Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
Dobro, treba proći neko vrijeme dok opet uhvati formu. Igrao je defenzivnije nego inače. Na kraju je i penal za izjednačenje nad njim bio tako da je sve u svemu solidno odigrao.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pjanic fantastican
izvor: sportsport.ba
Treba biti realan, Miralem mi je jedan od najomiljenijih igraca, izborio je penal i to je mozda jedina dobra stvar koju je veceras napravio. Moze on puno bolje. Vec sam napisao da ovo nisu utakmice na kojima briljiraju tehnicari.
izvor: sportsport.ba
Treba biti realan, Miralem mi je jedan od najomiljenijih igraca, izborio je penal i to je mozda jedina dobra stvar koju je veceras napravio. Moze on puno bolje. Vec sam napisao da ovo nisu utakmice na kojima briljiraju tehnicari.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pjanic cim dobije loptu,udvoje ga.
Stalno se morao vracati skroz nazad po loptu,a i kad je dobije nije nesto posebno radio s njom.
Jednostavno je bio predobro pokriven.
Cesto je i gubio loptu bezveze,koliko me samo iznervirao kad je Lulicu uzeo loptu na lijevoj strani i onda je imao svo vrijeme svijeta da skonta sta ce s njom,a on nekome od igraca Lazia doda...
Ne znam za vas,ali meni je vise za penal bio onaj start nad Lamelom,nego nad Pjanicem
Vidjelo se da je Pjanic samo cekao da padne onde.
Stalno se morao vracati skroz nazad po loptu,a i kad je dobije nije nesto posebno radio s njom.
Jednostavno je bio predobro pokriven.
Cesto je i gubio loptu bezveze,koliko me samo iznervirao kad je Lulicu uzeo loptu na lijevoj strani i onda je imao svo vrijeme svijeta da skonta sta ce s njom,a on nekome od igraca Lazia doda...
Ne znam za vas,ali meni je vise za penal bio onaj start nad Lamelom,nego nad Pjanicem
Vidjelo se da je Pjanic samo cekao da padne onde.
#miasanmia
- Goalgetter
- Kontakt:
Solidna predstava. Imao je par dobrih poteza, izborio penal, ali i dosta gresaka. Bice to bolje
.
Kakva fantasticna predstava, budimo realni. Izborio je penal i to je sve. Vidi se da je bio malo povuceniji danas, ali treba ipak vremena da dodje sebi poslije povrede. Bice Pjana opet onaj stari i jos bolji.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Na kraju utakmice zezno je 2-3 napada Rome,par lopti vrati nazad i to visoko loptu vrati potanko jeste za njegov nivo ali je imao i jedan dobar prodor u 1pol dva igrača naniza uz lijevu aut liniju ko messi 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad su ga pitali sta misli o kometaru koji je dao Dzeko vezano za njegov prelazak u City
desni klik view image

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- el-fighter
- Kontakt:
Mire nije veceras odigrao nesto posebno, sto je i razumljivo. Morao je igrati dosta defanzivno i vracati se po loptu, skoro pred svoj sesnaesterac. Kada je imao loptu bio je brzo udvajan, a nije isao ostro u duele jer je jos uvijek rovit i treba se jos cuvati.
Za par utakmica cemo od njega ponovo moci gledati najbolje.
Za par utakmica cemo od njega ponovo moci gledati najbolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neznam zasto krtikovati njegov nastup
Nije spreman 100% da bi pruzio najbolje,strah je jos uvijek tu prisutan kod njega posebno kad je ovakva krvnicka utakmica u pitanju,gdje protivnik gleda prvo da te polomi pa da ti se posle izvinjava...Izborio je penal imao dosta dobrih pasova,kada je De Rossi izasao preuzeo je njegovu ulogu organizatora igre i odigra dobro...Kao sto je i sam rekao na sky calcio .....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mire večeras solidna partija izborio je penal nakon sjajne bravure, šteta što od 10 slobodnjaka 9 izvede Totti. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bilo je dobro ali sam ga ove sezone navikao gledati boljeg...
Sinoć mnogo mnogo netačnih pasova, kad ama baš nikog nema pored sebe. Naročito onaj pred zadnji zvižduk kada su išli po pobjedu, a lik posla čistu loptu u aut. Loše. Lulić je bio fenomenalan.
[youtube][/youtube]
A ovog naseg Princa

A ovog naseg Princa
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Miralem je sa samo 20 godina postigao 5 gola u ligi prvaka te je imao i 4 asistencije igrajući za Lyon. Ove sezone za Romu 20 utakmica 3 gola i 5 asistencija, dok je prošle sezone u 30 utakmica na svom kontu imao 3 gola i 9 asistencija.
Kakvog mi dragulja imamo, hvala Bogu. Ponavljam opet, ko je god gledao Romu 10-tak puta vidio je ogromne promašaje Destra i Osvalda nakon upošljavanja Pjanke. Da imaju normalne napadače Miralem bi već imao preko 10 asistencija, ali eto to je fudbal.
Kakvog mi dragulja imamo, hvala Bogu. Ponavljam opet, ko je god gledao Romu 10-tak puta vidio je ogromne promašaje Destra i Osvalda nakon upošljavanja Pjanke. Da imaju normalne napadače Miralem bi već imao preko 10 asistencija, ali eto to je fudbal.
Ispipa' ga mala momacki. Mire nedaj se, nek i dalje pleše Ašera.bagrcavi je napisao/la:Istopi se ova bumbatre pored Mireta, al je dobra pravo![]()
On pod hitno mora ovo ljeto nesto poduzeti sa ovim misicima ligamentima i svime ne znam sta se radi kod takvih igraca al on 2 sezone konstanto vuce povrede evo opet ga nesto spricaju mislim da ce izac ...edit izaso je vec izgleda da je obnovio povredu onog zgloba...
grgr je napisao/la:On pod hitno mora ovo ljeto nesto poduzeti sa ovim misicima ligamentima i svime ne znam sta se radi kod takvih igraca al on 2 sezone konstanto vuce povrede evo opet ga nesto spricaju mislim da ce izac ...edit izaso je vec izgleda da je obnovio povredu onog zgloba...
Predostroznosti radi su ga izvadili iz igre jer kako ovaj na Sky javlja osjetio je malu bol pa da nista ne rizikuju bolje da ga izvade iz igre
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ok al svejedno opcenito ove 2 sezone od kad je u romi vazda je nesto u povredema nikako da uveze par mj i kad pocne igrat dobro prekine ga neka povreda...Yucca je napisao/la:grgr je napisao/la:On pod hitno mora ovo ljeto nesto poduzeti sa ovim misicima ligamentima i svime ne znam sta se radi kod takvih igraca al on 2 sezone konstanto vuce povrede evo opet ga nesto spricaju mislim da ce izac ...edit izaso je vec izgleda da je obnovio povredu onog zgloba...
Predostroznosti radi su ga izvadili iz igre jer kako ovaj na Sky javlja osjetio je malu bol pa da nista ne rizikuju bolje da ga izvade iz igre
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Kajkutenjoyer, MiranGlasnic i 23 gosta.