Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlPrincipino » 09 apr 2013, 18:30

betton je napisao/la:Paolo Tagliavento i Andrea Gervasoni dobili mjesec dana zabrane sudjenja zbog svojih "herojskih" odluka i maestralnog sudjenja u utakmicama Fiorentina-Milan,odnosno Inter-Atalanta.

Moglo bi se reci konacno neke reakcije.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 apr 2013, 18:36

AmiciDiNessuno je napisao/la:inter se zali na sudjenje a Cambiaso dobije jedan mec kazne zbog pogibeljnog starta, dok Balotelli dva zbog podjebavanja sudije.Ovako je bilo i prije farsopolia, samo su kukali a ekipa nije funkcionisala nikako, barem ove godine znaju da imaju smece u ekipi pa se mogu pomirit.
Guarin prisao linijskom sudiji dobio 1 utakmicu suspenzije,Cassana prigovorio 2 utakmice suspenzije,Ranocchia rekao "vergogna"i dobio 1 utakmicu suspenzije,navodno Cambiassu uzeto u obzir izvinjenje svima u juventusovoj svlacionici,tako da trolu mali gledaj ovu sliku i vidi sto se zalimo,vama i Milanu sude perfektno,svirano vam po 8,9 penala Interu 3(zadnje 21 kolo nijedan nije sviran a evo na slici se vidi sta je trebalo svirati sta ne)

slika
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 apr 2013, 18:40

Meni ovdje sve regularno :?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 apr 2013, 18:43

IlPrincipino je napisao/la:Meni ovdje sve regularno :?
Naviko si pljahat pa ti sve normala :mrgreen:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 apr 2013, 18:50

Ma navikao sam da se zalite na sve. A kada je u vasu korist to presutite ;)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 apr 2013, 18:54

IlPrincipino je napisao/la:Ma navikao sam da se zalite na sve. A kada je u vasu korist to presutite ;)
Zalit cemo se uvijek kad nas ostete,a ne sjecam se ove sezone kad je bilo u nasu korist niti bi volio da sude u neciju korist.

Zanetti: "We're up against everyone? It's been like that ever since I've been at the club. We like it that way. We like to win and lose honestly"

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 apr 2013, 19:03

Trequartista je napisao/la:Nešto sam načuo da se Oriali vraća u Inter. Je li to znači da će taj klub opet početi dovoditi igrače sa falsifikovanim pasošima? :? :roll:
Da.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 apr 2013, 19:08

betton je napisao/la:Paolo Tagliavento i Andrea Gervasoni dobili mjesec dana zabrane sudjenja zbog svojih "herojskih" odluka i maestralnog sudjenja u utakmicama Fiorentina-Milan,odnosno Inter-Atalanta.
A Guida kad ce? :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 09 apr 2013, 19:11

Mi pratimo samo juventus,nas drugi ne interesuju jer su i suvise mali za nas da bi se na njih obazirali,nikad niti jednu raspravu ovdje nismo pokrenuli,ne kontamo zasto nam se banuju braca,samo cemo odgovorit ako nam neko dirne u religiju...
Skupina bolesnika...

Ne odgovarajte im ba nista,nisu vrijedni niti jednog slova,izvinjavam se za par pojedinaca od kojih se mogu procitati kvalitetne stvari.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 apr 2013, 19:17

sanjingr je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Ma navikao sam da se zalite na sve. A kada je u vasu korist to presutite ;)
Zalit cemo se uvijek kad nas ostete,a ne sjecam se ove sezone kad je bilo u nasu korist niti bi volio da sude u neciju korist.

Zanetti: "We're up against everyone? It's been like that ever since I've been at the club. We like it that way. We like to win and lose honestly"
i Zanetti prolupo :?

a to da se ne sjecas ne bih da ti dajem primjere jer ih znas i sam samo se pravis .... :arrow:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 apr 2013, 19:18

Moggi sve namestio opet :evil: :twisted:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 apr 2013, 19:48

ma J**+ mi se za merdama i bilanistima ( cast izuzetcima)! ovo je tema Seria-a i imam pravo da pisem sto zelim! Pojedini misle da je ovo njihova babovina , pa zbog svakog posta Interovaca ispisu 3 stranice KONTRA, nema veze dali su u pravu ili ne! Sutra da svi dubrentusovci pocrknu, ja ni jednog posta necu napisati , jer me ne zanimaju! Samo sto oni nemogu od muke da ne pisu, i uvijek se nadu u svakom postu! I ja ovdije kada nesto postam , to ne znaci da vama pisem , nego svim normalnim ljudima , koji ce pametno odg. a ne glupostima! a sad prtina 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 apr 2013, 19:54

Ja neznam kako ovi ovdje što se u sve miješaju i sve moraju komentirat,pogotovo ono što se tiče rivalskih klubova,nisu prokomentirali i jednu situaciju sa utakmice svojeg kluba koje se desila nedavno.Mora da im je promaklo nekako.Vaša sreća da sam sad nabasao na te slike pa se možete i time pozabavit.slika
slika
slika

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 apr 2013, 20:15

Bilo je sigorno 2-3 stranice o tome na temi Juventusa.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 09 apr 2013, 20:16

sanjingr je napisao/la:
AmiciDiNessuno je napisao/la:inter se zali na sudjenje a Cambiaso dobije jedan mec kazne zbog pogibeljnog starta, dok Balotelli dva zbog podjebavanja sudije.Ovako je bilo i prije farsopolia, samo su kukali a ekipa nije funkcionisala nikako, barem ove godine znaju da imaju smece u ekipi pa se mogu pomirit.
Guarin prisao linijskom sudiji dobio 1 utakmicu suspenzije,Cassana prigovorio 2 utakmice suspenzije,Ranocchia rekao "vergogna"i dobio 1 utakmicu suspenzije,navodno Cambiassu uzeto u obzir izvinjenje svima u juventusovoj svlacionici,tako da trolu mali gledaj ovu sliku i vidi sto se zalimo,vama i Milanu sude perfektno,svirano vam po 8,9 penala Interu 3(zadnje 21 kolo nijedan nije sviran a evo na slici se vidi sta je trebalo svirati sta ne)

Tvoj hronicni problem je sto ne uvidjas da je inter ove i prosle sezone taraba, krs ekipa koja bljesne ponekad kao u Torinu.Lakse ti je sve svalit na sudije nego pogledat kante koje igraju za tvoj tim.Juventus je do neki dan kupio 7-a mjesta i znali smo da smo krs, jer kad ti Grygera igra ili Molinaro jasno ti je.Nismo svaljivali krs ekipu na sudije, ponekad da, ali znali smo da nam je kvalitet tada bio truba, samo je kod vas interista hronicna bolest ili uklesana dna karakteristika sto se prvo pljuju suci a to je fakt od kad pratim serie a, spickaju se milijarde i onda suci krivi, Moggi ovo ono vergogna ovo ono, a ono taraba ekipa ili puno zvijezda i glumaca pa se ne osvoji skudeto.Ti si tipican primjerak jednog momka odgojenog na takvoj jednoj matrici gazzette i slicnih sranja koji nakon toliko ispiranja mozga tesko da moze da shvati da je inter truba vecinoj je su igraci takvi a ne nekakve sudije.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 apr 2013, 20:43

SiamoNoi je napisao/la:Vaša sreća da sam sad nabasao na te slike pa se možete i time pozabavit.slika
slika
slika
A šta je to bilo ovdje?
NAPRIJED NARODE!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 apr 2013, 20:46

Kad je Vucko zabio gol, Conte ga napao zbog skidanja sorca. Smatrao je to neprofesionalnim i cirkusantskim potezom. Plus sto je dobio bespotreban zuti karton.

Medjutim, postavio je neko i .gif kod izmjene, kada je Vucko izlazio zagrlio se s Antoniom.
★★★

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 apr 2013, 20:53

L'Avvocato je napisao/la:Bilo je sigorno 2-3 stranice o tome na temi Juventusa.
Jbg tamo ne zalazim.Čudno mi da se i ovdje nije o tome raspravilo.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 09 apr 2013, 22:35

Mali je premazan svim bojama.. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 apr 2013, 01:09

Amelia osudio price o trenutnim teorijama zavjere u Calciu, tj. pricu o tome kako se Milan gura do mjesta koja vode u LP-a naredne sezone.

http://forzaitalianfootball.com/2013/04 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []