yilmaza, mogao bi Drogba pod stare dane bušit Reala (imao je par izglednih i prošlu utakmicu)
A u singlu dodajem da sneijder daje 1. gol @20,00
Nadam se da će nešto proć večeras, kvote su velike, al znamo svi što je nogomet!

Sneijder dao, al ne prvi.
Williams Dero. (Bro-Phi)--19.5+ 2
Harden J. (Hou-Pho)--25.5+ 2
Memphis-Charlotte 1
Memphis jer treba treci par
Harden J. (Hou-Pho)--25.5+ 2
Memphis-Charlotte 1
Memphis jer treba treci par
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- Ne mogu se pozdravljati, vidim da niko večeras nije profitirao, čim niko nista ne izbacuje :/ ; Nevjerovatna noć i glupe igre i parovi 
# Sad svratim do kladionice i odigrao sam nešto, pa ko hoće nek isprati ~ ali bolje je da to niko ne radi, jer mi je 3 dana inspiracija za kladionicu i dobitak na veoma niskom nivou. Ali eto da probamo:
Veles S. - Emelec - 1 /1,90
Carolina - Pittsburgh - 2 /2,05
Montreal - Washington - 1 /2,05
La Lakers - New Orleans - 1 /1,25
Curry (-23,5+) - 2 /1,85
D. Williams (-19,5+) - 2 /1,75
@ Ulog 30KM, dobitak 969,30KM
@Kladionica 5plus
@@Sretno :/

# Sad svratim do kladionice i odigrao sam nešto, pa ko hoće nek isprati ~ ali bolje je da to niko ne radi, jer mi je 3 dana inspiracija za kladionicu i dobitak na veoma niskom nivou. Ali eto da probamo:
Veles S. - Emelec - 1 /1,90
Carolina - Pittsburgh - 2 /2,05
Montreal - Washington - 1 /2,05
La Lakers - New Orleans - 1 /1,25
Curry (-23,5+) - 2 /1,85
D. Williams (-19,5+) - 2 /1,75
@ Ulog 30KM, dobitak 969,30KM
@Kladionica 5plus
@@Sretno :/
Fix uto 20:45 Dortmund-Malaga 1 1.50
Fix sri 20:45 Barcelona-PSG 1 1.35
Fix sri 20:45 Juventus-Bayern GG 1.70
Fix čet 18:00 Rubin-Chelsea GG 1.80
Fix čet 21:05 Lazio-Fenerbahce 1 1.80
Fix čet 21:05 Basel-Tottenham GG 1.65
Fix čet 21:05 Newcastle-Benfica GG 1.75
Fix sub 15:30 Bayern-Nurnberg 1 1.20
Fix sub 15:30 Greuther Furth-Dortmund 2 1.45
Fix sub 16:00 Everton-QPR 1 1.40
Fix sub 16:00 Reading-Liverpool 2 1.45
Fix sub 17:00 Troyes-PSG 2 1.55
Fix sub 18:00 Karabukspor-Galatasaray 2 1.55
Fix ned 17:00 Atl.Madrid-Granada 1 1.35
Fix ned 20:45 Milan-Napoli GG 1.65
Dobitak 3044 KM
uplata 5 KM
Fix sri 20:45 Barcelona-PSG 1 1.35
Fix sri 20:45 Juventus-Bayern GG 1.70
Fix čet 18:00 Rubin-Chelsea GG 1.80
Fix čet 21:05 Lazio-Fenerbahce 1 1.80
Fix čet 21:05 Basel-Tottenham GG 1.65
Fix čet 21:05 Newcastle-Benfica GG 1.75
Fix sub 15:30 Bayern-Nurnberg 1 1.20
Fix sub 15:30 Greuther Furth-Dortmund 2 1.45
Fix sub 16:00 Everton-QPR 1 1.40
Fix sub 16:00 Reading-Liverpool 2 1.45
Fix sub 17:00 Troyes-PSG 2 1.55
Fix sub 18:00 Karabukspor-Galatasaray 2 1.55
Fix ned 17:00 Atl.Madrid-Granada 1 1.35
Fix ned 20:45 Milan-Napoli GG 1.65
Dobitak 3044 KM
uplata 5 KM
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
sto nema igraca u premieru 

- vendeta1921
- Kontakt:
Slavija-Gosk 2 7,50
ako imate sta na racunu probajte na neku sicu,sutra ce par vjerovatno biti blokiran u svim kladionicama
ako imate sta na racunu probajte na neku sicu,sutra ce par vjerovatno biti blokiran u svim kladionicama

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- vendeta1921
- Kontakt:
jedva ali uzele su se pare ovo u 90+ i borusia 1 u 90+ ljepotanemaime je napisao/la:galata-real tžk1 kvota 1,75 jednostavno 3 najgrublja igraca reala ne igraju,alonso,ramos i pepe.a turci ce ginut pa bi moglo proci

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
sinoć su postavljena 4 para snooker "duhova" koja sam vam predložio odigrat u sistemu i to je izbrisano od strane moderatora, jer je, priznajem, prvi dio posta bio klasični primjer spama! Ali kolegi @Devilu je očito promakao drugi dio posta koji se sastojao od prijedloga i savjeta. Pošto ne mogu quotat moram ovako:
chuang - poomjaeng 2 @2,50 (9-10)
delu - burns 1 @2,00 (10-2)
duffy - swaill 2 @2,20 (6-10)
lines - baird 2 @2,10 (9-10)
sistem 3/4
Nadam se da je netko vidio i ispratio.. Ja sam kao i obično - PRESPAVAO UPLATIT DOBITNI TIKET... Al kad vam se to desi 10-ak puta u par mjeseci, počnete se privikavat...
Sutra još traju kvalifikacije, ako mi se što svidi od "iznenađenja" uzet ću. Možda i postavim za zainteresirane
chuang - poomjaeng 2 @2,50 (9-10)
delu - burns 1 @2,00 (10-2)
duffy - swaill 2 @2,20 (6-10)
lines - baird 2 @2,10 (9-10)
sistem 3/4
Nadam se da je netko vidio i ispratio.. Ja sam kao i obično - PRESPAVAO UPLATIT DOBITNI TIKET... Al kad vam se to desi 10-ak puta u par mjeseci, počnete se privikavat...
Sutra još traju kvalifikacije, ako mi se što svidi od "iznenađenja" uzet ću. Možda i postavim za zainteresirane

- Titova-Juga
- Kontakt:
kinder_jaje je napisao/la:sto nema igraca u premieru
I prošle godine nisu stavili margine igrača nekoliko utakmica prije kraja sezone.
DEBILI !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Pa da li ima u drugim kladarama ili je tako kod svih kladara?Titova-Juga je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:sto nema igraca u premieru
I prošle godine nisu stavili margine igrača nekoliko utakmica prije kraja sezone.
DEBILI !

- Titova-Juga
- Kontakt:
kinder_jaje je napisao/la:Pa da li ima u drugim kladarama ili je tako kod svih kladara?Titova-Juga je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:sto nema igraca u premieru
DEBILI !
Ima u svim osim u derbiju, oni su zbog poreznih dugova zakapijani

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.