pa gdje je onaj bogalj sad sto je nama zabio 3 komada u kupu ccc
samo vam je golman dobar ovo dijete dobro brani
aS_Roma je napisao/la:joooj kakve vi levate imate u napadu ne mogu da vjerujem![]()
![]()
cuj u zatvorubekicamir je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:joooj kakve vi levate imate u napadu ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Onaj bogalj je u zatvoru,Zemunac!
Lillard je napisao/la:evo rekao je karacic da prave selekciju za ljeto i narednu sezonu. drago mi je to cuti jer ima potencijala zasigurno.
odlican vasilj, svidio mi se lisica. cilic isto tako. uglavnom odlicno su se prikazali u ovom teskom derbiju.
e yebiga onda...imas puno lomova noge i ne mozes svakom zabraniti dozivotno neigranje nogometa.jovanmaksimovic je napisao/la:aj da vas pitam onako... sta li kod vas u klubu uce? da lome kosti ili da igraju fudbala... yebote... onom milicevicu bi DOZIVOTNO zabranio igranje fudbala...
Ne znam od kada ides na Grbavicu, ali ima godina gostovala je Iskra iz Bugojna, Buki je tada slomio nogu Asmeru Masicu koji mu je prodao tada par fora,pa ovaj ociti izrevoltiran lomi momku nogu, momku je krenula karijera u drugom smjeru bio pred potpisom za ino klub, mladi Bh reprezentativac, jedan od vecih talenata, zato nemoj tako.jovanmaksimovic je napisao/la:aj da vas pitam onako... sta li kod vas u klubu uce? da lome kosti ili da igraju fudbala... yebote... onom milicevicu bi DOZIVOTNO zabranio igranje fudbala...
bekicamir je napisao/la:Milicevic je pogrijesio ali i nama su bivale lomljene noge na grbavici ,a niti zutog za takve startove nije Zeljo dobivao,meni se cini da je Mari Anicicu glezanj tada otisao,nisam siguran!
Ljudi moji to je nogomet,sranja se desavaju,sigurno je da ce i Milicevica ovo obiljeziti za citavu karijeru!
Vasilj 17 god
Graovac 19 god
Radeljic 22 god
Lisica 20 god
Stojkic 26 god
Cilic 19 god
Brlenic 21 god
Milicevic 19 god
Muminovic 29 god
Crnov 23 god
Poredski 24 god
Anicic24 god
Arezina 20 god
Bekic 20 god
jovanmaksimovic je napisao/la:aj da vas pitam onako... sta li kod vas u klubu uce? da lome kosti ili da igraju fudbala... yebote... onom milicevicu bi DOZIVOTNO zabranio igranje fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.