Štrajkuj glađu da više ne kupuju prava na prenos, pošto je očigledno da OBN loše utiče na padavičarezlatan1982 je napisao/la:OBN radi prenos utakmice...
kad god je OBN radio prenos barse,slabo su igrali...
izgubili od celtica i milana,igrali 0:0 na benfikom...
valjda će u srijedu biti bolje...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
naprijed rejal
Ma nije bas tako,pa pobijedili ste Galatu,Man City,za Dortmund i United ne znam nisam bio tu,ne znam jesu li oni prenosiliSveti je napisao/la: Štrajkuj glađu da više ne kupuju prava na prenos, pošto je očigledno da OBN loše utiče na padavičare
hahaha, dobar dobar. Svaka čast za kontrujocker92 je napisao/la:Ma nije bas tako,pa pobijedili ste Galatu,Man City,za Dortmund i United ne znam nisam bio tu,ne znam jesu li oni prenosiliSveti je napisao/la: Štrajkuj glađu da više ne kupuju prava na prenos, pošto je očigledno da OBN loše utiče na padavičare
naprijed rejal
Brisu li se kartoni u polufinalu?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Samo sabani navijaju za Barcelonu.Monolog je napisao/la:
![]()
Salim se momci.
Jel igra Messi sutra il ne igra. Da se pripremim za kladionice.
Sumnjam da ce messi igrati od pocetka utakmice mozda smao ako zatreba.
- JohnLennon
- Kontakt:
Midzet. Samo da se upisem 
PSG ima svog talismana za sutra, dakako.

3-3 uz hat-trick Midzeta i svi sretni i zadovoljni.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:Midzet. Samo da se upisem
- Cautinho
- Kontakt:
Da Messi zna da ga tako zoves,dosao bi ti na parking na utakmici,pa bi ti vidio svog Boga.
Keep walking.
ako veceras barca prodje nadam se dortmundu u polufinalu ,sinoc nista posebno nisu odigrali protiv malage ,malaga ih super zatvorila i et prodjose uz veeliku srecu. nisu nesto sigurni u odbrani .
Najvise bi dortmund godio u ovom terenutku jer bayern i real su mnogo jaci od dortmunda (iako real to nije dokazao u medjusobnih duelima
,al sad su u boljoj formi )
Najvise bi dortmund godio u ovom terenutku jer bayern i real su mnogo jaci od dortmunda (iako real to nije dokazao u medjusobnih duelima
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ukoliko Barca prođe PSG-a večeras, jedino ne bi volio da izvuku Bayerna u 1/2-finalu.
- Cautinho
- Kontakt:
Nesto slaba ova euforija.Nije valjda da ste toliko sigurni da ćemo proći.
Što se mene tiče,sa Barcine strane,očekujem dosta od njih.Neka igraju kao da je ovo utakmica sezone(jer je sada i svaka sljedeca u LP stvarno utakmica sezone) i bit ce sve u redu.Nisam nesto uvjeren da ce biti kao ona rapsodija protiv Milana,ali nisam pesimista ( k'o Kanta
) i mislim da cemo proci.Lagano ili guravo,ne znam,vidjeti cemo veceras.Mislim da je Messi sigurno u prvoj postavi,ako je on spreman 1%,on ce da igra,jer je to takav fudbaler.
Volio bih i Cesca vidjeti,Alexisa ili Villu svejedno,jer bas nisam uvjeren da ce jedan od njih biti prevaga,pa neka bude koji hoce.I Pedro ako je spreman,neka igra.Nazad ce gotovo pa sigurno igrati par Pique-Bartra.Flopina na golu,bekovi A&A,tri mušketira u sredini i u vrhu najbolji sa pomocnicima pomocnika.
VISCA EL BARCA!!
Što se mene tiče,sa Barcine strane,očekujem dosta od njih.Neka igraju kao da je ovo utakmica sezone(jer je sada i svaka sljedeca u LP stvarno utakmica sezone) i bit ce sve u redu.Nisam nesto uvjeren da ce biti kao ona rapsodija protiv Milana,ali nisam pesimista ( k'o Kanta
Volio bih i Cesca vidjeti,Alexisa ili Villu svejedno,jer bas nisam uvjeren da ce jedan od njih biti prevaga,pa neka bude koji hoce.I Pedro ako je spreman,neka igra.Nazad ce gotovo pa sigurno igrati par Pique-Bartra.Flopina na golu,bekovi A&A,tri mušketira u sredini i u vrhu najbolji sa pomocnicima pomocnika.
VISCA EL BARCA!!
Keep walking.
Igra li Messi?
pitaj titasock56 je napisao/la:Igra li Messi?
odlucice se danas poslije testova i doktori ako budu garantovali da nije opasno da zaigra zaigrace,al male su sanse da zaigra ,bar ja mislim,nisu ludi da ga posalju na teren i rizikuju jos tezu povredu .dobice po potrebi nekih pola sata 40 minuta .al opet kazem nista se jos ne zna
tek sat vremena prije tekme kad izadju sastavi tad ce se i saznat dal je u prvih 11,ovako samo mozemo nagadjat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Ocekuje se tolika dominacije Barce na PSG-om u posjedu lopte da ce igrat Viktorije sa Bekamom 
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
A reala?mandraX je napisao/la:Ukoliko Barca prođe PSG-a večeras, jedino ne bi volio da izvuku Bayerna u 1/2-finalu.
naprijed rejal
Iniesta: 'Protiv PSG-a ćemo igrati kao da je finale' !
Tako i treba.
Tako i treba.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prije Real nego Bayern, realno.Sveti je napisao/la:A reala?mandraX je napisao/la:Ukoliko Barca prođe PSG-a večeras, jedino ne bi volio da izvuku Bayerna u 1/2-finalu.
Najradije bi volio BvB, al' jbg...
A dva poraza u 5 dana?mandraX je napisao/la:Prije Real nego Bayern, realno.Sveti je napisao/la:A reala?mandraX je napisao/la:Ukoliko Barca prođe PSG-a večeras, jedino ne bi volio da izvuku Bayerna u 1/2-finalu.
Najradije bi volio BvB, al' jbg...
Zezam se. Slažem se da je za sve ovdje Bayern najnezgodniji protivnik, mada budimo realni, ovako napaljenoj Barceloni samo Real može stat u kraj, i to kad midžet nema svoj dan
naprijed rejal
@Svetac, hocemo Real odmah sad... cisto da poravnamo neke racune iz ne tako davne prošlosti
....ali ovaj put sa Josipom Brozom, a ne klaunom na klupi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.