FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
huh ...
Cestitam vam na posjedu lopte.
Provukosmo se...
realno , barcelona ni u jednoj od ove 2 utakmice nije nadigrala psg , daleko od toga, veceras su nadigrani
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 10 apr 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnLennon
- Kontakt:
Jadno, opet na iglene usi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Najbolja ekipa svih vremena 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bogami sa ovakvom igrom teško da se može nešto protiv ostalih polufinalista. Čestitke na prolazu.
Blijedo izdanje .... fali tu Pujol da on to smiri u odbrani i da Pique kaze gdje da ide i kako da ide ....
Takodjer nakon postignutog gola igrali smo sa 10 igraca jer se Messi stedio maximalno
Bilo kako bilo nakon kradje iz Pariza zasluzen prolaz dalje
Takodjer nakon postignutog gola igrali smo sa 10 igraca jer se Messi stedio maximalno
Bilo kako bilo nakon kradje iz Pariza zasluzen prolaz dalje
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Budimo realno, ovo je preloše i na guzove prolaz.
Nije ovdje uopšte do Messija (cak je Cesc bio dosta konkretniji) - ovdje je do nedostatka presinga prije svega i komicne odbrane koje je toliko lohotna da svaki napad PSG izgleda kao gol šanse.
Ali eto, šesto uzastopno polufinale u LP
jeli to neki rekord 
Nije ovdje uopšte do Messija (cak je Cesc bio dosta konkretniji) - ovdje je do nedostatka presinga prije svega i komicne odbrane koje je toliko lohotna da svaki napad PSG izgleda kao gol šanse.
Ali eto, šesto uzastopno polufinale u LP
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako nesto drasticno ne promjene bit ce rasuti od Reala ili Bayerna ako ih izvuku. Sa Borusijom bi se mogli nosit.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bogami sa ovakvom igrom teško da se može nešto protiv ostalih polufinalista. Čestitke na prolazu.
Covjece kako lose igraju velike utakmice ove sezone. Bljesak protiv Milana u uzvratu, ostatak sve u najboljem slucaju ispodprosjecne predstave.
Igraju koliko im treba,i zabiju kad treba. Zelim SmadridDonnie Darko je napisao/la:Ako nesto drasticno ne promjene bit ce rasuti od Reala ili Bayerna ako ih izvuku. Sa Borusijom bi se mogli nosit.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bogami sa ovakvom igrom teško da se može nešto protiv ostalih polufinalista. Čestitke na prolazu.
Covjece kako lose igraju velike utakmice ove sezone. Bljesak protiv Milana u uzvratu, ostatak sve u najboljem slucaju ispodprosjecne predstave.
Zadnja izmjena: realno, dana/u 10 apr 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Celik u srcu
I pored loše igre, povreda i svega ostalog Barca prolazi dalje.
Za razliku od prošlih godina kad bi igra bila predobra, al' bi ispali (Chelsea).
Za razliku od prošlih godina kad bi igra bila predobra, al' bi ispali (Chelsea).
Kurcu ovo ne valja
, tačno nemamo šta tražit u polufinalu sa ovakvom igrom.
Msm da će Jozi dati novu šansu protiv Bayerna, jer, ono, kad su je dali Milanu što ne bi i Jozi.

Msm da će Jozi dati novu šansu protiv Bayerna, jer, ono, kad su je dali Milanu što ne bi i Jozi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam pojeo drug gov.no sa tim recenicama poslije utakmice sa Milanom i od tog momenta sam jednostavno sam sebi samar opalio sto sam ikada sumnjao. Kao sto rece kolega gore par postova iznad .... ruzno igraju ... podredjeniji su ... a opet la Ligu osvojili u decembru i igraju u polufinalu LP.messilla je napisao/la:Kurcu ovo ne valja, tačno nemamo šta tražit u polufinalu sa ovakvom igrom.
Msm da će Jozi dati novu šansu protiv Bayerna, jer, ono, kad su je dali Milanu što ne bi i Jozi.![]()
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
ne valja ovo. bez obzira na polaz dalje. bez messija je ovo strava geldat
u polufinalu ne znam, nikoga ne zelim
samo ne bayern jbt.
u polufinalu ne znam, nikoga ne zelim
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Cautinho
- Kontakt:
Losa predstava Barce,ali taman dobra onoliko koliko je trebala.Bilo je greskica u obrani,ali PSG iskoristio samo jednu.Ma ovo je samo utakmica odigrana za prolaz,nema veze sa samim timom i igrom.Jest malo guravo bilo,ali da je drukcije,ne bi bilo zanimljivo.Dajte Bayern.
Keep walking.
barsa bez mesija je fudbaler bez obje noge. nek se oni tika takaju do sutra ništa ono nije dok mesi ne udje.
a tek trener i guranje fabregasa u špic a u arsenalu bio klasični vezni igrač, koji stručnjak majko mila.
Opet barsa je u najgorem slučaju drugi favorit za osvajanje.
a tek trener i guranje fabregasa u špic a u arsenalu bio klasični vezni igrač, koji stručnjak majko mila.
Opet barsa je u najgorem slučaju drugi favorit za osvajanje.
Vođa zna.
a kad su pricali da messi ne moze zabit bez xavija i inieste
messi je glavni igrac ove ekipe i bez njega normalno da to nije isto. ali ovo je stvarno bilo necu rec bas lose, ali nedovoljno dobro.
messi je glavni igrac ove ekipe i bez njega normalno da to nije isto. ali ovo je stvarno bilo necu rec bas lose, ali nedovoljno dobro.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Mesa_Dzeko
- Kontakt:
svaka cast momci lose je bilo ali prolaz je prolaz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.