FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 09 apr 2013, 18:19

Trequartista je napisao/la: Ma Čolić jedva loptu udario, prepao se prilike. Jačina šuta jednaka maksimalnoj brzini puža, ono bih i ja odbranio.

Mislim ono je morao biti gol, još golman stoji ukopan na golu, ne izliječe, ne skračuje ugao, a Čolić je mlitavo kao dijete udara.

Za onaj promašaj ne postoji opravdanje. Svaki put je rokne, lopta ide preko gola, neki dan je našao gađati čošak. :mrgreen:
Vala baš :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 apr 2013, 18:51

MrRiccoli je napisao/la:ipe brate sredi samo ovo na youtube ove brojeve epizoda i danas je 36. a na youtube pise 35... mislim nije to toliko bitno al ono samo nek rastu lijepo za vidjeti :D
Nije do mene, ne mogu ni ispraviti, ali ću ukazati onome ko može... :D

Najava: FK Željezničar – HŠK Zrinjski

http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-zelje ... jski/5169/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 19:24

Trequartista je napisao/la:
JMs1921 je napisao/la:al dobar je Cola mojne ga,ipak je golman bravurozno intervenis'o ;)
Ma Čolić jedva loptu udario, prepao se prilike. Jačina šuta jednaka maksimalnoj brzini puža, ono bih i ja odbranio.

Mislim ono je morao biti gol, još golman stoji ukopan na golu, ne izliječe, ne skračuje ugao, a Čolić je mlitavo kao dijete udara.

Za onaj promašaj ne postoji opravdanje. Svaki put je rokne, lopta ide preko gola, neki dan je našao gađati čošak. :mrgreen:
ma sve to stoji,al nekako imam osjecaj da nije vrijeme da kritikujemo bilo koga,kada sam ih vidio kako se raduju poslije gola,i na kraju tekme i da daju svi 100% od sebe,da se raduju kao mala djeca a i ja kao malo dijete sa njima...Nikome ne bi bilo draze nego Colicu da zabije go,al **** ga mozda trasu :D Neznam zasto al imam osjecaj da tek sada disemo istim plucima,mi navijaci,fudbaleri,Sef,str.stab,itd...valjda kada je najvise potrebno...ili mi se samo cini :roll:
Amare hvala ti...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 apr 2013, 19:35

Vrijeme je za demonstraciju sile na Grbavici!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 apr 2013, 19:47

voltron30 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ja bi zabranila prijenos :roll: umanji posjetu ba
Eh, koliko se godina kukalo kako televizije ne prenose našu ligu i sada napokon dočekamo to, a ti bi zabranjivala. :D Nije to u redu prema ljudima koji nisu iz Sa, ili nisu uopšte iz BiH, a vole Želju. Ja sam uvijek za TV prijenos.
Vidite, realno fakat smanji TV prenos posjecenost. Ali opet sa druge strane, sutra sigurno nece biti vise od 3.000, u vrh glave. Garant, tako da sigurna para od ovog TV prenosa je vise nego dobrodosla...

Ja da se pitam, ubuduce bih iskljucivao prenos za kanton Sarajevo, jer imamo mi zaista navijaca koji su nezahvalni...

EDIT: Sto se sefa tice, vidio sam ga na Oliveru sa nekom zenskom. Ne znam je li mu zena ili nesto drugo, ali kako god, fino su izgledali.. :D :D

Meni samo nisu jasni ovi pitari. Meni danas na poslu probise glavu kako ce oni nas klepiti na Grbavici. Majka mi kontam, ne mogu odigrati jedno poluvrijeme u pravom tempu a hoce da se takmice sa nama, pa ce onda na kraju sage biti, krive sudije, kriv Ivica, kriv ovaj, onaj...

Jbg, izgleda da ih je Adilovicev minobacas dobro pogodio... :mrgreen:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 apr 2013, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 apr 2013, 19:54

Netko tko ne moze gledati utakmicu uzivo (evo ja,daleko sam,a gledao bih) prenos je mila majka.
Dok sami odlazak na stadion predstavlja 1000-puta bolji nacin gledanja dogadaja.To je sve do ljudi,netko ne zeli gledati na tv-u,pa ode na stadion,nekome je mrsko na stadion,pa upali prenos.
Mislim da tv-prenos ne utječe na posjecenost.To se cini valjda ovako od oka,ali nije tako.
Keep walking.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 apr 2013, 19:59

DzoleZeljo je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ja bi zabranila prijenos :roll: umanji posjetu ba
Eh, koliko se godina kukalo kako televizije ne prenose našu ligu i sada napokon dočekamo to, a ti bi zabranjivala. :D Nije to u redu prema ljudima koji nisu iz Sa, ili nisu uopšte iz BiH, a vole Želju. Ja sam uvijek za TV prijenos.
Vidite, realno fakat smanji TV prenos posjecenost. Ali opet sa druge strane, sutra sigurno nece biti vise od 3.000, u vrh glave. Garant, tako da sigurna para od ovog TV prenosa je vise nego dobrodosla...

Ja da se pitam, ubuduce bih iskljucivao prenos za kanton Sarajevo, jer imamo mi zaista navijaca koji su nezahvalni...

EDIT: Sto se sefa tice, vidio sam ga na Oliveru sa nekom zenskom. Ne znam je li mu zena ili nesto drugo, ali kako god, fino su izgledali.. :D :D
Zato se on počeo sređivat'. :D Što se tiče prijenosa, sami smo svjedoci koliko se regulranost utakmica povećala kako se utakmice prenose na TV, čak šta više, emituje se svakog vikenda po 3 utakmice (BHT, Arena, Moja TV) što je nezapamćeno za našu ligu. Baš zbog te transparentnosti ne smije se više dovesti nikada u pitanje prijenos utakmica. Onaj ko želi gledati uživo, taj će gledat' pa makar se prijenos vršio u full HD-u, onaj ko neće, taj neće doći na stadion da se sendvići i sokovi dijele.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 apr 2013, 20:04

Evo ja ću nešto napisati iz dubine duše, i to me najviše muči.

Ja sam iz Gračanice, i bio sam na samo jednoj utakmici voljenog Želje i to protiv Borca. Ono što sam doživio je to da bi mogao živiti na Grbavici, ta atmosfera, to sve, to navijanje. Znam svaku **** pjesmu koja se pjeva na jugu, iskreno kada čujem na TVu da manijaci nešto pjevaju, pjevam i ja sa njima. Ja kao momak od 17 godina, volio bih svaku utakmicu gledati, ali uživo. Nisam u mogućnosti, kao prvo niko ne želi to samnom, jer niko ne voli Želju kao ja.
Zato meni je TV prijenos mila majka . Inače sad mi je rođendanska želja opet posjetiti Grbavicu, inače rođendan mi je 14. aprila, ali se tad igra u Bijeljini tako da mi je propo plan.

Živili ! :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 apr 2013, 20:28

Ma nek smo vazda puni BOSNE, a i BOSNA puna nas!!!

[youtube][/youtube]

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 apr 2013, 20:32

AsharaK je napisao/la:Evo ja ću nešto napisati iz dubine duše, i to me najviše muči.

Ja sam iz Gračanice, i bio sam na samo jednoj utakmici voljenog Želje i to protiv Borca. Ono što sam doživio je to da bi mogao živiti na Grbavici, ta atmosfera, to sve, to navijanje. Znam svaku **** pjesmu koja se pjeva na jugu, iskreno kada čujem na TVu da manijaci nešto pjevaju, pjevam i ja sa njima. Ja kao momak od 17 godina, volio bih svaku utakmicu gledati, ali uživo. Nisam u mogućnosti, kao prvo niko ne želi to samnom, jer niko ne voli Želju kao ja.
Zato meni je TV prijenos mila majka . Inače sad mi je rođendanska želja opet posjetiti Grbavicu, inače rođendan mi je 14. aprila, ali se tad igra u Bijeljini tako da mi je propo plan.

Prebaci se do Tz i ides sa mnom u Bijeljinu ;)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 09 apr 2013, 20:34

neka bar prenos jbg potrosilo se sad za vikend,sad i ovi prevoznici za...aju plus radni dan ne moze se nikako al abd protiv celika opet tu s rajom na jugu
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 apr 2013, 20:37

neroazzuro je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Evo ja ću nešto napisati iz dubine duše, i to me najviše muči.

Prebaci se do Tz i ides sa mnom u Bijeljinu ;)
Gotovo je sada brate, pozvo sam raju već na sijelo kod mene. Ako budeš nekada imao slobodno, javi mi :)

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 09 apr 2013, 20:38

[youtube][/youtube]
evo gaaaaaa
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 09 apr 2013, 21:55

Meni CR7 lici malo na Aru!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 21:57

BlingBling je napisao/la:Meni CR7 lici malo na Aru!
Mislis Ara se malo fura...neka neka ufuro se dabogda
Amare hvala ti...

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 09 apr 2013, 22:03

ima Ronaldo slican stav pri sprintu, kad se nadje u 16tercu ima isti onaj pogled prema golu "fokus", ko nas Armin..
p.s.
a za frizuru da ne govorim

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 09 apr 2013, 22:16

JMs1921 je napisao/la:
Mislis Ara se malo fura...neka neka ufuro se dabogda
obratno...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 09 apr 2013, 22:52

dortmund prodje u polufinale lige prvaka u 93min golom iz ofsajda a nama dodju prigovarat za aut 60 metara od gola
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 apr 2013, 22:55

Dortmund poput Želje, najslađe minute :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 apr 2013, 23:01

Ronaldo furač post'o...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, sebalos i 44 gosta.