FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mogu al' u ku*cu, nismo dobili juniore Zrinjskog, ko nam garantuje da mozemo kuci dobiti Celik i njanje ??? U gostima mozemo izgubiti od Sirokog, al' hajd to je zadnje kolo, ako bude za titulu, bice gutavo ako oni budu vec osigurali Evropu... Olimpic dobijamo 99%, a 90% su nam sanse protiv Rudara... 50% nam dajem sansi protiv Radnika, jer tu ce nam trebati velika doza srece, mada imam neki osjecaj da ih uzimamo... Njanje imaju sve bezveze tekme kuci, i mislim da svaku dobijaju, dok u gostima im je zaebano... Nek ostanu na -4 nakon Radnika, opet svasta moze biti do kraja, gostuju Sirokom koji je los pravo, a mislim da njanje imaju priliku da ih dobiju, fin teren, nema domace publike, dole se moze igrati, Zrinjski je halalio izlazak u Evropu, i ko zna sta moze dole biti sa pravom motivacijom... Borca mislim da nemaju sanse pobijediti... Kako god kontam, mislim da bi tek derbi mogao konacno odluciti prvaka, ako ih tu klepimo (a sto smo i duzni nakon smijesne pobjede na Hadisonu) mi smo prvaci, ili ako bude remi opet smo prvaci... Kljucne su nam sljedece 3 utakmice, kao i njihove, i ako poslije te 3 ostane 4 boda 99% smo prvaci.. Dobre su i ove zamjene, svi su mi nekako tu otprilike... Nadam se da cemo opet jedino mi na kraju opet imati razloga da slavimo, a svi ostali ce jedva cekati Evropu i eventualni neuspjeh, da "dokazu" da smo kupili i ovu duplu krunu... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Halal bilo 3 boda protiv Olimpica. Zbog nesreća u posljednje vrijeme, a i kuhinje koja je na djelu prema oba kluba.
ljudi imatel vi 11 za bijeljinu.nevjerovatno je koliko ste desetkovani.mozeli neki sastav koji bi mogao istrcati sutra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ukleti Željo, ovako bi ukratko najlakše mogli opisati situaciju u kojoj se tim sa Grbavice nalazi unazad posljednjih nekoliko mjeseci, a žrtve su Josip Kvesić, Denijal Brković, te naposljetku Nermin Zolotić, za koje je sezona već sada završena.
Osim njih trojice, tokom proljeća češće u bolničkoj postelji nego u igri su i Samir Bekrić, Sulejman Smajić, a od meča u Lukavici i kapiten Muamer Svraka, koji je doživio potres mozga.
Uz sve to, Amar Osim, menadžer plavog tima, na gostovanju u Bijeljini ne može računati na Nermina Jamaka i Velibora Vasilića, koji su dobili crvene kartona, a protiv Radnika gotovo sigurno neće zaigrati ni Jadranko Bogičević, koji se povrijedio pred kraj susreta protiv Mostaraca, a upitan je i Vernes Selimović.
Slovom i brojem, to iznosi čak 10 igrača, od kojih je najmanje sedam standardnih, pa bi Željo ispred svog imena, umjesto Fudbalski klub, s pravom mogao dodati KBIP - Klub bolesnih i povrijeđenih.
Osim njih trojice, tokom proljeća češće u bolničkoj postelji nego u igri su i Samir Bekrić, Sulejman Smajić, a od meča u Lukavici i kapiten Muamer Svraka, koji je doživio potres mozga.
Uz sve to, Amar Osim, menadžer plavog tima, na gostovanju u Bijeljini ne može računati na Nermina Jamaka i Velibora Vasilića, koji su dobili crvene kartona, a protiv Radnika gotovo sigurno neće zaigrati ni Jadranko Bogičević, koji se povrijedio pred kraj susreta protiv Mostaraca, a upitan je i Vernes Selimović.
Slovom i brojem, to iznosi čak 10 igrača, od kojih je najmanje sedam standardnih, pa bi Željo ispred svog imena, umjesto Fudbalski klub, s pravom mogao dodati KBIP - Klub bolesnih i povrijeđenih.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
GK: antolovic marijanastra1922 je napisao/la:ljudi imatel vi 11 za bijeljinu.nevjerovatno je koliko ste desetkovani.mozeli neki sastav koji bi mogao istrcati sutra
DB: colic benjamin
CB: kerla semir
CB: cutuk josip
LB: urdinov yani
DM: tomic tomislav
DM: hasanovic eldar
RM: colic elvir
LM: stanic srdjan
ACM: hodzic armin
CF: adilovic eldin
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- zeljo4life
- Kontakt:
možda je simpatizerBijeljina055 je napisao/la:jesi ti siguran da nisi pitar?
Ma jok ba svi su tamo nasi zeljovci
Realno je da je pola Bijeljine iz Sarajeva,ako ne i vise,i realno je da je tim ljudima blizi Zeljo neko bordo pitari,dobar dio ovih ljudi rastao sa Zeljom i pored Zelje![/quote]
Pa to ti govorim
Amare hvala ti...
nije ovo lose mozete do pobjedeSB90 je napisao/la:GK: antolovic marijanastra1922 je napisao/la:ljudi imatel vi 11 za bijeljinu.nevjerovatno je koliko ste desetkovani.mozeli neki sastav koji bi mogao istrcati sutra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovu igru sto mi praktikujemo je zapravo i stvorena za gostovanja, sto i pokazuju sami rezultati. Dok kuci, umjesto da odmah napadamo i zabijamo mi jednostavno nastavimo prakticirati igru sa gostovanja, a to je, cekaj da protivnik pogrijesi. Kao sto je slucaj bio u zadnjem duelu. Ono je po meni, cisto bacanje prvog dijela igre. Zbog toga, uopste me nije nesto strah ovih gostovanja, koliko domacih utakmica. U ovom trenutku i bod cak u Bijeljini je mila majka, ali pod taj pod spada da kuci onda ne smijemo napraviti kiksa. Realno, napravili smo kiks, bas kada nismo trebali. Imali smo nikad slabiji Zrinjski sa okurazenim juniorima, i kako je moglo zavrsiti, na kraju ispade i ova 0:0 veoma solidna.
Kako god bilo, mene je zaista strah Celika. Jbg, to je opet derbi, pa kako god neko na to gledao. Oni su zelji svega, jer smo im mi uzeli sve sto smo mogli, pred nosom u vise navrata. Mi ranjeni, i oni tu vide svoju sansu. Nas jedino iz ovoga moze spasiti, jak odaziv navijaca i sipmatizera. Hoce li ga biti, vidjet cemo. Nisu bili kada je to sve glat islo, jer su trazili dlake u jajetu, sada kada je krenulo prema dole, vidjet cemo koliko vole svoj klub....
Opet nesto razmisljam, cudan smo mi narod u tri pm. Izgleda da nasem narodu dosadno kada im klub osvaja sve bez premca, pa im uvijek za stimulans treba neka doza drame. Mi smo inace poznati, da se u problemima svi ujedinimo, a u miru rastavimo...
Kako god bilo, mene je zaista strah Celika. Jbg, to je opet derbi, pa kako god neko na to gledao. Oni su zelji svega, jer smo im mi uzeli sve sto smo mogli, pred nosom u vise navrata. Mi ranjeni, i oni tu vide svoju sansu. Nas jedino iz ovoga moze spasiti, jak odaziv navijaca i sipmatizera. Hoce li ga biti, vidjet cemo. Nisu bili kada je to sve glat islo, jer su trazili dlake u jajetu, sada kada je krenulo prema dole, vidjet cemo koliko vole svoj klub....
Opet nesto razmisljam, cudan smo mi narod u tri pm. Izgleda da nasem narodu dosadno kada im klub osvaja sve bez premca, pa im uvijek za stimulans treba neka doza drame. Mi smo inace poznati, da se u problemima svi ujedinimo, a u miru rastavimo...
- zeljo4life
- Kontakt:
Mislis na ono kada je sudija Rudaru ponistio dva cista gola?Nepotrebne? Pa prijatelju da su priznata ta dva gola,vi bi kao dali ona tri(ili kolko je vec bilo)? Ne,nego bi pali kurcu za usi i MOZDA izvukli bod...jedna od vecih i ocitijih kradza je bila na Kosevu protiv Rudara...e sada kako ces ti to nazvati,sudijska greska ili stela...to je vec do tebe.htcxone je napisao/la:eto lektorezeljo4life je napisao/la:Bravo SUMLJIVI!!!htcxone je napisao/la:JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMnjIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone![]()
a sad mi reci jel to sve sto imate reci?
pa jbt nas sudije iz kupa izbace, u travniku hadzić šutira sa 7 metara frajer mu s leđa ulijeće i udara ga u butni mišić s obje nogei sudija ništa, pa onda igraju rukometa pa ništa
neću ni spominjati mrcvarenje sa bezbroj prekida u korist domacina al bilo je i gresaka u nasu korist, mada za nas nepotrebne, kuci prodiv rudara![]()
ono po svakom realnom covjeku nije za penala, e sad sto se u nasoj ligi sude i banalnije situacije to je drugi par cipela ...
I da,nije mozda za penala,ali je postojao kontakt i nema sanse da je drugi zuti,nema sanse!
Amare hvala ti...
- sorcnapruge
- Kontakt:
SUMLJIVO definitivnohtcxone je napisao/la:JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMLJIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Za one koji prate istoriju Zelje!!!Pitanje kako se ovo sada vodi?
$ ? " " & Сарајева је основан на " 1993. $. " је $ $ ? " су ? у " $ Савеза ? &. " % ¥ % " је Јово $, а " тренер је " $ ".[1]
"
" је у $ 1993 — 1995. $ " " " сусрета са ' $, ", & " ", $ " $, ? " ", ' " $ " $.
Прву сезону је $ 1995/96. $ у Првој ? ? & група „"“. " је своју прву " $ са " " " 3. ' 1996. $, $ је " $ ? 3:1.[1] Ту сезону " је на 9. ', " & & " са & " " 2:1 " 3:7 је " " Прве ? ? & " % у $ ? ? &.
У овој " су у " " ?: $ ', $ &, " ", " ?, ? ', ? $, Горан ", $ ", ? ?, & ", $ $, Горан $, $ ?, $ ?, ? ", " ".
? се & сезоне 1996/97. " у $ ? ? & група „& Сарајево“ " " $ постао & групе „& Сарајево“.[2] " се " у Прву ? ? & у " 1997/98. $ у & " " % $ " се поново " ' $. & овога је $ " $ " ?.
Nemoj neko da ovo posmatra kao provokaciju vec skupljam podatke o odredjenim klubovima!Ako neko ima mozda igracke sastave iz toga perioda,ili ako neko zna gdje bi se to moglo naci.Pitanje je dali o ovome nesto moze dase nadje u sadasnjem Zelji? Ovome bi mogli nesto stariji reci.Hvala unaprijed.
$ ? " " & Сарајева је основан на " 1993. $. " је $ $ ? " су ? у " $ Савеза ? &. " % ¥ % " је Јово $, а " тренер је " $ ".[1]
"
" је у $ 1993 — 1995. $ " " " сусрета са ' $, ", & " ", $ " $, ? " ", ' " $ " $.
Прву сезону је $ 1995/96. $ у Првој ? ? & група „"“. " је своју прву " $ са " " " 3. ' 1996. $, $ је " $ ? 3:1.[1] Ту сезону " је на 9. ', " & & " са & " " 2:1 " 3:7 је " " Прве ? ? & " % у $ ? ? &.
У овој " су у " " ?: $ ', $ &, " ", " ?, ? ', ? $, Горан ", $ ", ? ?, & ", $ $, Горан $, $ ?, $ ?, ? ", " ".
? се & сезоне 1996/97. " у $ ? ? & група „& Сарајево“ " " $ постао & групе „& Сарајево“.[2] " се " у Прву ? ? & у " 1997/98. $ у & " " % $ " се поново " ' $. & овога је $ " $ " ?.
Nemoj neko da ovo posmatra kao provokaciju vec skupljam podatke o odredjenim klubovima!Ako neko ima mozda igracke sastave iz toga perioda,ili ako neko zna gdje bi se to moglo naci.Pitanje je dali o ovome nesto moze dase nadje u sadasnjem Zelji? Ovome bi mogli nesto stariji reci.Hvala unaprijed.
Prelistaj malo temu , bilo je prije 2-3 mjeseca priča o ovome...Bijeljina055 je napisao/la:Za one koji prate istoriju Zelje!!!Pitanje kako se ovo sada vodi?
"
ZELJEZNICAR 1921!
zeljo je zeljo od 1921 god, s kontinuitetom djelovanja ,a ovo je kvazi klub politicki stvoren kako stvoren tako i nestaoBijeljina055 je napisao/la:Za one koji prate istoriju Zelje!!!Pitanje kako se ovo sada vodi?
"
Mozda u hagu imaju podatke o tom klubu kao i onom koji je skrnavio ime FKS.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Momci,nemojte se dicit svojim neznanjem, ispadate smijesni. Izraz "sumljiv" je potpuno ispravan.voltron30 je napisao/la:Još čovjek poveć'o slova, da još više pokaže kakva mu je dobra učiteljica bila u školi.zeljo4life je napisao/la:Bravo SUMLJIVI!!!htcxone je napisao/la:JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMLJIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone![]()
Što se tiče Bijeljine, ja ću biti prezadovoljan ako izvučemo bod. Brat bratu, i mnogo bolje ekipe od nas bi osjetile da im fali ovoliko igrača, a kamoli mi. Neka pite i priđu na bod ili dva, opet ih iduću čeka Široki.
Izvinjavam se na off-u-
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
@neroazzuro
Nemoj se ni ti naći uvrijeđen, ali eto moram ti reći, veze ti nemaš. Uključi logiku, ne treba ti poznavanje pravopisa, samo obična logika pa sam skontaj.
Nemoj se ni ti naći uvrijeđen, ali eto moram ti reći, veze ti nemaš. Uključi logiku, ne treba ti poznavanje pravopisa, samo obična logika pa sam skontaj.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte kao politicari, molim vas. Mala zemlja, a tri razlicita jezika. Pa to budali samo mozes dati, a jos gore, da je isti prihvati i jos se sada trebamo svadati sta je ispravo ili ne.
Ma dok se god razumije sto se pise, uredu je, ostale stvari zanemarite...
Ma dok se god razumije sto se pise, uredu je, ostale stvari zanemarite...
Recite vi sta hocete ali realno samo tri startera imamo u timu, o klupi ne smijem ni razmisljat.SB90 je napisao/la: GK: antolovic marijan
Tesko da mi mozemo ove godine uzet neku titulu bas se urotilo protiv nas.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Srusili i zapalili stadion, te potom napravili vjestacki klub koji je sa pravim Zeljom imao samo jednu dodirnu tacku : ime.Bijeljina055 je napisao/la:Za one koji prate istoriju Zelje!!!Pitanje kako se ovo sada vodi?
"
I glupo je sto to stoji jos na wikipediji, ali sta je tu je.
Pitaj @Devil, on zna nesto vise o tome cini mi se.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.