NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
"TAMO NEKO"svi znamo da je klub privatizovan nažalost.Promjenit ništa nemožeš,pomiri se sa tim.O stanju u klubu možemo privatno ako želiš?Nije mjesto a ni karakter mi neda da pričam protiv BRATSTVA.Ja sam karijeru završio 2002g.zbog povreda.Igrao bez plate po 6mj,išao u Cazin sa sendvičem u pola hljeba i bez konaka,posuđivao kopačke jer u klubu nije bilo....Danas je situacija BOGU hvala puno bolja,treba forsirati našu djecu,ova liga je taman za nas,budimo realni.
-
- Kontakt:
Pa Troglav igra polusezonu za plaću od prosječno 200 km a onsda igrači igraju polusezonu za 0 km i tako iz godine u godinu.Kopačke od kluba nisu dobili nikad,a na put u Lukavicu su išli sa sendvičima i autobusom isti dan kad su igrali tekmu i uzeli bod.Noćenje je za nas nepoznanica i opet igramo i neostavljamo klub da se raspadne a to mogu samo domaći igrači i zaljubljenici u nogomet.Naša je ekipa 100% domaća.
Nemam ja ništa protiv igrača sa strane ali svaki klub treba imati kostur od 70% domaćih igrača i svake godine proizvesti sa općine bar 2-3 kvalitetna juniora.Kad bih SLOBODA vratila svoju djecu igrali bih LP,ali i kod njih "LOPOVI"vode klub u propast.
-
- Kontakt:
Druže, ispravljaj to pod hitno, počet će te ismijavat...!fan82 je napisao/la:Nemam ja ništa protiv igrača sa strane ali svaki klub treba imati kostur od 70% domaćih igrača i svake godine proizvesti sa općine bar 2-3 kvalitetna juniora.Kad bih SLOBODA vratila svoju djecu igrali bih LP,ali i kod njih "LOPOVI"vode klub u propast.
Zadnja izmjena: MirzaLukavac, dana/u 10 apr 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jesu se svi ušutili valja izgubit u Banovićima
Ma to je ono tri za tri....hahaha
nema care sa Banovicima 3 za 3 ...
Nema nema to nije regularno 

Regularno ili ne s Banovicima se nije igralo 3 za 3
svidalo se to tebi ili ne
svidalo se to tebi ili ne
Pa ti si bolje upućen od DASE u vezi kluba.Čokara jesi li to ti???
Da se dzaba ne blamiramo i ne trolamo bezz
nastavi ti bez mene ko domina
nastavi ti bez mene ko domina

Protiv Budućnosti smo kompletni i očekujem da ne izgubimo...
Undici stelle - ACM 1899
Komšije iz Banovića čeka borba za opstanak,a mi nemamo ambicije za PL.Tako da se puno ne nadam
-
- Kontakt:
U Banovicima bi moglo biti svasta, i poraz, i remi, i pobijeda. Kao sto rece ''fan82'' oni se bore za opstanak, a mi smo svejedno sigurni.
PS: De stavite avatare, tema nam je plaho monotona

PS: De stavite avatare, tema nam je plaho monotona

-
- Kontakt:
Nece, kod nas ti je gostovanje pojam.. Nekad se islo na svaku tekmu, a sad nas nema 50 na domacimCuMuRaS je napisao/la:Hocel dolazit sta gostujucih navijaca komsije ? pozz

- 7aprildomemoj
Budućnost-Bratsvo 3:3
Da nismo prosuli bodove kući protiv Krajine i Radničkog te da smo imali pošteno suđenje sa Vitezom a ne da 80 minuta imamo igrača manje sad bi PL bila realnost a ne pusta želja. Bojim se da se sad ne ponovi ona sezona kad smo bili 2-3 u Prvoj ligi FBiH a naredne sezone ispali kao 5 ekipa odozdo. Doduše naredna godina je izborna pa će opet Brko svoje ovce da loži pričom o PL

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
ma mi malo više ambicije i hrabrosti da smo imali mi bi se sad pripremali za PL...
koliko propuštenih prilika, kad bi počeo sad nabrajati krađu u prvom kolu u Lukavcu, pa zijan kući protiv Krajine, pa sad ispuštena pobjeda...
koliko propuštenih prilika, kad bi počeo sad nabrajati krađu u prvom kolu u Lukavcu, pa zijan kući protiv Krajine, pa sad ispuštena pobjeda...
Undici stelle - ACM 1899
U naredna dva kola domaćini Goraždu i Jedinstvu
Bišćane treba ispratit sa puno komada u mreži jer su po svemu zaslužili niži rang USK 

- 7aprildomemoj
Do kraja imamo 5 utakmica kući i 4 na strani. Uz sve domaće pobjede i da dobijemo Branitelja, Čapljinu i Bosnu u gostima ( a nije nemoguće) u zadnjem kolu bi odlučivali sa Vitezom o premijerligašu. Sloboda mora jednu utakmicu pauzirat (Krajišnik) a i međusobno se sastaju Vitez-Sloboda, Sloboda-Radnički i Radnički-Vitez tako da tu 2 tima otpadaju. Ako se imaju ambicije ( a čisto sumnjam jer je to bilo samo ubiranje predizbornih glasova) ništa nije izgubljeno. Ionako su nas ovi iz Lukavca i Tuzle otpisali, sad je šansa iz drugog plana da uskočimo 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.