Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

vOluMme
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la vOluMme » 19 nov 2009, 14:28

KFT je napisao/la:
bossna je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:u današnjem oslobođenju piše gledalaca: 13.000 :( :( za tako važnu utakmicu stane samo od 13.000 do 15.000 hiljada i sad kofa neka super atmosfera na bilinom polju a gdje je bila ta fantastična atmosfera protiv španaca i portugalaca posebno nakon što smo primali odnosno primili gol ;)
joj majko jest vama sarajlijicama krivo sto se nije igralo na kosevu majko moja pa nece niko da igra na groblju pomaknite malo taj stadion a to ko je gadzo sudiju to se zna ko ide na sjever ni jedan zenicanin nevoli sjever
jest stvarno krivo im u p.m....MI NA KOSEVU NEBI POBJEDILI VATIKAN A KAMOLI PORTUGAL I ZATO NEMOJTE VISE SRAT O TOME DA JE NAVIJANJE BILO LOSE,DA STADION NEVALJA...PRIJE TEKME SVE VAM JE ODGOVARALO A SAD PLJUJETE I BLATITE SVE STO STIGNETE!!
al teren je za k.rac bio...mislim da je više škodilo nama nego njima....

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:29

nije tacno...namjerno smo ostavili teren u onom stanju da bi nama odgovaralo..trebale se igrati duge lopte i skok igra, no nije nam uspjelo....sada se radi na ravnanju terena..Zrinjski ce da igra za par dana na sasvim drugoj podlozi i ne mogu izbjeci poraz u Zenici...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 19 nov 2009, 14:32

teren fuj, navijaci sute, ponekad ono Bosna, nije do Zenicana. Vidite kakva je atmosfera bila kad je Sarajevo igralo sa Kluzem, pa sve je gorilo, i zato treba da se igra na Kosevu

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 14:34

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:teren fuj, navijaci sute, ponekad ono Bosna, nije do Zenicana. Vidite kakva je atmosfera bila kad je Sarajevo igralo sa Kluzem, pa sve je gorilo, i zato treba da se igra na Kosevu
pa igrajte na kosevu ko vam brani samo neznam protiv koga cete igrat heheeheheheheheheheeh :D :D mi smo budale sto smo i dozvolili da se igra u zenici da nam sramote grad navijaci sa sjevera a neka se oni sami pronadzu

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:35

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:teren fuj, navijaci sute, ponekad ono Bosna, nije do Zenicana. Vidite kakva je atmosfera bila kad je Sarajevo igralo sa Kluzem, pa sve je gorilo, i zato treba da se igra na Kosevu

ma sva ba raja prodala karte...znas koliko znam raje sto su utusili kartu ovim dijasporcima...najmanje je bilo navijaca juce...i uvijek ce biti tako dok cijena karte ode preko 50 km
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 19 nov 2009, 14:36

Zenicajesampion je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Zbog svađe sa savezom Fanatikosi navijaju samo na strani, tj. kada se karte nemoraju kupovat preko saveza...
Prevedeno na nas jezik: ne smiju doci u Zenicu hahahahahah
Koji si ti mentol majko mila.Pa ti si zivi dokaz da je ljudska glupost beskonacna.Cuj ne smiju doci.Pa utakmica protiv Madjarske 1-4 kompletan jug na kojem su Robijasi skandiranjem j..e mater citavom stadionu samo zato sto ne prate njih u navijanju.Masa slucajeva isprebijanih ljudi samo sto su imali obiljezija nekog drugog kluba a ne Celika.Kako vas nije stid.Tu vasu ucmalu Zenicu treba bojkotovati zajedno sa BP zato sto ste krajnje ne tolerantni.Utakmica BIH-SRBIJA SJEVER.Ja sa salom BIH,Ispod momak sa Velezovim,iza sa HZ,Zeljinim,sa strane Sloboda i niko nikom pola rijeci ne rece.Ovo da je bilo na sjeveru BP hitna bi imala posla.A picke ni vi nesmijete doci na Kosevo.Zato psttt.
BP je bastion al u k..cu.To je puklo protiv Madjara i Grka.Zato ta teza vise ne stoji.Sinoc smo vidjeli navijanje,jad i cemer.Pogledajte BIH-DANSKA 1-1.NEPREVAZIDJENO Izjava sudca meca:"Ovo nisam dozivio u svojoj karijeri,ovakvu atmosferu i da stadion prije na 3 sata bude pun"

A sto se tice Vede nesto ga plaho spominjes ocigledno si ti neki ARMANDO TOPLI pa ti se svidja...

KFT
Kontakt:

Post Postao/la KFT » 19 nov 2009, 14:37

sarajlija89 je napisao/la:Neki moj rezime utakmice....okolnosti su ucinile svoje,mislim na kartone i povrede,nezz koliko bi to znacilo i dali bi prosli da su svi na broju bili...al 4 standardna igraca su previse za nas koji nemamo tako siroku i kvalitetnu klupu.Sinoc jednostavno nismo nista pokazali od onoga sto smo igrali u kvalifikacijama a opet kazem nezz bil prosli al bi sigurno bolje odigrali sa ovom cetvoricom.

Momcima koji su igrali nema se sta zamjeriti al nije to taj kvalitet koji moze parirat portugalcima....cestitke za sve od strucnog staba do fudbalera,svaki realan covjek nek se sjeti kako je bilo kad je ciro tek preuzeo repku i kakva su nasa ocekivanja bila....i sta je napravio.Veliki uspjeh za nas i imamo podlogu za EURO samo treba nastavit radit.A ovi koji pljuju po igracima i ciri....samo mogu reci da se sad mogu vratiti i pjevati Savez napolje...valjda to znaju najbolje...jer nevjerovatno je kako mi brzo zaboravljamo,bilo dobro bilo lose....

i jos atmosferu i tribine da prokomentarisem....valjda je sada svima jasno da se na kosevu moraju igrati utakmice,ja nezz kako se moze poredit 15 i 38 000 ljudi i o kakvoj se atmosferi prica tu....to se ne moze poredit.

sto se tice navijanja.......ko sto neko rece dijaspora i provincija se nasli na jednom mjestu...stas ti tu ocekivat,ja sam siguran da je samo zenicka publika bila da bi navijanje puno bolje bilo...al vecinom su to ljudi koji u svojim mjestima mogu utakmice gledat samo na tv-u i takav dodje na stadion samo kad repka igra....i stas ti tu ocekivat.Uglavnom ne moze se ocekivat neko navijanje od BHF jer oni to nezz,nemozes ocekivat navijanje od provincijalaca koji dodju samo kad repka igra i u stvarnosti vidjeli utakmice nisu a dodju na utakmice reprezentacije ,a i RZ su zakazali ako vec organizovanao prate repku moraju puno bolje...u velikoj krizi ocigledno kao i njihov klub...

zato...Kosevo...pa da moze 40 000 ljudi doci,pa zamislite taj huk i atmosferu i navijanje prepustit onima koji to nabolje rade u drzavi...znamo svi koji su ;) pa cemo teko onda imat pravu podrsku i atmosferu koju repka zasluzuje
PA UPRAVU SI TI MOMAK,TREBA DA SE IGRA NA KOSEVU BAR NEBI MOGLI GADJAT IGRACE NA TERENU,ZASTO??PA ZATO JER JE TEREN UDALJAN OD TRIBINA JEDNO 200 METARA :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 19 nov 2009, 14:37

sta se sad svadjate....treba ici vise na Kosevo.....Zenica je vise postala baza seljakluka i primitivizma kada igra repka.....koliko bude Zenicana na utakmici ???? ....do karte ne mozes doci od raznih sponzora , dajdzica , amidzica , tapkarosa i ostalih kuraca palaca.....
nema vise one atmosfere kao prije.....navijace su otjerali....nesto najvrijednije je sklonjeno u stranu.....teren kao na Poljudu ( sto rece strucnjak za te stvari , usput mu se mame najebem )......ma oranica i nista drugo..... ;)

pozzz , Zenicanin :!:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 14:43

romeo je napisao/la:sta se sad svadjate....treba ici vise na Kosevo.....Zenica je vise postala baza seljakluka i primitivizma kada igra repka.....koliko bude Zenicana na utakmici ???? ....do karte ne mozes doci od raznih sponzora , dajdzica , amidzica , tapkarosa i ostalih kuraca palaca.....
nema vise one atmosfere kao prije.....navijace su otjerali....nesto najvrijednije je sklonjeno u stranu.....teren kao na Poljudu ( sto rece strucnjak za te stvari , usput mu se mame najebem )......ma oranica i nista drugo..... ;)

pozzz , Zenicanin :!:
jos se sad u zenici pravi sportski centar sad ce jos vise letit u zenicu da igraju al mi cemo to polagano otjerat sta ce nam neka igraju na kosevu tu su imali dobre partije samo sto im je litvanija bila isto sad portugal

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 19 nov 2009, 14:45

Ljudi Zlatan Bajramovic je kralj...

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:45

Ja na Kosevo redovno idem i uvijek se dobro poserem na tribini...E jest mi neki stadion....
Ne kazem da se mora igrati u Zenici, slazem se da je prevelika euforija i da je BP postalo vise mit..No kakvo crno Kosevo..Grbavica OK, Tusanj OK i ima jos par pogodnih terena za igranje repke, no Kosevo ma daj ba...Isto ko u Azerbejdzanu
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 19 nov 2009, 14:51

Zenicajesampion je napisao/la:Ja na Kosevo redovno idem i uvijek se dobro poserem na tribini...E jest mi neki stadion....
Ne kazem da se mora igrati u Zenici, slazem se da je prevelika euforija i da je BP postalo vise mit..No kakvo crno Kosevo..Grbavica OK, Tusanj OK i ima jos par pogodnih terena za igranje repke, no Kosevo ma daj ba...Isto ko u Azerbejdzanu
:roll: :roll: nisi ti Sarajeva ocima vidio!!
a Tusanj licencu za igranje u evropi ne moze dobiti jer NEMA tribinu za gostujuce navijace ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 14:52

nije problem sarajevo ili zenica pustite to..... :roll: govorim sa sportskog aspekta.....znate li vi sta je 40 000 naspram 15 000...pa to se ne moze poredit...a ovi sto pricaju kosevo udaljene tribine,kosevo ovo,kosevo ono....ja nezz sta je tu problem kad su pravi navijaci na tribinama.....uzmite primjer FKS u evropi ove godine i vidite kakva je atmosfera bila...nezapamceno na nasim terenima,pa jedan cone iz Cluja odusevljen atmosferom kaze jedni od najboljih navijaca u evropi.

al i da se igralo na kosevu opet bi isto bilo navijanje jer bi opet ti isti ljudi dosli samo vecem broju :lol: ....problem je sto nemamo organizaciju.....i zato tu je suvisno pricat o nekom navijanju....drugacije bi bilo kad bi recimo Hz ili TM ili bilo ko drugi bili i vodili navijanje na jednoj tribini....al opet tesko da ces to skoro desit...bilo o kojem stadionu da je rijec.

Al opet drugacije je 40 000 i 15 hiljada...bar pola od tih 40 000 kad bi pjevalo opet bi jaca atmosfera bila nego ...o tom ja govorim...zato DAJTE NAM KOSEVO ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 nov 2009, 14:53

Ja na Kosevo redovno idem i uvijek se dobro poserem na tribini...E jest mi neki stadion....
Ne kazem da se mora igrati u Zenici, slazem se da je prevelika euforija i da je BP postalo vise mit..No kakvo crno Kosevo..Grbavica OK, Tusanj OK i ima jos par pogodnih terena za igranje repke, no Kosevo ma daj ba...Isto ko u Azerbejdza
Haj ne seri. Mi i jesmo infrastrukturno na razini Azerbejđana, možda i niže. Travnjak je na Koševu ipak travnjak, a ne oranica.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:53

pa u redu, neka malo dotjeraju Kosevo i nema problema..Pri tome mislim da izbace onu atletsku stazu, malo primaknu tribine blize terenu i jos nekih malih promjena treba, no lakse je napraviti novi stadion umjesto toga
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 nov 2009, 14:54

ma nije do stadiona sto se tice atmosfrere !!! to je do organizacije navijaca na tribinama. mi nismo imali ni jednu navijacku grupu na stadionu, sve izmjesano normalno da nema navijanja. atmosfera je bila bolja 1000 puta dok su robijasi dolazili organizovano na jug, a fanatikosi na sjever. to jest kad su tribine bile poluprazne.

@sarajlija89- mogu zamislit koliko jese taj kone naputovao europom, pa da to moze reci.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 14:57

sarajlija89 je napisao/la:nije problem sarajevo ili zenica pustite to..... :roll: govorim sa sportskog aspekta.....znate li vi sta je 40 000 naspram 15 000...pa to se ne moze poredit...a ovi sto pricaju kosevo udaljene tribine,kosevo ovo,kosevo ono....ja nezz sta je tu problem kad su pravi navijaci na tribinama.....uzmite primjer FKS u evropi ove godine i vidite kakva je atmosfera bila...nezapamceno na nasim terenima,pa jedan cone iz Cluja odusevljen atmosferom kaze jedni od najboljih navijaca u evropi.

al i da se igralo na kosevu opet bi isto bilo navijanje jer bi opet ti isti ljudi dosli samo vecem broju :lol: ....problem je sto nemamo organizaciju.....i zato tu je suvisno pricat o nekom navijanju....drugacije bi bilo kad bi recimo Hz ili TM ili bilo ko drugi bili i vodili navijanje na jednoj tribini....al opet tesko da ces to skoro desit...bilo o kojem stadionu da je rijec.

Al opet drugacije je 40 000 i 15 hiljada...bar pola od tih 40 000 kad bi pjevalo opet bi jaca atmosfera bila nego ...o tom ja govorim...zato DAJTE NAM KOSEVO ;)
Jeste dosadni vise sa ti sta je izjavio Cone iz Cluja koda je Mesi izjavio pa Cone naviko da igra na livadi bez navijaca pa ga to sad zadivilo...............igrala vam je mlada reprezentacija pa vas dodze 70 na utakmicu sad nece ni oni da igraju

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 nov 2009, 14:57

Sada je konacno razbijena fama o nasoj nepobjedivosti na B. Polju,zijanili smo vaznih utakmica isto kao i na Kosevu,tako da mislim da se trebamo malo vratiti na Kosevo bar kada igramo sa jacim ekipama,jer je cinjenica da u Zenici nismo dobili ni jednu jacu ekipu. To je moje misljenje,ne morate se sloziti. Mislim da su ovako skupe karte odgovarale samo ljudima u savezu da zarade na crno,jer na vecem stadionu ne bi bilo toliko potrebe za svercom.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:58

sta ces ti ba navijati sve seljaci i dijapora na ovim utakmicama...Kad krene od kuce napuca se graha i kiselog kupusa, onda zalije pivom ili rakijom i fol on ce navijati. ...Smrde na kilometar..Ne moze ba zapamtiti dvije rijeci a kamo li da nauci neku pjesmu da se navija....Dodje u grad (a to se desava jednom godisnje) i obleti cijeli grad, umori se do tekme, pada sa nogu i udje na stadion i zavali se i prdi i smrdi...

Kakvi ba navijaci...Navijanja je bilo dok je bilo Robijasa na utamkici..
Zadnja izmjena: Zenicajesampion, dana/u 19 nov 2009, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 14:58

Wolverine je napisao/la:
ma nije do stadiona sto se tice atmosfrere !!! to je do organizacije navijaca na tribinama. mi nismo imali ni jednu navijacku grupu na stadionu, sve izmjesano normalno da nema navijanja. atmosfera je bila bolja 1000 puta dok su robijasi dolazili organizovano na jug, a fanatikosi na sjever. to jest kad su tribine bile poluprazne.

@sarajlija89- mogu zamislit koliko jese taj kone naputovao europom, pa da to moze reci.
e pa o tom ti ja govorim..oraganizacija kume...nista drugo

a za ovo drugo..pitaj njega sto je to izjavio....samo da posjetim da je taj isti cluj dobio romu u rimu,igro sa chelseaom u londonu itd.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.