FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Previse smo izgubili danas.
Nemojte dramita oko Zole akoBogda vratice se jos bolji.
Nemojte dramita oko Zole akoBogda vratice se jos bolji.
Kolko smo problema imali ove godine sa povredama pa ovo nije normalno pa Boze dragi pomozi.
jos se tresem od onog starta pa jel moguce da nam se ovo desava

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treba ovo gledati s pozitivne strane. Alkoholičar i parmak neće igrati u narednoj utakmici, a da se mene pita nikad više ne bi zaigrali.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ono je bio penal nad jamakom... vidis da ga je povukao za dres...DukeOfWellington je napisao/la:Treba ovo gledati s pozitivne strane. Alkoholičar i parmak neće igrati u narednoj utakmici, a da se mene pita nikad više ne bi zaigrali.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pustite levata ba, ko ga hebe.
Cekaj sada, jel` mu slomljena noga ili nije?
Nemojte pricati da je najgore ako niste dobro vidjeli. Boze, pomozi mu molim te...
Cekaj sada, jel` mu slomljena noga ili nije?

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
sTA BA JEL SLOMLJENA,PUKLA KAO LEDENICA!!Rooney88 je napisao/la:Pustite levata ba, ko ga hebe.
Cekaj sada, jel` mu slomljena noga ili nije?Nemojte pricati da je najgore ako niste dobro vidjeli. Boze, pomozi mu molim te...

Nikad to nece biti penal jarane moj nikad. Ovo je sport gdje se vuce i gdje "deru" majce. A nije ga ni toliko vuko da nije mogo nastaviti vec je osjetio povlacenje i pao. Zravo Jamaku. Nadam se da si odradio svoje u Zeljinom timu.jovanmaksimovic je napisao/la:ono je bio penal nad jamakom... vidis da ga je povukao za dres...DukeOfWellington je napisao/la:Treba ovo gledati s pozitivne strane. Alkoholičar i parmak neće igrati u narednoj utakmici, a da se mene pita nikad više ne bi zaigrali.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kvesic-Bekric-Svraka-Zolotic pa ima li kraja ovim pehovima Boze dragi.Zola neka ti je Bog na pomoci ja vise utakmicu nisam mogao gledati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma kakav penal, znaš li ti koliko treba povuć za dres da se upadne, treba da dres zategne. Nije ono prošlo pored penala.jovanmaksimovic je napisao/la:ono je bio penal nad jamakom... vidis da ga je povukao za dres...DukeOfWellington je napisao/la:Treba ovo gledati s pozitivne strane. Alkoholičar i parmak neće igrati u narednoj utakmici, a da se mene pita nikad više ne bi zaigrali.
-
- Kontakt:
mamu ti nevaspitanu.drpitar2 je napisao/la:samo vas i treba lomiti.

Nastranu i rivalitet, i mržnja, kada je u pitanju, karijera, čovjek prije svega je prije mržnje, rivaliteta i sličnoga, al očito da neki to još uvijek nisu dokučili, ili su jednostavno " bacili kost " na jedan neuporedivo neumjesan način.drpitar2 je napisao/la:samo vas i treba lomiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne mogu da vjerujem, ja cu se dugo oporavljati od ovog soka, mogu misliti kako je Nerminu! Zola izdrzi! Odose nam sve ono sto vrijedi se povrijedilo Kvesa, Zola... Vasa i Jamak ne zasluzuju Zeljin dres!
AMARE ZELJINU DJECU NA TEREN
AMARE ZELJINU DJECU NA TEREN
E **** ti i zivot i ligu i fudbal i terene i sve zivo vise nek` ide u neku stvar. Dokle boze, DOOOOOOKLEE!@KrajPrice je napisao/la:sTA BA JEL SLOMLJENA,PUKLA KAO LEDENICA!!Rooney88 je napisao/la:Pustite levata ba, ko ga hebe.
Cekaj sada, jel` mu slomljena noga ili nije?Nemojte pricati da je najgore ako niste dobro vidjeli. Boze, pomozi mu molim te...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- samir_tm87
- Kontakt:
drpitar2 je napisao/la:samo vas i treba lomiti.
debilu jedan to je jedna od najvecih nada naseg nogometa MAJKU TI **** USTA SVE TI RETARDIRANO U PICKU ****
Pusti kraju budaletinu ne uspjesnu u zivotu.. Klosara..samir_tm87 je napisao/la:drpitar2 je napisao/la:samo vas i treba lomiti.
debilu jedan to je jedna od najvecih nada naseg nogometa MAJKU TI **** USTA SVE TI RETARDIRANO U PICKU ****
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Je li nam opet babo sredio dva crvena kartona kući?
Da su igrali danas u prvom poluvremenu kao u drugom pobjedili bi, ovako smo samo pustili pitarima lažnu nadu da će biti prvaci. Možda je to tajni plan Amara.
Da su igrali danas u prvom poluvremenu kao u drugom pobjedili bi, ovako smo samo pustili pitarima lažnu nadu da će biti prvaci. Možda je to tajni plan Amara.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Majku ti **** retardiranu u usta, tebe treba slomiti, klocu jedan udbaski !drpitar2 je napisao/la:samo vas i treba lomiti.

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jbt, ne treba se biti doktor primarijus da vidiš golim okom da je djetetu pukla noga. Probaj svoju nogu savit pod uglom od 90 stepeni pa nam javi je l' pukla!!Rooney88 je napisao/la:Pustite levata ba, ko ga hebe.
Iskreno, boli me ona stvar i za bodovima i za titulom, koliko mi je žao malog Zolotića. Od srca se nadam da će se vratiti još bolji i još jači. I ne znam šta je ovo više, kakvi su ovo pehovi??? Nadam se da je bar Amar uvidio da Jamak, E. Čolić i Vasilić više nemaju šta tražiti u Želji i da su im ovo zadnji dani u klubu. Protiv Radnika će jedini hendikep biti neigranje Zole, ova dva parmaka je lako nadomjestiti.
Ne znam zasto drvlje i kamenje na Jamaka, vidilo se fino da ga je povuko i da ga je udario, covjek je ucestvovao u svim akcijama i sve sto se odigralo odigralo se preko njega u drugom poluvremenu, Kerla je jos veci ispadac od Vasilica samo sto neki to nece da vide.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.