Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Miki razocarao si me danas ali bice bolje i siguran sam da ces pruzati mnogo bolje za repku. Sretno u Lyonu faco sam napred.
Pjanic je nas najveci dragulj i on je nosilac igre za buducnost, trenutno u ovom trenutku daje svoj maksimum na svakoj tekmi.
Kakvih panjeva ima u repki Mire je zlatan.
Kakvih panjeva ima u repki Mire je zlatan.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pjanic uzasan, nije za veceg dometa!
- NoName
- Kontakt:
Ako je on užasan ti si budala.99zenicanin je napisao/la:Pjanic uzasan, nije za veceg dometa!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstor... Sinoc je pokazao kako se igra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
U prvom poluvremenu dobar,par dobrih driblinga,dodadavanja,zajebo je onu akciju kad je osutao po golu,a mogao je vedi da doda. U drugom poluvremenu,osim onog slobodnjaka,nista vrijedno spomena. Al ako sta znaci,niko se posebno nije istakao u nasoj repki veceras.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- JuventusTorino
- Kontakt:
Ljudi pa tek mu je 19 godina, nije se ni razvio kaka treba jos. Netreba od njega vise ocekivati, i ovo sto je pokazao je sasvim dovoljno.
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Koji je ovo fudbaler...svaka mu cast..No jos je vrijednije sto je dobar karakterom, kao covjek..svaka mu cast..Miraleme zelim da sljedece sezone osvojis zlatnu kopacku, budes ono sto je sada Messi !!!!
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
Ma ti si dobio krmacu cuj Jovetic igracina..Gerrard je napisao/la:Sta si ti gledao da je meni znatiomerbavarac je napisao/la:Majstor... Sinoc je pokazao kako se igra.![]()
Npr kada usporedim njega i malog Jovetica koji mu je vrsnjak dobijem u ovom drugom mnogo vecu i kompletniju igracinu ... ne znam sta osim suta Miralem ima posebno

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
samo pjanica i hasagica treba ostavit u ovoj reprezentaciji ovo sve ostalo otjerat pjanic je legenda
- NoName
- Kontakt:
@gerard, ne slažem se s tobom za odnos kvaliteta jovetića i pjanića, pjana je sigurno daleko bolji fudbaler. Vjerujem da si gledao samo 1 utakmicu, fiorentina - liverpool kada je on bio fantastičan, ali to je samo jedna utakmica i ne može se suditi samo na osnovu nje.
@huso97 jesil ti imalo normalan?
@huso97 jesil ti imalo normalan?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
sinoc se pokazalo zasto pjanic sjedi na klupi. odigrao je katastrofalno sinoc. za lyon igra na mnogo vecem nivou nego za bih, valjda ce se promjenit.
mlad je, ima on jos puno toga za naucit.
mlad je, ima on jos puno toga za naucit.
@gerrard znam ja da ti sanjas jovetica jer i ja bi da mi neki igrac da 2 gola al da je bolji od pjanica to je smjesno ustvari vic godine...pa da vidim igraca koji bi se naigrao pored onako raspolozenog pepea pa covjek je sve nase lopte pokupio a i preskakali smo sredinu ako cemo realno...pjaniceva tehnika je za 10+ kontrola lopte isto tako,sut 10+++,samo malo snaga ga handri al sve on to nadoknadjuje tehnikom i ustvari da nevalja ne bi igrao u Lyonu gdje vodi igru.
Posto si ti veliki strucnjak koji nije dobacio dalje od racunara uzecemo tebe za buducu nadu,jer u pravu si u malom Lionu sa 19 god u prvom timu ne igraju veliki igraci nego polovnjaci koje babo dovede preko stele, a amidja gura u reprezentaciju.Gerrard je napisao/la:Drag je igrac ali sto vise gledam veliki utakmica sve sam vise ubjedjen da on nije ta igracina o kojoj pricamo ... nista posebno osim suta i to valja docekati ... Ne vidim u njemu nista specijalno da se mozemo u buducnosti pouzdati u njega
Ne mogu da skontam likove kao sto si ti,ti bi vjerovatno i ronaldinju iz najboljih dana nasao manu......
heheheheehheheeh svi samo pepea spominju nije mogo dzeko od pepea nije mogo ibisevic od pepea nije mogo pjanic od pepea pa kako je mogo pepe njih trojicu da cuvaA_d_0 je napisao/la:@gerrard znam ja da ti sanjas jovetica jer i ja bi da mi neki igrac da 2 gola al da je bolji od pjanica to je smjesno ustvari vic godine...pa da vidim igraca koji bi se naigrao pored onako raspolozenog pepea pa covjek je sve nase lopte pokupio a i preskakali smo sredinu ako cemo realno...pjaniceva tehnika je za 10+ kontrola lopte isto tako,sut 10+++,samo malo snaga ga handri al sve on to nadoknadjuje tehnikom i ustvari da nevalja ne bi igrao u Lyonu gdje vodi igru.
Upravu si , samo da se ne vracamo na ono sto je uradio milanu bas na youtube ima klip gdje Jovetic ismijava fudbalere milana cijelu utakmicuGerrard je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:@gerrard znam ja da ti sanjas jovetica jer i ja bi da mi neki igrac da 2 gola al da je bolji od pjanica to je smjesno ustvari vic godine...pa da vidim igraca koji bi se naigrao pored onako raspolozenog pepea pa covjek je sve nase lopte pokupio a i preskakali smo sredinu ako cemo realno...pjaniceva tehnika je za 10+ kontrola lopte isto tako,sut 10+++,samo malo snaga ga handri al sve on to nadoknadjuje tehnikom i ustvari da nevalja ne bi igrao u Lyonu gdje vodi igru.

Takodjer treba znati da covjek ima pravo na misljenje !
Pepe je hobotnica cuvao nam je cijelu ekipu ... cudno da se pored njega ne naigrase ni Misimovic, Dzeko , Pjanic , Ibisevic , ko god je odigrao lose cuvao ga je Pepe ... jako smjesno , Pjanic u dvije utakmice protiv Liverpoola dva pasa nije sastavio zaludjeni ste necemu sto nije tako veliko igrac je previse spor , Francuska liga je vrh za njega

Si dje strucnjak........
Prijatelju kad pretjeras moras biti spreman da se nosis sa komentarima,pogotovo kad pljujes po jednom mladom igracu. Sjeti se gdje je bio veliki Dzeko sa 19 god...u Zelji,a gdje pjanic. Drugi dio tvog posta, vidim da si komp frik jer imas 10000000 postova,pa ti predlazem da izadjes malo vani u stvarni svijet,ima i treba vjeruj mi pa izbaci malo tu frustraciju iz sebe. A mi ostali cemo pokusati da pisemo malo duze postove i malo ,,pametnije,, .Pozdrav
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 19 nov 2009, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pjanic sinoc nije imao skim da igra.Nemogu on i džeko sami pobijediti Portugal.Jer Portugal na svakoj poziciji ima bar dva igraca koji su bolji od tima koji je sinoc igrao za nas.
Ok ti si veliki stručnjak, nema šta.Gerrard je napisao/la:Upravu si , samo da se ne vracamo na ono sto je uradio milanu bas na youtube ima klip gdje Jovetic ismijava fudbalere milana cijelu utakmicuA_d_0 je napisao/la:@gerrard znam ja da ti sanjas jovetica jer i ja bi da mi neki igrac da 2 gola al da je bolji od pjanica to je smjesno ustvari vic godine...pa da vidim igraca koji bi se naigrao pored onako raspolozenog pepea pa covjek je sve nase lopte pokupio a i preskakali smo sredinu ako cemo realno...pjaniceva tehnika je za 10+ kontrola lopte isto tako,sut 10+++,samo malo snaga ga handri al sve on to nadoknadjuje tehnikom i ustvari da nevalja ne bi igrao u Lyonu gdje vodi igru.![]()
Takodjer treba znati da covjek ima pravo na misljenje !
Pepe je hobotnica cuvao nam je cijelu ekipu ... cudno da se pored njega ne naigrase ni Misimovic, Dzeko , Pjanic , Ibisevic , ko god je odigrao lose cuvao ga je Pepe ... jako smjesno , Pjanic u dvije utakmice protiv Liverpoola dva pasa nije sastavio zaludjeni ste necemu sto nije tako veliko igrac je previse spor , Francuska liga je vrh za njega
Samo pogledaj Statistiku Pjanića u Ligi prvaka, pa je uporedi sa ostalim igračima koji igraju na njegovoj poziciji.
Njegov Lyon je prvi u grupi, a Liverpool, zaostO.
A dobro znamo da je Lyon iz Francuske lige koju očito podcjenjuješ, a Liverpool iz Engleske...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Gerrard je napisao/la:Prijatelju ja ne pretjerujem realan sam , samo vi ne vidite dobro , prosjek obicni ja se kunem Bogom da bi Dzakmic sinoc bolje odigrao ako nista pretrcao bi vise !Denizmare je napisao/la:Prijatelju kad pretjeras moras biti spreman da se nosis sa komentarima,pogotovo kad pljujes po jednom mladom igracu. Sjeti se gdje je bio veliki Dzeko sa 19 god...u Zelji,a gdje pjanic
Znam da sam jos jednom pretjerao ali povod da mi se i dalje obracate i onako sami ne znate da date misljenje vec ulazite u rasprave preko tudjeg
Sad ga pretjera i dokazao si da si panglu koji nema pojma o fudbalu,za tebe je zanat nemogu se sjetit kako se zova aha babasera to je za tebe.
Pozz ovo je savjet nemoj ovo uzet za zlo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.