NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ja se malo pribojavam sutrasnje utakmice strah me da ne kiksamo da ne ovjere pobjedu pobjedom jer ako me pamcenje dobro sluzi kada god smo iz gostiju donijeli 3 boda nismo to ovjerili kod kuce sa nova 3 pa iz tog razloga me malo strah sutrasnje utakmice
sutra ce bit zahebano pravo...ali vjerujem u pobijeduN5555 je napisao/la:ja se malo pribojavam sutrasnje utakmice strah me da ne kiksamo da ne ovjere pobjedu pobjedom jer ako me pamcenje dobro sluzi kada god smo iz gostiju donijeli 3 boda nismo to ovjerili kod kuce sa nova 3 pa iz tog razloga me malo strah sutrasnje utakmice
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
nego ponesite kisobrane opet ce kisa treci puta ma domacem terenu.sigurna pobjeda danas,nikad sigurnija 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sretno nam danas
-
- Moderator
- Kontakt:
Odoviću i ti haman ne znaš koga si ostavio na klupi..... A.O ...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
moraju babini sinovi igrat nemoze ordagic....cccccBenjo_AFC86 je napisao/la:Odoviću i ti haman ne znaš koga si ostavio na klupi..... A.O ...
Zadnja izmjena: crvenobijeli, dana/u 10 apr 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Mozete li meda protiv ovog Radnika :S
-
- Kontakt:
Borac se u subotu provukao protiv Radnika ali sam 100% siguran da ce Zeljo u subotu izgubiti od Radnika!samozeljo1987 je napisao/la:Mozete li meda protiv ovog Radnika :S

-
- Kontakt:
ako nemozemo radnika pobijedit koga cemo onda _eebem ti fudbal vise
-
- Kontakt:
Slabi ste vi jos za Radnik!Sretno vam u nastavku,pa ako se nevidimo dogodine onda za dvije kada se vratite iz federalne!astra1922 je napisao/la:zatisje malo ha...sretno nam sutra vjerujem da ce nasi sutra pruziti najbolju utakmicu u nastavku i slaviti bez problema.maja prognoza je pobjeda bez primljenog gola 2-0 ili 3-0

Da si bogodom iso na stadion pa pruzio podrsku igracima Zvijezde,vidim da si skroz neupucen u igru Radnika.Radnik je jedna od boljih ekipa lige,dobili su Sarajevo,Siroki razvalili,uzeli bod Zelji,uyeli bod Borcu..Netreba bit nezadovoljan ovim reyultatom vi abd sigurno opstajete,Radnik je dobra ekipacrvenobijeli je napisao/la:ako nemozemo radnika pobijedit koga cemo onda _eebem ti fudbal vise
Ma kupit cemo vas za kupus !Bijeljina055 je napisao/la:Slabi ste vi jos za Radnik!Sretno vam u nastavku,pa ako se nevidimo dogodine onda za dvije kada se vratite iz federalne!astra1922 je napisao/la:zatisje malo ha...sretno nam sutra vjerujem da ce nasi sutra pruziti najbolju utakmicu u nastavku i slaviti bez problema.maja prognoza je pobjeda bez primljenog gola 2-0 ili 3-0![]()
![]()
-
- Kontakt:
niste vi nista bolji od nas nebrinite necemo mi ispast....Bijeljina055 je napisao/la:Slabi ste vi jos za Radnik!Sretno vam u nastavku,pa ako se nevidimo dogodine onda za dvije kada se vratite iz federalne!astra1922 je napisao/la:zatisje malo ha...sretno nam sutra vjerujem da ce nasi sutra pruziti najbolju utakmicu u nastavku i slaviti bez problema.maja prognoza je pobjeda bez primljenog gola 2-0 ili 3-0![]()
![]()
Imamo sreće što nam ostali rezultati idu kolko tolko na ruku : Poraz Goška, Travnika kući , remi Veleža , tako da umjesto da se radujemo svojoj pobjedi , tješimo se tuđim porazima , ali sve u svemu i to je dio sporta ...Benjo_AFC86 je napisao/la:Odoviću i ti haman ne znaš koga si ostavio na klupi..... A.O ...
Definitivno slabiju ekipu od Radnika odavno nisam gledao.Ljudi se devedest minuta brane.Sve se svelo na kontre,nabijanja pa sta bude naprijed.Šta vrijedi na kraju ovaj posjed lopte Zvijezde,desetine prilika i na kraju nema ko dati gol. 

-
- Kontakt:
Ovo je malo pristrasno al ajde.sigurno nismo izgledali losiji nego Zvijezda u Bijeljini u prvom dijelu sezone!vatreni je napisao/la:Definitivno slabiju ekipu od Radnika odavno nisam gledao.Ljudi se devedest minuta brane.Sve se svelo na kontre,nabijanja pa sta bude naprijed.Šta vrijedi na kraju ovaj posjed lopte Zvijezde,desetine prilika i na kraju nema ko dati gol.

Niste imali ovoliko prilika jesenac koliko je Zvijezda imala danas,vi da ste imali pola od ovog sto je Zvijezda propustila dali bi dva tri gola,al treba znati valjda i ovako igrat.Bijeljina055 je napisao/la:Ovo je malo pristrasno al ajde.sigurno nismo izgledali losiji nego Zvijezda u Bijeljini u prvom dijelu sezone!vatreni je napisao/la:Definitivno slabiju ekipu od Radnika odavno nisam gledao.Ljudi se devedest minuta brane.Sve se svelo na kontre,nabijanja pa sta bude naprijed.Šta vrijedi na kraju ovaj posjed lopte Zvijezde,desetine prilika i na kraju nema ko dati gol.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kako da nevatreni je napisao/la:Definitivno slabiju ekipu od Radnika odavno nisam gledao.Ljudi se devedest minuta brane.Sve se svelo na kontre,nabijanja pa sta bude naprijed.Šta vrijedi na kraju ovaj posjed lopte Zvijezde,desetine prilika i na kraju nema ko dati gol.

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
To onaj mali iz gradine?crvenobijeli je napisao/la:moraju babini sinovi igrat nemoze ordagic....cccccBenjo_AFC86 je napisao/la:Odoviću i ti haman ne znaš koga si ostavio na klupi..... A.O ...

- 7aprildomemoj
Možel mi neko odgovoriti kada je Zvijezda zadnji puta slavila kod kuće ?
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.