Kakva utakmica i kakvo ludilo na Westfallenu.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Zasluzeno nema sta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Cestitke za BVB, zasluzeno, i nadam se da ce te uzeti LP..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
jos ne vjerujem
nisam ni jedan gol vidio jer sam u 88. min ugasio tv kad me stari zove i nesto cestita
nisam ni jedan gol vidio jer sam u 88. min ugasio tv kad me stari zove i nesto cestita
Pa sad bi se pojo gledam citavo vrijeme navijam za Borusiju mada nisam inače navijač ljudi ubijaju i kad su primili drugi gol ja odusto ugasio laptop reko odo spavat i nesto me opet natjera da dodjem da vidim ono Borusija prosla, svaka cast.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JAO UZEŠE MI NEKOLIKO GODINA ŽIVOTA, ŠTA JE OVO LJUDI ŠTA SE TO DOGODILO? mislio sam biti će lakše ali ovako je slađe
ČESTITKE BRAĆO, slavite dugo u noć !!!
BVB u <3
JAO UZEŠE MI NEKOLIKO GODINA ŽIVOTA, ŠTA JE OVO LJUDI ŠTA SE TO DOGODILO? mislio sam biti će lakše ali ovako je slađe
ČESTITKE BRAĆO, slavite dugo u noć !!!
BVB u <3
ovo kuda se bog igrao s nama. prvo promašimo 10-ak zicera, a onda ovako uvalimo 2 krumpira.
ali ovako se stvara pobjednički karakter.
i tele ljubim te u bundevu. ako klopp njega stavi sad na klupu umjesto rupe nevena nek se ubije.
ali ovako se stvara pobjednički karakter.
i tele ljubim te u bundevu. ako klopp njega stavi sad na klupu umjesto rupe nevena nek se ubije.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Hahahahahaha,drama!Rooney88 je napisao/la:
![]()
index pozurio
E NIJE!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Svaka čast,ovo se rijetko viđa,zaslužili ste osvojiti ovaj trofej
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
potpis na sve.Rooney88 je napisao/la:E nek` ste prosli samo zbog ovih sto su jedva docekali da dodju na temu i pisu kako Dortmundu slijedi raspad, cao BvB i slicno. Kakva ludnica na kraju, nevjerovatno, fudbal je cudesna igra zaista.
Sudije qrc-u nisu valjale, kumovali su ovakvoj zavrsnici ali rekao bih da BvB zasluzeno ide dalje, bolji ste bili u oba meca. Sretno i do finala abd.
da smo ispali počela bi priča o tome da smo ipak samo prosječna ekipa.
sudija na kraju sjebo grdo malagu, ali ebiga. u globalu smo zaslužili prolaz.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
http://24.media.tumblr.com/578bfc7ba505 ... o2_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false; 
Zadnja izmjena: FCL, dana/u 09 apr 2013, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
@KSIVLE i adnan24
smatra te li i dalje da Santana ne bi bio pojacanje ekipi X - znate na kojoj smo temi vodili diskusiju.

Momku je jednostavno bilo potrebno par utakmica da se vrati u formu...
smatra te li i dalje da Santana ne bi bio pojacanje ekipi X - znate na kojoj smo temi vodili diskusiju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
čestitke na prolazi ali naročito na koreo 
hahah
hahahRe: BV Borussia Dortmund
Za polufinale :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Blue_He4rt
- Kontakt:
tele je bog. volim ga. stavljam njegovu sliku u novčanik. ponavljan, neven mora na klupu, tele sa hummijem igrati.amerosm je napisao/la:@KSIVLE i adnan24
smatra te li i dalje da Santana ne bi bio pojacanje ekipi X - znate na kojoj smo temi vodili diskusiju.![]()
Mislim da je večeras najsretniji Gotze koji je mogao biti najveći tragičar da je Dortmund ispao. Pod hitno se mora popraviti jer inače Dortmund nema nikakve šanse u polufinalu. Bayern, Real ili Barca/PSG sigurno neće opraštati takve stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.