dobri parovi, dobro sve zvuci, samo nisam bas siguran u Lazio i PSG, jer ipak lazio igrao u ponedeljak, a psg ce nakon ispadanja iz lige prvaka izgubiti motivaciju.....elf1 je napisao/la:Fix uto 20:45 Dortmund-Malaga 1 1.50
Fix sri 20:45 Barcelona-PSG 1 1.35
Fix sri 20:45 Juventus-Bayern GG 1.70
Fix čet 18:00 Rubin-Chelsea GG 1.80
Fix čet 21:05 Lazio-Fenerbahce 1 1.80
Fix čet 21:05 Basel-Tottenham GG 1.65
Fix čet 21:05 Newcastle-Benfica GG 1.75
Fix sub 15:30 Bayern-Nurnberg 1 1.20
Fix sub 15:30 Greuther Furth-Dortmund 2 1.45
Fix sub 16:00 Everton-QPR 1 1.40
Fix sub 16:00 Reading-Liverpool 2 1.45
Fix sub 17:00 Troyes-PSG 2 1.55
Fix sub 18:00 Karabukspor-Galatasaray 2 1.55
Fix ned 17:00 Atl.Madrid-Granada 1 1.35
Fix ned 20:45 Milan-Napoli GG 1.65
Dobitak 3044 KM
uplata 5 KM
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Prije Lampe jer igra 30tak minuta u prosjeku a Mirotic 25min i puno vise igraju na Lampea nego Mirotića.................jozinho je napisao/la:amarosim što misliš da li odigrati Lampe over 13.5 ili Mirotić over 11.5
gdje je blokiran?ima jos uvijek u svim klad..po meni je ovo 1 ko dzamijabevanda4 je napisao/la:uhvatio sam na kvoti 6,70.. Imao si pravo, danas je par blokiranvendeta1921 je napisao/la:Slavija-Gosk 2 7,50
ako imate sta na racunu probajte na neku sicu,sutra ce par vjerovatno biti blokiran u svim kladionicamaEto još da prođe, imaš pivu kad se vidimo

danas sto se nase lige tice izbjec zvijezdu i sarajevo, mozda bi Olimpic mogao uzet, po meni ziceri su travnik, borac i zeljo

Nasao ja na tipicu 2 na GOSK 4,50 u premieru nema u ponudi....ali ja mislim da je liga toliko smijesna i nekvalitetna da ti neko našteli da dobijes utakmicu,ti ne bi uspio zabiti gol(iako situacija s ova dva kluba stvarno poručuje da bi mogla biti štela,Slavija sigurna u sredini,GOSK se bori za ostanak)...........a i ne sjecam se da je neko stavio na ovom forumu dojavu koja je prosla ima 3 mjeseca......
-
- Kontakt:
Ako GOŠK stvarno dobije Slaviju , onda definitivno treba ugasit ovu ligu.
-
- Kontakt:
OLDENBURG - BAYERN 1 (1.70)
Čista statistika govori da je Oldenburg kod kuće dobio sedam utakmica u nizu, vjerojatno bi i 10 da nije tankirao u Eurochallenge kupu protiv Telekoma u utakmici koja mu ništa nije značila. Bayern je pak u gostima nanizao pet poraza i očiti su problemi tog sastava sa samopouzdanjem kada napusti Audi Dome.
Gubili su u toj seriji od momčadi koje nisu na razini Oldenburga, poput Tübingena, Triera i Bermerhavena. Dodatni problem gostima je ozljeda najboljeg igrača Chevona Troutmana, zapravo jedine prave četvorke u ekipi. Još veći problem Bavarcima je stil igre Oldenburga koji je sposoban agresivnu obranu držati svih 40 minuta.
To nikako ne odgovara Bayernu koji se znatno bolje snalazi protiv "mekših" momčadi. U zadnjem njihovom ogledu Oldenburg je slavio u Münchenu s 19 razlike i bilo je vidljivo da se teško današnji gosti nose sa presingom protivnika. Posebno play Rice...
Čista statistika govori da je Oldenburg kod kuće dobio sedam utakmica u nizu, vjerojatno bi i 10 da nije tankirao u Eurochallenge kupu protiv Telekoma u utakmici koja mu ništa nije značila. Bayern je pak u gostima nanizao pet poraza i očiti su problemi tog sastava sa samopouzdanjem kada napusti Audi Dome.
Gubili su u toj seriji od momčadi koje nisu na razini Oldenburga, poput Tübingena, Triera i Bermerhavena. Dodatni problem gostima je ozljeda najboljeg igrača Chevona Troutmana, zapravo jedine prave četvorke u ekipi. Još veći problem Bavarcima je stil igre Oldenburga koji je sposoban agresivnu obranu držati svih 40 minuta.
To nikako ne odgovara Bayernu koji se znatno bolje snalazi protiv "mekših" momčadi. U zadnjem njihovom ogledu Oldenburg je slavio u Münchenu s 19 razlike i bilo je vidljivo da se teško današnji gosti nose sa presingom protivnika. Posebno play Rice...
9,5 - Savanović D. (Efes) MANJE
Broj poena igrača 1,85
13,5 - Lampe M. (Cal) VIŠE
Broj poena igrača 1,85
13,5 - Smith D. (Mac) MANJE
Broj poena igrača 1,85
Oldenburg - Bayern 1
Osnovna ponuda 1,60
Broj poena igrača 1,85
13,5 - Lampe M. (Cal) VIŠE
Broj poena igrača 1,85
13,5 - Smith D. (Mac) MANJE
Broj poena igrača 1,85
Oldenburg - Bayern 1
Osnovna ponuda 1,60
Juve-Bayern ( zbroj žutih kartona 4.5 ) - VIŠE @ 1.95
Koliko god Bayern ima prednost, ovdje još nije sve gotovo, jedan gol u mreži Neura dosta toga mijenja.
Mislim da ce ovdje biti jos borbe, a samim time i nesto oštrijih startova.
I jedna i druga ekipa ima igrača koji su nesto grublji i igrača koji su zaduženi za destrukciju igre.
Sudija meča je Carlos Velasco, koji u inače daje dosta kartona, što vidite iz priloženog, gdje je malo kartona dao samo u prijateljskoj između Rumunije i Australije i još par mečeva gdje nije bilo nekog rezultatskog značaja.

Juve-Bayern (crveni karton) - DA @ 3.2
Za isti meč možda probati da će biti i crveni karton na nekom slobodnijem listicu ili uz neki manji ulog, radi istih razloga koji su gore navedeni, te uz činjenicu da je par igrača bilo na granici crvenog kartona u Minhenu, a vidimo da Carlosu nije mrsko dati i crveni
Borac-Čelik 1 @ 1.6
Borac je treća ekipa na tabeli i vjerovatno ekipa koja ima jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrački kadar.
Da nisu imali par kikseva u jesenjem dijelu prvenstva, bili bi u borbi za titulu, ali i ovako se bore za mjesta koja vode u Evropu.
Između ostalih tu su : Avdukić, Maletić, Krunić, Trivunović i Bilbija.
U proljetnom dijelu sezone na svom terenu imaju 3 utakmnice i 3 pobjede.
Zadnjih 5 utakmnica ne znaju za poraz, a u tih 5 utakmnica su pobijedili Željezničar (2:0), Slaviju (1:2) i Zrinjski (5:1), odnosno sve ekipe iz gornjeg dijela tabele.
Čelik je ekipa koja igra po sistemu toplo-hladno, odnosno pobjede Široki Brijeg, a igraju remi sa Leotarom na svom terenu. Prošlo kolo su dobili Travnik u Zenici, autogolom u zadnjim minutama.
Sve u svemu mislim da su bolji igrački kadar, domaći teren i dobra forma razlog da Borac dobija Čelik.
Željezničar-Zrinjski 1 @ 1.25
Aktuelni osvajač duple krune dočekuje Zrinjski koji je u evidentnom padu forme.
Zrinjski je prošle sedmice doveo novog trenera koji je u 2 tekme izgubio od Želje na svom terenu (0:2) i izgubio od Zvijezde takodjer na svom terenu (1:2).
Uz to Zrinjski već 4 tekme nije osvojio bod, a u gostima su od 5 tekmi izgubili 4 i dobili 1 ( protiv vec otpisane Gradine ).
Željezničar je prvi na tabeli, imaju 4 vezane pobjede i zadnjih 5 tekmi na svom terenu imaju 5 pobjeda.
Dosta od mene, izvinjavam se na dužem postu.
Sretno ko isprati
Koliko god Bayern ima prednost, ovdje još nije sve gotovo, jedan gol u mreži Neura dosta toga mijenja.
I jedna i druga ekipa ima igrača koji su nesto grublji i igrača koji su zaduženi za destrukciju igre.
Sudija meča je Carlos Velasco, koji u inače daje dosta kartona, što vidite iz priloženog, gdje je malo kartona dao samo u prijateljskoj između Rumunije i Australije i još par mečeva gdje nije bilo nekog rezultatskog značaja.

Za isti meč možda probati da će biti i crveni karton na nekom slobodnijem listicu ili uz neki manji ulog, radi istih razloga koji su gore navedeni, te uz činjenicu da je par igrača bilo na granici crvenog kartona u Minhenu, a vidimo da Carlosu nije mrsko dati i crveni

Borac-Čelik 1 @ 1.6
Borac je treća ekipa na tabeli i vjerovatno ekipa koja ima jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrački kadar.
Da nisu imali par kikseva u jesenjem dijelu prvenstva, bili bi u borbi za titulu, ali i ovako se bore za mjesta koja vode u Evropu.
Zadnjih 5 utakmnica ne znaju za poraz, a u tih 5 utakmnica su pobijedili Željezničar (2:0), Slaviju (1:2) i Zrinjski (5:1), odnosno sve ekipe iz gornjeg dijela tabele.
Čelik je ekipa koja igra po sistemu toplo-hladno, odnosno pobjede Široki Brijeg, a igraju remi sa Leotarom na svom terenu. Prošlo kolo su dobili Travnik u Zenici, autogolom u zadnjim minutama.
Sve u svemu mislim da su bolji igrački kadar, domaći teren i dobra forma razlog da Borac dobija Čelik.
Zrinjski je prošle sedmice doveo novog trenera koji je u 2 tekme izgubio od Želje na svom terenu (0:2) i izgubio od Zvijezde takodjer na svom terenu (1:2).
Uz to Zrinjski već 4 tekme nije osvojio bod, a u gostima su od 5 tekmi izgubili 4 i dobili 1 ( protiv vec otpisane Gradine ).
Željezničar je prvi na tabeli, imaju 4 vezane pobjede i zadnjih 5 tekmi na svom terenu imaju 5 pobjeda.
Sretno ko isprati

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jako zanimljiv meč. Sa kolegom Elvirom se slazem u dosta toga napisanog osim navoda u zadnjem pasusu. Naime, FCB je taj meč izgubio 19 razlike stoji, no to je bilo prvo kolo BBL-a i naravno FCB nije bio pod palicom Pešića. Oldenburg je kako to ''švabe'' kažu najvruća ekipa lige, stvarno su u opasnoj formi i stvarno ''mom'' Bayernu će biti teško, no Alba je juče izgubila pa mogu sebi priuštiti taj luksuzElvirRahimic je napisao/la:OLDENBURG - BAYERN 1 (1.70)

MIA SAN MIA!!!
- diplomatija
- Kontakt:
ja stvarno ne znam ko je pukao tu glupu informaciju da ce gosk dobiti slaviju, cista glupost, a slavija ce voditi 2:0 vec na poluvremenu, najsigurniji 1 u nasoj ligi danas, vidjcemo aBd za sat dva

Možda budem jednom u životu imao sreće pa uzmem ovo

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- diplomatija
- Kontakt:
velasco carballo je pravi supak sto se tice evropskih utakmica, u spaniji zna podijeliti i po 15 zutih, nekoliko crvenih, ali u euro utakmicama rijetko kad daje vise od 4 zuta, jedino ako bude rat, a ja mislim da ce bajern uvaliti gol i ta utakmica postaje prijateljskaceze je napisao/la:Juve-Bayern ( zbroj žutih kartona 4.5 ) - VIŠE @ 1.95
Borac-Čelik 1 @ 1.6
Sretno ko isprati
Kvota u hr-lutrija na GOSK pala na 4,00.....vrlo sumnjivo...........a evo i wwin je maknuo par iz ponude.................
Sta da igram kornere nemam blage veze.
Ma to je postalo kocka prava, sinoc u Dortmundu 9 kornera, u Istanbulu 7, nije predjen prag od 10.soxx je napisao/la:Sta da igram kornere nemam blage veze.
Ako vec hoces da igras to ja bi probao vise na tekmi Bayern-Juve, jer Bayern je izveo najvise kornera od svih ekipa u Ligi prvaka, i proslu tekmu je bilo 12.
Pa ti vidi kako ces i sta ces

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ako imate probajte:
hrv 2. liga
zelina - pomorac X2 @1,85
hrv. dragovoljac - junak sinj gg3+ @2,35 (ušlo je svaki put do sad)
Još ću nać neku lijepu kvoticu, a moglo bi ih bit dosta danas. Smrdi mi i prvi na tabeli: hrv. dragovoljac.. Ne znam koliko žele u 1. ligu, mogao bi vrlo lako Sinj tuči danas na kvoti preko 7.. Uglavnom bit će ode nereda, izaberite što vam odgovara.. evo tabela:

hrv 2. liga
Još ću nać neku lijepu kvoticu, a moglo bi ih bit dosta danas. Smrdi mi i prvi na tabeli: hrv. dragovoljac.. Ne znam koliko žele u 1. ligu, mogao bi vrlo lako Sinj tuči danas na kvoti preko 7.. Uglavnom bit će ode nereda, izaberite što vam odgovara.. evo tabela:

U desetom selu živi Antuntun!
Lijep pozdrav. Moja danasnja prognoza glasi :
Zeljeznicar
- 1
Zrinjski
Lok. Plovdiv
- 1
Botev Vratsa
Zalgiris 1
-
Ekranas
Cipolla F. (Ita)
- 2
Lorenzi P. (Ita) KVOTA:4,0625 UPLATA : 50 KM ISPLATA :203.125
Zeljeznicar
- 1
Zrinjski
Lok. Plovdiv
- 1
Botev Vratsa
Zalgiris 1
-
Ekranas
Cipolla F. (Ita)
- 2
Lorenzi P. (Ita) KVOTA:4,0625 UPLATA : 50 KM ISPLATA :203.125
kod nas traže min. 5 parova za hrvatsku 2. ligu...bevanda4 je napisao/la:ako imate probajte:
hrv 2. liga
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pozdrav.. 
# Evo nešto sam odigrao na "Tipico.com" kladionici, pa ćemo vidjeti, a sa Premier-Kladionicom je pauza, par dana.
10.04.2013. 15:26 / 7 x kombinacija / Ulog 40,00 €
@ otvoreno
- Hrvatski Dragovoljac - NK Junak Sinj - Tip 1 /1,35 @Danas 16:00
- NK Rudes - NK Primorac 1929 - Tip 1 /1,35 @Danas 16:30
- NK Siroki Brijeg - OFK Gradina Srebrenik -Tip 1 /1,12 @Danas 17:00
- Shaab Ibb - Al Faisaly - Tip 2 /1,30 @Danas 17:30
- Al Gharafa SC - Al-Nasr SC Dubai - Tip 1 /1,40 @Danas 17:30
- Al Riffa - Safa SC -Tip 1 /1,55 @Danas 17:40
- Al Kuwait SC - Tadaz Tursunzade - Zbroj/Golova (2,5) + /1,30 @Danas 17:40
Broj oklada: 1
Ulog: 1 x 40,00 € = 40,00 €
Iznos relevantan za bonus: 0,00 €
Maks. ukupni koeficijent: 7,49
Maks. isplata: 314,40 €
uklj. 5% bonus: 14,97 €
@Sretno..

# Evo nešto sam odigrao na "Tipico.com" kladionici, pa ćemo vidjeti, a sa Premier-Kladionicom je pauza, par dana.
10.04.2013. 15:26 / 7 x kombinacija / Ulog 40,00 €
@ otvoreno
- Hrvatski Dragovoljac - NK Junak Sinj - Tip 1 /1,35 @Danas 16:00
- NK Rudes - NK Primorac 1929 - Tip 1 /1,35 @Danas 16:30
- NK Siroki Brijeg - OFK Gradina Srebrenik -Tip 1 /1,12 @Danas 17:00
- Shaab Ibb - Al Faisaly - Tip 2 /1,30 @Danas 17:30
- Al Gharafa SC - Al-Nasr SC Dubai - Tip 1 /1,40 @Danas 17:30
- Al Riffa - Safa SC -Tip 1 /1,55 @Danas 17:40
- Al Kuwait SC - Tadaz Tursunzade - Zbroj/Golova (2,5) + /1,30 @Danas 17:40
Broj oklada: 1
Ulog: 1 x 40,00 € = 40,00 €
Iznos relevantan za bonus: 0,00 €
Maks. ukupni koeficijent: 7,49
Maks. isplata: 314,40 €
uklj. 5% bonus: 14,97 €
@Sretno..
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 10 apr 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.