Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

flash
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la flash » 19 nov 2009, 16:08

finagradskaraja je napisao/la:Toliko sto se tice BILINOG POLJA i sretnog terena!!!!!!Baka sliskovic i njegove Cuvene recenice..........
Zamislite KOSEVO sinoc i 50hiljada gledalaca......Ludnica......
U ovim kvalifikacijama od vecih ekipa smo na Bilinom jedino Turcima uzeli ,,BOD,,i to eurogolom Salihovica..
Ipak razlika je i u velicini terena a i u broju navijaca na terenu..Nije ovo reprezentacija koja ne moze da trci i igra,kao na primjer Prijasne garniture igraca........Tako da velicina stadiona KOSEVO nam ne bi smetalo-naprotiv bilo bi bolje..........ALI PRVO SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
Inace nikad necemo vidjeti neko takmicenje pored one ,,BAGRE,,u savezu...

....sve mi stoji ali 50 hiljada...ako sastavis grbavicu i kosevo mozda :?:
Nema vise :P

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 19 nov 2009, 16:08

Daj ba sarajlijice dosadni ste vise sa tim svojim yebenim kosevom.Pravi ste lesinari.Sutite,sutite i onda cim dodje los rezultat odma BL krivo.Vase kosevo se pokazalo protiv Litvanije..Shvatite da igraci jednostavno ne zele igrati na Kosevu.Jestel toliko glupi da to shvatite..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 16:09

finagradskaraja je napisao/la:Toliko sto se tice BILINOG POLJA i sretnog terena!!!!!!Baka sliskovic i njegove Cuvene recenice..........
U ovim kvalifikacijama od vecih ekipa smo na Bilinom jedino Turcima uzeli ,,BOD,,i to eurogolom Salihovica..
Ipak razlika je i u velicini terena a i u broju navijaca na terenu..Nije ovo reprezentacija koja ne moze da trci i igra,kao na primjer Prijasne garniture igraca........Tako da velicina stadiona KOSEVO nam ne bi smetalo-naprotiv bilo bi bolje..........ALI PRVO SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
Jel se ovo @harishp još jednom registrovao pod drugim nickom, sramota ga više pod onim starim onoliko kucati :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 19 nov 2009, 16:10

Bosna ima tolike livade, a na nasim stadionima je trava ko da krave pasu po ljoj.

Zasto niko nista ne uradi tu? zasto se trava nepromjeni ako je losa? zasto se teren nepokrije prije na 10 dana?
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 nov 2009, 16:11

I jos nesto. Da mi je vidit onog malog pe der ci ca sto je dodavao lopte na utakmici,koji je nakon sto mu je Nani dao dres,skakao od srece i mahao njime, ljubio ga i stavio na srce,blago receno popisao bih mu se usta.
Sva sreca pa je na stadionu bila ograda. Mislim da bi debilcic bio silovan.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 19 nov 2009, 16:13

Hasrett je napisao/la:Bosna ima tolike livade, a na nasim stadionima je trava ko da krave pasu po ljoj.

Zasto niko nista ne uradi tu? zasto se trava nepromjeni ako je losa? zasto se teren nepokrije prije na 10 dana?
Pitaj nas bajni Savez ;)

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 19 nov 2009, 16:16

Vidim ,,FLASH da izgleda nikad nisi bio na kosevu????'Kao prvo odmah si nam dao do znanja koliko poznajes KOSEVO a i fudbal...Na kosevi ima 36.500stolica........+svecana loza+imas najmanje 18-20redova za stepenice+Uz svaku ogradu mjesta za po dva covjeka a jednostavno je sracunati ,to to je jos 8redova i mislim da ne bi raja sjedila na svakoj stolici jer je bezbroj puta bila takva guzva da je jedan uz drugog.Znaci odprilike 45.000-50.000.
Primjer Zeljo-Newcastle.Bih-Danska....Toliko o razlici izmedju TERENA-KOSEVA i livade BILINOG POLJA.......
Pozdrav
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 16:18

pa na kosevu jos malo nece htjet ni sarajevo igrat vidis da svi izbjegavaju a to 50000 hiljada hehehehhehheheheh jedino ako si mislio na citave kvalifikacije

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 nov 2009, 16:19

finagradskaraja je napisao/la:Vidim ,,FLASH da izgleda nikad nisi bio na kosevu????'Kao prvo odmah si nam dao do znanja koliko poznajes KOSEVO a i fudbal...Na kosevi ima 36.500stolica........+svecana loza+imas najmanje 18-20redova za stepenice+Uz svaku ogradu mjesta za po dva covjeka a jednostavno je sracunati ,to to je jos 8redova i mislim da ne bi raja sjedila na svakoj stolici jer je bezbroj puta bila takva guzva da je jedan uz drugog.Znaci odprilike 45.000-50.000.
Primjer Zeljo-Newcastle.Bih-Danska....Toliko o razlici izmedju TERENA-KOSEVA i livade BILINOG POLJA.......
Pozdrav
eto nek se igra na Kosevu...tamo cemo sve dobit,necemo nijednu izgubit jesil sad zadovoljan
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 19 nov 2009, 16:21

DELIJA-------Zato ce ti igraci na onoj livadi od stadiona u ONOJ stvari igrati ikad na nekom takmicenju....
Sreca pa mi SARAJLIJICE kao sto kazes imamo da izaberemo gdje ce mo da igramo...A gospoda reprezentativci opet idite na SRETNO bilino polje.........I zapamti kad pobijedite ekipe tipa ITALIJA,TURSKA-javite se...
Do tada svi na bilino polje ubrzo ce koncert DINE MERLINA......... :lol: :lol: :lol: :lol:
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 19 nov 2009, 16:21

delija je napisao/la:Daj ba sarajlijice dosadni ste vise sa tim svojim yebenim kosevom.Pravi ste lesinari.Sutite,sutite i onda cim dodje los rezultat odma BL krivo.Vase kosevo se pokazalo protiv Litvanije..Shvatite da igraci jednostavno ne zele igrati na Kosevu.Jestel toliko glupi da to shvatite..
ja sam mislio da "ba" govore samo "sarajlijice", nije ba samo do "sarajlijica" , ono je los travnjak, Kosevo je najbolje i tu nema dvojbe, navedi mi jednu reprezentaciju koja igra na losem stadionu a ima bolji. Dosadni ste vise sa Litvanijom i Moldavijom, Portugalci bi se usrali da su sinoc igrali pred oko 40 000 hiljada ljudi koji pjevaju u isto vrijeme svih 90 minuta

AKO SE REPREZENTACIJA NE VRATI U SARAJEVO, TREBA BAREM SNIZITI CIJENE MAKAR ZA BHF DA IH BUDE U VECEM BROJU, KO JE JUCER BIO NA BILINOM PJEVAO JE SVAKO SVOJE

MIKIII_ZE
Kontakt:

Post Postao/la MIKIII_ZE » 19 nov 2009, 16:25

e ako sinoc nije atmosfera valjala na bilinom polju e onda ja neznam gdje ste vi bili pa navijalo je se dva sata prije utakmice a kad je pao gol normalno je da su tuga i bol u svima nama prevladale jer zar je neko stvarno ocekivao da damo 3 gola poslije primljenog i jos da napomenem jednim portugalcima koji igraju pred 60000 navijaca kod kuce kazu da je atmosfera bila fantasticna nemam nisat protiv koseva ici cu i gore na utakmice ali daj barem obezbjedite te uslove na stadionu
*internet
*novinarske loze
*o wc necu da pricam jer sam bio na kosevu i znam kako to izgleda
*svlacionice
*mora bit barem pokriven jedan dio tribina
Ova pravila niej izmislila Zenica vec FIFA ispunite ta pravila rekonstrusite stadion kao sto je opstina Zenica ulozila svoje pare i ja stizem na kosevo

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 16:26

finagradskaraja je napisao/la:DELIJA-------Zato ce ti igraci na onoj livadi od stadiona u ONOJ stvari igrati ikad na nekom takmicenju....
Sreca pa mi SARAJLIJICE kao sto kazes imamo da izaberemo gdje ce mo da igramo...A gospoda reprezentativci opet idite na SRETNO bilino polje.........I zapamti kad pobijedite ekipe tipa ITALIJA,TURSKA-javite se...
Do tada svi na bilino polje ubrzo ce koncert DINE MERLINA......... :lol: :lol: :lol: :lol:
jest vam vuna mi pare beremo a vi se jedite hehehehehheheh jos se i sportski centar pravi u zenici jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj majko moja koja divota cudna jada od glavnoga grada kod vas samo kinezi ulazu hehehehhehhehehhe pomjesali ste se pravo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 16:26

Sto se tice stadiona ne kakite.
Da smo pobijedili i livada u Buljakovom potoku bi nam pasala a navijaci bili beskrekorni.
Ovako nam ni Schalkeov Veltins nebi pomogao :roll:
Svi ovi navedeni stadioni su **** zesca.
Kosevo je za atletike i ponekad premier lige jer svejedno rijetko kad bude vise od 5 000.
BP treba ljudsku,normalnu i duplu rekonstrukciju sto terena,sto velicina tribina.A ne natezanje ko gladan srat.
Kao sto rekoh nama nije problem gdje se igra,vec mi sami.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 nov 2009, 16:27

finagradskaraja je napisao/la:Vidim ,,FLASH da izgleda nikad nisi bio na kosevu????'Kao prvo odmah si nam dao do znanja koliko poznajes KOSEVO a i fudbal...Na kosevi ima 36.500stolica........+svecana loza+imas najmanje 18-20redova za stepenice+Uz svaku ogradu mjesta za po dva covjeka a jednostavno je sracunati ,to to je jos 8redova i mislim da ne bi raja sjedila na svakoj stolici jer je bezbroj puta bila takva guzva da je jedan uz drugog.Znaci odprilike 45.000-50.000.
Pozdrav

....ti si kralj mame mi...po tvom bi znacilo da je na kosevu vise puta bilo 50 hiljada navijaca...izgleda da samo ti baratas s tim informacijama :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 nov 2009, 16:29

MIKIII_ZE je napisao/la:e ako sinoc nije atmosfera valjala na bilinom polju e onda ja neznam gdje ste vi bili pa navijalo je se dva sata prije utakmice a kad je pao gol normalno je da su tuga i bol u svima nama prevladale jer zar je neko stvarno ocekivao da damo 3 gola poslije primljenog i jos da napomenem jednim portugalcima koji igraju pred 60000 navijaca kod kuce kazu da je atmosfera bila fantasticna nemam nisat protiv koseva ici cu i gore na utakmice ali daj barem obezbjedite te uslove na stadionu
*internet
*novinarske loze
*o wc necu da pricam jer sam bio na kosevu i znam kako to izgleda
*svlacionice
*mora bit barem pokriven jedan dio tribina
Ova pravila niej izmislila Zenica vec FIFA ispunite ta pravila rekonstrusite stadion kao sto je opstina Zenica ulozila svoje pare i ja stizem na kosevo
tako je... to sto sad oni ocekuju gromoglasno navijanje tokom ccijelog meca, to je njihov problem. sa ovakvom organizacijom mozemo bit zadovoljni.

slazem se za te konstatacije o kosevu kad uloze pare, i urede stadion, pogotovo wc i krov. wc im je grozan, isto sto je bio i prije na bilinom, ali je zenica barem ulozila pare na stadion.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 19 nov 2009, 16:29

bola da vam je i San Siro vi nebi prosli dalje, ni za 100 god na za jos zivota dva! :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 16:32

NoName je napisao/la:
Jel se ovo @harishp još jednom registrovao pod drugim nickom, sramota ga više pod onim starim onoliko kucati :mrgreen:
@No name o cemu ti matere ti :roll:
Puk'o i jos i jos postao opasan po okolinu :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 nov 2009, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 nov 2009, 16:33

[quote="flash"][quote="finagradskaraja"]Vidim ,,FLASH da izgleda nikad nisi bio na kosevu????'Kao prvo odmah si nam dao do znanja koliko poznajes KOSEVO a i fudbal...

...bio sam mozda vise puta od tebe :mrgreen: mahat cu ti sa juga kada celik bude gostovao samo ako bude mjesta od ti tvojih 50 hiljada :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 nov 2009, 16:36

Ovi momci su upravu ;)
[youtube][/youtube]
Na kraju tekme na stadionu je puno ljudi govorilo da je bolje na Kosevu da smo igrali..da smo tamo izgubili onda bi bilo a nesretno Kosevo bolje da smo na Bilinom...i neki momak dobaci:"Bolje i ovdje,jer je stadion u gradu nego tamo u nekoj "jami" a jos i mrtvaci ispod" ja sam bez teksta ostao...naravno da nebi bilo zabune ...navijac je iz St. Luisa da nebude ZENICANIN...

:cry: :cry:
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.