Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mineiro-2 1,45
Goias-2 1,30
Cruzeiro-2 1,35
Santos-2 1,25
Vitoria-2 1,45
Kvota 4,61KM
I NBA
LA Clippers-Minnesota (+11,5) h2 1,85
Dallas-Phoenix (+12,5) h2 1,85
Kvota 3,42KM
Goias-2 1,30
Cruzeiro-2 1,35
Santos-2 1,25
Vitoria-2 1,45
Kvota 4,61KM
I NBA
LA Clippers-Minnesota (+11,5) h2 1,85
Dallas-Phoenix (+12,5) h2 1,85
Kvota 3,42KM
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- EmirSioux89
- Kontakt:
LA Lakers(103,5) - Over (1,85)
Jedan od bitnijih meceva Lejkersa ove sezone ocekiva se otvoren mec izmedju ove dvije ekipe, statistika govori da su Lejkersi ubacivali preko 103 poena ekipi Portlanda u zadnjih 5 meceva 3 puta stim da je jedna bila na 103.Ekipi Portlanda nema nekoliko bitnih poena mislim da ce ovo Kobe i ekipa rasturit.Jos se u ekipu vratio Artest tj Meta World Peace i mislim da ce ovo ici preko 103 poena...
K.Bryant (LA Lakers) (28,5) - Over
Veceras Lejkersi imaju jednu od najbitnijih utakmica ove sezone, u ekipu se jest vratio Metta World Peace al mislim da je Brajant taj koji ce da uzme dosta suteva i donese svojoj ekipi pobjedu.Nemam neku posebnu analizu al sam nekako ubjedjen da veceras ide u Over....
J.Wall (Washing.) (21,5) . Over
Veceras Wizardsima dolazi Miami koji je davno objezbijedio plej of kao prvi i veceras dolaze rastereceni kao i dosta meceva unazad sa njima se nikad ne zna, Wizardsi bi sigurno sad vec kao i Miami bili u Plej Offu da je Wall od pocetka sezone bio spreman.Veceras bi ga u ekipi Miamija trebali cuvati Cole i Chalmers, Chalmers jest dobar igrac sve super al mislim da on ne moze cuvati odlicnog Wall-a
Toliko od mene za veceras, sretno ko prati
Jedan od bitnijih meceva Lejkersa ove sezone ocekiva se otvoren mec izmedju ove dvije ekipe, statistika govori da su Lejkersi ubacivali preko 103 poena ekipi Portlanda u zadnjih 5 meceva 3 puta stim da je jedna bila na 103.Ekipi Portlanda nema nekoliko bitnih poena mislim da ce ovo Kobe i ekipa rasturit.Jos se u ekipu vratio Artest tj Meta World Peace i mislim da ce ovo ici preko 103 poena...
Veceras Lejkersi imaju jednu od najbitnijih utakmica ove sezone, u ekipu se jest vratio Metta World Peace al mislim da je Brajant taj koji ce da uzme dosta suteva i donese svojoj ekipi pobjedu.Nemam neku posebnu analizu al sam nekako ubjedjen da veceras ide u Over....
Veceras Wizardsima dolazi Miami koji je davno objezbijedio plej of kao prvi i veceras dolaze rastereceni kao i dosta meceva unazad sa njima se nikad ne zna, Wizardsi bi sigurno sad vec kao i Miami bili u Plej Offu da je Wall od pocetka sezone bio spreman.Veceras bi ga u ekipi Miamija trebali cuvati Cole i Chalmers, Chalmers jest dobar igrac sve super al mislim da on ne moze cuvati odlicnog Wall-a

Manchester United!
- corleone87
- Kontakt:
Halifax - Corby 2 @6
Guiseley - Altrincham 2/1
Guiseley - Altrincham 2/1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:LA Lakers(103,5) - Over (1,85)
Manchester United!
čet 19:00
GYOR - VALCEA (+4,5) 2
1.85
under 49.5
1.85
Ono Gyor jeste jak ali vec imaju 2 gola prednosti iz prve utakmice. Valcea jeste podbacila prvu utakmicu 22:24 ali mislim Katarina Bulatovic i Jovanovicka kao i Pineau imaju jos sta za reci.
Ako i izgube nevjerujem da ce to biti ubijanje. Ipak 5 je mnogo.
Rec je o veoma jakim ekipama i mislim da je ulog veliki -finale lige prvaka- i da ce biti malo golova -obje ekipe imaju jake i grube odbrane, sto ce mnogo vremena trositi na prekide i sumnjam da ce preci granicu od 49.5.
GYOR - VALCEA (+4,5) 2
1.85
under 49.5
1.85
Ono Gyor jeste jak ali vec imaju 2 gola prednosti iz prve utakmice. Valcea jeste podbacila prvu utakmicu 22:24 ali mislim Katarina Bulatovic i Jovanovicka kao i Pineau imaju jos sta za reci.
Ako i izgube nevjerujem da ce to biti ubijanje. Ipak 5 je mnogo.
Rec je o veoma jakim ekipama i mislim da je ulog veliki -finale lige prvaka- i da ce biti malo golova -obje ekipe imaju jake i grube odbrane, sto ce mnogo vremena trositi na prekide i sumnjam da ce preci granicu od 49.5.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Ovo sam morao odigrati na manji ulog cisto da ispratim domacini kuci 0 pobjeda i 6 izgubljeni od sest utakmica.
Enisey-Krasnye Krylya 2 6,00
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- paolomontero
- Kontakt:
evo ja sam nesto odigrao,a ne znam ni ja po kojoj logici,kvota je 4,3:
Heider Maurer - Knittel 1
zemlja-laksonen 1
vinci - bertens 1
veić-diez 1
sloboda-partizan 2 (treba peti par)
Heider Maurer - Knittel 1
zemlja-laksonen 1
vinci - bertens 1
veić-diez 1
sloboda-partizan 2 (treba peti par)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Ako nisi nemoj. Gosti salju juniore. Najbolje bjezi od togaado899 je napisao/la:Ovo sam morao odigrati na manji ulog cisto da ispratim domacini kuci 0 pobjeda i 6 izgubljeni od sest utakmica.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- paolomontero
- Kontakt:
ne znam po kojoj je osnovi enisey favorit...kvota n bwinu 1,06.........krylya tri puta jaca ekipa,jedino da neko ne igra ili........ado899 je napisao/la:Ovo sam morao odigrati na manji ulog cisto da ispratim domacini kuci 0 pobjeda i 6 izgubljeni od sest utakmica.

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Lazi-Fener, sta tu igrat ?
Upravo to i ja sad trazim ali nista ne mogu da nadjempaolomontero je napisao/la:ne znam po kojoj je osnovi enisey favorit...kvota n bwinu 1,06.........krylya tri puta jaca ekipa,jedino da neko ne igra ili........ado899 je napisao/la:Ovo sam morao odigrati na manji ulog cisto da ispratim domacini kuci 0 pobjeda i 6 izgubljeni od sest utakmica.

za Domacinapaolomontero je napisao/la:ne znam po kojoj je osnovi enisey favorit...kvota n bwinu 1,06.........krylya tri puta jaca ekipa,jedino da neko ne igra ili........ado899 je napisao/la:Ovo sam morao odigrati na manji ulog cisto da ispratim domacini kuci 0 pobjeda i 6 izgubljeni od sest utakmica.
Nažalost, u ovom susretu smo došli nije u punoj snazi. Andrew Komorowski će propustiti utakmicu zbog želučanih problema, Hasan Rizvic nastavlja doživjeti bol u leđima. Vrlo velika vjerojatnost da Doudell
ludilo jos trazim za gosteee..
za Domacinavecaveca je napisao/la:paolomontero je napisao/la:ne znam po kojoj je osnovi enisey favorit...kvota n bwinu 1,06.........krylya tri puta jaca ekipa,jedino da neko ne igra ili........ado899 je napisao/la:Ovo sam morao odigrati na manji ulog cisto da ispratim domacini kuci 0 pobjeda i 6 izgubljeni od sest utakmica.
Nažalost, u ovom susretu smo došli nije u punoj snazi. Andrew Komorowski će propustiti utakmicu zbog želučanih problema, Hasan Rizvic nastavlja doživjeti bol u leđima. Vrlo velika vjerojatnost da Doudell nece igrat
ZA goste igraju juniori zato je to tako

@ vecaveca gdje si nasao to? je li provjeren info da idem trpati na Enisey 

-
- Kontakt:
ma ko ga je*e.......evo i od mene nesta za veceras:
Basel - Tottenham TIP 1 (basel je jako motiviran, uz to englezi lose igraju na strani, pogotovo tottenham; a i BALE ne igra)
Newcastle - Benfica TIP oba tima daju gol (bice otvoreno, i sigurno ce i jedni i drugi dati barem jedan gol)
Kazan - Chelsea TIP 1 (mislim da ce kazan pobjediti, jer su jaki kuci, ali uz pobjedu ce nesretno ispasti. bice nesta od 1:0 ili 2:1, a chelsea je s mislima vec na polufinale FA Kupa u subotu protiv Man Citya)
Lazio - Fener TIP X (Lazio je igrao u ponedeljak veliki derbi, umorni su, a i nevjerujem da su u stanju postici 0:2, tako da ce fener dobro stojati i odigrati barem x)
Basel - Tottenham TIP 1 (basel je jako motiviran, uz to englezi lose igraju na strani, pogotovo tottenham; a i BALE ne igra)
Newcastle - Benfica TIP oba tima daju gol (bice otvoreno, i sigurno ce i jedni i drugi dati barem jedan gol)
Kazan - Chelsea TIP 1 (mislim da ce kazan pobjediti, jer su jaki kuci, ali uz pobjedu ce nesretno ispasti. bice nesta od 1:0 ili 2:1, a chelsea je s mislima vec na polufinale FA Kupa u subotu protiv Man Citya)
Lazio - Fener TIP X (Lazio je igrao u ponedeljak veliki derbi, umorni su, a i nevjerujem da su u stanju postici 0:2, tako da ce fener dobro stojati i odigrati barem x)
Jbg
vec uplaceno na 5KM al odigrao sam samo radi ovih izgubljenih meceva, a za goste nisam znao da juniori igraju jbg, bar ce na terenu trcati 

provjereno na sluzbenoj stranici gostijuvjesnicar je napisao/la:@ vecaveca gdje si nasao to? je li provjeren info da idem trpati na Enisey
Newcastle - Benfica(s.t.) 11.4. 21:05 X2 1,48
Almagro - G.Monfils(s.t.) 11.4. 20:50 1 1,35
Rubin Kazan - Chelsea(zg) 11.4. 18:00 0-2 1,70
Basel - Tottenham(zg) 11.4. 21:05 3+ 1,65
Isner - J.Sock 11.4. 20:20 1 1,25
S.Peer - Craybas 11.4. 15:15 1 1,55
Lazio - Fenerbahce/gol 11.4. 21:05 DA 1,50
kvota: 16.29
Almagro - G.Monfils(s.t.) 11.4. 20:50 1 1,35
Rubin Kazan - Chelsea(zg) 11.4. 18:00 0-2 1,70
Basel - Tottenham(zg) 11.4. 21:05 3+ 1,65
Isner - J.Sock 11.4. 20:20 1 1,25
S.Peer - Craybas 11.4. 15:15 1 1,55
Lazio - Fenerbahce/gol 11.4. 21:05 DA 1,50
kvota: 16.29
Carreno-Busta P. - Anderson K. 2(2,55) Momak igra dobro na zemlji nije nikako izgubio u 2013 godini u dobroj je formi, mislim da bi mogao iznenaditi Andersona.
ima fenomenalan niz.

http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
Euroleague
Ukic 8,5 više
Mislim da ga se isplati odigrati jer igra 35 minuta u prosjeku i uzima dosta lopti,preksinoc je zabio 9 poena uz los sut iz igre(3-10),zasto to ne bi i vcrs ponovio........
NBA
Curry 24.5 više
GS ugoscuju OKC i utak je vrlo vazna i jednima i drugima,u nekim matchupima najvise prostora bi u domacina mogao imati upravo Stephen(mislim da Thompsona i Leeja mogu zatvoriti Sefolosha i Ibaka bolje nego Westbrook Curryija),vjerujem da ce Curry igrati 40minuta,igra na obje bekovske pozicije i moze ubaciti preko ove granice sigurno.................
Ukic 8,5 više
Mislim da ga se isplati odigrati jer igra 35 minuta u prosjeku i uzima dosta lopti,preksinoc je zabio 9 poena uz los sut iz igre(3-10),zasto to ne bi i vcrs ponovio........
NBA
Curry 24.5 više
GS ugoscuju OKC i utak je vrlo vazna i jednima i drugima,u nekim matchupima najvise prostora bi u domacina mogao imati upravo Stephen(mislim da Thompsona i Leeja mogu zatvoriti Sefolosha i Ibaka bolje nego Westbrook Curryija),vjerujem da ce Curry igrati 40minuta,igra na obje bekovske pozicije i moze ubaciti preko ove granice sigurno.................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.