Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

kenoo
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la kenoo » 19 nov 2009, 16:22

ma mozda ciro i nije neki najbolji poznavao taktike kako pojedini govore ( iako ima mnogo godina rada i sve to ) i ja se ne slazem s tim,mislim da zna dosta toga i da je mislio sve najbolje i tako je igrao vecinu utakmica,niste nista govorili gdje ko treba igrati nego sad pametujete ( pojedinci ),al ne bitno,hocu da kazem i ovi koji lose pricaju o ciri mislim da ipak jedno moraju priznati MNOGO JE URADIO NA NAS NOGOMET OPCENITO,i to mu niko ne moze osporiti,od marketinga,ugleda,novca i smirivalja belaja,igraca itd..
ne kazem ima mrlja i on,ponajvise iz proslosti ali ja mislim da je svakako pozitivna licnost i da treba ostati na klupi..
p.s. samo mi nije jasno da li je istina o ovom belaju sa misketom,cujem sad se ceka rasplet i odluka i postoji mogucnost da miske se oprosti ako ciro ostane selektor..tako sam cuo.. :evil:

halej
Kontakt:

Post Postao/la halej » 19 nov 2009, 16:49

Pa dobro ljudi zar smo mi doista takvi? Dok smo pobijedjivali Ćiro je bio i Bog, i Allah, i Tito. Sada kada nam je sreća okrenula ledja on ne valja. Na kraju krajeva koliko je igrača sinoć zakazalo? Koliko je igrača falilo? Kada je Ćiro postao selektor bio sam totalno razočaran jer sam ga smatrao klaunom. Smatrao sam da je on samo dobar šoumen. Medjutim nakon nekoliko utakmica sam promijenio mišljenje. Činjenica je da je reprenzentacija dobila neku novu dimenziju, da je ozračje u njoj i oko nje značajno popravljeno. Za sinoćnji neuspjeh, ako je to zaista neuspjeh nije kriv sam Ćiro, valjda je bilo još aktera te utakmice. Na kraju krajeva Portugal nije tamo neka osrednja reprenzetacija. Najveći problem je to što smo mi toliko euforični i što su nam apetiti toliko prasli. Trebali bi biti ponosni što smo skrenuli pažnju svijeta na sebe i to u pozitivnom smislu.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 19 nov 2009, 17:03

halej je napisao/la:Pa dobro ljudi zar smo mi doista takvi? Dok smo pobijedjivali Ćiro je bio i Bog, i Allah, i Tito. Sada kada nam je sreća okrenula ledja on ne valja. Na kraju krajeva koliko je igrača sinoć zakazalo? Koliko je igrača falilo? Kada je Ćiro postao selektor bio sam totalno razočaran jer sam ga smatrao klaunom. Smatrao sam da je on samo dobar šoumen. Medjutim nakon nekoliko utakmica sam promijenio mišljenje. Činjenica je da je reprenzentacija dobila neku novu dimenziju, da je ozračje u njoj i oko nje značajno popravljeno. Za sinoćnji neuspjeh, ako je to zaista neuspjeh nije kriv sam Ćiro, valjda je bilo još aktera te utakmice. Na kraju krajeva Portugal nije tamo neka osrednja reprenzetacija. Najveći problem je to što smo mi toliko euforični i što su nam apetiti toliko prasli. Trebali bi biti ponosni što smo skrenuli pažnju svijeta na sebe i to u pozitivnom smislu.

ja sam uvijek govorio da je ciro kloc i ostace covjek nejma pojma o fudbalu ili je maksuz htio da nas unisti.

pa ona postava u portugalu i u zenici , mislim na formaciju, nema nikakve veze sa kvalitetom igraca nase repke, nasi igraci su stvoreni za formmaciju 4-4-2 a ne za 7 u odbrani

ciro=klocu svaka ti cast.
U ime Gospodara...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 nov 2009, 17:08

LeBronJamesKing je napisao/la:
halej je napisao/la:Pa dobro ljudi zar smo mi doista takvi? Dok smo pobijedjivali Ćiro je bio i Bog, i Allah, i Tito. Sada kada nam je sreća okrenula ledja on ne valja. Na kraju krajeva koliko je igrača sinoć zakazalo? Koliko je igrača falilo? Kada je Ćiro postao selektor bio sam totalno razočaran jer sam ga smatrao klaunom. Smatrao sam da je on samo dobar šoumen. Medjutim nakon nekoliko utakmica sam promijenio mišljenje. Činjenica je da je reprenzentacija dobila neku novu dimenziju, da je ozračje u njoj i oko nje značajno popravljeno. Za sinoćnji neuspjeh, ako je to zaista neuspjeh nije kriv sam Ćiro, valjda je bilo još aktera te utakmice. Na kraju krajeva Portugal nije tamo neka osrednja reprenzetacija. Najveći problem je to što smo mi toliko euforični i što su nam apetiti toliko prasli. Trebali bi biti ponosni što smo skrenuli pažnju svijeta na sebe i to u pozitivnom smislu.

ja sam uvijek govorio da je ciro kloc i ostace covjek nejma pojma o fudbalu ili je maksuz htio da nas unisti.

pa ona postava u portugalu i u zenici , mislim na formaciju, nema nikakve veze sa kvalitetom igraca nase repke, nasi igraci su stvoreni za formmaciju 4-4-2 a ne za 7 u odbrani

ciro=klocu svaka ti cast.
Jos jedan sto isto smatra da je CIro kloc i uvjek sam oto govorio, zato halej ne generalizuj. Hvala.

Da hoce oni kinezi dati dobru lovu i ode Ciroguz za lovom, a vi bosancerosi imate mahanje.

Hajmo si u glas : CIRO MAJSTORE!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 nov 2009, 17:09

Meni je smiješno kako ljudi mijenjaju mišljenja.Kad je ŽELJO DO GROBA pisao to što vi sada,vi isti ste ga provocirali,tražili ban za njega,pljuvali,ismijavali.

Dečko/čovjek ako je banovan,red bi bio da mu administracija skine ban.Nek se sad sladi malo.(za ŽELJU DO GROBA govorim)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 nov 2009, 17:15

Stone Island je napisao/la:Meni je smiješno kako ljudi mijenjaju mišljenja.Kad je ŽELJO DO GROBA pisao to što vi sada,vi isti ste ga provocirali,tražili ban za njega,pljuvali,ismijavali.

Dečko/čovjek ako je banovan,red bi bio da mu administracija skine ban.Nek se sad sladi malo.(za ŽELJU DO GROBA govorim)
Ako mislis na mene grijesi jarane, i to debelo. Vrati se i citaj moje postove o Ciroguzu. Isto misljenje dijeli Lebron o CIri. MOzes se fino uvjeriti, da ti ja na solim pamet, ha ya. ;)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 nov 2009, 17:20

Ti si tu tek mjesec dana.Ima skoro pola godine od tada,kad se ŽELJO DO GROBA svađao oko ovih stvari sa pola foruma.
Jedino ako ti je ovo dupli profil.

Gdje mi je onaj Virtu4l ? :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 nov 2009, 17:23

Stone Island je napisao/la:Ti si tu tek mjesec dana.Ima skoro pola godine od tada,kad se ŽELJO DO GROBA svađao oko ovih stvari sa pola foruma.
Jedino ako ti je ovo dupli profil.

Gdje mi je onaj Virtu4l ? :lol:
NIje ba poenta koliko sam ovde, niti ja hocu da sam taj koji je prvi pricao protiv Ciroguza,samo kazem da neki ovde nisu prelivode, kao sto si naveo da ti je sa smijesno slusati kako neki mjenjaju misljenja za cas.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 nov 2009, 17:23

Nisam ti ja kriv ako si se tu pronašao. :lol:

Znaju oni ko su bola'. ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 nov 2009, 17:25

Stone Island je napisao/la:Nisam ti ja kriv ako si se tu pronašao. :lol:

Znaju oni ko su bola'. ;)
Mah jasta upravu si!!!!! ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 nov 2009, 17:36

http://www.transfermarkt.de/de/national ... seite.html

Evo ovdje se moze pogledati tim Portugala. Pa njihov najslabiji stoper vise vrijede neg nas naj bolji.
Sta vas dosta ovdje uopste razmislja. Sta mogu nasi momci uraditi protiv Portugala. Izgubili smo 2:0 u ove dvije utakmice, nismo imali srece tamo, mogla je lopta uci al nije pa sta.
Sta je Ciro mogao tu da uradi, neki ovdje kontali da cemo pregaziti Portugal, 3-4:0. Nema jarane.
Hvala Ciri i nasim momcima za sve. Ja sam zadovoljan i vi trebate da budete.
Ovaj teren u Zenici nicemu ne valja, hem je samo 15,000. Po hitno treba naci nesto bolje sa vise raje, kao sto je neko gore naveo sa trkackom trakom da neki idioti nisu blizu.
Dobili smo tri nova, mlada igraca.
Jedan veliki problem je sto nemamo bekove.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 19 nov 2009, 17:41

Nikad nisam bio za Ćiro niti ću biti. Ovo sto nam je priredio u dvije utakmice baraza je sve potopilo od prije. Lakse bi mi bilo da nismo dosli do ovoga sranja da je otisla Turska, jer Turci bi 100% razvalili ovaj Portugal bez Ronadla, pa i Belgija bi se bolje nosila od nas. Turska je sama sebe izbacila zanaci nismo mi, eto na kraju kad sve saberes jedino vrijedno pomena u ovim kvalifikacijama su utakmice s Belgijom.

Ćiro idi MOLIM TEE, hocemo mladog i perpsektivnog trenera, koji ce vise vremena provoditi sa igracima i trenirati, a manje se pojavljivati u medijima i snimati reklame
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 19 nov 2009, 17:43

hajmo sad svi bosanci
CIRO MAJSTORE CIRO MAJSTORE CIRO MAJSTORE CIRO MAJSTORE CIRO MAJSTORE
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 19 nov 2009, 17:45

soko je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/national ... seite.html

Evo ovdje se moze pogledati tim Portugala. Pa njihov najslabiji stoper vise vrijede neg nas naj bolji.
Sta vas dosta ovdje uopste razmislja. Sta mogu nasi momci uraditi protiv Portugala. Izgubili smo 2:0 u ove dvije utakmice, nismo imali srece tamo, mogla je lopta uci al nije pa sta.
Sta je Ciro mogao tu da uradi, neki ovdje kontali da cemo pregaziti Portugal, 3-4:0. Nema jarane.
Hvala Ciri i nasim momcima za sve. Ja sam zadovoljan i vi trebate da budete.
Ovaj teren u Zenici nicemu ne valja, hem je samo 15,000. Po hitno treba naci nesto bolje sa vise raje, kao sto je neko gore naveo sa trkackom trakom da neki idioti nisu blizu.
Dobili smo tri nova, mlada igraca.
Jedan veliki problem je sto nemamo bekove.
Samo vi opravdavajte nase neuspjehe s cinjenicom ko je skuplji ko je bolji. Dok god tako budemo razmlisljali nikad nigdje necemo otici, to razmisljanje nas je dovelo u ovu situaciju, sjedi sad sjebaji se. A ufurani i umisljeni gadovi su prosli dalje jer su oni "za nas s druge planete", dobro je rekao Ivica Osim, pa i oni su od krvi i mesa ne lete. Njih se vise Ćiro prepao i taj strah i respekt prenio na igrače.

Pa čovjeće onaj Medunjanin pa momak ne smije da zadrzi loptu duze od 2 sek odmah nabija, da slučajno ne bi pogrijesio ili se obrukao jer ispred sebe ima Portugal
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 17:49

Lako je general biti poslije bitke.
Ciro ce ili umrijeti ili otici a doce opet neki priuceni ,,strucnjak,, sa svojim ha-hu isto formama.Nece niko normalan da radi za nista ha ja.
Uostalom sta bi se reklo Gusu Hidiniku da je isto kloc kao Ciro :lol:
P.S Nije ne smije vec ne zna.Nebi koji klinac u sest zadnjih meceva imao 9 minuta igre.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 nov 2009, 17:55

Enzo u pravu si kad kazes da trebamo krivca traziti u nama. Napokon jedan glas razuma.

Oni su bili bolji. Tu ide TACKA!

Izmedju nas i Portugala - ako jedno ide na Svjetsko prvenstvo - oni su REALNO i POSTENO to zasluzili.
Bili su bolji sveukupno i tu svemu ide tacka. Nema daljnje diskusije. Mi do 70 minute nismo imali jednog udarca na gol. JEDNOG!!!!!!

E sada, da li su oni bili bolji radi sudije koji je poceo da nas zajebaje nakon primljenog gola ili zato sto mi nemamo kvaliteta - de boni. Budite realni. Sudjenje je bilo POSTENO dok nije upaljac pogodio pomocnog sudiju.

Sve ovo ostalo - prica za malu djecu. Sve te price o nesudjenim zutim kartonima - to nisu bili ni faulovi kamoli zuti kartoni. Njihovi igraci JESU protestovali sudiji ali svi su imali ruke iza ledja i svi su pricali i pazili sta pricaju. Ko zna sta je rekao ovaj nas da dobije izbacaj. Opsuj sudiji - to je zuti.

Nemojmo traziti krivce u njima.
Niti u Zmajevima - oni su za mene heroji i svi su odlicno odigrali - SVI! ... cak ukljucujuci i Medunjanina i Pjanica ...

Problem je to sto MI KAO LJUDI nevaljamo. Kod nas je ok pogoditi sudiju upaljacem na kvalifikacijskoj utakmici. Jeli iko uhvatio toga sto je to uradio??? Jeli se iko potrudio da ga uhvati?

NIJE i NECE. JER TO JE BOSNA I U NJOJ MOZE RADIT KO STA HOCE.

Kradu se bodovi na utakmicama Premijer Lige - Steluju se utakmice, dosudjuju zuti i crveni kartoni BEZ POTREBE, namjestaju se pobjede domacima ... i trebas biti 3 puta bolji da dobijes bod u gostima a u portugalu trebas biti malo bolji..

TO JE RAZLIKA I TO JE RAZLOG ZASTO MI NE IDEMO NIGDJE.. NI NA SVJETSKO. NI U EVROPU. NIGDJE.

U NAS VARANJE, LAZ, PODMICIVANJE, NATEZANJE je dio fudbala... i mi to radimo NON-STOP. NON-STOP.

I sad hocemo da pobjedimo Portugal??? E nemoze. Momcima svaka cast na zalaganju - odigrali su herojski. Portugal je POSTENO slavio i ZASLUZIO pobjedu. Ja im na toj pobjedi cestitam. Sudija JESTE SRAO, ali je to poceo raditi TEK nakon pogotka pomocnog sudije upaljacem u glavu - i neka je. Ima i pravo. Sudija u Portugalu je sudio 100% fer i korektno.

Bili su bolji.

Mi moramo pojacati BiH fudbal da bi se nosili s Portugalom. A to pocinje SA IGRANJEM POSTENO A NE NAMJESTANJEM UTAKMICA KAO STO JE TO SLUCAJ SVAKE GODINE KOD NAS.

Tek tada mi mozemo doci do izrazaja kojeg BiH zasluzuje. Mi imamo talenta da budemo u 10 najboljih svjetskih ekipa - ali nemamo mozga, morala i karaktera.

Prestanite okrivljavat svakoga - mi smo za ovo krivi sami.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 nov 2009, 18:01

harishp je napisao/la:Lako je general biti poslije bitke.
Ciro ce ili umrijeti ili otici a doce opet neki priuceni ,,strucnjak,, sa svojim ha-hu isto formama.Nece niko normalan da radi za nista ha ja.
Uostalom sta bi se reklo Gusu Hidiniku da je isto kloc kao Ciro :lol:
P.S Nije ne smije vec ne zna.Nebi koji klinac u sest zadnjih meceva imao 9 minuta igre.
ma ja bola, vazno je sada da svih ovih "kriticari" pljuju po ciri! ponekad cak i pomislim da su se ovi ljudi nadali nasem neuspjehu, ko najveci dusmani :roll:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 nov 2009, 18:03

MostaracVelezovac je napisao/la:Enzo u pravu si kad kazes da trebamo krivca traziti u nama. Napokon jedan glas razuma.

Oni su bili bolji. Tu ide TACKA!

Izmedju nas i Portugala - ako jedno ide na Svjetsko prvenstvo - oni su REALNO i POSTENO to zasluzili.
Bili su bolji sveukupno i tu svemu ide tacka. Nema daljnje diskusije. Mi do 70 minute nismo imali jednog udarca na gol. JEDNOG!!!!!!

E sada, da li su oni bili bolji radi sudije koji je poceo da nas zajebaje nakon primljenog gola ili zato sto mi nemamo kvaliteta - de boni. Budite realni. Sudjenje je bilo POSTENO dok nije upaljac pogodio pomocnog sudiju.

Sve ovo ostalo - prica za malu djecu. Sve te price o nesudjenim zutim kartonima - to nisu bili ni faulovi kamoli zuti kartoni. Njihovi igraci JESU protestovali sudiji ali svi su imali ruke iza ledja i svi su pricali i pazili sta pricaju. Ko zna sta je rekao ovaj nas da dobije izbacaj. Opsuj sudiji - to je zuti.

Nemojmo traziti krivce u njima.
Niti u Zmajevima - oni su za mene heroji i svi su odlicno odigrali - SVI! ... cak ukljucujuci i Medunjanina i Pjanica ...

Problem je to sto MI KAO LJUDI nevaljamo. Kod nas je ok pogoditi sudiju upaljacem na kvalifikacijskoj utakmici. Jeli iko uhvatio toga sto je to uradio??? Jeli se iko potrudio da ga uhvati?

NIJE i NECE. JER TO JE BOSNA I U NJOJ MOZE RADIT KO STA HOCE.

Kradu se bodovi na utakmicama Premijer Lige - Steluju se utakmice, dosudjuju zuti i crveni kartoni BEZ POTREBE, namjestaju se pobjede domacima ... i trebas biti 3 puta bolji da dobijes bod u gostima a u portugalu trebas biti malo bolji..

TO JE RAZLIKA I TO JE RAZLOG ZASTO MI NE IDEMO NIGDJE.. NI NA SVJETSKO. NI U EVROPU. NIGDJE.

U NAS VARANJE, LAZ, PODMICIVANJE, NATEZANJE je dio fudbala... i mi to radimo NON-STOP. NON-STOP.

I sad hocemo da pobjedimo Portugal??? E nemoze. Momcima svaka cast na zalaganju - odigrali su herojski. Portugal je POSTENO slavio i ZASLUZIO pobjedu. Ja im na toj pobjedi cestitam. Sudija JESTE SRAO, ali je to poceo raditi TEK nakon pogotka pomocnog sudije upaljacem u glavu - i neka je. Ima i pravo. Sudija u Portugalu je sudio 100% fer i korektno.

Bili su bolji.

Mi moramo pojacati BiH fudbal da bi se nosili s Portugalom. A to pocinje SA IGRANJEM POSTENO A NE NAMJESTANJEM UTAKMICA KAO STO JE TO SLUCAJ SVAKE GODINE KOD NAS.

Tek tada mi mozemo doci do izrazaja kojeg BiH zasluzuje. Mi imamo talenta da budemo u 10 najboljih svjetskih ekipa - ali nemamo mozga, morala i karaktera.

Prestanite okrivljavat svakoga - mi smo za ovo krivi sami.
bravo care,,,stpo posto stojim iza tvog posta,,,,hvala ti sto si ovako lijepo sve napisao da ja nemoram pisati,,jer nemam volje nekim glupanima objasnjavati!!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 18:08

Ćiro mi je bio dobar, tačnije, imao je moju podršku sve do Portugala. U ove dvije utakmice čak ga je i lik zvani Quiros uspio pročitati i nadmudriti. Sad mi ne valja. Hajd zdravo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 18:12

ja bi umjesto cire doveo onog trenera vrbanjuse ma nema covjek je legenda :D :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.