FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alex92
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alex92 » 10 apr 2013, 18:34

Kako vam igra Osmanagic?Nisam ga gledao od kako je otisao iz OFK Beograda.
“Mi navijamo za Partizan pre svega zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji.”
“Partizan je dobar. Toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.”
DUŠKO RADOVIĆ

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 18:35

HZ_ilidzaa je napisao/la:6 bodova i to ako zeljo ne dobije vcs i nije neki bauk....
ma za vas nista nije bauk,vi ste giganti.Drug moj Zeljo i ako ne pobijedi vase sanse su minimalne.zamisli kako cete se provesti u BL i SB ako niste veleza mogli dobiti
SLOBODA NAVIJAČIMA

sonpen
Kontakt:

Post Postao/la sonpen » 10 apr 2013, 18:38

Alex92 je napisao/la:Kako vam igra Osmanagic?Nisam ga gledao od kako je otisao iz OFK Beograda.
Nije jos dobio pravu priliku.
Saraj'vo će biti,sve drugo ce proći.1946 <3

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 10 apr 2013, 18:41

POD HITNO U OVOJ LIGI UVESTI PRAVILO DA SVAKI KLUB KOJI NEMA TEREN, DRENAZU JEDNAKE KVALITETE KAO U ZENICI, NE MOZE IGRATI PREMJER LIGU, ETO IM KLADUŠE, VITEZA itd PA NEKA TAMO IGRAJU, JER OVO JE SRAMOTA GLEDATI!!!!!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 apr 2013, 18:45

ennis je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:6 bodova i to ako zeljo ne dobije vcs i nije neki bauk....
ma za vas nista nije bauk,vi ste giganti.Drug moj Zeljo i ako ne pobijedi vase sanse su minimalne.zamisli kako cete se provesti u BL i SB ako niste veleza mogli dobiti
Al smo zato vas dobili :mrgreen: Kako ste onda vi dobili Gradinu ,a mi nismo ? Mislim logika ti je jeb.ena :roll: I zaboravio si derbi.Sto se ne bi mogle dobiti utakmice u BL i ŠB ...Cijela liga je u 5 deka tako da nista nije iskljuceno.

@htcxone

Baš bi bilo zanimljivo gledati Celika i Zvijezdu u najkracoj ligi na svijetu :mrgreen:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 10 apr 2013, 18:46

htcxone je napisao/la:POD HITNO U OVOJ LIGI UVESTI PRAVILO DA SVAKI KLUB KOJI NEMA TEREN, DRENAZU JEDNAKE KVALITETE KAO U ZENICI, NE MOZE IGRATI PREMJER LIGU, ETO IM KLADUŠE, VITEZA itd PA NEKA TAMO IGRAJU, JER OVO JE SRAMOTA GLEDATI!!!!!!
Pola nasih klubova danas jedva skupi za rezije, za jedno 20 godina ce se moci o tome pricati, nazalost.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 10 apr 2013, 18:48

htcxone je napisao/la:POD HITNO U OVOJ LIGI UVESTI PRAVILO DA SVAKI KLUB KOJI NEMA TEREN, DRENAZU JEDNAKE KVALITETE KAO U ZENICI, NE MOZE IGRATI PREMJER LIGU, ETO IM KLADUŠE, VITEZA itd PA NEKA TAMO IGRAJU, JER OVO JE SRAMOTA GLEDATI!!!!!!
Nek nam prvo drzava vrati stadion koji nam je uzela pa cemo onda imati za drenazu.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 10 apr 2013, 18:51

pa nema ni kosevo nista bolji travnjak niti bolju drenazu, po toj logici ni sarajevo nebi smijelo igrat u PL i celik bi sam sa sobom igrao svi 30 kola!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2013, 18:52

ennis je napisao/la:
EEeeeeeeee moj jado na gool niste opalili u prvih 45 minuta a za tvoj info tri možda i ponajbolja igrača nisu igrali danas. A sad da pojasnim nešto 4-boda ili 6 bodova su dvije utakmice a to ti ga dođe isto haman,sve je dobro dok si u dvije utakmice ali ako ode se na 7 ili 8-9 onda su to 3 utakmice a to je fakat teško i ovo sa dvije je teška misija s obzirom na raspored. Ali opet nema predaje iograti i samo igrati i još nešto čestitam Veležu na bodu koji mu ništa ne znaći a da hoče gristi ovako uvijek a ne samo protiv nas nevjerovatno kako se načlože svi na Sarajevo a i naši ko pićke igraju bili smo i bolji ali realno nismo zaslužili pobjedu.Red army i HZ respect tako se navija i voli klub i poštuju protivnićki navijači.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 apr 2013, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 apr 2013, 18:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:
ennis je napisao/la:
Al smo zato vas dobili :mrgreen: Kako ste onda vi dobili Gradinu ,a mi nismo ? Mislim logika ti je jeb.ena :roll: I zaboravio si derbi.Sto se ne bi mogle dobiti utakmice u BL i ŠB ...Cijela liga je u 5 deka tako da nista nije iskljuceno.
smatram te normalnim likom... ali gledasz previsze kroz maglu... ako dobijemo zrinjski... titula je rjeszena... u naszu korist... ni raznorazne matematiczke raczunice ne mogu vam pomoczi... samo molite boga da vam ne otmemo ni prvo mjesto na vjecznoj tabeli... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 10 apr 2013, 18:58

mikki21 je napisao/la:
pa nema ni kosevo nista bolji travnjak niti bolju drenazu, po toj logici ni sarajevo nebi smijelo igrat u PL i celik bi sam sa sobom igrao svi 30 kola!
pa i na kosevo sam mislio!
i nije istina da ne mogu klubovi zajedno sa optsinama to uraditi, nije to molekularna fizika pa da se ne moze uraditi nova drenaza, jedini veliki trosak je TRAVA tj podloga..... ko ne moze nije za PL i to je to, jer ovo je mucnina gledati

ovaj sto kaze da drzava vrati stadion, pa ja nisam primjetio da se navijaci veleza bune previse ? nece samo od sebe sigurno se nista napraviti ....?? gotivim velez, al brate hladni ste i prema velezu i prema bb
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 apr 2013, 18:59

Mozda ocekuju da ce Zeljo kiksati nekoliko utamica za redom pa se nadaju da mogu stici prvo mjesto, sto je ne moguce u ovom trenutku.

Pitari idu Borcu, Sirokom a Zeljo nema sanse da naveze par poraza.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 19:00

HZ_ilidzaa je napisao/la: Al smo zato vas dobili :mrgreen: Kako ste onda vi dobili Gradinu ,a mi nismo ? Mislim logika ti je jeb.ena :roll: I zaboravio si derbi.Sto se ne bi mogle dobiti utakmice u BL i ŠB ...Cijela liga je u 5 deka tako da nista nije iskljuceno.

@htcxone

Baš bi bilo zanimljivo gledati Celika i Zvijezdu u najkracoj ligi na svijetu :mrgreen:
Sve je u pet deka, samo što je Željo uvijek ped deka ispred ostalih.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2013, 19:01

Znajući od prije da neće igrati Hadžija i Dupovac pretpostavljao sam da neće biti lahko, ipak sam se nadao da koji odbitak završi u njihovoj mreži, ali kad sam vidio da ne igra ni Torlak a igra Čomor samo sam molio Boga da ne izgubimo. Mislim, Čomi od srca želim sve najbolje, puno zdravlja, ali on nije za fudbala. Svaka čast za njegovu borbenost, ali ne može igrač samo onako "ko muha bez glave" ulijetati u noge protivničkim igračima. Ono koliko sam ja gledao (do 55 min) frajer je čak i onako dobrog Haurdića učinio jednim od loših na utakmici, morao se i on brinuti o defanzivi. Svaki put kad bi protivnik krenuo u napad na Denisa ja sam se ukočio.
Sve u svemu, s obzirom na probleme s povredama ja nisam nezadovoljan...
Valjda će se Torlak i Dupovac oporaviti do vikenda.

Rođeni, svaka čast za ono skandiranje...Kapa dole!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 19:05

sekac je napisao/la:
ennis je napisao/la:
EEeeeeeeee moj jado na gool niste opalili u prvih 45 minuta a za tvoj info tri možda i ponajbolja igrača nisu igrali danas. A sad da pojasnim nešto 4-boda ili 6 bodova su dvije utakmice a to ti ga dođe isto haman,sve je dobro dok si u dvije utakmice ali ako ode se na 7 ili 8-9 onda su to 3 utakmice a to je fakat teško i ovo sa dvije je teška misija s obzirom na raspored. Ali opet nema predaje iograti i samo igrati i još nešto čestitam Veležu na bodu koji mu ništa ne znaći a da hoče gristi ovako uvijek a ne samo protiv nas nevjerovatno kako se načlože svi na Sarajevo a i naši ko pićke igraju bili smo i bolji ali realno nismo zaslužili pobjedu.Red army i HZ respect tako se navija i voli klub i poštuju protivnićki navijači.
Jado,jadavi ne izvlaci se na povrede,pa i kod nas je povrijedjen kapiten i 2 najbolja igraca(kvesic i bekric) pa jel se bunimo i jadikujemo,igraj i suti.To je vas problem,uvijek se na nesto vadite pogledajte istini u oci jednom i zahvalte Bogu na bodu danas.
SLOBODA NAVIJAČIMA

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2013, 19:09

zeljo ako osvoji titulu osvoojit ce samo zbog ovakvih utakmica jer oni iz ovakvih utakmica donesu 3 boda a to je dokaz salvija jer mi protiv slavije masimo zicer koji je teze promasit nego dati a oni iz nista u 93 dadnu go a da su samo ovi dvoboji zavrsili da smo mi koristili mrtve sanse a oni nisu imali srece bili bi izjednaceni na tabeli...danas su me razocarali melunovic i osmanagic eto danas ste vidjeli zasto je na klupi nije covjewk u formi tadijevic je danas bio najbolji nas igrac...titula nije jos izgubljen jer ja i dalje racunam u normalnom sudjenju da cemo dobit derbi na grbavici a sad ce doci zeljini navijaci na forum iako su nepozvani da baljezgaju a ja vam kazem da nemaju sanse sa nama sa onakvom igrom i normalnim sudjenjem naravno da ne bude ozlijeda ni na jednoj ni drugoj strani...zato ovaj sad post cu da kopiram i poslije derbija da ga ponove objavim...tako da ne treba odustajati danas su nam falila po meni 3 glavna igraca..zato samo jako i do kraja..JER MI SMO DIVOVI
Samo Sarajevo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2013, 19:13

Ne izvlači se niko vaši su loši u okvir goola niste opalili evo sat se igra o tom ti pričam a mi smo stativu imali još u prvom toliko o igri što ovaj reče vi na ovim tankim igrama nas uzimate to je vaša sreča i ništa drugo.Jaddo si jer si prvi počeo provocirati ako ti šta nije jasno na pp pa da se nađemo tamo može li.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2013, 19:14

Eeee posle ovog "kiksa" obradovala me je još jedna stvar: nije nas savez kaznio, što znači da smo popravili organizaciju utakmica a i ponašanje navijača je na zavidnom nivou.. Manje troškova :) :)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 19:15

sekac je napisao/la:Ne izvlači se niko vaši su loši u okvir goola niste opalili evo sat se igra o tom ti pričam a mi smo stativu imali još u prvom toliko o igri što ovaj reče vi na ovim tankim igrama nas uzimate to je vaša sreča i ništa drugo.Jaddo si jer si prvi počeo provocirati ako ti šta nije jasno na pp pa da se nađemo tamo može li.
Sve mi je jasno,a bice i tebi u maju :mrgreen: ,nema frke..vrijeme radi za nas
SLOBODA NAVIJAČIMA

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 apr 2013, 19:15

Vazda cete vi biti divovi vec u septembru ide dupla, a onda na polusezoni nista, pa novi trener, novi igraci, nova skupstina i onda po stardom krive sudije dva Osima, Zeljo ...itd.

Samo pircate o tom suđenju, eto kao svi idu samo da vas ostete, nema sanse da vi izgubite da je to regularno suđenje ili da nije namjesteno, kao sto laprdate da Zeljo placa protivnickim igracima da vas pobjede.

Pogledaj te istinu u oci.
kanarinac je napisao/la:titula nije jos izgubljen jer ja i dalje racunam u normalnom sudjenju da cemo dobit derbi na grbavici JER MI SMO DIVOVI
:roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], itatabisine, Kaunas, Lavcina, MostarReds22, Rodman, Rokitansky, ronaldo99, samirr, Yanichar i 104 gosta.