Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudiJMs1921 je napisao/la:Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!oldcrewra je napisao/la:Ko si ti,cuj "pobjeda u Mostaru protiv Veleza vam i nece biti neki plus" pa bolan ne igraju protiv goska ili Travnika jmunma danje nego protiv ekipe s kojom Sarajevo ima vise utakmica nego sa Zeljom.Uz veliko postovanje prema Sarajevu zelim da sutra fasuju 2-3 komada ali da poslje toga sve do kraja dobiju i osvoje titulu a tome se mogu nadati jer nam štrumfovi dolaze i nece ih sreca uvijek pratiti kao sad protiv slavije. Sportski pozdrav iz MostaraTrequartista je napisao/la:Nije to nikakva predaja, već realnost, vi ste svoje šansu propustili u Gradačcu i Zenici. Željo protiv ta dva protivnika donese 6 bodova sa gostovanja, vi jedan. Tu treba sve da ti bude jasno. Rijetko ko može računati na bodove iz Banja Luke i Širokog.
Pobjeda u Mostaru protiv Veleža vam i neće biti neki plus jer će i Željo dole pobjediti.
Uporedite gostovanja koja su do sada odradili Željo i Sarajevo kod istih ekipa, Sarajevo ni na jednom nije uspješnije od aktuelnog osvajača Duple krune.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona![/quote]
Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudi[/quote]
naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...
Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudi[/quote]
naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...
Amare hvala ti...
Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudi[/quote]JMs1921 je napisao/la:Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!
naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...[/quote]
Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije
Balo balavi Željo je prošao sve ko i vi crveni samo što nije igrao u drugoj ligi.A normalno da su ti komšinice draže, udbaši i komunjare se ližu, jer su isti.Ne znam što uopšte pišeš na ovoj temi o Želji.oldcrewra je napisao/la: Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije
DRUG NEBI TI PUNCA
naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...[/quote]oldcrewra je napisao/la:Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudiJMs1921 je napisao/la:Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!
Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije[/quote]
Inace imao je i Zeljo stadion, a isto kao sto ga i nije imao jer ga je morao komplet renovirati zbog ratnih desavanja, tako da ti ga dodje haman na isto, tako da ne prd.ite dzabe.....
Zeljo u zadnje vrijeme ima svoje 2 filijale,a to su Celik i Velez koje pobjedjuje redovno od dolaska Amara..... Tako da ni ovaj put nece biti problema....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Cuj balo balavi,a brate prije tebe sam skakao po grbavici,gledao Zelju protiv Videotona i gostovao protiv Zelje bezbroj puta i ovo je forum FK Sarajevo protiv kojeg igramo sutra,neznam sta ti radis tu. Ja se nikad nisam ponizavao i pisao po forumu zrinjskogbagrcavi je napisao/la:Balo balavi Željo je prošao sve ko i vi crveni samo što nije igrao u drugoj ligi.A normalno da su ti komšinice draže, udbaši i komunjare se ližu, jer su isti.Ne znam što uopšte pišeš na ovoj temi o Želji.oldcrewra je napisao/la: Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije
Nezam gdje je problem sto sam napisao da mi je Sarajevo draze od Zelje,jeli to problem neki. Ja ne mrzim Zelju samo mi je Sarajevo draze i dajte strumfovi ne ponizavajte se svakodnevnim cesljanjem foruma vaseg rivala
Zadnja izmjena: oldcrewra, dana/u 09 apr 2013, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
naravno BURAZERU kupit cemo,kao sto smo i sve do sada kupili,al necemo sada Vukasovica,kupit cemo sada vas i nisu to neke velike pare...[/quote]oldcrewra je napisao/la:Burazeru ovu ekipu Veleza mozete dobit jedino ako povedete Vukasovica da sudiJMs1921 je napisao/la:Ma i bez srece cete vi dobiti po picki od strumfova...sportski pozdrav od sampiona!
Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije[/quote]
prijatelju haj da ne seremo ovdje ljudima po temi,al moj klub je prosao isto ako ne i gore od tvog,i nemoj mi boga ti pricati o ljubavi,vidim vas zadovoljavate se mrvicama,niste ni k od onog kluba,igrate po livadama OKO svog grada i ti si mi se nasao pricati o mom klubu i ljubavi...ma daj ba digli ste ruke lako od svega i zasto bi vas neko zalio?Navijaj ti za Sarajevo nemam ja nista protiv... Pitari ja se izvinjavam necu vise pisati...
Amare hvala ti...
Onda je još jadnije da pišeš takve stvari a nisi bubuljičar.Forum služi za razmjenu mišljenja i za diskusiju, čuj "ja se nikad nisam ponižavao i pisao po forumu svinjskog"oldcrewra je napisao/la:Cuj balo balavi,a brate prije tebe sam skakao po grbavici,gledao Zelju protiv Videotona i gostovao protiv Zelje bezbroj puta i ovo je forum FK Sarajevo protiv kojeg igramo sutra,neznam sta ti radis tu. Ja se nikad nisam ponizavao i pisao po forumu zrinjskogbagrcavi je napisao/la:Balo balavi Željo je prošao sve ko i vi crveni samo što nije igrao u drugoj ligi.A normalno da su ti komšinice draže, udbaši i komunjare se ližu, jer su isti.Ne znam što uopšte pišeš na ovoj temi o Želji.oldcrewra je napisao/la: Burazeru da ti Zeljo prosao sta je Velez vi nebi ni postojali. Ukrali su nam stadion,politika nas je karala,bili smo u drugoj ligi,poceli od nicega poslje rata i ti mislis da neko moze kupiti Velez haha e levatu jedan ti nikad neces osjetiti tu ljubav u srcu. I nemoj se ljutiti sto mi je Sarajevo draze,ipak je to carsijski klub za koji navija stara gradska raja sto je slucaj i kod nas imamo i mi takve provinciske komsije

DRUG NEBI TI PUNCA
Bože ako te ima pa skloni ih smoriše temu ovi plavi više ovde pišu nego igdje drugo oooooooooooooooooooooo Booooooožžžžžžžžžeeeeeee
Sarajevo ljubavi moja!
- storm_raider
- Kontakt:
Smiri se druze.sekac je napisao/la:Bože ako te ima pa skloni ih smoriše temu ovi plavi više ovde pišu nego igdje drugo oooooooooooooooooooooo Booooooožžžžžžžžžeeeeeee

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra bratski 0:2 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
da smo u boljoj situaciji, pa hajde, ali nemamo drugog izbora, nego svim silama po bodove...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3850_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoćeš li biti ljubazan pa nam objasniti zašto se smiješ.aleksandar_veliki je napisao/la:Ova dva strucnjaka sto pocese o Zelji i Velezu banovah s merakom
http://sportsport.ba/bh_fudbal/opcina-c ... -km/102379" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas pobjedi ne gledati u zube, naše je nastaviti pobjeđivati i čekati kiks Željezničara.
Mada će biti pravo gutavo..
Danas pobjedi ne gledati u zube, naše je nastaviti pobjeđivati i čekati kiks Željezničara.
Mada će biti pravo gutavo..
Raja hoce biti kakav link za gledanje?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Raja hoce biti kakav link za gledanje?
nece dok se ne potrudi i ne uradi preko veetle.com ili torrentsream-a, neko ko ima mojutv ili mojuwebtv i makar 1Mbitps upload!
zato pozivam nekoga ko ima da uradi! Ja bi itekako al sta kad sam na Hkbnet-u!
-
- Kontakt:
raja bacite neki link ko na proslu tekmu
- 3 bobe lagano
, **** bez cele al imam osjecaj praviiiii - melunovic , haurdic i torlak 

-
- Kontakt:
ne igra ni Torlak