heheheheheh cuj 50000 heheheehehhehehehhe joj majko nisam se vako ismijo otkad je sarajevo ispalo iz evropskog takmicenjaflash je napisao/la:flash je napisao/la:finagradskaraja je napisao/la:Vidim ,,FLASH da izgleda nikad nisi bio na kosevu????'Kao prvo odmah si nam dao do znanja koliko poznajes KOSEVO a i fudbal...
...bio sam mozda vise puta od tebemahat cu ti sa juga kada celik bude gostovao samo ako bude mjesta od ti tvojih 50 hiljada
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Dado je napisao/la:Kad je bal...
Portugal - BiH 0:2
BiH Portugal 7:0
ako vam je dosadno slijedite moj primjer i gledajte prijasnje postove

svaka cast momcima na sinocnoj utakmici odigrali su posteno i vjerodostojno , nisu oni krivi sto ono **** od sudije nije dalo da razvijemo igru , svaka akcija koja je imala mali potencijal za ugrozavanje portugalskog gola bila bi prekinuta jos na centru a da ne govorim o onom pustanju da se lome nasi igraci, mislim da su momci super odigrali i da njih ne treba krivit ni za sta da li su sve od sebe i trudili su se al nemozes protiv fife - i sudija ipak je to politika vise ce zaradit ako bude igro ronalno a ne dzeko bolji je reklamni materijal za prvenstvo ronaldo od dzeke.. kradza koju su nam nanjeli je bolna al vraticemo se mi i **** citav svjet i fifu jednom za sva vremena!!!! BOSNA JE SAMPION !!!!!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
To samo mozes i zamislitifinagradskaraja je napisao/la:Toliko sto se tice BILINOG POLJA i sretnog terena!!!!!!Baka sliskovic i njegove Cuvene recenice..........
Zamislite KOSEVO sinoc i 50hiljada gledalaca......Ludnica......
U ovim kvalifikacijama od vecih ekipa smo na Bilinom jedino Turcima uzeli ,,BOD,,i to eurogolom Salihovica..
Ipak razlika je i u velicini terena a i u broju navijaca na terenu..Nije ovo reprezentacija koja ne moze da trci i igra,kao na primjer Prijasne garniture igraca........Tako da velicina stadiona KOSEVO nam ne bi smetalo-naprotiv bilo bi bolje..........ALI PRVO SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!
Inace nikad necemo vidjeti neko takmicenje pored one ,,BAGRE,,u savezu...

A C A B !
- finagradskaraja
- Kontakt:
Ne moram zamisliti,Zao mi je takvih kao ti koji su ,,NAKUPILI,,toliko godina u guzicu a celik vam nikad ne zaigra u evropi a kamoli da u ovoj jadnoj ligi nesto osvoje.....Upali na proljece tv da gledas Evropske tekme a do tada bit ce koji koncert popularnih SRPSKIH ZVEZDA GRANDA.......
A vidim da si mnogo puta bio na KOSEVU i sjecam te se da si svaki put otisao kao pospisan sa stadiona......
Prije nije smetalo da se igra na KOSEVU sad odjednom problem...Nema veze nek se igra na GRBAVICI-opet vise raje primi i bolji je ambijent....Ali mi imamo problem u savezu brate...Sjedi jedan ,,ciko,,-alkoholicar a zove se Colakovic?????I **** se njemu za stadione u SARAJEVU..................Nece jos dugo seljak krojiti kapu nama u Sarajevu....Do tada nam je svima SAN PLASMAN NEGDJE SA ,,RENOVIRANOG,,bilinog polja...Sreca pa je renoviran sta bi bilo da nije???????Primili bi 9golova.................
A vidim da si mnogo puta bio na KOSEVU i sjecam te se da si svaki put otisao kao pospisan sa stadiona......
Prije nije smetalo da se igra na KOSEVU sad odjednom problem...Nema veze nek se igra na GRBAVICI-opet vise raje primi i bolji je ambijent....Ali mi imamo problem u savezu brate...Sjedi jedan ,,ciko,,-alkoholicar a zove se Colakovic?????I **** se njemu za stadione u SARAJEVU..................Nece jos dugo seljak krojiti kapu nama u Sarajevu....Do tada nam je svima SAN PLASMAN NEGDJE SA ,,RENOVIRANOG,,bilinog polja...Sreca pa je renoviran sta bi bilo da nije???????Primili bi 9golova.................
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........
Pepe je u Realu taraba.mislim da Real mora ozbiljno razmisliti da Pepea smjeste u vezni red.
pa kad vam kroje kapu kinezi i sandzaklije pa moze i jedan colakovic sta ces kad u sarajevu nema ni jedan sarajlija jer pravi sarajlija je izaso iz sarajeva davnofinagradskaraja je napisao/la:Ne moram zamisliti,Zao mi je takvih kao ti koji su ,,NAKUPILI,,toliko godina u guzicu a celik vam nikad ne zaigra u evropi a kamoli da u ovoj jadnoj ligi nesto osvoje.....Upali na proljece tv da gledas Evropske tekme a do tada bit ce koji koncert popularnih SRPSKIH ZVEZDA GRANDA.......

Pickonja !!!Karim_Madrid je napisao/la:aha kako da ne......covijek nije morao ni da igra....znalo se to odma..koliko su oni stepenica iznad nas..RONALDO KRALJU MAKAR DA SI IGRAO DA TE VIDIMO U ZENICIrob do bagro je napisao/la:
oplakah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 19 nov 2009, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
alo bre Karime...mojne nam sad tih provaljotina 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
stvarno vise ovo ne mogu da slusam i da čitam..sudija ovaki sudija onaki..kad sve saberemo i oduzmemo..nismo zasluzila da prodjemo i gotovo!(ako su ovo teške riječi,onda moze ovako..portugal je bio za nijanus bolji..pardon 2 nijanse)..mi kad ulazimo u utakmicu moramo biti spremni na sve..a ne kad se utakmica zavrsi (i budemo poraženi)..jadikovati..aj pokrali nas..aj ne daju nam na veliku takmičenja..što Sjedeće ODBOJKAŠE ne kradu???!!!!avdolini je napisao/la:svaka cast momcima na sinocnoj utakmici odigrali su posteno i vjerodostojno , nisu oni krivi sto ono **** od sudije nije dalo da razvijemo igru , svaka akcija koja je imala mali potencijal za ugrozavanje portugalskog gola bila bi prekinuta jos na centru a da ne govorim o onom pustanju da se lome nasi igraci, mislim da su momci super odigrali i da njih ne treba krivit ni za sta da li su sve od sebe i trudili su se al nemozes protiv fife - i sudija ipak je to politika vise ce zaradit ako bude igro ronalno a ne dzeko bolji je reklamni materijal za prvenstvo ronaldo od dzeke.. kradza koju su nam nanjeli je bolna al vraticemo se mi i **** citav svjet i fifu jednom za sva vremena!!!! BOSNA JE SAMPION !!!!!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja sam vidio Kristinu ..u lozi bila
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 19 nov 2009, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
ja mislim da bi bolje sinoc igrali sjedeci odbojkasi nego neki pojedinci u nasoj reprezentacijiedoox je napisao/la:stvarno vise ovo ne mogu da slusam i da čitam..sudija ovaki sudija onaki..kad sve saberemo i oduzmemo..nismo zasluzila da prodjemo i gotovo!(ako su ovo teške riječi,onda moze ovako..portugal je bio za nijanus bolji..pardon 2 nijanse)..mi kad ulazimo u utakmicu moramo biti spremni na sve..a ne kad se utakmica zavrsi (i budemo poraženi)..jadikovati..aj pokrali nas..aj ne daju nam na veliku takmičenja..što Sjedeće ODBOJKAŠE ne kradu???!!!!avdolini je napisao/la:svaka cast momcima na sinocnoj utakmici odigrali su posteno i vjerodostojno , nisu oni krivi sto ono **** od sudije nije dalo da razvijemo igru , svaka akcija koja je imala mali potencijal za ugrozavanje portugalskog gola bila bi prekinuta jos na centru a da ne govorim o onom pustanju da se lome nasi igraci, mislim da su momci super odigrali i da njih ne treba krivit ni za sta da li su sve od sebe i trudili su se al nemozes protiv fife - i sudija ipak je to politika vise ce zaradit ako bude igro ronalno a ne dzeko bolji je reklamni materijal za prvenstvo ronaldo od dzeke.. kradza koju su nam nanjeli je bolna al vraticemo se mi i **** citav svjet i fifu jednom za sva vremena!!!! BOSNA JE SAMPION !!!!!!!
a koji si to ti karime pa tako navijas protiv nas....da se nisi zaljubio u portugalce slucajno.....Karim_Madrid je napisao/la:Wolverine je napisao/la:Pepe je u Realu taraba.mislim da Real mora ozbiljno razmisliti da Pepea smjeste u vezni red.![]()
![]()
da da kako da ne....upravu si..sinoc mu sreca bila..ap lako je vedi protiv bochuma...jedino sto je dzeko nesto uradio protiv Pepea..Vedo nije ni prdno
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
[youtube][/youtube]
@KarniteMadrid ti to dosao na muku pristajati 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
e majstore od one blamaze od terena sinoc, tesko da ce iko htjeti vise na oranici da igra.....to ti je realnost, drugo je sto svi guraju zenicu.....ali vidjelo se da kad dodje bolji i da igras ne znam ti gdje nemas sanse...delija je napisao/la:Daj ba sarajlijice dosadni ste vise sa tim svojim yebenim kosevom.Pravi ste lesinari.Sutite,sutite i onda cim dodje los rezultat odma BL krivo.Vase kosevo se pokazalo protiv Litvanije..Shvatite da igraci jednostavno ne zele igrati na Kosevu.Jestel toliko glupi da to shvatite..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tuzno, jadno, kukavicko i blijedo izdanje nase nam drage repke. Sve cestitke Portugalu na pruzenoj tekmi. Ljudi su nas pobjedili skolski bez imalo muke. Jadno smo izgledali. U nekim trenutcima smo izgledali kao repke Zanzibara. Boli glava, kako smo losi. I de sad molim vas odma, postedite me komentara, i kukanja prvo na sudiju i njegovo sudjenje, cova je imao neke propuste, ali to nije rijesilo tekmu, pa na FIFA-u i namjestanje i sve ostale bakrace, kojima volimo da se sluzimo kad izgubimo. Ovdje iskljucivo pisem o nasoj repki i igri. Mi nismo fakat zasluzili da idemo na SP, ne sad nego NIKAD ako se ovako nastavi. Fakat nismo. Bilo bi zalosno da smo otisli sa onakvom igrom. Cuj igrom, ma kojom igrom nije je ni bilo, ustvari jeste al' sa portugalske strane. Hladne glave ljudi dosli, odigrali i na kraju pobjedili i otisli. Mi apsulutno nismo nista pokazali. Od tolike euforije i nadanja, ostalo je samo ono na sta smo navikli sve ove godine, ZAL I RAZOCARENJE!!!!! Vise je postalo nekako kao neka uzrecica^"haj nema veze, ispali smo, cekamo druge KVAL-tekme. JADNO!!!!!
Pitam se do kada????? Jel moguce da svi ostali u regionu i sire, napreduju, a da mi uvjek ostajemo da lijecimo rane??
Jeste moguce je, sve dok se ne promjene stvari oko nase repke, al bas sve.
Nasi igraci sinoc, pa premalo je reci, izgledali su u najmanju ruku kao neki amateri. Blijedo, mlitavo, jadno. Nisu jednog jedinog duela uzeli prtugalcima, a hoce na SP. Portugalci su ih jednostavno pomeli s terena. Odma, ali odma se moglo vidjeli da nemamo sta traziti. Na licima njihovim se vidio grc, mogao se lako primjetiti. Ima nesto u i oko repke, GARANT, nisu cista posla, al jos malo pa ce se garant saznati. Da repka koja ganja rezultat, nema i nije u stanju napraviti jednu jedinu sansu za 90 min, cak ni akcije jedne, ma jadnog pasa nije bilo, to samo ima kod nas. Samo se rokalo naprijed prema Dzeki i Vedu, pa ako sta bude. To je nekad prolazilo, i ovisno s kim smo igrali, Nizerazrezrdnim repkama tako mozes dati gol, a bogami tehnicki potkovanim nemoze. Sad ce neko pametovati, pa nije nam bilo 4 standardna igraca, pa sta???? AKo nemamo toliku klupu da bar moze zamjeniti 2-3 igraca iz prvog tima, pa sta mi onda uopste hocemo na tom SP`??? Da neko na nama nabija gol razliku??? Dovoljno je pogledati, Tursku na proslom EP, nisu na kraju mogli da sastave prvih 11 zbog povreda, pa gdje su dogurali. Znaci nije do toga.
A trener svih trenera, rodila ga majka je nesto posebno. To je korijen problema, zajedno sa Savezom, i donekle igracima. On je sasvim nesto posebno. Popisam mu se usta. Gdje su mu sad onolike najave "****' cemo im mater, Dat' cemo im 5 komada, Razbit' cemo ih"..To je jedino sto zna, sa svojim prostaklukom pali raju, a pojedini kad ga cuju kako psuje i glupira se, odma svrse na licu mjesta. Utjero vam Ciroguz kad stepali na tu njegovu suplju. Nema veze s vezom sto se tice taktike, to je jos jednom pokazao. Ovaj ga je Carlos razbio u svakom segmentu igre., a Ciroguz nek sad laprada, i ide po TV-u nek pravi reklame, jer samo to zna. Njegova 3-5-2 taktika je vise providna. Kaze pali smo posle gola. Pa majmune jedna sto nisi kontao na to malo prije, pa da postavis taktiku, AKO eto slucajno primis gol, a ne odma da padas.
Jablan vadi Medjunjanina jedinog veznog i mjenja ga sa napadacem, i igra s tri igraca naprijed, a sredina mu ostalo suplja jer nema Harisa vise, i hop vidi cuda odma dadose gol. Nije znao sta ga snadje. Carlos covjek trenira penale, iako ima prednost iz Lisabona, jer ebi ga ,fubal je to, moze svasta biti, pa mozda i penali. Na sve covjek misli. E to je trener. A ovaj nas jablan je samo jak na rijecima, nist drugo. Jos jednom je pokazo svoje znanje, nikakav strucnjak. Nista nije napravio od repke. NIje ni jednu veliku repku pobjedio. Lahko je vaditi poene, na estonicma i armencima. Belgiju ne bi nikad pobjedio svojim znanjem, da nije bilo prekida, zveknu li bi nam ljudi tricu da su nastavili. U Turskoj isto, ljudi nas dobili sa rezervama. U Zenici, protiv turaka, jedva bod izvukli, spanci nas razbili, portugalci nas uzeli u dvije tekme skolski. Jednostavno, nemamo sta traziti protiv velikih repki, to je cinjenica. Neznamo se vratiti kad primimo gol nema Boga.
Igraci isto nula velika. Salihovic
, halooo ba, sta ti je, nije ovo teferic da ti trazis neku pravdu, dva zuta pa ti se pusi, i idi na hladjenje. Ne bi mu dao nikako da igra. Cisiti amater po ponasanju. Profesinalac nije nema teorije. u tekmi zivota, on se nasao da raspravlja sa sudijom, i mislim nesto moze, pa ko si ba???? Kad si frajer idi to uradi Rolfu, pa kad te odvali jednom po dzepu neces vise ni pomislit'..Disciplina ispod dna. NULA velika.
Lafo srce na teren, izgarat' cemo za svaku loptu, a oni se vuku ko neke babe po travnjaku. Dzeko i Vedo nista, nula isto velika. NIKO AMA BAS NIKO ne zasluzuje prolaznu ocjenu. Nema tu discipline, profesionalizma sekunde jedne. AMATERIZAM obicni. Nista drugo. Ugledajte se na Janeze, ljudi dva puta na SP, jednom EP, a nemaju igraca da valja. Kad njih vidim place mi se, ali discilpina druze, zna se kad ko sere u solju a ne sta drugo. Mi to nikad nismo imali, niti cemo ikad imati.
Mi nista drugo nismo nego repka za KVAL-tekmi. To cemo nam uvjek biti plafon. NIkad necmo biti nista drugo dok je ovakog ponasanja i javasluka u repki, og igraca, preko trenera, pa do samog Saveza.
Pitam se do kada????? Jel moguce da svi ostali u regionu i sire, napreduju, a da mi uvjek ostajemo da lijecimo rane??
Jeste moguce je, sve dok se ne promjene stvari oko nase repke, al bas sve.
Nasi igraci sinoc, pa premalo je reci, izgledali su u najmanju ruku kao neki amateri. Blijedo, mlitavo, jadno. Nisu jednog jedinog duela uzeli prtugalcima, a hoce na SP. Portugalci su ih jednostavno pomeli s terena. Odma, ali odma se moglo vidjeli da nemamo sta traziti. Na licima njihovim se vidio grc, mogao se lako primjetiti. Ima nesto u i oko repke, GARANT, nisu cista posla, al jos malo pa ce se garant saznati. Da repka koja ganja rezultat, nema i nije u stanju napraviti jednu jedinu sansu za 90 min, cak ni akcije jedne, ma jadnog pasa nije bilo, to samo ima kod nas. Samo se rokalo naprijed prema Dzeki i Vedu, pa ako sta bude. To je nekad prolazilo, i ovisno s kim smo igrali, Nizerazrezrdnim repkama tako mozes dati gol, a bogami tehnicki potkovanim nemoze. Sad ce neko pametovati, pa nije nam bilo 4 standardna igraca, pa sta???? AKo nemamo toliku klupu da bar moze zamjeniti 2-3 igraca iz prvog tima, pa sta mi onda uopste hocemo na tom SP`??? Da neko na nama nabija gol razliku??? Dovoljno je pogledati, Tursku na proslom EP, nisu na kraju mogli da sastave prvih 11 zbog povreda, pa gdje su dogurali. Znaci nije do toga.
A trener svih trenera, rodila ga majka je nesto posebno. To je korijen problema, zajedno sa Savezom, i donekle igracima. On je sasvim nesto posebno. Popisam mu se usta. Gdje su mu sad onolike najave "****' cemo im mater, Dat' cemo im 5 komada, Razbit' cemo ih"..To je jedino sto zna, sa svojim prostaklukom pali raju, a pojedini kad ga cuju kako psuje i glupira se, odma svrse na licu mjesta. Utjero vam Ciroguz kad stepali na tu njegovu suplju. Nema veze s vezom sto se tice taktike, to je jos jednom pokazao. Ovaj ga je Carlos razbio u svakom segmentu igre., a Ciroguz nek sad laprada, i ide po TV-u nek pravi reklame, jer samo to zna. Njegova 3-5-2 taktika je vise providna. Kaze pali smo posle gola. Pa majmune jedna sto nisi kontao na to malo prije, pa da postavis taktiku, AKO eto slucajno primis gol, a ne odma da padas.
Jablan vadi Medjunjanina jedinog veznog i mjenja ga sa napadacem, i igra s tri igraca naprijed, a sredina mu ostalo suplja jer nema Harisa vise, i hop vidi cuda odma dadose gol. Nije znao sta ga snadje. Carlos covjek trenira penale, iako ima prednost iz Lisabona, jer ebi ga ,fubal je to, moze svasta biti, pa mozda i penali. Na sve covjek misli. E to je trener. A ovaj nas jablan je samo jak na rijecima, nist drugo. Jos jednom je pokazo svoje znanje, nikakav strucnjak. Nista nije napravio od repke. NIje ni jednu veliku repku pobjedio. Lahko je vaditi poene, na estonicma i armencima. Belgiju ne bi nikad pobjedio svojim znanjem, da nije bilo prekida, zveknu li bi nam ljudi tricu da su nastavili. U Turskoj isto, ljudi nas dobili sa rezervama. U Zenici, protiv turaka, jedva bod izvukli, spanci nas razbili, portugalci nas uzeli u dvije tekme skolski. Jednostavno, nemamo sta traziti protiv velikih repki, to je cinjenica. Neznamo se vratiti kad primimo gol nema Boga.
Igraci isto nula velika. Salihovic

Lafo srce na teren, izgarat' cemo za svaku loptu, a oni se vuku ko neke babe po travnjaku. Dzeko i Vedo nista, nula isto velika. NIKO AMA BAS NIKO ne zasluzuje prolaznu ocjenu. Nema tu discipline, profesionalizma sekunde jedne. AMATERIZAM obicni. Nista drugo. Ugledajte se na Janeze, ljudi dva puta na SP, jednom EP, a nemaju igraca da valja. Kad njih vidim place mi se, ali discilpina druze, zna se kad ko sere u solju a ne sta drugo. Mi to nikad nismo imali, niti cemo ikad imati.
Mi nista drugo nismo nego repka za KVAL-tekmi. To cemo nam uvjek biti plafon. NIkad necmo biti nista drugo dok je ovakog ponasanja i javasluka u repki, og igraca, preko trenera, pa do samog Saveza.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
umalo ti ne rekoh nestoZenicajesampion je napisao/la:Memo Memo,MaliMemo je napisao/la:Bilo bi super kad bi admini zakljucali ovu temu
moj te lemo.....

× Plava krv ispod koze ×
Admini zakljucajte temu...ili cu je ja izbrisat.
[
a koji si to ti karime pa tako navijas protiv nas....da se nisi zaljubio u portugalce slucajno.....[/quote]
aha zaljubio se u vas glupane...kako ste podcijenili portugal pa vam je sada tesko priznati poraz..ja sam znao da mi nemozemo proci jer nikad necemo proci preko ledja tako jedne jake repke..jedino preko Norveske o Slovacke,Slovenije,Skota..i tako ti repki mozemo...al halllo njih...pa se sada smijem ovim postovima od prije... PEPE I RONALDO[/quote]
nije ti trebalo da mene zoves glupanom, nisam ti nista ruzno rekao...otkrio si nam toplu vodu waoooooo....da pratis ovdje znao bi da ja nisam pisao ovdje nikako......
a koji si to ti karime pa tako navijas protiv nas....da se nisi zaljubio u portugalce slucajno.....[/quote]
aha zaljubio se u vas glupane...kako ste podcijenili portugal pa vam je sada tesko priznati poraz..ja sam znao da mi nemozemo proci jer nikad necemo proci preko ledja tako jedne jake repke..jedino preko Norveske o Slovacke,Slovenije,Skota..i tako ti repki mozemo...al halllo njih...pa se sada smijem ovim postovima od prije... PEPE I RONALDO[/quote]
nije ti trebalo da mene zoves glupanom, nisam ti nista ruzno rekao...otkrio si nam toplu vodu waoooooo....da pratis ovdje znao bi da ja nisam pisao ovdje nikako......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.