Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Cenga87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Cenga87 » 10 apr 2013, 16:09

Zvijezda-Radnik 1
Juventus-Bayern GG
koef:3.05
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 10 apr 2013, 16:24

sto se tice nase lige ovdje bi trebali biti slicni rezltati kao u prvom djelu sezone

RADNIK
0 - 0

ZVIJEZDA

GOŠK
0 - 0

SLAVIJA

ČELIK
1 - 1

BORAC

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 apr 2013, 16:25

ceze je napisao/la:
soxx je napisao/la:Sta da igram kornere nemam blage veze.
Ma to je postalo kocka prava, sinoc u Dortmundu 9 kornera, u Istanbulu 7, nije predjen prag od 10.
Ako vec hoces da igras to ja bi probao vise na tekmi Bayern-Juve, jer Bayern je izveo najvise kornera od svih ekipa u Ligi prvaka, i proslu tekmu je bilo 12.
Pa ti vidi kako ces i sta ces :D
10 bilo prvo poluvrijeme a 10,5 granica bila i 11 i 12 padnu u 90+.. Oznojio sam se za dobitak taj dan.

Kontao sam danas undere igrati kornere al bgm nez danas sta odigrat.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 16:48

soxx je napisao/la:
ceze je napisao/la:
soxx je napisao/la:Sta da igram kornere nemam blage veze.
Ma to je postalo kocka prava, sinoc u Dortmundu 9 kornera, u Istanbulu 7, nije predjen prag od 10.
Ako vec hoces da igras to ja bi probao vise na tekmi Bayern-Juve, jer Bayern je izveo najvise kornera od svih ekipa u Ligi prvaka, i proslu tekmu je bilo 12.
Pa ti vidi kako ces i sta ces :D
10 bilo prvo poluvrijeme a 10,5 granica bila i 11 i 12 padnu u 90+.. Oznojio sam se za dobitak taj dan.

Kontao sam danas undere igrati kornere al bgm nez danas sta odigrat.
mislim da se ne isplati ikakve undere danas igrat :) stara dama, domaći teren.. Ne vjerujem da će se bayern opuštat previše, moglo bi frcat sa svih strana ako juventus uvali jednoga.. A i sam mandzukic je u intervjuu izjavio kako danas idu napadački i po pobjedu, jer je to bayernova igra. Znači, bunkere bi trebalo otpisat! Sretno ;)
U desetom selu živi Antuntun!

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 10 apr 2013, 17:08

20:45 Juventus-Bayern München x2 @ 1.50
U Torinu nas veceras ocekuje uzvratni dvoboj najzanimljivijeg cetvrtfinala ovogodisne lige prvaka izmedju Bayerna i Juventusa.

Juventus se trenutno nalazi na celu talijanske lige s 71 bodom. Bjeze 9 bodova prvom pratitelju Napoliju i na pravom su putu da obrane titulu talijanskog prvaka. Ekipa, koja se preporodila dolaskom Contea pruza odlicne partije vec drugu sezonu za redom. Uspjeli su se vratiti iz ponora tj druge lige i postati prvaci a najvjerovatnije ce i ove sezone. Glavna karika ekipe je naravno Buffon koji je dugi niz godina vjeran ovome klubu i nikada ga nije napustio. Juventus je napravio i odlican posao dovodjenjem Pirla koji gradi vecinu akcija, i uvijek je opasnost po gol protivnika. Imaju jos dobrih igraca kao sto su Vucinic, mladi Pogba, Vidal, Marchisio itd. Veceras ce imati Juventus problema jer zbog zutih kartona nece moci nastupiti Vidal i Lichsteiner.

Put Juventusa do cetvrtfinala bio je sve samo ne lagan. Zapali su u drugu najtezu grupu sa Chelseom, Shakhtarom i Nordsjellandom. Zavrsili su na prvom mjestu sto im je donjelo povoljniji zdrijeb za osminu finala. U tom zdrijebu imali su srece i zapao ih je Celtic, a mogli su puno gore proci. Ukupnin rezultatom 5-0 lagano su prosli dalje. Ipak,sreca ih nije opet pomazila i u cetvrtfinalu su zapali sa trenutno mozda i najtezim protivnikom, Bayernom.

Bayern Munchen od subote je novi njemacki prvak. Pobjedom u Frankfurtu osigurali su novi naslov 6 kola prije kraja. Trener Jupp Heynckes bio je jako ponosan na svoje igrace koji su majstorski dosli do naslova. Dozvolio im je i da odu malo proslaviti ali igraci su ostali smireni jer ih ocekuje jako tesko gostovanje u Torinu.

Bayern je zadnjih nekoliko godina gradio ekipu koja je napredovala iz godine u godinu i ove godine su jednostavno eruptirali. Neuer je dobio dosta kritika u zadnje vrijeme jer ne postavlja igrace na stativu kod izvodjenja kornera i zbog toga primaju golove, a ako se prisjetimo zbog toga su i izgubili naslov lige prvaka. Jupp Heynckes naravno brani svoga najboljeg vratara i pokusava ga motivirati za veceras i ocekujem da ce Neuer biti dodatno napaljen veceras. Lahm, kapetan i vodja na terenu,takodjer i odlican defanzivac. Van Buyten, u prvoj postavi je pretezito zbog skokova i pokusat ce obuzdati Juventusove igrace, a ako zatreba moze izvesti i slobodni udarac jer ima jako razoran sut. Dante, najbolja kupovina koju sam vidio nakon dugo vremena. Doveden je na ljeto iz Borussie Monchengladbach za samo 5 milijuna i pokazao se kao odlicno pojacanje. Brazilski stub obrane sa cudnom frizurom jednostavno neda proci nikome. Alaba je odlicni mladi austrijanac. Nametnuo se prosle sezone odlicnim igrama, moze puno trcati, a posebno volim njegova probijanja po lijevoj strani. Martinez bi se veceras trebao vratiti nakon sto je odradio utakmicu suspenzije zbog zutih kartona. Najskuplja kupovina u povijesti Bundeslige odlicno se uklopila u Bayernu. Odradjuje jako dobar posao u obrani, a u napadu je takodjer opasan posebno nakon ubacaja. Schweinsteigera spominju kao Lahmovog nasljednika i neki vec sada pricaju da bi on trebao uzeti kapetansku traku. Pruza odlicne igre u veznom redu i nerijetko je asistent kod gola. Muller, proradio je ove sezone nakon mnogo kritika i uz Mandzukica je vodeci strijelac kluba. Pretezito igra na desnoj strani i svojim utrcavanjima ili prodorima redovito muci protivnike tako da to ocekujem i veceras. Robben,sta reci o njemu. Svi znaju njegove prodore sa desne strane prema sesnaestercu i prije nego sto dodje do ruba sesnaesterca da ce uputiti sut ali opet to rijetko tko moze zaustaviti. Ribery, francuski carobnjak kojemu jednostavno nema ravnoga. Odlicno suradjuje sa svim napadacima i odlicno ih uposljava. Redovno prodje po lijevoj strani i zavrsi ili ubaci u 16 m i u dosta akcija to bude gol. Mandzukic je takodjer jedna od najboljih ljetnih kupovina. Pokazao se kao odlicna zamjena za Gomeza koji je bio odsutan zbog ozljede. Golovima i formom je postao prvi napadac ekipe i tako iz prve postave izbacio velikog Super Maria. Bayern ima i odlicnu klupu, tu su mladi Shaqiri koji podsjeca na Riberya vodjenjem lopte i driblanjem pa cak i ubacajima, Gomez i Pizzaro u dobrim formama, odlicni napadaci pa ako bude potrebe uci ce i oni itd...

Bayern je zapao u prosjecnu grupu u prvoj fazi lige prvaka. BATE i Valencija pruzili su jako dobar otpor za razliku od Lilla koji je otpao u ranoj fazi. BATE je uspio napraviti i iznenadjenje pobjedivsi Bayerna. U osmini finala zdrijeb nije bas mazio Bayerna. Docekali su uvijek neugodni Arsenal. U prvoj utakmici na Emiratesu Bayern je slavio s 3-1 i sve se cinilio rijeseno, ali Arsen Wenger nije mislio tako. U uzvratu na Alianz Areni Arsenal je pred kraj utakmice poveo s 2:0 i umalo su kaznili Bayern ispadanjem zbog svih propustenih prilika na tome mecu.
Veceras kod bavaraca nece biti Kroosa koji se ozljedio u prosloj utakmici.

U prvoj utakmici na Alianz Areni Bayern je zasluzeno slavio s 2:0. Alaba je postigao gol u tridesetoj sekundi susreta i iznenadjenom Juventusu dugo je trebalo da se pribere. Drugi gol postigao je Muller nakon odlicne akcije u kojoj je veliku ulogu imao i Mandzukic. Bayern je u toj utakmici bio bolji u svim segmentima i zasluzeno su odnjeli pobjedu. Lose je jedino bilo sudjenje, po meni je Chiellini trebao dobiti barem tri zuta nakon svega sto je uradio Mandzukicu, Ribery je realno trebao dobiti crveni nakon starta nad Vidalom itd.

Postave za danasnji susret bi trebale izgledati ovako..

JUVENTUS: Buffon - Chiellini - Bonucci - Barzagli - Asamoah - Pogba - Prilo - Marchisio - Padoin - Quagliarella - Vucinic.

BAYERN: Neuer - Alaba - Dante - Van Buyten - Lahm - Martinez - Schweinsteiger - Ribery - Muller - Robben - Madnzukic.

Ovo sam kao prvo napisao radi svoga gusta. Sto se tice tipovanja na ovaj mec najvjerovatnije cu odigrati navijacki x2 ali na ovom mecu je veceras jednostavno sve moguce. Nadam se da ce Mandzo postati drugi Slavonac nakon Olica koji ce Staroj Dami postici pogodak i da ce tako rijesiti pitanje o prolasku dalje.

airlive
Kontakt:

Post Postao/la airlive » 10 apr 2013, 17:11

Ne reklamiraj sajtove.
Devil

dekan4
Kontakt:

Post Postao/la dekan4 » 10 apr 2013, 17:31

6041455 Olympiakos Pireus - Anadolu Efes Istanbul (Tip) 1 1,30 [Otvoren] 10.04.13 20:00
6041469 Real Madrid - Maccabi Electra (Tip) 1 1,25 [Otvoren] 10.04.13 20:45
6056220 Borac Banja Luka - NK Celik Zenica (Tip) 1 1,50 [Otvoren] 10.04.13 16:30
6065640 Crvena Zvezda Telekom - BC Radnicki Kragujevac (Tip) 1 1,20 [Otvoren] 10.04.13 18:00
6065690 Isner J. - Sock J. (Tip) 1 1,20 [Otvoren] 10.04.13 22:00

Kvota 3.51

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 10 apr 2013, 17:54

Ajde nek neko postavi onu stranicu sa informacijama koliko koji sudac daje zutih ?

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 17:55

bevanda4 je napisao/la:ako imate probajte:

hrv 2. liga

zelina - pomorac X2 @1,85

hrv. dragovoljac - junak sinj gg3+ @2,35 (ušlo je svaki put do sad)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 10 apr 2013, 19:51

Nisam dugo stavio tiket ovdje na forum jer ovi novi stvarno svasta objavljuju potrebnog i nepotrebnog, pa evo da stavim sta sam za veceras odigrao (nedostatak ponude uvjetovao 2 zadnja para :mrgreen: ):

Juventus 1X
Botafogo 1
Partick ps1
PSG vise zutih
prvi korner Barcelona

Kvota: 7,01

Sretno svima :)
SAMO ČELIK !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 20:00

bevanda4 je napisao/la: azijska liga prvaka

Beijing Guoan - FC Bunyodkor X2 @1,65

(evo jedan par, odigran na račun statistike, a i paše po satnici)

Slaven Belupo - Hajduk Split X2 @1,40 / 2 @2,50

(Prvenstvo je izgubljeno, al kup idu do kraja. Danas im nije dozvoljen kiks!)
8-)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 apr 2013, 20:28

Barcelona-PSG C.Fabregas daje gol 2.70

Cesc u dobroj formi i mislim da zabija večeras, zabio je tri gola za vikend, Messi je na klupi na početku i Cesc daje po meni

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 10 apr 2013, 20:29

Pozdrav svima :mrgreen:

@Nešto ne mogu da uđem na premier, pa sam i reset pw morao, ali opet ništa - imao sam malo više para na računu, i iznerviram se i nazovem centralu i kažu mi da kod nekih izbacuje tu grešku i otkloniće problme u toku večeri. To mi se dešavalo nekoliko puta, bruku para na računu, ali ne mogu da uđem na stranicu, da barem pare podignem pa da odigram tiket u drugoj kladionici ni bilo šta, pa se dešavalo da mi neće da uđe po 7 dana nikako na stranicu. @ Ali što je najbitnije, ovo mi se dosta puta dešavalo i pare su uvijek na računi, ni jedan fening ne fali. Da li je neko imao sličan problem ??

Tako sam morao otići u 5plus da uplatim, jer mi je večeras inspiracija na boljoj razini nego sinoć ..

Parovi :

- TOP/Real Madrid - Maccabi TA ( 1.ut ) - 1 /1,45 @ 20:45
- TOP/Barcelona - PSG - 1 /1,60 @ 20:45
- zžk/3,5/Barcelona - PSG - 2 ( 4+ kartona )
- zžk/3,5/Juventus - Bayern M. - 2 ( 4+ kartona )

- Dobitak : 5,56 x 120KM =667,20km

~ Mislim da su večeras teške utakmice i trebalo bi biti kartona, jer je velik ulog. Nekako se ne mogu odlučiti koja utakmica večeras iz LP, će prije biti OVER žuti kartoni. Nekako sam ubijeđen da će PSG imati barem 3, a i Barcelona barem 2, jer i oni ne igraju lagan nogomet, a PSG- ovim igračima je 400.000€ premija ako kojim slučajem prođu Barcelonu, u što sumnjam, ali sam siguran da će noge lomiti za tih 400.000€ - tako da će kartona biti ko šodera :D @ Što se tiče druge utakmice LP, Italija - najprgaviji nogomet, cijela odbrambena linija će večeras požutiti, a i Bayern će barem jednom požutiti.
~ Barcelona bi trebala uzeti PSG večeras - sama riječ NouKamp :mrgreen: i domaći teren pred 100.000 ljudi :)
~ Real M - Maccabi - Nešto sam ubijeđen da će ovo proći čak i sa hendikepom, ali ako ništa pobjeda je zagarantovana; jer Real M je u dobroj formi i nebi trebao imati problema večeras, ali eto neko nek se i ogradi pa odigra 1X na Real M, jer je manja kvota samo za 0,10, mada ja ne preferiram igrati dvoznak što se tiče košarke. A koef. na domaću ekipu je u padu, tako da je sve jasno.. :mrgreen:

@Tiket nisam izbacio, jer u zadnje vrijeme sve što sam izbacio, nisam se dobro proveo na kraju :mrgreen: Šalim se, nemam vremena da sad slikam tiket, pa na comp, pa na forum ( Procedura ), ako bude dobitni obavezno ću postaviti - da se pohvalim :lol:

@Sretno !
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 10 apr 2013, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 apr 2013, 20:32

Juventus-Bayern 2 2.70, pk 2/2 4.60

Bavarci mislim neće ponoviti grešku s Arsenalom koja ih je skoro koštala prolaza, bavarski stroj je moćan i mislim da ide po novu pobjedu

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 apr 2013, 20:34

i jedan onako za probati na markicu dvije

Partick-Morton 1/2 ili 2/1

good luck ;-)

COYG
Kontakt:

Post Postao/la COYG » 10 apr 2013, 22:32

Šta je ovo u premieru nema ponude na igrače NBA? :?
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 10 apr 2013, 22:42

Evo dva para koja su mi se ucinila vrlo privlacnim:
NBA
Irving 21,5 manje
Nakon sto je dugo bio povrijedjen,vratio se i jos nije uhvatio onu formu prije ozljede,doktori su rekli da do kraja sezone nece igrati utakmice dan za danom,vcrs ce mu ovo biti druga utakmica u dva dana,sinoc je ubacio Pacersima 29 za 35 minuta ali ce ipak vcrs igrati ali vjerujem sa smanjenom minutazom(tako sam barem procitao na njhovoj sluzbenoj stranici),docekuju Detroit............
Garnett 14,5 manje
kevinu je ovo druga utak nakon povrede.prvu je igrao 24 minute i ne vjerujem da ce ovu igrati nesto vise,ipak je vazno da se sacuva za playoff,iako je ovo mali derby Istoka izmedju Bostona i Brooklyna,mislim da Rivers nece forsirati Garnetta a i Evans i Lopez mogu odraditi solidan posao u obrani.........

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 22:45

amarosim je napisao/la:Evo dva para koja su mi se ucinila vrlo privlacnim:
NBA
Irving 21,5 manje
Nakon sto je dugo bio povrijedjen,vratio se i jos nije uhvatio onu formu prije ozljede,doktori su rekli da do kraja sezone nece igrati utakmice dan za danom,vcrs ce mu ovo biti druga utakmica u dva dana,sinoc je ubacio Pacersima 29 za 35 minuta ali ce ipak vcrs igrati ali vjerujem sa smanjenom minutazom(tako sam barem procitao na njhovoj sluzbenoj stranici),docekuju Detroit............
Garnett 14,5 manje
kevinu je ovo druga utak nakon povrede.prvu je igrao 24 minute i ne vjerujem da ce ovu igrati nesto vise,ipak je vazno da se sacuva za playoff,iako je ovo mali derby Istoka izmedju Bostona i Brooklyna,mislim da Rivers nece forsirati Garnetta a i Evans i Lopez mogu odraditi solidan posao u obrani.........
Šta misliš za Scolu? Brzo napiši ako možeš...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 22:58

@amarosime, pratim! I hvala za savanovića danas! ;)

Nego, tenisači, ako vas ima.. Uočio ovaj par danas.. Millman - Chiudinelli htio odigrat na millmana al ga je maklo iz ponude (???? :? ) A vidim da i kvota pada na njega, pa ako je kome interesantno, izvolite :)

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 10 apr 2013, 23:06

canca je napisao/la:20:45 Juventus-Bayern München x2 @ 1.50
U Torinu nas veceras ocekuje uzvratni dvoboj najzanimljivijeg cetvrtfinala ovogodisne lige prvaka izmedju Bayerna i Juventusa.

Juventus se trenutno nalazi na celu talijanske lige s 71 bodom. Bjeze 9 bodova prvom pratitelju Napoliju i na pravom su putu da obrane titulu talijanskog prvaka. Ekipa, koja se preporodila dolaskom Contea pruza odlicne partije vec drugu sezonu za redom. Uspjeli su se vratiti iz ponora tj druge lige i postati prvaci a najvjerovatnije ce i ove sezone. Glavna karika ekipe je naravno Buffon koji je dugi niz godina vjeran ovome klubu i nikada ga nije napustio. Juventus je napravio i odlican posao dovodjenjem Pirla koji gradi vecinu akcija, i uvijek je opasnost po gol protivnika. Imaju jos dobrih igraca kao sto su Vucinic, mladi Pogba, Vidal, Marchisio itd. Veceras ce imati Juventus problema jer zbog zutih kartona nece moci nastupiti Vidal i Lichsteiner.

Put Juventusa do cetvrtfinala bio je sve samo ne lagan. Zapali su u drugu najtezu grupu sa Chelseom, Shakhtarom i Nordsjellandom. Zavrsili su na prvom mjestu sto im je donjelo povoljniji zdrijeb za osminu finala. U tom zdrijebu imali su srece i zapao ih je Celtic, a mogli su puno gore proci. Ukupnin rezultatom 5-0 lagano su prosli dalje. Ipak,sreca ih nije opet pomazila i u cetvrtfinalu su zapali sa trenutno mozda i najtezim protivnikom, Bayernom.

Bayern Munchen od subote je novi njemacki prvak. Pobjedom u Frankfurtu osigurali su novi naslov 6 kola prije kraja. Trener Jupp Heynckes bio je jako ponosan na svoje igrace koji su majstorski dosli do naslova. Dozvolio im je i da odu malo proslaviti ali igraci su ostali smireni jer ih ocekuje jako tesko gostovanje u Torinu.

Bayern je zadnjih nekoliko godina gradio ekipu koja je napredovala iz godine u godinu i ove godine su jednostavno eruptirali. Neuer je dobio dosta kritika u zadnje vrijeme jer ne postavlja igrace na stativu kod izvodjenja kornera i zbog toga primaju golove, a ako se prisjetimo zbog toga su i izgubili naslov lige prvaka. Jupp Heynckes naravno brani svoga najboljeg vratara i pokusava ga motivirati za veceras i ocekujem da ce Neuer biti dodatno napaljen veceras. Lahm, kapetan i vodja na terenu,takodjer i odlican defanzivac. Van Buyten, u prvoj postavi je pretezito zbog skokova i pokusat ce obuzdati Juventusove igrace, a ako zatreba moze izvesti i slobodni udarac jer ima jako razoran sut. Dante, najbolja kupovina koju sam vidio nakon dugo vremena. Doveden je na ljeto iz Borussie Monchengladbach za samo 5 milijuna i pokazao se kao odlicno pojacanje. Brazilski stub obrane sa cudnom frizurom jednostavno neda proci nikome. Alaba je odlicni mladi austrijanac. Nametnuo se prosle sezone odlicnim igrama, moze puno trcati, a posebno volim njegova probijanja po lijevoj strani. Martinez bi se veceras trebao vratiti nakon sto je odradio utakmicu suspenzije zbog zutih kartona. Najskuplja kupovina u povijesti Bundeslige odlicno se uklopila u Bayernu. Odradjuje jako dobar posao u obrani, a u napadu je takodjer opasan posebno nakon ubacaja. Schweinsteigera spominju kao Lahmovog nasljednika i neki vec sada pricaju da bi on trebao uzeti kapetansku traku. Pruza odlicne igre u veznom redu i nerijetko je asistent kod gola. Muller, proradio je ove sezone nakon mnogo kritika i uz Mandzukica je vodeci strijelac kluba. Pretezito igra na desnoj strani i svojim utrcavanjima ili prodorima redovito muci protivnike tako da to ocekujem i veceras. Robben,sta reci o njemu. Svi znaju njegove prodore sa desne strane prema sesnaestercu i prije nego sto dodje do ruba sesnaesterca da ce uputiti sut ali opet to rijetko tko moze zaustaviti. Ribery, francuski carobnjak kojemu jednostavno nema ravnoga. Odlicno suradjuje sa svim napadacima i odlicno ih uposljava. Redovno prodje po lijevoj strani i zavrsi ili ubaci u 16 m i u dosta akcija to bude gol. Mandzukic je takodjer jedna od najboljih ljetnih kupovina. Pokazao se kao odlicna zamjena za Gomeza koji je bio odsutan zbog ozljede. Golovima i formom je postao prvi napadac ekipe i tako iz prve postave izbacio velikog Super Maria. Bayern ima i odlicnu klupu, tu su mladi Shaqiri koji podsjeca na Riberya vodjenjem lopte i driblanjem pa cak i ubacajima, Gomez i Pizzaro u dobrim formama, odlicni napadaci pa ako bude potrebe uci ce i oni itd...

Bayern je zapao u prosjecnu grupu u prvoj fazi lige prvaka. BATE i Valencija pruzili su jako dobar otpor za razliku od Lilla koji je otpao u ranoj fazi. BATE je uspio napraviti i iznenadjenje pobjedivsi Bayerna. U osmini finala zdrijeb nije bas mazio Bayerna. Docekali su uvijek neugodni Arsenal. U prvoj utakmici na Emiratesu Bayern je slavio s 3-1 i sve se cinilio rijeseno, ali Arsen Wenger nije mislio tako. U uzvratu na Alianz Areni Arsenal je pred kraj utakmice poveo s 2:0 i umalo su kaznili Bayern ispadanjem zbog svih propustenih prilika na tome mecu.
Veceras kod bavaraca nece biti Kroosa koji se ozljedio u prosloj utakmici.

U prvoj utakmici na Alianz Areni Bayern je zasluzeno slavio s 2:0. Alaba je postigao gol u tridesetoj sekundi susreta i iznenadjenom Juventusu dugo je trebalo da se pribere. Drugi gol postigao je Muller nakon odlicne akcije u kojoj je veliku ulogu imao i Mandzukic. Bayern je u toj utakmici bio bolji u svim segmentima i zasluzeno su odnjeli pobjedu. Lose je jedino bilo sudjenje, po meni je Chiellini trebao dobiti barem tri zuta nakon svega sto je uradio Mandzukicu, Ribery je realno trebao dobiti crveni nakon starta nad Vidalom itd.

Postave za danasnji susret bi trebale izgledati ovako..

JUVENTUS: Buffon - Chiellini - Bonucci - Barzagli - Asamoah - Pogba - Prilo - Marchisio - Padoin - Quagliarella - Vucinic.

BAYERN: Neuer - Alaba - Dante - Van Buyten - Lahm - Martinez - Schweinsteiger - Ribery - Muller - Robben - Madnzukic.

Ovo sam kao prvo napisao radi svoga gusta. Sto se tice tipovanja na ovaj mec najvjerovatnije cu odigrati navijacki x2 ali na ovom mecu je veceras jednostavno sve moguce. Nadam se da ce Mandzo postati drugi Slavonac nakon Olica koji ce Staroj Dami postici pogodak i da ce tako rijesiti pitanje o prolasku dalje.
MIA SAN MIA <3

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.