FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zaista steta. Momak je ponajbolji igrac Zelje. Steta velika
Sta pametujes koji **** ? Sta gdje sam vidio da se tako ide na loptu,pa imas 100 takvih startova sa podignutom nogom i dzonom...sta pricas majke ti?NEZALAGANJE je napisao/la:sta nije namjerno,mozda i nije,ali je neoprezno onako da se ide,gdje si ti vidio da se ide na loptu sa podignutom nogom i dzonom????tebi je to samo nesreca??FKKrajina je napisao/la:O Bozeeee((((((
Ne daj se momce. Izdrzi i vrati se jos jaci i bolji. Zelim sto brzi i laksi oporavak.
Nije ga momak namjerno nagazio,realno.Ovaj konj komentator samo pogorsava situaciju,jbm ti familiju svu.
Izdrziii Nermineeee.
Zolotić je samo još jedan koji je iskusio čari igranja u našoj ligi. Izdrži majstore!
Samo kažem da nije namjerno, a neopreznost ni najmanje ne opravdavam. Još jednom, Zola, brz oporavak želimNEZALAGANJE je napisao/la:Ma nije bitno to,bitno je da se onako na loptu nikad ne smije ici!visoko podignuta sa dzonom!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vidi se da je proklizao preko lopte i satrao zolotica, izgleda koda nije namjerno ali svakako za duge kazne jer dzonom ide na loptu! grozno vidit kako nogu samo carapa drzi! steta za zolotica nekako sam ja malog vidio kao zadnjeg veznog u repki za koju godinu, veliki talenat i u najgorem trenutku kad najvise treba napedovat ovo mu se desava! strava i uzas!NEZALAGANJE je napisao/la:sta nije namjerno,mozda i nije,ali je neoprezno onako da se ide,gdje si ti vidio da se ide na loptu sa podignutom nogom i dzonom????tebi je to samo nesreca??FKKrajina je napisao/la:O Bozeeee((((((
Ne daj se momce. Izdrzi i vrati se jos jaci i bolji. Zelim sto brzi i laksi oporavak.
Nije ga momak namjerno nagazio,realno.Ovaj konj komentator samo pogorsava situaciju,jbm ti familiju svu.
Izdrziii Nermineeee.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Daj Boze makar nekakve pravde da pobjedimo ove ........... 
ODJE NEMA POLEMIKE DA LI JE NAMJERNO ILI NIJE, ISAO JE U SUSRET COVJEKU I NIJE SMIO ICI DZONOM NI POD RAZNO, STA DA JE ZOLOTIC PRIJE STIGAO LOPTU OPET BI MU SLOMIO NOGU !
P.S. Crveni, sudija ma.jku ti ebem...

ODJE NEMA POLEMIKE DA LI JE NAMJERNO ILI NIJE, ISAO JE U SUSRET COVJEKU I NIJE SMIO ICI DZONOM NI POD RAZNO, STA DA JE ZOLOTIC PRIJE STIGAO LOPTU OPET BI MU SLOMIO NOGU !
P.S. Crveni, sudija ma.jku ti ebem...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 10 apr 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Naravno da nije namjerno ali je ne oprezan start i ne daj Boze nikome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I tebi su ti startovi normalni,bez obzira sto ih ima stotine kako ti kazes? kakav si lik ,to je strasno!FKKrajina je napisao/la:Sta pametujes koji **** ? Sta gdje sam vidio da se tako ide na loptu,pa imas 100 takvih startova sa podignutom nogom i dzonom...sta pricas majke ti?NEZALAGANJE je napisao/la:sta nije namjerno,mozda i nije,ali je neoprezno onako da se ide,gdje si ti vidio da se ide na loptu sa podignutom nogom i dzonom????tebi je to samo nesreca??FKKrajina je napisao/la:O Bozeeee((((((
Izdrziii Nermineeee.
Bravo za Jamaka. Nadam se iskreno da vise nece igrati ove sezone vise od 10 minuta svako drugu utakmicu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jbo više i rezultat

Zoloticu drzi se!!
Zelim mu sto brzi oporavak i da se vrati kao stari
Zelim mu sto brzi oporavak i da se vrati kao stari

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moze li meni neko objasniti STA JAMAK RADI U ZELJI??
Zola oko, care, legendo, pasa, svi smo uz tebe! Nemogu da vjerujem nit' da sebi dodjem. STO BAS NJEMU da se desi ovo?
(
Zola oko, care, legendo, pasa, svi smo uz tebe! Nemogu da vjerujem nit' da sebi dodjem. STO BAS NJEMU da se desi ovo?

@NEZALAGANJE
Ne kazem da mi je normalno,nit opravdavam taj start. Zao mi je momka. I jednog i drugog. Ovaj sto ce se tesko nositi s tim sto je malom polomio nogu, a Zolotica najzalije na svijetu trenutno jer mora prozivljavati sve ovo.
Hocu da ti kazem da nije frajer isao namjerno,nije imao namjeru da ga ozljedi nego je sve to jednostavno nesretan slucaj.nazalost.
Ne kazem da mi je normalno,nit opravdavam taj start. Zao mi je momka. I jednog i drugog. Ovaj sto ce se tesko nositi s tim sto je malom polomio nogu, a Zolotica najzalije na svijetu trenutno jer mora prozivljavati sve ovo.
Hocu da ti kazem da nije frajer isao namjerno,nije imao namjeru da ga ozljedi nego je sve to jednostavno nesretan slucaj.nazalost.
Jamaku zabranit ulaz na Grbavicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I neko se nadje da me umiruje i komentarise moje postove!
ljut sam zato sto poslije onakve povrede vise nikad nisi isti,a radi se sigurno o jednom od najvecih talenata!i onda neko umiruje,gleda 'realno'!
Kakva neopreznost i praznoglavost onog igraca Zrinjskog!cccc

Kod ovakvih stvari nije bitna boja dresa.Mali ne daj se svi smo uz tebe meni suze idu majke mi kako mi ga je zao,jedan trenutak mu je mozda y.ebao cijelu karijeru
Izdrzi Nermine!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobro je haj bod kod kuce protiv juniora Zrinjskog. Okej. Yebem ti i rezultat i sve vise mi nije ni bitno ko ce pobjedit..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma razumijem ja tebe,ali druze ono nije normalno i ne mozes reci da je samo nesreca,a neoprezno startas i 'provociras' tu nesrecu...Praznoglavost nije daleko od namjere...Decko je buducnost fudbala ove zemlje,ne mozes onako ici na njega,nikada!Moras imati neko postovanje,majku mu staru!FKKrajina je napisao/la:@NEZALAGANJE
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Levin, Paromlinac i 49 gostiju.