Pricao sam danima ,pricacu i poslije ove utakmice.Nermin Zolotic i Armin Hodzic su najbolja 2 igraca Zelje .Gledati ova 2 momka kako igraju je milina ,jer su mladi ,jer vole klub ,jer su kvalitet i jer igraju srcem.Nermine zelim ti sve najbolje ,ne mogu da vjerujem sta ti se dogodilo,iskreno se nadam da ces ovo prebroditi jer sam uvijeren bio da ces biti novi Rahimic.
Nije mi krivo zbog 0-0,zao mi je ove utakmice zbog tebe,ali i je drago da se pokazalo da ti i Armin,nasa djeca,su dokaz da mi imamo igraca koji imaju kvalitet.Vi ste Zeljo pravi kakav zelim gledati.Ove ostale bogalje,ADil -begove ,tj Adil -kurcine,Jamake,Stanice,i ostale nabijem na neku stvar,jer kad gledam Vas dvojicu vidim vise nego u svima njima i kvaliteta i pozrtvovanosti.Armin je u 3 tekme pokazao vise fudbalskog zanja nego onaj konj u 2 sezone.Milina je vidjeti kad ono dijete primi loptu ,pa stane pa opali laznjak,pa je drzi kod sebe,a ovi nesmiju napasti.
Onaj pacer moze samo iz prekida nesto,a kad treba proci padne ili se spetlja ,dok jos nije ni krenuo sa loptom.
Jako sam ljut poslije tekme,ali ne zbog 0-0.imali 3 teske tekme,umor je stiga i razumijem,ali toliko mi je krivo zbog Zole,da sam u jednom trenu u revoltu rekao,pa sto njemu Boze dragi,sto se Jamaku,ili Stanicu ne desi ovo,sto njemu.
Ruzno je to i pomisliti nekome,ali mi je krivo sto se to takvom biseru desilo,a ja cu morati trpiti hrpu neinteligentih igraca i moracu se njima zadovoljavati i gledati u plavom dresu.
Izdrzi majstore i vrati se sto prije,a Armina u prvih 11,i nadam se da cemo te gledati i sljedece godine,jer sigurno da ce i on uskoro biti novi zmaj.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE