Slažem se da nije svim klincima bejzbol baš u vrhu zanimanja (pa tako i tvojima), ali isto tako to dosta ovisi o lokaciji jer normalno da će im se više svidjeti npr soccer ako je na tribinama puno uvijek i skače se kao što je slučaj sa Soundersima i još prave dobre rezultate itd, dok je bejzbol u nekim drugim sredinama u USA puno popularniji negoli u npr Seattlu, evo uzmi St Louis gdje su jedina ozbiljna franšiza iz svih profi sportova upravo Cardsi (znam da imaju i Ramsi, ali oni nisu ni približno popularni) i oni su dosta uspješni i naravno da će privući puno više gledalaca i klinaca koji će se nekad u budućnosti i baviti bejzbolom, isto tako to važi i za neke druge sredine u USA ili latinskoj americi, gdje je bejzbol uvjerljivo napopularniji sportJoeCelt je napisao/la:Bogami ja svoje klince vodio na Mariners vs Yankees proslo ljeto i bilo im dosadno i nece za bejzbol ni da cuju a probise mi glavu da idu gledati Sounderse jer im je atmosfera na stadionu "fun". Negledaju ni na TV a furaju se na NFL, NBA i "soccer"! Rodjeni su u USA i slicno je i sa ostalim njihovim vrsnjacima - teenage-rima!
Nekaze se dzaba da je bejzbol "America's past-time"! Koliko klinaca procentualno u USA igra baseball?Definitivno sport koji ako nesto drasticno nepromjeni i u USA gubi na popularnosti jer i latino imigranti koji ce ciniti sve veci broj u buducnosti se furaju na soccer.
Propagiranje "pitchera" isto nemoze biti popularno novijim narastajima jer nije fun kao "home-run" napucavanje.
Dakle toga zanimanja će uvijek biti, naravno ovisno o lokaciji ili collegeu, jer logično da će uvijek u nekoj urbanoj sredini više klinaca igrati basket, npr u nekim siromašnijim četvrtima gdje im je to puno dostupnije od bejzbol terena ili leda za hokej