Nešto tipa "Koga bi voljeli u 1/2-finalu LP".
Malo promjene, odavno ova visi ovdje...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Pa sta ce ti to, bit ce samo sutramandraX je napisao/la:Nešto tipa "Koga bi voljeli u 1/2-finalu LP".:
Treba biti "Koga se prvo rijesiti: Alexisa, Sancheza ili Alexisa Sancheza?"JohnLennon je napisao/la:Pa sta ce ti to, bit ce samo sutramandraX je napisao/la:Nešto tipa "Koga bi voljeli u 1/2-finalu LP".:
Nek stave anketu jel' prvo treba nabit iz kluba Valdesa il' Alexisa il tako nesto
Ma nešto u tom fazonu, ne mora biti baš tako...JohnLennon je napisao/la:Pa sta ce ti to, bit ce samo sutramandraX je napisao/la:Nešto tipa "Koga bi voljeli u 1/2-finalu LP".:
Nek stave anketu jel' prvo treba nabit iz kluba Valdesa il' Alexisa il tako nesto
Treba biti "Koga se prvo rijesiti: Alexisa, Sancheza ili Alexisa Sancheza?
Jesi nasao momenat kad ces ih kritikovat. Ovaj prvi gol, drugi asistencijaJohny je napisao/la:Do duse Pedro i Villa nisu nista bolji,gledam Villu sam sebe otrese u duelu ne mora ga Silva ni pogledat
Ma ne bi se oni vidjeli da Messi nije napravio visak i stvorio prostor za taj pogodak.Odlicna realizacija i akcija ali bez Messija to djeluje kao vojska bez generalaJohnLennon je napisao/la:Jesi nasao momenat kad ces ih kritikovat. Ovaj prvi gol, drugi asistencijaJohny je napisao/la:Do duse Pedro i Villa nisu nista bolji,gledam Villu sam sebe otrese u duelu ne mora ga Silva ni pogledat
To je bas glavno,samo messijevo prisustvo na terenu je vazno za probijanja bloka igraca ko sto je psg imao veceras.Johny je napisao/la:Ma ne bi se oni vidjeli da Messi nije napravio visak i stvorio prostor za taj pogodak.Odlicna realizacija i akcija ali bez Messija to djeluje kao vojska bez generalaJohnLennon je napisao/la:Jesi nasao momenat kad ces ih kritikovat. Ovaj prvi gol, drugi asistencijaJohny je napisao/la:Do duse Pedro i Villa nisu nista bolji,gledam Villu sam sebe otrese u duelu ne mora ga Silva ni pogledat
Cautinho je napisao/la:Ma ovo je vise bila takticka utakmica bez neke igre i cuvanja onog iz Pariza da se prodje u polufinale.Nema razloga na ovome temeljiti neku dalju igru.Ja mislim da ce svaka sljedeca utakmica biti na razini one na Camp Nou protiv Milana.
Messi je sad oporavljen,Mascherana i Puyola ubrzo očekujemo,Pedro i Adriano su zdravi već neko vrijeme,Abi i Tito nazad.Sve sada ide kako treba.Samo naprijed i to je to.
A ove priče oko Messija,99% Barce,najlosiji polufinalist i sta sve ne ostavite neka se tale.
Mi igramo svoje utakmice i zasad sve ide po planu.
DAJTE BAYERN!!!!
pa barca tv je kanal koji se emitira 24 sata dnevnoCautinho je napisao/la:http://www.youtube.com/user/barcatvoficial
Jel' ovo taj famozni Barca TV? Ili je to bas televizijski kanal?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.