Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kud vas bayo nije zap'o...ebem vas sretne 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ovo se MORA proci
slabiji protivnik,mi smo samo nas LP zanima jer je prvenstvo izgubljeno,1. utakmica kod kuce
ako neprodemo nema opravdanja
slabiji protivnik,mi smo samo nas LP zanima jer je prvenstvo izgubljeno,1. utakmica kod kuce
- tyler durden
- Kontakt:
Dobro je.
Ovo bi se trebalo proci, mislim da je i Mourinho cekao ovo ili Barcu.
Ovo bi se trebalo proci, mislim da je i Mourinho cekao ovo ili Barcu.
Mala ispravka, prvu igrate u Dortmunduandro234 je napisao/la:ovo se MORA proci
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Hvala na ispravciceze je napisao/la:Mala ispravka, prvu igrate u Dortmunduandro234 je napisao/la:ovo se MORA proci
i mislio sam na to jer nama odgovara uzvrat kod kuce
Znaci Real nikada nije pobjedio u Njemackoj
ovaj put ce biti dovoljno samo da se ne izgubi
ovaj put ce biti dovoljno samo da se ne izgubi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Moglo bi se ovo proć, fakat.
Ovaj put inace nece Essien biti na lijevom beku preko kojeg je isao svaki Dortmundov napad(a Ronaldo nije ispomagao)
Sada su oba lijeva beka u pogonu..
- KapioFootball
- Kontakt:
Momci vidimo se u finalu ,navijam za vas protiv domuzovaca
.
- legenda reala
- Kontakt:
Debil= Alvaro Arbeloa dobio crveni karton, neće valjda Marcelo zatvarati tu stranuRaul_64 je napisao/la:Ovaj put inace nece Essien biti na lijevom beku preko kojeg je isao svaki Dortmundov napad(a Ronaldo nije ispomagao)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Essien desno gdje mu je ljepse igrati nego lijevolegenda reala je napisao/la:Debil= Alvaro Arbeloa dobio crveni karton, neće valjda Marcelo zatvarati tu stranuRaul_64 je napisao/la:Ovaj put inace nece Essien biti na lijevom beku preko kojeg je isao svaki Dortmundov napad(a Ronaldo nije ispomagao)
a Coentrao lijevo gdje igra fantasticno a pogotovo ce igrati u Dortmundu sigurno radi odbrane + Di Maria koji ispomaze na toj strani
ako bude potrebe da se juri rezultat
opet imas opciju staviti Marcela od pocetka na Bernabeu
Ramos?legenda reala je napisao/la:Debil= Alvaro Arbeloa dobio crveni karton, neće valjda Marcelo zatvarati tu stranuRaul_64 je napisao/la:Ovaj put inace nece Essien biti na lijevom beku preko kojeg je isao svaki Dortmundov napad(a Ronaldo nije ispomagao)
Pepe - Varane stoperski par...
Coentrao (Marcelo) - Pepe - Varane - Ramos
Po meni, strašna odbrana, čak i bolja od ove sa Ramosom na stoperu a Alvarom na desnom beku.
- anonymousHD
- Kontakt:
najbitnije je da se bayern izbjegao
- supermario
- Kontakt:
Samo privremenogeoxx je napisao/la:najbitnije je da se bayern izbjegao
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- RealMoudrid
- Kontakt:
Po meni najlakši protivnik kojeg smo mogli dobiti. Sad treba sve kockice posložiti i otići u Njemačku s ciljem da se pobijedi. Borussia je u dvomeču sa Malagom pokazala ranjivost i pokazali su da nisu neka ekstra jaka ekipa i utakmice iz grupe se ne mogu porediti sa ovim.
Ovo je nama treće uzastopno polufinale, a njihovoj generaciji tek prvo ikad, iskustvo je na našoj strani, trener je na našoj strani, individualnost je na našoj strani a oni imaju ono najbitnije - tim.
I kao što Raul kaže, igrali smo protiv Borussije u Dortmundu bez bekova. Oba lijeva ozljeđena, desni ozljeđen.
Ovo je nama treće uzastopno polufinale, a njihovoj generaciji tek prvo ikad, iskustvo je na našoj strani, trener je na našoj strani, individualnost je na našoj strani a oni imaju ono najbitnije - tim.
I kao što Raul kaže, igrali smo protiv Borussije u Dortmundu bez bekova. Oba lijeva ozljeđena, desni ozljeđen.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
RealMoudrid je napisao/la:Po meni najlakši protivnik kojeg smo mogli dobiti. Sad treba sve kockice posložiti i otići u Njemačku s ciljem da se pobijedi. Borussia je u dvomeču sa Malagom pokazala ranjivost i pokazali su da nisu neka ekstra jaka ekipa i utakmice iz grupe se ne mogu porediti sa ovim.
Potpisujem. Ovaj real nije kao onaj iz grupne faze i sigurno moze izbaciti bez previse problema ovaj domuz kljucno ce biti ako postigne gol u dortmundu ,a na bernabeu cete posao zavrsiti.
- anonymousHD
- Kontakt:
97/98 preko BVB do finala Lige prvaka, samo što nas tamo neće čekati Juve, nego Barca/Bayern. Prvi susret 2:0 za Real, uzvrat 0:0.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.