rekla kazala, da je naletilic imao ikakve veze sa zadrom, nakon onih golova u europskoj ligi, tj. kvalifikacijama, pogotovo Odenseu 2, pa cak i utakmica protiv Slovana, u kojima je Zadro extra igrao i bio na pragu transfera u Slovan, davno bi ga negdje uspio uvaliti Naletilic, ili pak Musa preko Naletilica, zato sumnjam da imaju ikakve veze...bekicamir je napisao/la:Mali Musa i Cakarun su zaposlenici VELIKOG Naletilica!![]()
Eto koliko ti znas!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Vehlez, velez, nije isto. Ajd sad odbrabonjaj nazad na svoju temu
Sent from my PMP5580C
Sent from my PMP5580C
Karačić započeo proces pomlađivanja ekipe: Na Grbavici od prve minute Vasilj i Čilić
Nakon poraza od Zvijezde u nedjelju, Zrinjskom su samo preostali teoretski izgledi da izbori nastup u Europi. Svjesni su toga i pod Bijelim Brijegom, te se polako okreću selektiranju ekipe za slijedeću sezonu. Tako će u susretu sa Željezničarom trener Branko Karačić prigodu za dokazivanje pružiti nekim mlađim igračima.
„Loša igra i rezultati, ozljede i nestabilnost forme pojedinih igrača, razlozi su zbog kojih smo primorani napraviti promjene u sastavu. Sigurno da će prigodu dobiti 3-4 nogometaša, ako ne i pet. Nakon jučerašnjeg razgovora sa Upravom kluba, polako smo krenuli sa selekcijom ekipe, kako bi imali jednu kvalitetniju viziju za budućnost kluba“, riječi su trenera Zrinjskog Branka Karačića.
Šef stručnog stožera Mostaraca najavio je kako će u susretu sa Željezničarom prigodu pružiti mladom vrataru Nikoli Vasilju, a u početnom sastavu bi se trebao naći i Ante Čilić.
„Vjerujem da će Čilić krenuti od početka utakmice, kako bi dobili bolji uvid u njegove vrijednosti. Bez obzira što meni kao treneru neće biti drago, ako kroz proces pomlađivanja doživimo više poraza nego što je očekivano, ja sam spreman postaviti svoja leđa, kako bi od ljeta imali jednu kvalitetniju selekciju igrača“, istaknuo je Karačić dodavši kako je ekipi priključen junior Marko Odak koji će prigodu dobiti u slijedećim utakmicama.
Hrvoje Miličević jedan je od rijetkih igrača Zrinjskog koji su u nedjelju zaslužili prolaznu ocjenu.
„Ritam utakmica srijeda-nedjelja ostavio je dosta traga na igračima, dosta ih se žali na umor, a imamo i veliki broj ozlijeđenih igrača. Sigurno da ćemo protiv Željezničara pokušati odigrati što bolju utakmicu i nadamo se ostvariti povoljan rezultat“, kazao je Miličević.
Igor Melher, Goran Marković, Gligor Gligorov, Vučina Šćepanović nogometaši su koji zbog ozljeda neće nastupiti na Grbavici. Utakmica 21. kola Premier lige između Željezničara i Zrinjskog igra se u srijedu u 18 sati.
Nakon poraza od Zvijezde u nedjelju, Zrinjskom su samo preostali teoretski izgledi da izbori nastup u Europi. Svjesni su toga i pod Bijelim Brijegom, te se polako okreću selektiranju ekipe za slijedeću sezonu. Tako će u susretu sa Željezničarom trener Branko Karačić prigodu za dokazivanje pružiti nekim mlađim igračima.
„Loša igra i rezultati, ozljede i nestabilnost forme pojedinih igrača, razlozi su zbog kojih smo primorani napraviti promjene u sastavu. Sigurno da će prigodu dobiti 3-4 nogometaša, ako ne i pet. Nakon jučerašnjeg razgovora sa Upravom kluba, polako smo krenuli sa selekcijom ekipe, kako bi imali jednu kvalitetniju viziju za budućnost kluba“, riječi su trenera Zrinjskog Branka Karačića.
Šef stručnog stožera Mostaraca najavio je kako će u susretu sa Željezničarom prigodu pružiti mladom vrataru Nikoli Vasilju, a u početnom sastavu bi se trebao naći i Ante Čilić.
„Vjerujem da će Čilić krenuti od početka utakmice, kako bi dobili bolji uvid u njegove vrijednosti. Bez obzira što meni kao treneru neće biti drago, ako kroz proces pomlađivanja doživimo više poraza nego što je očekivano, ja sam spreman postaviti svoja leđa, kako bi od ljeta imali jednu kvalitetniju selekciju igrača“, istaknuo je Karačić dodavši kako je ekipi priključen junior Marko Odak koji će prigodu dobiti u slijedećim utakmicama.
Hrvoje Miličević jedan je od rijetkih igrača Zrinjskog koji su u nedjelju zaslužili prolaznu ocjenu.
„Ritam utakmica srijeda-nedjelja ostavio je dosta traga na igračima, dosta ih se žali na umor, a imamo i veliki broj ozlijeđenih igrača. Sigurno da ćemo protiv Željezničara pokušati odigrati što bolju utakmicu i nadamo se ostvariti povoljan rezultat“, kazao je Miličević.
Igor Melher, Goran Marković, Gligor Gligorov, Vučina Šćepanović nogometaši su koji zbog ozljeda neće nastupiti na Grbavici. Utakmica 21. kola Premier lige između Željezničara i Zrinjskog igra se u srijedu u 18 sati.
Tako je, sve je izgubljeno, gore ne moze, do kraja dati sto vise sanse igracima iz nase skole, koji su manje igrali ili nikako, sretno juniorima Vasilju i Odaku u debiju, a jos bi u ovih par domacih utakmica, protiv Gradine i GOŠK-a npr. trebalo dati sansu i Romanu Vlahi, te Klaricu koji je jedan od najboljih strijelaca lige, ionako losije od sadasnjih napadaca jednostavno ne moze, a ova 2 igraca imaju osjecaj za gol, neki dan gledajuci klipove o Zrinjskom naletih na video od Vlahe, vidi se da ima potencijala tu, ima par finih nastupa i za BiH mlade selekcije, zasto ne dati sansu njemu i Klaricu pored onakvih krilnih igraca i spiceva, u napadu smo najtanji!starmo94 je napisao/la:Karačić započeo proces pomlađivanja ekipe: Na Grbavici od prve minute Vasilj i Čilić
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bekiću" Sličnu sam raspravu imao sa jednim prijateljem u vezi Tonija Šunjića nakon utakmica sa Partizanom.Ne tvrdim da će Milićević biti bolji i lošiji ali sam siguran da ima potencijala.Taj njegov menadžer po tvojim informacijama očito ima utjecaja na braću Kovač,Martina Novoselca,Ivana Gudelja a vjerovatno i na samog Davora Šukera.Nekako sumnjam u to!Ja osobno imam neke veze sa Milićevićem koliko i sa tobom.Ako pogledaš neke moje postove od ranije vidjet ćeš recimo da sam puno više gotivio Arežinu ali nakon njegovih očajnih partija i prvenstveno nezalaganja sam okrenuo ploču iz pomenutih razloga.Ja ovdje samo govorim o argumentima.Upravo TI si najavljivao nekakve titule, zvučna pojačanja i nerealne stvari a sada nama držiš prodike kako se lako mirimo sa nekim stvarima.Ne mirim se ja sa ovakvom situacijom, samo sam realan i ja ne vidim načina na koji bi netko u ovakvoj situaciji mogao i htio donijeti novac u Zrinjski (osiom ako se ne zove Abramović) a bez toga nema napretka.bekicamir je napisao/la:Acovicu mozda je nama navijacima na baterije pun kur... vise srozavanja i ugleda i rezultata kluba a uvijek iste najave,titula i europa...postali smo kao Sloboda i Celik,bivsi osvajaci titula koji zive u svijetu fantazije,ovaj moj post je nakon utakmice i revoltiran sam ga pisao ali i iza svake rijeci svoje stojim,vi pametnjakovici da znate tko je Milicevicu menadzer sami bi zbojili 2+2 i dosli do zakljucka zasto on igra u hrvatskim mladjim selekcijama,kur... je on ikakav igrac i svi mi "navijaci na baterije" to vidimo samo ga ovdje 2,3 forumasa koja su vjerovatno njegova rodbina bliza brani,taj Milicevic moze najdalje do HNL radi menadzerskih klanova,Vlado Zadro je imao istog menadzera eno ga sada u 2. ligi i slali su ga od DInama do Hajduka,kada vidim tko nam i vodi i organizira igru prema naprijed nije niti cudo zasto imamo 18 golova u ligi,ja cu takodjer i sutra na utakmice i ovi ostali baterijasi koji ne trebaju slusati nekakve srceparajuce postove o ljubavi prema Zrinjskom,ti isti igraci sramote i blamiraju nasu najvecu ljubav tako da cu im ja uvijek svojim piskaranjem jeb... mater preko foruma kada vec u zivo nema nikakva efekta vama to smetalo ne smetalo!
Mozda stvari krenu na bolje ali mucno jer niti ovi menadzeri oko kluba ne mogu vise dovesti kvalitetna i provjerena igraca!
Slažem se sa "fanaticoszg" da u omladinskom pogonu ne rade stručni ljudi, mada ima nekoliko solidnih trenera i tu je najveća mogućnost napretka Zrinjskog a sada su i uvjeti nešto bolji.Zrinjski je stvorio nekoliko prosječnih igrača koji su brzo pobjegli (neki i opravdano) misleći da će negdje bolje proći ali to su bile greške koje su usporile njihovo napredovanje.Npr. Peko,Barišić ,Kožul bi sigurno brže napredovali da su ostali ovdje ali to su njihove odluke.Nadam se da će se i ovdje nešto ubrzo promijeniti nabolje pa da ćemo imati prave kadrove u omladinskoj školi.Meni se recimo sviđa kako je radio Zadro i tada su juniori bili u vrhu i u prvenstvu i u kupu.I to je generacija Milićevića,Sesara ,Arežine,Martinovića,Barišića i Kožula.Za naše prilike odlična generacija što je dokaz da se može.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
@acovicu svaka cast
sutra igramo sa zeljeznicarom u gostima i iskreno ne ocekujem bas nista. nadam se da ce mladici koji dobiju sansu opravdat je. a ako i ne, i dalje ih treba stavljat u igru jer nemamo sta vise izgubit.
sutra igramo sa zeljeznicarom u gostima i iskreno ne ocekujem bas nista. nadam se da ce mladici koji dobiju sansu opravdat je. a ako i ne, i dalje ih treba stavljat u igru jer nemamo sta vise izgubit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Acovicu s tim si prijateljem imao raspravu o Toniju Sunjicu nakon njegovog debije protiv Partizana,dok je ovaj Milicevic odigao do sada 40 ak utakmica sluzbenik i ja kao laik sam zakljucio da je to "kanta" od igraca,Arezina je za njega izmislio nogomet ali Arezina ocigledno nema mozak za profi igraca ili ga je Peric dusio!
Arezina je izmislio nogomet za citavu ligu, ali pogledajte njegove fizicke mogucnosti, ja mislim da je jasno da tu nema pravog igraca, nego igraca za ovu sugavu ligu maximalno, spor, slinav, na 100 metara trci 20 sekundi, steta samo sto onakav sut, centarsut se kriju u onakvom tijelubekicamir je napisao/la:Acovicu s tim si prijateljem imao raspravu o Toniju Sunjicu nakon njegovog debije protiv Partizana,dok je ovaj Milicevic odigao do sada 40 ak utakmica sluzbenik i ja kao laik sam zakljucio da je to "kanta" od igraca,Arezina je za njega izmislio nogomet ali Arezina ocigledno nema mozak za profi igraca ili ga je Peric dusio!
Ante Cilic igra lijevo krilo,onako brz momak,malo bi trebao misicne mase nabaciti ali jos je mlad neka se kali ,bolje on nego Zurzinov do kraja sezone!SB90 je napisao/la:a sta igra taj cilic?
....................Vasilj(17 god).....................
Odak(18god)..Graovac(19god)...Anicic...Stojkic
Pehar......Milicevic(19god)....Djuric....Crnov....Cilic(19god)
....................Klaric(17god)........................
Sutra protiv Zelje!
-
slogaizuskoplja
- Kontakt:
Ja koliko znam Arezina je do sada bio medju najboljima na pripremama sto se tice testiranja.
- SarajlijaTM
Hrabro,mozda i pametno,ne zbog ove tekme sa nama,nego zbog afirmisanja djece.bekicamir je napisao/la:Ante Cilic igra lijevo krilo,onako brz momak,malo bi trebao misicne mase nabaciti ali jos je mlad neka se kali ,bolje on nego Zurzinov do kraja sezone!SB90 je napisao/la:a sta igra taj cilic?
Sutra protiv Zelje!
Samo vam je golman od 17g mac sa dvije ostrice,u slucaju eventualnog debakla,mnogi nece shvatiti sta se pokusalo.
Uglavnom bice zanimljiva tekma,izgleda,jos ako ostane ovako suncano u Sarajevu,bez kise...
Veceras samo hrabro momci.
Sretan 19. rođendan Ultrasima
Sretan 19. rođendan Ultrasima
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
odakle ti informacija jeli ovo stvarno postava ili bi to ti ?? pa igrat će Čilić i Vasilj . Odak će biti na klupi . Klarića nema na vidiku . ja bi volio da bude ovakva postava kakvu si rekao ....
kad nismo došli ? ide se kombijima nema busa , radi je dan neznam kolko će nas bitceze je napisao/la:Jel dolazite na tekmu ?
Pa nisam ja ni rekao da ne dolazite, nego radni dan, vecernja tekma, policija, folovi.19UM94 je napisao/la:kad nismo došli ? ide se kombijima nema busa , radi je dan neznam kolko će nas bitceze je napisao/la:Jel dolazite na tekmu ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Teško da će Klaric zaigrati danas, iako bi volio da zaigra. Bolji je puno od Bekica,Poreckog i ostalih invalida.bekicamir je napisao/la:Ante Cilic igra lijevo krilo,onako brz momak,malo bi trebao misicne mase nabaciti ali jos je mlad neka se kali ,bolje on nego Zurzinov do kraja sezone!SB90 je napisao/la:a sta igra taj cilic?
Sutra protiv Zelje!
imamo mi naših igrača , vi govorite nema . još su se barišić i kožulj ispalili . trebamo kopirat politiku Athletico Bilbaoarexxona je napisao/la:Teško da će Klaric zaigrati danas, iako bi volio da zaigra. Bolji je puno od Bekica,Poreckog i ostalih invalida.bekicamir je napisao/la:Ante Cilic igra lijevo krilo,onako brz momak,malo bi trebao misicne mase nabaciti ali jos je mlad neka se kali ,bolje on nego Zurzinov do kraja sezone!SB90 je napisao/la:a sta igra taj cilic?
Sutra protiv Zelje!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dobra vam je ta politika, ali morate imati zivaca i strpljenja za te momke 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.