Ko sumnja u njegovu ulogu u Bayernu dovoljno da pogleda klip ... Definitivno jedna nova dimenzija sa Bastianom u timu ...gorstak je napisao/la:Ja ove tematske klipove o igračima obično počnem gledati pa odustanem, bude mi dosadno. Ovaj sam pregledao do kraja.
Čudesno. Genije!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
- Cautinho
- Kontakt:
Šta je ovo,svi žele Milionere...DieRoten je napisao/la:Idemo večeras rutinski. Ne opuštati se previše, pokazati da zaslužujemo klempu.
Prvo polufinale, pa onda, nadam se sa BVB u finalu
Jeste vi svi gledali sinoc utakmicu? To je isto k'o da kazes "Odoh da kupim pistolj da se ubijem"
Keep walking.
treba napasti večeras kao što reče Jup pa neka bude golova i na obje strane mislim da je to najednostavniji model da prođemo znači opet napasti njihovu zadnju liniju koja je tehnički slaba ne treba im dozvoliti da igraju svoju igru...
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Da kojim slucajem nismo kupili Shaqiria vladala bi ludnica za malim "Švicarcem" , uvijek ima neko drugi i jer je tuđi u našim očima je bolji...
Calmo Calmo ... Veceras se ne bi trebao ponoviti Arsenal i dati taj gol na JuveAreni.Onda Polufinale, ja mislim da je za Bayern bolje izvuci Barcelonu sa kojom bi se u svakom aspektu igre mogao takmiciti, nego ciganske Mourinhove taktike koji je sve polozio u ovo takmicenje i nesto mi mirise da bi RMD mogao uzet ove godine.
S druge strane nek se Zutalji nose sa njima jer su ih vec nadigrali dvaput' .
Kad bi dobili Borussiju u finalu ja mislim da bi Mi pobjedili samo zbog Kvalitetnijeg Kadra i veceg broja WC igraca (na nacin na koji smo igrali zadnju utakmicu) a koliko god volio Juppa ne vjerujem da bi nadmudrio Kloppa u nekom taktickom nadje*avanju .
Klopp je s druge strane pomalo Kukavicki u zadnjim Der-Classicima,,7 gurnuo na 30 metara i 3-jac Lewa, Reus i Gotze da vrsi presing cekajuci gresku ne razvijajuci svoju igru...Ali eto ode ja predaleko uglavnom Forsirati Nase jer nase je bolje
(ARIJEVSKA NADMOĆ BAVARIJE)
Calmo Calmo ... Veceras se ne bi trebao ponoviti Arsenal i dati taj gol na JuveAreni.Onda Polufinale, ja mislim da je za Bayern bolje izvuci Barcelonu sa kojom bi se u svakom aspektu igre mogao takmiciti, nego ciganske Mourinhove taktike koji je sve polozio u ovo takmicenje i nesto mi mirise da bi RMD mogao uzet ove godine.
S druge strane nek se Zutalji nose sa njima jer su ih vec nadigrali dvaput' .
Kad bi dobili Borussiju u finalu ja mislim da bi Mi pobjedili samo zbog Kvalitetnijeg Kadra i veceg broja WC igraca (na nacin na koji smo igrali zadnju utakmicu) a koliko god volio Juppa ne vjerujem da bi nadmudrio Kloppa u nekom taktickom nadje*avanju .
Klopp je s druge strane pomalo Kukavicki u zadnjim Der-Classicima,,7 gurnuo na 30 metara i 3-jac Lewa, Reus i Gotze da vrsi presing cekajuci gresku ne razvijajuci svoju igru...Ali eto ode ja predaleko uglavnom Forsirati Nase jer nase je bolje
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
Samo da veceras prodjemo,odnosno da ne napravimo kakvu glupost pa da sami sebe istjeramo iz daljnjeg takmicenja. Onda lagano docekamo petak i izvlacenje, maximalno opusteno znajuci da se svaka ekipa vise boji nas nego sto se mi bojimo tih ekipa.
Ja bi ipak Barcu ostavio za finale, a Real-a u polufinalu, protiv Reala bi nam u Minhenu bilo isto kao u teniskim turnirima kada su glavni nositelji slobodni (Bye)...
Ja bi ipak Barcu ostavio za finale, a Real-a u polufinalu, protiv Reala bi nam u Minhenu bilo isto kao u teniskim turnirima kada su glavni nositelji slobodni (Bye)...
Stern des Südens
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Slazem se,jer je Barca u jednoj utakmici bez njihovog Camp Nou-a na kojem igraju viktorije sa protivnicima itekako pobjedljiva, ali s druge strane mislim da bi imali najvise poraza u Finalima od svih timova u historiji takmicenja kad bi i ove godine izgubili...proFCB je napisao/la:Ja bi ipak Barcu ostavio za finale, a Real-a u polufinalu, protiv Reala bi nam u Minhenu bilo isto kao u teniskim turnirima kada su glavni nositelji slobodni (Bye)...
Pamtili bi ovu generaciju kao gubitnike , ipak je previse izgubiti 3 puta u 4 godine...to nije Bayern to ,nije Bayerische Stolz !
Je*o finale kad ti na kraju samo srce slome..Treba biti Bavarac i vjerovati u ove Momke jer su vecina u vrhuncu i naponu snage i Njemacka i Bayern trebaju sad na ove dvije zavrsnice (LP i WC 2014) u dvije godine pokazati svima da su Pobjednici i da će se po VELIKIM TITULAMA PAMTITI !! MIA SAN MIA
(nalozio sam saam sebe se ovim inspiracijonim textom
FIFA XI 2013
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
ja sam vec na polozaju, krenulo je zagrijavanje (cajem). Nadam se da cete doci u velikom broju, da se ne brukamo. Malo mi je cudno da konobar nema pojma o okupljanju, al' helem nejse.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Krenulo je laganini zagrijavanje,veceras ne ocekujem lahku tekmu da se razumijemo juve sigurno ide na sve ili nista i to je jako opasno posebno u ovakvim fazama ,veceras me najvise strah sto tice zutih kartona nasih momaka narocito kapetana lahma ,ima da gori u torinu sa savih strana tako da je tesko ne ocekivati kartone u obje momcadi.Sto se tice sinocnje tekme izmedju domuza i malage ,nakon 99 i onog prokletog finala i soka pa malo je zaista reci soka ,sam rekao ovo se desilo i nikad vise se ne ponovilo ,i sinoc se to ponavlja ako me ista odtjera od nogometa to ce biti ta **** sreca pojedinih timova a najvise sto moj tim te proklete srece nikada nije imao .Sto se tice rezultata ocekujem remi.
Mourinha uhvatila trema, srce mu kuca za naše protivnike iz poznatih razloga.
Teška utakmica, jako kvalitetna ekipa igra protiv nas. Momci moraju igrati najbolje što znaju. Ni pod razno ne smiju podleći pritisku, ta nije finale
Sretno im bilo, bolja smo ekipa no to moramo pokazati i na terenu. Javi is back, Arsenal se ne smije ponoviti.
Teška utakmica, jako kvalitetna ekipa igra protiv nas. Momci moraju igrati najbolje što znaju. Ni pod razno ne smiju podleći pritisku, ta nije finale
Sretno im bilo, bolja smo ekipa no to moramo pokazati i na terenu. Javi is back, Arsenal se ne smije ponoviti.
E dzebi ga, secko... Sto ne rece da kratko ostajes... Iduci put budi malo detaljniji sa planom i programom dolaska...secer je napisao/la: ih, amidza je vec u germaniji.
msm, ko vas j. kad se niste htjeli javit.
Ma ne brini za konobare, slabo oni kontaju i povezuju stvari. Prosli put dosli mi sa rekvizitima, kaze konobarica to je rezervisano. Rekoh, mi navijaci to rezervisali, a ona "Jok, rezervisano". Ali dobra je pa joj se moze oprostiti. Ili kao sto konobar ne moze da uveze ekrane u isti zvucni sistem ili da nadje pravi kanal za gledanje... To je neka druga prica ili za druge rundeJetSet_Hantraga je napisao/la: ja sam vec na polozaju, krenulo je zagrijavanje (cajem). Nadam se da cete doci u velikom broju, da se ne brukamo. Malo mi je cudno da konobar nema pojma o okupljanju, al' helem nejse.
A sto se tice vecersnje prognoze... Hmmmm.... Iskren da budem, ne ocekujem pobjedu, ali u prolaz vjerujem. Najbitnije je da rano (u prvom poluvremenu) ne primimo gol ili da prije njih postignemo gol u bilo kojem periodu utakmice. Ocekujem od Huveta prilaz utakmici kakvu smo mi njima na AA priredili. Ako ne uspiji postici gol u prvom poluvemenu, u drugom poluvrmenu za njih svaka taktika prestaje i krenuce u punu ofanzivu i tu nase kontre spremno cekaju
Slazem se da ocekujem od UEFA-e njemacko-spanske duele i ako prodjemo vjerovatno ce biti FCB - FCB i omogucen popravni Mourinhu protiv Zutalja. No, nista necu unaprijed vise da govorim. To ostavljam za veceras, eventualno sutra...
A sad... spetakl!!!
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.
Cautinho je napisao/la:Šta je ovo,svi žele Milionere...DieRoten je napisao/la:Idemo večeras rutinski. Ne opuštati se previše, pokazati da zaslužujemo klempu.
Prvo polufinale, pa onda, nadam se sa BVB u finalu
Jeste vi svi gledali sinoc utakmicu? To je isto k'o da kazes "Odoh da kupim pistolj da se ubijem"
Jesi ti gledao tekmu sinoc ?
Vjerovatno njihova najlosija partija unazad par mjeseci.
BvB je sinoc bio neprepoznatljiv, nije ono njihova igra.
Jedino vrijedno pohvale je preokret u 3 minute, ostalo nista, tacnije skoro nista.
Slazem se da ne treba podcjenjivati BvB, ali da je sinocnja predstava bila neka spektakularna za prepasti se, daleko od toga.
To su izmedju ostalih bile tekme sa Realom, Cityem, Shaktarom ( u Dortmundu ).
Nego, da se mi vratimo pravim ekipama
Veceras je po meni vazno da ne primimo gol u ranoj fazi ( 1-20 min ), kako nam ne bi priprema i taktika pala u vodu.
Ostalo ce doci po sebi, uz presing na sredini, zatvaranje Pirla kao u prosloj tekmi i brzu transformaciju, prolaz ne bi trebao doci u pitanje.
Bayern svakoj ekipi na svijetu moze dati gol, tacnije svaki put moze napraviti par stopostotnih sansi.
Ne sumnjam u Juppa niti u igrace.
Najvise ocekujem od Mandzukica ( u vidi presinga kao u prosloj tekmi, mozda i neki gol
I jos nesto, sta mislite da li bi trebao zaigrati Boateng ukoliko se Juventus odluci za napad Giovinco i Vucinic ( radi brzine i okretnosti ) ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vidio sam u par postova da Giovinco mislite da ce igrati veceras...
Giovinco je povredjen tako da veceras u napad igraju Vucko-Quagliarella.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Naravno da bi voljeo vidjeti Boatenga, no Buyten je standardan do kraja sezone. Sve što je odigrao do sada odigrao je vrhunski, tu nema dileme iako mu nikada neću zaboraviti greške koje radio prije.
Boateng je bačen novac, dobar za klupe i da nekada uleti. Holger je dosta bolji od njega, no možda dovedu još jednog stopera.
Alaba je naša najslabija tačka u odbrani. Valjda se neće klizati kao što ima običaj na utakmicama u posljednje vrijeme. Koliko god sjajno funkcioniraju prema naprijed Alaba i Ribery toliko je David slab defenzivno. Nemoj samo počinjati sada priču da je vrhunski defanzivac jer nije i kada primamo gol u nekoj akciji onda je u većini slučajevo po toj lijevoj strani.
Također se treba paziti na kartone. Lahm i Dante obavezo. Pa zamisli prođeš u polufinale i imaš stoperski par Boateng i Buyten koji nisu odigrali 5 utakmica zajedno ove sezone. Možda možemo očekivati po prvi put Javija na poziciji stopera, a gore Bastiana i Luisa
Boateng je bačen novac, dobar za klupe i da nekada uleti. Holger je dosta bolji od njega, no možda dovedu još jednog stopera.
Alaba je naša najslabija tačka u odbrani. Valjda se neće klizati kao što ima običaj na utakmicama u posljednje vrijeme. Koliko god sjajno funkcioniraju prema naprijed Alaba i Ribery toliko je David slab defenzivno. Nemoj samo počinjati sada priču da je vrhunski defanzivac jer nije i kada primamo gol u nekoj akciji onda je u većini slučajevo po toj lijevoj strani.
Također se treba paziti na kartone. Lahm i Dante obavezo. Pa zamisli prođeš u polufinale i imaš stoperski par Boateng i Buyten koji nisu odigrali 5 utakmica zajedno ove sezone. Možda možemo očekivati po prvi put Javija na poziciji stopera, a gore Bastiana i Luisa
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja bi se slozio sa Neutral, treba se paziti ti kartona, pogotovo zadnja linija i mislim da imaju oni to itekako na umu.
Treba odigrat kao u Minčenu onaj presing, najbitnije je ponovo zatvaranje Pirla, et ak Giovinco ne igra to je plus jer je strasan igrac, tesko njega moze Buyto cuvat 1 na 1 al u tom i jest stos, rijetko ce imat sansu bilo koji igrac doc u poziciju da ide 1 na 1 sa nekim nasim stoperom.
Sto se Alabe tice slazem se takodjer da je odlican u napadu, da zna iznjet loptu al da je slabije defanzivne prirode no malac je odlican nemam mu sta ja zamjerit samo da se ne klize sto kazete, protiv Arsenala greska i sjetite se one ruke protiv Reala kad je penal bio
Nije imao srece u tim utakmicama na pocetku al onda dodje sebi pa bude hladan kao spricer kao kad je sutao penale protiv Reala u tome je stos
Postigao je prvi gol protiv Juventusa sto je veoma bitno veoma rano, i ocekujem pobjedu naseg Bayerna :ugeek:
Treba odigrat kao u Minčenu onaj presing, najbitnije je ponovo zatvaranje Pirla, et ak Giovinco ne igra to je plus jer je strasan igrac, tesko njega moze Buyto cuvat 1 na 1 al u tom i jest stos, rijetko ce imat sansu bilo koji igrac doc u poziciju da ide 1 na 1 sa nekim nasim stoperom.
Sto se Alabe tice slazem se takodjer da je odlican u napadu, da zna iznjet loptu al da je slabije defanzivne prirode no malac je odlican nemam mu sta ja zamjerit samo da se ne klize sto kazete, protiv Arsenala greska i sjetite se one ruke protiv Reala kad je penal bio
Nije imao srece u tim utakmicama na pocetku al onda dodje sebi pa bude hladan kao spricer kao kad je sutao penale protiv Reala u tome je stos
Postigao je prvi gol protiv Juventusa sto je veoma bitno veoma rano, i ocekujem pobjedu naseg Bayerna :ugeek:
FC Bayern !!!!!
E hvala na informaciji brateAndrej je napisao/la:Vidio sam u par postova da Giovinco mislite da ce igrati veceras...
Pa na ljeto dolazi Jan Kirchhoff iz Mainza kao slobodan igrac, solidan stoper, mlad 22 godineNeutral je napisao/la:Naravno da bi voljeo vidjeti Boatenga, no Buyten je standardan do kraja sezone. Sve što je odigrao do sada odigrao je vrhunski, tu nema dileme iako mu nikada neću zaboraviti greške koje radio prije.
A slazem se za zute kartone u potpunosti i za Alabu, mada i on ima prostora za napredak.
A evo rece Juventin da ne igra Giovinco, tako da je VB dobar izbor svakako.
Vecerasnji duel isto kao da nikog ne zanima (prvog mene), jer smo svi ubjedjeni da cemo ih proci, a ruku na srce nakon onakve predstave prije 8dana, stvarno je tesko povjerovati da ce oni uspjeti se podici za 150% i da nas mogu ugroziti.
Ukoliko sve bude kako treba i prodjemo veceras, a uzmimo u obzir da ce i Barca proci, ja sam se u svoje ime odlucio kako bi volio da to sve izgleda u polufinalu.
Znaci po mom nekom skromnom misljenju, Bayern vs BvB i Real vs Barca. Evo objasnjenja...
Prvo sto bi gledali njemacko-spansko finale i sto je u ovom trenutku sasvim zasluzeno, 4najjaca kluba iz 2najjace lige bi odmjeravali snage!
Druga stvar, mislim da kad bi prosli BvB, u finalu bi bili protiv Reala apsolutni favorit, a protiv Barce makar 55-45, zbog jedne utakmice, kao i zbog toga sto bi se oni do krvi pobili u dvomecu sa Realom.
Sjetite se da je nesto slicno bilo i prosle sezone protiv Reala kada su oni igrali ligaski el clasico.
Ali ostavimo sve proracune za veceras poslije utakmice, de da najprije udjemo opet u polufinale, a odatle cemo vec gledat sta i kako!
Makar bi znali na cemu smo, najjbolji klub odmah iza Barce,a to nije mala stvar, mada opet kazem Barca bi mogla pasti u finalu ko dva i dva!
Ukoliko sve bude kako treba i prodjemo veceras, a uzmimo u obzir da ce i Barca proci, ja sam se u svoje ime odlucio kako bi volio da to sve izgleda u polufinalu.
Znaci po mom nekom skromnom misljenju, Bayern vs BvB i Real vs Barca. Evo objasnjenja...
Prvo sto bi gledali njemacko-spansko finale i sto je u ovom trenutku sasvim zasluzeno, 4najjaca kluba iz 2najjace lige bi odmjeravali snage!
Druga stvar, mislim da kad bi prosli BvB, u finalu bi bili protiv Reala apsolutni favorit, a protiv Barce makar 55-45, zbog jedne utakmice, kao i zbog toga sto bi se oni do krvi pobili u dvomecu sa Realom.
Sjetite se da je nesto slicno bilo i prosle sezone protiv Reala kada su oni igrali ligaski el clasico.
Ali ostavimo sve proracune za veceras poslije utakmice, de da najprije udjemo opet u polufinale, a odatle cemo vec gledat sta i kako!
Brate mili, ja bi sad potpisao opet gubljenje titule lige prvaka od Barcelone u finalu, nego ispadanje od BvB-ea ili Real-a u polufinalu!!!BayernMunchen31 je napisao/la:Slazem se,jer je Barca u jednoj utakmici bez njihovog Camp Nou-a na kojem igraju viktorije sa protivnicima itekako pobjedljiva, ali s druge strane mislim da bi imali najvise poraza u Finalima od svih timova u historiji takmicenja kad bi i ove godine izgubili...
Pamtili bi ovu generaciju kao gubitnike , ipak je previse izgubiti 3 puta u 4 godine...to nije Bayern to ,nije Bayerische Stolz !
Je*o finale kad ti na kraju samo srce slome..Treba biti Bavarac i vjerovati u ove Momke jer su vecina u vrhuncu i naponu snage i Njemacka i Bayern trebaju sad na ove dvije zavrsnice (LP i WC 2014) u dvije godine pokazati svima da su Pobjednici i da će se po VELIKIM TITULAMA PAMTITI !! MIA SAN MIA
Makar bi znali na cemu smo, najjbolji klub odmah iza Barce,a to nije mala stvar, mada opet kazem Barca bi mogla pasti u finalu ko dva i dva!
Stern des Südens
Vidim da je visok 1.95, što znači adios Buyten sigurno. No ostaje pitanje da li je Pep htio Jana.
Zanimljivo, nema šta.
Edit: Zar je onaj momak što je posuđen Kaiserslauternu desno krilo. Ja sam uvijek mislio čisti desni bek. I ne zaboravimo da se vraća Nils koji trpa uveliko kod Bremena ove sezone.
Zanimljivo, nema šta.
Edit: Zar je onaj momak što je posuđen Kaiserslauternu desno krilo. Ja sam uvijek mislio čisti desni bek. I ne zaboravimo da se vraća Nils koji trpa uveliko kod Bremena ove sezone.
Mourinho: Juventus mora vjerovati u sebe
UPLASIO SE MOURINHO.......
POZDRAV YA BAVARCEEE
UPLASIO SE MOURINHO.......
POZDRAV YA BAVARCEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.