Samo opusteno.
Go Knicks Go!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Zato ja nikad ne spavam prije tekme, kad god da jeCarlo je napisao/la:Tek se sad probudih, moraću pogledati prvu četvrtinu u snimku sutra
Carlo je napisao/la:Tek se sad probudih, moraću pogledati prvu četvrtinu u snimku sutra
Eh brate, valja sutra ujutru raditi ispitDejaNMG je napisao/la:Zato ja nikad ne spavam prije tekme, kad god da jeCarlo je napisao/la:Tek se sad probudih, moraću pogledati prvu četvrtinu u snimku sutra![]()
Tesko da cemo uzeti ovo, ocekivao sam poraz, jer stvarno mislim da je nemoguce da ih dobije bez nasih visokih igraca.
Jared Zwerling @JaredZwerling 1m
#Knicks break the record for most 3-pointers in a season in NBA history (842). J.R. Smith to thank for that.
Odlična vijest.Tommy Beer @TommyBeer 16m
ON MSG broadcast, @TinaCervasio reports that K-Mart's ankle is "healing," and Breen states there is even a possibility he could play Sunday
Sta je to Bgt Jimmy rekao za Mela. Ovaj hinjski kuka na svaki faul, pocet ce kukat ko kraljica.Carlo je napisao/la:Veoma dobra, šta veoma dobra ODLIČNA, FANTISTIČNA predstava Knicksa u prvom poluvremenu. Čovječe, igrati sa 9 igrača nije mala stvar posebno kad skontaš da nemamo pravog centra, a ni PFa što je najgore.
Volim što je Melo dobio tehničku, treba malo Butleru začepiti usta nakon onih komentara prije utakmice. Meloman na iskustvo poslije toga iznudio 3-4 faula.
JR, Ray odlični.
"There are ways you can get into him, try to get into his head a little bit...”BIHfan je napisao/la:Sta je to Bgt Jimmy rekao za Mela. Ovaj hinjski kuka na svaki faul, pocet ce kukat ko kraljica.Carlo je napisao/la:Veoma dobra, šta veoma dobra ODLIČNA, FANTISTIČNA predstava Knicksa u prvom poluvremenu. Čovječe, igrati sa 9 igrača nije mala stvar posebno kad skontaš da nemamo pravog centra, a ni PFa što je najgore.
Volim što je Melo dobio tehničku, treba malo Butleru začepiti usta nakon onih komentara prije utakmice. Meloman na iskustvo poslije toga iznudio 3-4 faula.
JR, Ray odlični.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.