FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

oldcrewra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 14:00

JMs1921 je napisao/la:
oldcrewra je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Nije to nikakva predaja, već realnost, vi ste svoje šansu propustili u Gradačcu i Zenici. Željo protiv ta dva protivnika donese 6 bodova sa gostovanja, vi jedan. Tu treba sve da ti bude jasno. Rijetko ko može računati na bodove iz Banja Luke i Širokog.

Pobjeda u Mostaru protiv Veleža vam i neće biti neki plus jer će i Željo dole pobjediti.

Uporedite gostovanja koja su do sada odradili Željo i Sarajevo kod istih ekipa, Sarajevo ni na jednom nije uspješnije od aktuelnog osvajača Duple krune.
Ko si ti,cuj "pobjeda u Mostaru protiv Veleza vam i nece biti neki plus" pa bolan ne igraju protiv goska ili Travnika jmunma danje nego protiv ekipe s kojom Sarajevo ima vise utakmica nego sa Zeljom.Uz veliko postovanje prema Sarajevu zelim da sutra fasuju 2-3 komada ali da poslje toga sve do kraja dobiju i osvoje titulu a tome se mogu nadati jer nam štrumfovi dolaze i nece ih sreca uvijek pratiti kao sad protiv slavije. Sportski pozdrav iz Mostara
Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!
Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudi

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 14:05

Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona![/quote]
Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudi[/quote]

naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...
Amare hvala ti...

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 14:30

JMs1921 je napisao/la:Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!
Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudi[/quote]

naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...[/quote]
Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2013, 14:32

oldcrewra je napisao/la: Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije
Balo balavi Željo je prošao sve ko i vi crveni samo što nije igrao u drugoj ligi.A normalno da su ti komšinice draže, udbaši i komunjare se ližu, jer su isti.Ne znam što uopšte pišeš na ovoj temi o Želji.
DRUG NEBI TI PUNCA

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 09 apr 2013, 14:36

oldcrewra je napisao/la:
JMs1921 je napisao/la:Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!
naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...[/quote]
Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije[/quote]
Inace imao je i Zeljo stadion, a isto kao sto ga i nije imao jer ga je morao komplet renovirati zbog ratnih desavanja, tako da ti ga dodje haman na isto, tako da ne prd.ite dzabe.....
Zeljo u zadnje vrijeme ima svoje 2 filijale,a to su Celik i Velez koje pobjedjuje redovno od dolaska Amara..... Tako da ni ovaj put nece biti problema....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 14:38

bagrcavi je napisao/la:
oldcrewra je napisao/la: Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije
Balo balavi Željo je prošao sve ko i vi crveni samo što nije igrao u drugoj ligi.A normalno da su ti komšinice draže, udbaši i komunjare se ližu, jer su isti.Ne znam što uopšte pišeš na ovoj temi o Želji.
Cuj balo balavi,a brate prije tebe sam skakao po grbavici,gledao Zelju protiv Videotona i gostovao protiv Zelje bezbroj puta i ovo je forum FK Sarajevo protiv kojeg igramo sutra,neznam sta ti radis tu. Ja se nikad nisam ponizavao i pisao po forumu zrinjskog

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 14:41

Nezam gdje je problem sto sam napisao da mi je Sarajevo draze od Zelje,jeli to problem neki. Ja ne mrzim Zelju samo mi je Sarajevo draze i dajte strumfovi ne ponizavajte se svakodnevnim cesljanjem foruma vaseg rivala
Zadnja izmjena: oldcrewra, dana/u 09 apr 2013, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 14:41

oldcrewra je napisao/la:
Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije[/quote]

prijatelju haj da ne seremo ovdje ljudima po temi,al moj klub je prosao isto ako ne i gore od tvog,i nemoj mi boga ti pricati o ljubavi,vidim vas zadovoljavate se mrvicama,niste ni k od onog kluba,igrate po livadama OKO svog grada i ti si mi se nasao pricati o mom klubu i ljubavi...ma daj ba digli ste ruke lako od svega i zasto bi vas neko zalio?Navijaj ti za Sarajevo nemam ja nista protiv... Pitari ja se izvinjavam necu vise pisati...
Amare hvala ti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2013, 14:43

oldcrewra je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Cuj balo balavi,a brate prije tebe sam skakao po grbavici,gledao Zelju protiv Videotona i gostovao protiv Zelje bezbroj puta i ovo je forum FK Sarajevo protiv kojeg igramo sutra,neznam sta ti radis tu. Ja se nikad nisam ponizavao i pisao po forumu zrinjskog
Onda je još jadnije da pišeš takve stvari a nisi bubuljičar.Forum služi za razmjenu mišljenja i za diskusiju, čuj "ja se nikad nisam ponižavao i pisao po forumu svinjskog" :lol: :lol: :lol: Svašta.Ako ti je do priče javi se na pp da ne spamamo ovdje ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 apr 2013, 15:55

Bože ako te ima pa skloni ih smoriše temu ovi plavi više ovde pišu nego igdje drugo oooooooooooooooooooooo Booooooožžžžžžžžžeeeeeee
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 apr 2013, 17:33

sekac je napisao/la:Bože ako te ima pa skloni ih smoriše temu ovi plavi više ovde pišu nego igdje drugo oooooooooooooooooooooo Booooooožžžžžžžžžeeeeeee
Smiri se druze. :mrgreen: Stvarno ne pamtim kada sam procitao o komsijama nesto, ovi nasi klinci vas udavise. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2013, 18:12

Sutra bratski 0:2 :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 apr 2013, 18:15

da smo u boljoj situaciji, pa hajde, ali nemamo drugog izbora, nego svim silama po bodove...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 apr 2013, 20:14

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3850_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 10 apr 2013, 12:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Ova dva strucnjaka sto pocese o Zelji i Velezu banovah s merakom :lol:
Hoćeš li biti ljubazan pa nam objasniti zašto se smiješ.

thuglife
Kontakt:

Post Postao/la thuglife » 10 apr 2013, 12:47

http://sportsport.ba/bh_fudbal/opcina-c ... -km/102379" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas pobjedi ne gledati u zube, naše je nastaviti pobjeđivati i čekati kiks Željezničara.
Mada će biti pravo gutavo..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2013, 12:57

Raja hoce biti kakav link za gledanje?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 10 apr 2013, 13:49

Sabinho je napisao/la:Raja hoce biti kakav link za gledanje?

nece dok se ne potrudi i ne uradi preko veetle.com ili torrentsream-a, neko ko ima mojutv ili mojuwebtv i makar 1Mbitps upload!

zato pozivam nekoga ko ima da uradi! Ja bi itekako al sta kad sam na Hkbnet-u!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 apr 2013, 16:01

raja bacite neki link ko na proslu tekmu :D - 3 bobe lagano :D , **** bez cele al imam osjecaj praviiiii - melunovic , haurdic i torlak :D

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 10 apr 2013, 16:08

ne igra ni Torlak :(

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bordobijeli, keli, Lecler, Napapijri, NazorUso, Pena, plisek, senad82 i 97 gostiju.