Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Imam jednu dilemu. Baš me zanima ako protestira 6-7 igrača oko sudije. Kolika je mogućnost da ona da žute kartone odmah dvojici koji već imaju dva žuta. Onako svijetla obraza

- Greenfingers
- Kontakt:
Potvrđena su pisanja SportSport.ba, jer je nakon razmatranja izvještaja posmatrača suđenja, te gledanja snimke utakmice Olimpic - Velež, jednoglasno je donesena odluka da se kazni glavni sudac Eldis Prošić iz Cazina.
Prošić će zbog propusta propustiti ostatak sezone, odnosno neće delegirati. Pomenuti sudac trebao je sutra biti u Banjoj Luci, gdje bi kao peti sudac učestvovao u suđenju utakmice 21. kola između Borca i Čelika.
Prošić će zbog propusta propustiti ostatak sezone, odnosno neće delegirati. Pomenuti sudac trebao je sutra biti u Banjoj Luci, gdje bi kao peti sudac učestvovao u suđenju utakmice 21. kola između Borca i Čelika.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Gdje su ovi "Olimpijski milioni"?
@sapunaru O čemu to ti? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sve dati od sebe. Oslabljeni, ali nema veze.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Zar nije trebala biti OGROMNA investicija u klubu?Mancini je napisao/la:@sapunaru O čemu to ti?
Nakon ove tekme zeznuta situacija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Idi više Sadikoviću.
Nema potrebe da ga tjeraš.Ako slijedeću ne pobijedi uskoro bi mogao biti bivši.Nego me interesuje koliko su ona trojica napadača ukupno dali golova,10?
Kaže trener Leotara tri dana nisu trenirali a četiri mjeseca nemaju uprave. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 apr 2013, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mancini je napisao/la:Kaže trener Leotara tri dana nisu trenirali a četiri mjseca nisu trenirali.
Tri dana i cetiri mjeseca bez treninga,opasno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ispravka krivog navoda! :DGledam sportski i pišem ovdje pa se desi greška. ;)I naravno penal nije sviran.miky_hz je napisao/la:Mancini je napisao/la:Kaže trener Leotara tri dana nisu trenirali a četiri mjseca nisu trenirali.
Tri dana i cetiri mjeseca bez treninga,opasno
Još jedan nedosuđeni penal za Olimpic, još jedan loš rezultat Olimpica, nema veze.
Danas je moje srce uz malog Zolotića.
Danas je moje srce uz malog Zolotića.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Kad stize ogroman lovac na otoku? ogroman novi allianz arena i hiljadu novi kovacica?
Evo promjena trenera opet, Juka mjesto Denisa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobro došao Juka. Jedini trener koji je za Olimpic radio srcem.
Smijesno. Nakon one prijetnje istupanjem iz lige, vidjelo se da Gracica niko ne shvata ozbiljno. I kako bi poslije ovih silnih promjena svega...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
To što je sudija obrisan sa liste i da ti naglasim da na njoj nikada više neće biti, govori kako Olimpic itekako shvataju ozbiljno.
P.S. Ranija Jukina izjava
Jusufbegović: Hvala svima, čast mi je bila voditi Olimpic
P.S. Ranija Jukina izjava
Jusufbegović: Hvala svima, čast mi je bila voditi Olimpic
Kako mi je godra sto je otisao Sadikovic iz Olimpica
, sto dalje od Slobode sad , nek vodi sad mramor ili slogu simin han.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:Kako mi je godra sto je otisao Sadikovic iz Olimpica, sto dalje od Slobode sad , nek vodi sad mramor ili slogu simin han.
I meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.