Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 15:31

flash je napisao/la:....ovo sto su momci postigli i stigli do baraza je i preveli uspjeh za nas...vidim neki govore o nekoj teoriji zavjere....meni to uopste ne stoji jer dok ne rijesimo stanje u savezu uvijek ce ovako biti....kod nas u savezu sjede toalni anonimusi i zasto se onda cudimo kad nas sudija odere ili slicno nesto tome..ko ce to da lobira za nas u FIFI kad nam fudbalske velicine
nisu ni blizu saveza........ali zato u njemu ima mjesta za jednog usanovica,colakovica...da e nabrajam....npr za usanovca iz pouzdanih izvora znam da je bruku tekmi poslije poraza opijo se kao da je postao svjetski prvak....njih boli qrac za reprezentaciju a zasto bi onda i FIFU.....sami smo sebi krivi sto nas takvi ljudi predstavljaju u svijetu koji nemaju ama bas nikakav autoritet i onda se nesto cudimo kao niko nas ne voli...ma ne volimo mi sami sebe a zasto bi onda neko drugi...
E zato ovaj baraz i jeste fakticki svjetsko prvenstvo.Kad vidis koga na grbaci nosimo.
Skontace to raja.......valjda........ :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 19 nov 2009, 15:31

Zenicajesampion je napisao/la:Bila bi sinoc petarda protiv Portugala da se igralo na Kosevu...

Ma daj ba ljudi, budite realni....Gdje ces pobjedit Spaniju i Portugal...I vi ste smijesni....

Na BP smo izgubili samo 2 utakmice, Madzarska i Grcka, no tad se desavalo svasta..Spaniju ne mozemo pobjediti kad bi se na mjesecu igralo...A sto smo protiv Portugla izgubili pitajte Vedada Ibisevica....
koji je tebi k.... vise??? jesi li mentalno retardiran??? na svakoj temi ljagas momka, sjasi vise!!!
rekao si svoje misljenj i to je ok, ali svaki post ti je temeljen na vrijedjanju, pa nije on sam igrao!!!
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:33

300 je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:Bila bi sinoc petarda protiv Portugala da se igralo na Kosevu...

Ma daj ba ljudi, budite realni....Gdje ces pobjedit Spaniju i Portugal...I vi ste smijesni....

Na BP smo izgubili samo 2 utakmice, Madzarska i Grcka, no tad se desavalo svasta..Spaniju ne mozemo pobjediti kad bi se na mjesecu igralo...A sto smo protiv Portugla izgubili pitajte Vedada Ibisevica....
koji je tebi k.... vise??? jesi li mentalno retardiran??? na svakoj temi ljagas momka, sjasi vise!!!
rekao si svoje misljenj i to je ok, ali svaki post ti je temeljen na vrijedjanju, pa nije on sam igrao!!!
sto si ba nervozan??? Nemoj mi se ba kofrciti, mogao bi ti govornicu uzdrmati
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 19 nov 2009, 15:35

wow, zvacu Vedu da me brani ;)
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:36

300 je napisao/la:wow, zvacu Vedu da me brani ;)
uh kako bih volio..svakako i njemu imam zelju nesto da kazem... :D
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 19 nov 2009, 15:36

Bilo bi super kad bi admini zakljucali ovu temu :!:
× Plava krv ispod koze ×

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 nov 2009, 15:37

Meni su komicni ovi na anketama sto glasaju za pobjedu od 1-0 repke oprtugala. sinoc pred mec bio ja mislim 1 glas, sad 18 :roll:

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:38

MaliMemo je napisao/la:Bilo bi super kad bi admini zakljucali ovu temu :!:
Memo Memo,
moj te lemo.....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 19 nov 2009, 15:38

Zenicajesampion je napisao/la:
300 je napisao/la:wow, zvacu Vedu da me brani ;)
uh kako bih volio..svakako i njemu imam zelju nesto da kazem... :D
pa to se vidi :D ;) ali si previse zapeo za njega, pa i drugi su igrali
Zadnja izmjena: 300, dana/u 19 nov 2009, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 15:38

Wolverine je napisao/la:Meni su komicni ovi na anketama sto glasaju za pobjedu od 1-0 repke oprtugala. sinoc pred mec bio ja mislim 1 glas, sad 18 :roll:
tu sam ;) nako bezveze opucao, reko da vidim hoćul pogodit
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 nov 2009, 15:39

Jedno je jasno. A to je, da se mi ne mozemo jos nositi sa velikim reprezentacijama,i da je ovo veliki uspjeh za nas.
1 bod iz 6 utakmica sa "jakim" reprezentacijama je pokazatelj da jos nismo dorasli nekom velikom takmicenju.
aBd ostaviti ovo iza sebe i okrenuti se narednim kvalifikacijama.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

hadjimurat
Kontakt:

Post Postao/la hadjimurat » 19 nov 2009, 15:43

sakho je napisao/la:ma dajte ljudi Portugal je zasluzeno prosao,treba se priznat!nemozemo se sad vadit nema ovog nema onog,ovaj je bolji sudija ovo ono!pa nema logike nimalo!ljudi moji ajd sto smo mi ispali i top me stvarno boli, ali u dvije utakmice da mi sredinu nismo upste imali e to je rec neuspjeh!pored onakvih znalaca na tom dijelu terena,mi svaki napad igramo isto!primi je nadarevic i napuca prema Djeki i Ibisevicu i onda se cudimo nismo dali gol!pa nemoze ga nijedan igrac sam zabiti treba se dodavat malo, a mi to u barazu nismo znali!to je najveca istina, i kakva je takva je moramo se trudit da je ispravimo!sto se tice vecerasnje tekme necu nikog sad kritizirat,kad se sjetim koliko lijepih trenutaka smo dozivjeli sto da sad kritiziram, ali samo cu reci da je bajramovic strasan svaka mu cast igra momacki,i Keno je bio maestralan ponovo ii safet nadarevic.ostalo neka pozitivna nula!idemo dalje sretno nam u sljedecim prijateljskim i kvalifikacijama :D i trebalo bi se poradit na igri, odnosno pas igri!toliko od mene!pozz
potpisujem i dodajem da one hajvane sto su gadjali pomocnog treba vratiti nazad na drvo s kojeg su sisli ili u pecine iz kojih su ispuzali...

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:44

neko_iz_mase je napisao/la:Jedno je jasno. A to je, da se mi ne mozemo jos nositi sa velikim reprezentacijama,i da je ovo veliki uspjeh za nas.
1 bod iz 6 utakmica sa "jakim" reprezentacijama je pokazatelj da jos nismo dorasli nekom velikom takmicenju.
aBd ostaviti ovo iza sebe i okrenuti se narednim kvalifikacijama.
Potpisujem i ubrajam jos jedan post...... :D :D
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 15:44

Mnogi su skeptični sa takozvanim teorijama zavjere. No šta je u stvari teorija zavjere? Nešto imaginarno? Ne, razmislite malo. To je termin izmišljen koji opisuje skup događaja koji se međusobno mogu dovesti u vezu konkretnim dokazima i koji su se smjenjivali takvim redoslijedom da se ostvari jedan konačan rezultat, ali takav da se zvanično ne priznaje i opovrgava. Dakle dobra tema za razmišljati.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nije mogla na Svjetsko prvenstvo naredne godine. Ne zato što je Bosna i Hercegovina nego zao što je sa druge strane Portugal.

Slijed, Sep Blater (FIFA) - "svjetsko prvenstvo ne bi imalo smisla bez Messija (Argentina) i Ronalda (Portugal)"

Bosna i Hercegovina ima čak devet igrača opterećenih žutim kartonima. FIFA mijenja pravilo o poništavanju kartona pred same utakmice baraža, zadržava dobijene kartone. Da je to ranije najavljeno reprezentacija ne bi u nekim dobijenim utakmicama riskirala da najvažniji igrači dobiju žute kartone.

Portugal - Bosna i Hercegovina, 14.11. 2009., Lisabon, prva utakmica. Portugal ima jednog igrača od kojeg zavisi dati ili ne dati gol, a to je Nani. Nani ima jedan žuti karton iz prethodnih utakmica i dobijanje žutog kartona na ovoj bi ga eliminisalo iz utakmice u Zenici. Bez njega Portugal ne može dati gol nikome.

Minut 34., Nani startuje na nogu, po pravilima, ovo nije subjektivna odluka i sudija je obavezan pokazati žuti karton. Ne pokazuje ga. Igračima Bosne i Hercegovine je dao za manje grube startove.

Drugo poluvrijeme, Nani igra rukom, namjerno, opet ne dobija žuti karton. Mogao je uraditi šta je htio engleski sudija mu ne bi smio dati žuti karton.

Spahić, stub odbrane, dobija žuti karton. Odbrana Bosne i Hercegovine bez ovog igrača je praktično obezglavljena. Neće igrati u Zenici. Muratović, čovjek koji pokriva ogroman dio terena dobija žuti karton. Rahimić vitalni igrač na polovini Bosne i Hercegovine dobija žuti karton. Niti jedan nema pravo igranja u revanšu. Nani ne dobija javnu opomenu, i ima pravo nastupa, iako je trebao dobiti čak crveni karton na ovoj utakmici nakon što je zaslužio dva žuta kartona.

Utakmica u Zenici. Portugal još nije siguran za Svjetsko prvenstvo. FIFA šalje starog lisca Rosettija da sudi. Sudija koji je u stanju odsuditi utakmicu tako da samo vješto oko fudbalskog stručnjaka može ocijeniti namjere.

Štoperi reprezentacije Bosne i Hercegovine u prvom poluvremenu dobijaju žute kartone. Svaka ozbiljnija situacija poslije znači ili crveni karton ili primiti gol.

Suđenje faula u duelima u zraku Edina Džeka na njegovu štetu. ovaj to nije više mogao trpiti i sredinom drugog poluvremena prigovara i dobija žuti karton.

Krajnji rezultat je mogao biti samo i isključivo jedan. Portugal jedino može ići na smotru najuspješnijih, ne i najboljih.

Neko sumnja u teorije zavjere? Malo istraživanja nam pokazuje da je u istoriji bilo dosta ovakvih slučajeva, a jedan od najpoznatijih je kada je sudija produžio 15 minuta utakmicu kako bi Španija nadoknadila veliki rezultatski zaostatak.

Sigurno ovakvih primjera ima još, a kako se boriti protiv njih? Bacanjem predmeta na sudiju? Ne, svakako ne. Sudije nisu ti koji sve to režiraju. Režiraju moćnici iznad. Njih treba dovesti u nezgodnu situaciju. Sramota!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 15:45

joj kad mi neko rekne pa falilo nam je cetri igraca a ta cetri igraca zajedno imaju 150 godina pa sta je vama pa njima je falilo 3 igraca koja da su igrala mi bi po 5 komada primili u obe utakmice

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 nov 2009, 16:00

Ehh,, Sinoc citavu noc nabrajala u sebi razne stvari, a danas :| :| :| nemam snage ni za sta

Prvo, pitala sam se koji se k... ja nerviram oko fudbala?? Zasto mi je bitno?? Danasnji fudbal je obicni biznis, nema igre za raju, igra se za pare, sudije sude samo jednoj strani :| :| :| sve u svemu, fuj,, :| :| :|
Sto se tice utakmice, toliko sam bila uzbudjena da se sad samo sjecam da je Sejo ubacivo i ubacivo lopte, a nijedna nije dolazila do nemocnih Dzeke i Vede :| :| Hasagic je nadu vracao, Pjanic umjetnik, Medo solidan, itd. itd. - to sad jednostavno nije bitno,, Bitno je da su sve nase nade se strusile u 45 minuta i da mi jednostavno ne mozemo protiv nekih stvari,, ebg, takav je zivot,, :| :|

I umjesto da svoj post no. 1000 posvetim Sejinom golu i nasem prolazu u Afriku, par ljudi se potrudilo da to ne bude tako,,, nisu nikakve teorije zavjere, svi imamo oci i gledali smo utakmice,,, :evil:

Danas profa na bosanskom zadala da izmijenimo rijec SUDIJA :x po padezima...

ko? sta? Salihovic
koga? cega? mater
kome? cemu? sudiji
koga? sta? mater, ponavljam
Hej, ej, oj sudija ped*eru
s kim? cim? zna se xD
gdje? nije bitno

PS Danska, srbija, Portugal..... next please :| :|
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 19 nov 2009, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 nov 2009, 16:01

ma mi smo forumasi krivi sto je BIH izgubila..sve smo govorili pobjedicemo,zgazicemo ih,usrace se,upisace se...kolabirace :mrgreen: :mrgreen:

da smo govorili izgubicemo ja mislim da bi otisli na Mundijal...sta vi mislite :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 19 nov 2009, 16:02

---------------
Zadnja izmjena: kriska, dana/u 19 nov 2009, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 19 nov 2009, 16:04

Toliko sto se tice BILINOG POLJA i sretnog terena!!!!!!Baka sliskovic i njegove Cuvene recenice..........
Zamislite KOSEVO sinoc i 50hiljada gledalaca......Ludnica......
U ovim kvalifikacijama od vecih ekipa smo na Bilinom jedino Turcima uzeli ,,BOD,,i to eurogolom Salihovica..
Ipak razlika je i u velicini terena a i u broju navijaca na terenu..Nije ovo reprezentacija koja ne moze da trci i igra,kao na primjer Prijasne garniture igraca........Tako da velicina stadiona KOSEVO nam ne bi smetalo-naprotiv bilo bi bolje..........ALI PRVO SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
Inace nikad necemo vidjeti neko takmicenje pored one ,,BAGRE,,u savezu...
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 19 nov 2009, 16:07

rob do bagro je napisao/la:ma mi smo forumasi krivi sto je BIH izgubila..sve smo govorili pobjedicemo,zgazicemo ih,usrace se,upisace se...kolabirace :mrgreen: :mrgreen:

da smo govorili izgubicemo ja mislim da bi otisli na Mundijal...sta vi mislite :lol: :lol:
Pa ajmo iduce kvalifikacije za svaku utakmicu govorit da cemo izgubit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.