Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 02:02

Samo lud? Vjeruj mi, jos gore od toga. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 02:06

Principatus je napisao/la:Samo lud? Vjeruj mi, jos gore od toga. :D
nije ti lahko :cry: sta trosis

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 02:09

Sta trosim? Ma trosim samo nerve citajuci ovdje gluposti do gluposti. ;)
Idem ja spavati, i pozdravljam ovdje ono malo ljudi sa zdravim umom i pametne glave. Laku noc.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 07:57

Hvala ti Vedade...Hvala ti na svemu...DaBogda ovako igrao do kraja karijere....I boli me ona stvar sto ces sutra dati neke golove Mainzu, Kolnu ili Herthi....Imam osjecaj da bi ja ovako mahmuran odigrao tih 180 minuta bolje od tebe...Nista i ama bas nista nisi pokazao...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 nov 2009, 09:21

VEDO MAJSTORE SAMO NAPRIJED....DOBRO JEE...HEBAIGA NIJE ISLO NIKOG....ONO U LISABONU KAD SMO PROFULALI I NISMO ZASLUZILI SVJECKO PRVENSTVO....VEDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZMAJJUUUUUU NAS....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:28

miralem444 je napisao/la:VEDO MAJSTORE SAMO NAPRIJED....DOBRO JEE...HEBAIGA NIJE ISLO NIKOG....ONO U LISABONU KAD SMO PROFULALI I NISMO ZASLUZILI SVJECKO PRVENSTVO....VEDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZMAJJUUUUUU NAS....
Svi su dali svoj max i nismo uopste igrali..Svi sem njega, ubjedljivo najgori igrac u obe utakmice, u cijelom barazu pa mozda i u cijelim kvalifikacijama..Tolika minutaza a dao gol protiv Estonije...Pa ja bi sa ovolikom minutazom dao 5 komada...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 nov 2009, 09:33

Zenicajesampion je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:VEDO MAJSTORE SAMO NAPRIJED....DOBRO JEE...HEBAIGA NIJE ISLO NIKOG....ONO U LISABONU KAD SMO PROFULALI I NISMO ZASLUZILI SVJECKO PRVENSTVO....VEDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZMAJJUUUUUU NAS....
Svi su dali svoj max i nismo uopste igrali..Svi sem njega, ubjedljivo najgori igrac u obe utakmice, u cijelom barazu pa mozda i u cijelim kvalifikacijama..Tolika minutaza a dao gol protiv Estonije...Pa ja bi sa ovolikom minutazom dao 5 komada...

u snovi sigurno...i radi ovakvih strucnjaka ovaj forum postaju tako jadan i perverzan..al nema veze...svako ima pravo na svoje misljenje..VEDO MAJSTORE IZ TEBE SMO SVI...I POSTI OVE ......
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 19 nov 2009, 09:34

Mali sa organicenim mozgom, prvo ti ne bi dao ni magarcu go a kamo li 5 komada. Sigurno taj smrad iz te vase katakombe Zenica utice na vase mentalne sposobnosti. Posjeti doktora!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 19 nov 2009, 09:35

pa dobro ti si za njeg maradona samo sto je tebi vrhunac odigrat neki termin s rajom

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:47

igram kako igram i nisam neki profesionalac no na ovoliku minutazu protiv ovih ekipa bi sigurno dao 5 komada...Nisam igracina no nije ni ovaj vlasenicki kloc...

Svako ima pravo na svoje misljenje a moje je takvo da je on kriv sto smo ispali i da je bio ubjedljivo najlosiji
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 19 nov 2009, 09:52

Zenicajesampion je napisao/la:igram kako igram i nisam neki profesionalac no na ovoliku minutazu protiv ovih ekipa bi sigurno dao 5 komada...Nisam igracina no nije ni ovaj vlasenicki kloc...

Svako ima pravo na svoje misljenje a moje je takvo da je on kriv sto smo ispali i da je bio ubjedljivo najlosiji
J...n ovaj zenicki dim.Nisam znao da izaziva tumor na mozgu.

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 19 nov 2009, 09:56

Zenicajesampion je napisao/la:igram kako igram i nisam neki profesionalac no na ovoliku minutazu protiv ovih ekipa bi sigurno dao 5 komada...Nisam igracina no nije ni ovaj vlasenicki kloc...

Bolje mu je sto je vlasenicki kloc i ko mali udisao cistog zraka nego bio ko sto si ti ko mali igrao se sa radijacijom pa ti ona mozak unistila. Zenico Zenico necemo te tuci samo cemo te he__ i za si__ vuci!!!

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 09:59

pa svako ima pravo na svoje misljenje, stoga i postoji ovaj forum...

Moje misljenje je da je trenutni Vedad Ibisevic obicni kloc i ne zlim da sad govorim sta je jos, necovjek pravi jer je trebao reci i Ciri i igracima, ljudi mene ne ide, psihicki sam nespreman i molim vas da ne igram nego cu biti na klupi..i to je to....sve bi bilo drugacije...

No on forsira srecu, forsira minutazu, forsira nase zivce....e ne moze tako....brzo ce on na klupu Hoffenheima (ako nije vec na klupi) a odatle na posudbu u nekog drugoligasa..To je njegova realnost i njegov kapacitet...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 nov 2009, 10:00

Grijesis jarane. Nije on kriv, vec je kriv Ciro sto ga je postavio da igra.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 19 nov 2009, 10:01

Zenicajesampion je napisao/la:pa svako ima pravo na svoje misljenje, stoga i postoji ovaj forum...

Moje misljenje je da je trenutni Vedad Ibisevic obicni kloc i ne zlim da sad govorim sta je jos, necovjek pravi jer je trebao reci i Ciri i igracima, ljudi mene ne ide, psihicki sam nespreman i molim vas da ne igram nego cu biti na klupi..i to je to....sve bi bilo drugacije...

No on forsira srecu, forsira minutazu, forsira nase zivce....e ne moze tako....brzo ce on na klupu Hoffenheima (ako nije vec na klupi) a odatle na posudbu u nekog drugoligasa..To je njegova realnost i njegov kapacitet...
aj ne pretjeruj, Ibi je zabio 18 golova u 17 tekmi, to ti ne mozes ni u raji. A selektor je kriv sto nije uvidio da je Vedo spreman na 60,70% od onog sto moze i uveo Muslimovica ili ga stavio od pocetka.
Cuva Bog Zelju svog!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 nov 2009, 10:02

Grijesis jarane. Nije on kriv, vec je kriv Ciro sto ga je postavio da igra.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 10:06

mirzza je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:pa svako ima pravo na svoje misljenje, stoga i postoji ovaj forum...

aj ne pretjeruj, Ibi je zabio 18 golova u 17 tekmi, to ti ne mozes ni u raji. A selektor je kriv sto nije uvidio da je Vedo spreman na 60,70% od onog sto moze i uveo Muslimovica ili ga stavio od pocetka.
tih 18 golova je bilo nekada,ali ovaj sada Ibisevic ne moze sjediti ni na klupi ove reprezentacije...nazalost,Ciro je ispao jos veci degen sto mu je dao priliku jucer da igra,bolje bi bilo da je Zeca vratio da igra umjesto njega,garantujem da je trenutno 10 puta bolji...a sa ovim da ce na klupu u Hoffu se definitivno slazem,jer vidi se da nije za top fudbala,ovo sto on sada pruza je ispod svakog nivoa onoga sto ovoj repki,ali i klubu treba...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 10:10

"zabio" je proslo vrijeme, u njegovom slucaju ono bas pravo proslo vrijeme, govorimo o periodu august 2008-januar 2009..Od tada, taj Vedad Ibisevic je jedna velika nula i takav ce i ostati cak i gori jer se BOJI, ne ulazi u duele i jako je nesiguran, bjezi od duela a takav igrac nema sta da trazi u profesionalnom nogometu...

Sto nas narod kaze, on bi se .... a da mu n udje..E ne moze jarane, hoces primati novac od nogometa a cuvati noge, ne moze.....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 10:15

Učinak Vedada Ibiševića u reprezentaciji, izuzev prijateljske utakmice u Sloveniji, je nikakav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 10:17

NoName je napisao/la:Učinak Vedada Ibiševića u reprezentaciji, izuzev prijateljske utakmice u Sloveniji, je nikakav.
U POTPUNOSTI SE SLAŽEM,100% TAČNO I ISPRAVNO!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10 i 27 gostiju.