BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
NE MOGU DA VJERUJEM

Samo zbog njih mi je drago...Poletili pred rudu....DonPippo9 je napisao/la:
jezik pregrizli
- Cautinho
- Kontakt:
Njemacki mentalitet.A i red bi bio,objektivno ste bolji.Svaka cast,evo je i meni drago.
Uzivajte.
Keep walking.
- Neutralan88
- Kontakt:
joj utakmice definitivno kao finale Bayern vs Man utd
Drago mi je da je BvB prosao ipak su jaci i zasluzili prolaz iako sam bio vec otpisao ih kod 1:2
ali ofsajd je bio kod treceg gola, mada manje bitno je 2x gola iz ofsajda
Drago mi je da je BvB prosao ipak su jaci i zasluzili prolaz iako sam bio vec otpisao ih kod 1:2
ali ofsajd je bio kod treceg gola, mada manje bitno je 2x gola iz ofsajda
- alan_kardec
- Kontakt:
kakva sprdancija na kraju.
prvo ofsajd eliseua za 1:2, a onda i ofsajd u kome je ostalo nekoliko vaših igrača.
čestitke na plasmanu u polufinale.
čestitke na plasmanu u polufinale.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svaka čast! Nadam se da idete do kraja.
E nek` ste prosli samo zbog ovih sto su jedva docekali da dodju na temu i pisu kako Dortmundu slijedi raspad, cao BvB i slicno. Kakva ludnica na kraju, nevjerovatno, fudbal je cudesna igra zaista.
Sudije qrc-u nisu valjale, kumovali su ovakvoj zavrsnici ali rekao bih da BvB zasluzeno ide dalje, bolji ste bili u oba meca. Sretno i do finala abd.
Sudije qrc-u nisu valjale, kumovali su ovakvoj zavrsnici ali rekao bih da BvB zasluzeno ide dalje, bolji ste bili u oba meca. Sretno i do finala abd.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sada možete i do kraja, sretno 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hahaha, ludilooo. Zasluzeno ipak po igri. Cestitke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bože sačuvaj.
Poslije tekme City - QPR prošle sezone, mislio sam da neću ništa slično doživjet', međutim ovo večeras...huh.
Poslije tekme City - QPR prošle sezone, mislio sam da neću ništa slično doživjet', međutim ovo večeras...huh.
Bi Suko upravu kada je spomenuo Manchester i 1999.godinu...Vise i nego zasluzen prolaz BVB-a kada se saberu obje utakmice. Ovaj triler nije bio potreban ni navijacima ni igracima BVB-a da je Götze bar u dva navrata bio prisebniji - no mozda je ovako sladje.
Cestitke igracima i navijacima BVB-a i ovo je ogroman uspjeh za Njemacki fudbal. Takodjer ponovo se potvrdilo ono pravilo kada su Njemacke ekipe u pitanju.
Cestitke igracima i navijacima BVB-a i ovo je ogroman uspjeh za Njemacki fudbal. Takodjer ponovo se potvrdilo ono pravilo kada su Njemacke ekipe u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cestitke na herojskom prolazu dalje.Ruku na srce,bili ste bolji,a i vratilo se za ovaj gol iz offside-a.
Sve u svemu,ako se izuzme prvih 25 minuta,sjajna fudbalska predstava i mislim da su svi uzivali.
Sve u svemu,ako se izuzme prvih 25 minuta,sjajna fudbalska predstava i mislim da su svi uzivali.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BORUSSIA DORTMUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es lebe der deutsche Fußball.
BORUSSIA DORTMUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es lebe der deutsche Fußball.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ludilo
svaka cast momcima

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Al' je se Getze nafulao, ako BVB misli dalje ici on mora podhitno popravljati realizaciju, one sanse se moraju iskoristiti.
Celik!3,2,2.

Za pocetak neka bude samo slika
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HVALA TI BOOOOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEE !
BvB Echte Liebe !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.