FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam imao povredu sličnu kao Zolotić. Kulenović je radio operaciju i prilikom operacije su mi ugrađena tri šarafa.Nakon 1 mjesec sam skinuo gips i počeo rehabilitaciju koja je završena za 2 mjeseca. Nakon 3 mjeseca sam mogao malo trčati ali problem su stvarali šarafi te veliki strah.Šarafe sam izvadio nakon 1 godine( nisam imao štele na Koševu pa su mi odgađali operaciju vađenja šarafa jer nisam bio prioritet) Na teren sam se vratio poslije godine i mjesec dana .
Koliko sam shvatio Zolotiću su ugrađene pločice koje neće vaditi što je veliki plus. Ima će svu moguću njegu jer njegovo ime i ime Želje nešto znače. Ja mu predviđan puni oporavak za 6 mjeseci bez ikakvih posljediva samo što će ga strah jedno vrijeme kočiti. Mislim da je bolje prošao od Kvesića.
Koliko sam shvatio Zolotiću su ugrađene pločice koje neće vaditi što je veliki plus. Ima će svu moguću njegu jer njegovo ime i ime Želje nešto znače. Ja mu predviđan puni oporavak za 6 mjeseci bez ikakvih posljediva samo što će ga strah jedno vrijeme kočiti. Mislim da je bolje prošao od Kvesića.
- champions1921
Semper je napisao/la:Ja sam imao povredu sličnu kao Zolotić. Kulenović je radio operaciju i prilikom operacije su mi ugrađena tri šarafa.Nakon 1 mjesec sam skinuo gips i počeo rehabilitaciju koja je završena za 2 mjeseca. Nakon 3 mjeseca sam mogao malo trčati ali problem su stvarali šarafi te veliki strah.Šarafe sam izvadio nakon 1 godine( nisam imao štele na Koševu pa su mi odgađali operaciju vađenja šarafa jer nisam bio prioritet) Na teren sam se vratio poslije godine i mjesec dana .
"Ljekari su rekli da bih gips trebao skinuti za mjesec dana, a onda će uslijediti rehabilitacija. Još se ne može s preciznošću govoriti o tome kada ću se vratiti na teren, možda za dva-tri mjeseca ili više, ali za sada je najvažnije da oporavak teče dobro", zaključio je Zolotić, dodajući kako mu puno znači podrška prijatelja, saigrača i svih onih koji ga posjećuju i zovu ovih dana i pružaju mu podršku.
BUDI ŽELJO !!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Znao sam da ces tako reagovat. Pitaj slobodno nekog profesora bosanskog jezika,po mogucnosti starijeg. 100% je tako.voltron30 je napisao/la:@neroazzuro
Nemoj se ni ti naći uvrijeđen, ali eto moram ti reći, veze ti nemaš. Uključi logiku, ne treba ti poznavanje pravopisa, samo obična logika pa sam skontaj.
Naravno,nema nikakve veze ni sa cim,nego mi je zapalo za oko kako raja na forumu cesto,misleci da nesto zna, pocne ispravljati druge kad nesto tacno i ispravno napisu,a najcesce u nedostatku argumenata.
I da,ako vec smatras kako ja "pojma nemam" onda ne bi bilo lose da to podastres nekim dokazima jer za mene je to ozbiljna optuzba. Ja pisem nesto samo kad sam siguran u to,sto je manje-vise poznato.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Meni se cini da je situacija solidna, koliko moze biti solidna. Oporavak izgleda ide jako dobro, hvala Bogu. Zola je mlad, u punoj snazi, za nadat se da ce sve bit u najkracem roku uredu pa da nam se vrati jos bolji.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako je Svraka? Muce li ga glavobolje jos?
Kako tece Kvesin oporavak?
Hvala
Kako tece Kvesin oporavak?
Hvala
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Ako ima neko zainteresovan za majice: Uvijek uz tebe i nikom te ne damo, neka se javi na PM
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo baš ode u off, al' eto moram ti odgovoriti. Ne trebam ja tražiti prof. bos. jezika jer ga/je imam u kući, stara mi je to po zanimanju i ima aBd još godinu dana do penzije. Što znači da je stari kov profesora. I znam da se ne može načuditi kad joj djeca pišu u pismenim vježbama riječi tipa ''sumLJa, jesenaC, trEbina''. To što nam je društvo palo na niske grane, pa su ''krkanske'' riječi ušle u naš svakodnevni vokabular, ne znači da su samim tim ispravne. Opet kažem, uključi logiku: sumnja, sumnjam, sumnjaš ili sumLJa, sumLjam, sumLJaš.neroazzuro je napisao/la:Znao sam da ces tako reagovat. Pitaj slobodno nekog profesora bosanskog jezika,po mogucnosti starijeg. 100% je tako.voltron30 je napisao/la:@neroazzuro
Nemoj se ni ti naći uvrijeđen, ali eto moram ti reći, veze ti nemaš. Uključi logiku, ne treba ti poznavanje pravopisa, samo obična logika pa sam skontaj.
Naravno,nema nikakve veze ni sa cim,nego mi je zapalo za oko kako raja na forumu cesto,misleci da nesto zna, pocne ispravljati druge kad nesto tacno i ispravno napisu,a najcesce u nedostatku argumenata.
I da,ako vec smatras kako ja "pojma nemam" onda ne bi bilo lose da to podastres nekim dokazima jer za mene je to ozbiljna optuzba. Ja pisem nesto samo kad sam siguran u to,sto je manje-vise poznato.
U nizu nezavisno složenih rečenica kad su dijelovi složene rečenice povezani sastavnim veznicima (i, pa, te, ni, niti), kao i kad su dijelovi složene rečenice povezani rastavnim veznicima (ili, ili... ili, bilo... bilo) ne piše se zarez.voltron30 je napisao/la:Još čovjek poveć'o slova, da još više pokaže kakva mu je dobra učiteljica bila u školi.zeljo4life je napisao/la:Bravo SUMLJIVI!!!htcxone je napisao/la:JOJ jednu tekmu vam se ne dosudi SUMLJIV penal i odmah vas svi potkradaju, sudije vas mrze a svi su se urotili protiv vas
kvesica ozlijedio predsjednik saveza... mislim fakat... zaboravlja se dosta poklona od sudija ove sezone, i prosle... kada su se ovdje neki smijali govoreci "pa to je željo, naravno da sudija red velikim klubom grijesi u njegovu korist" a sad odjednom nakon JEDNOG nedosudjenog SUMLJIVOG penala cijeli svijet se urotio protiv vas... malo realnosti nije na odmet, ja cu vas samo podsjetiti gostovanja čeliku ove sezone![]()
Što se tiče Bijeljine, ja ću biti prezadovoljan ako izvučemo bod. Brat bratu, i mnogo bolje ekipe od nas bi osjetile da im fali ovoliko igrača, a kamoli mi. Neka pite i priđu na bod ili dva, opet ih iduću čeka Široki.
Evo vidiš kada pametuješ da uvijek možeš napraviti lapsus
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Šta je ba ovo liga mladih lingvista 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- zeljo4life
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Mozda u hagu imaju podatke o tom klubu kao i onom koji je skrnavio ime FKS.
Amare hvala ti...
Upravo tako. Nisam ni sumLJao da sam nepogrešiv.htcxone je napisao/la:U nizu nezavisno složenih rečenica kad su dijelovi složene rečenice povezani sastavnim veznicima (i, pa, te, ni, niti), kao i kad su dijelovi složene rečenice povezani rastavnim veznicima (ili, ili... ili, bilo... bilo) ne piše se zarez.voltron30 je napisao/la:
Još čovjek poveć'o slova, da još više pokaže kakva mu je dobra učiteljica bila u školi.![]()
Što se tiče Bijeljine, ja ću biti prezadovoljan ako izvučemo bod. Brat bratu, i mnogo bolje ekipe od nas bi osjetile da im fali ovoliko igrača, a kamoli mi. Neka pite i priđu na bod ili dva, opet ih iduću čeka Široki.
Evo vidiš kada pametuješ da uvijek možeš napraviti lapsuszar ne učitelju
- zeljo4life
- Kontakt:
Cujem Svraka i Bekric insistiraju da igraju u Bjeljini...al se Sef protivi...sasvim rezonski
Amare hvala ti...
Slažem se. Srljati s povratkom pa onda ne daj Bože stradati još gore, to bi bila medvjeđa usluga timu. Treba odraditi ovo gostovanje s ovim što imamo na raspolaganju, a onda imamo 7 dana odmora, oporavit će se većina ovih igrača.zeljo4life je napisao/la:Cujem Svraka i Bekric insistiraju da igraju u Bjeljini...al se Sef protivi...sasvim rezonski
I sa juniorima u ekipi smo jači od Radnika, tako da pored svih ovih povreda i suspenzija, očekujem tri boda iz Bijeljine !
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Šta ste se raskukali, nećemo do kraja sezone biti desetkovani, Svraka možda zaigra sutra, a možda protiv Čelika, Bekrić isto tako.Smajić, Selimović, Jamak, Vasilić, Bogi.Ovo sutra izdurati i onda utakmicu po utakmicu.Ništa nije izgubljeno...
DRUG NEBI TI PUNCA
pa tako to inace ide kada se neo pocne praviti pametan i u nedostatku normalne argumentovane "rasprave" pocne gledati ima li gdje zarez kaakv il slovo krivo napisanoDooVe je napisao/la:Šta je ba ovo liga mladih lingvista
mislim da moj post nije nikoga ni vrijedjao niti je kome sta lose mislio samo sam naveo stvari koje su se dogodile...
izgleda da na ovom forumu cim nisi "naš" i napises nesto sto se ne kosi sa jednoumljem počne "ismijavanje" na temu nečeg što ni sami ne poznaju ... malo mi lici na onu pricu o covjeku koji je procitao jednu knjigu o zvijezdama pa poceo da se raspravlja sa astrolozima
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- zeljo4life
- Kontakt:
Uh **** te jesi optimisticanAmauri je napisao/la:I sa juniorima u ekipi smo jači od Radnika, tako da pored svih ovih povreda i suspenzija, očekujem tri boda iz Bijeljine !
Amare hvala ti...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ti se i jesi prosuo, i nije on pricao nista sto ne poznaje... SumLJiv nemoj reci vise nikada, samo se bezveze brukas... Drugo, nisi ti upao sa pricom nekom argumentovanom, niti je to bilo drugacije misljenje, nego si rekao da mi kukamo, pokrenuo si pitanja proslih utakmica, sezona, pa da je za Kvesica kriv neko treci (po nasem misNJenju)... Nema tebi tu ko sta odgovarati, skrenuta je paznja na propust, jer Jamak nije smio dobiti crveni zbog starta koji se mogao i koji se nije mogao okarakterisati kao penal (po meni penala nije bilo, ali ni crvenog, vec jednostavno se igra nastavlja i to je to)... Vi kad god ima i jedna greska na utakmici protiv vas (ali realna, a ne po pricama navijaca ispadne da ste osteceni svaku utakmicu), vi saljete dopise...
Ovo je mozda i prvi put ove sezone da smo ovako reagovali, ali sa pravom, a do sada smo sutili i trpili... Ovako je bolje, sad nek malo paze sta rade, nije uredu pored svih izostanaka, da bi napravio balans na terenu, ti sviras crveni karton, pa jbmu ljeljak ne moze tako...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 12 apr 2013, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Najava: FK Radnik – FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-radni ... icar/5196/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-radni ... icar/5196/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Naravno da jesam, ne mogu nikako drugačijezeljo4life je napisao/la:Uh **** te jesi optimisticanAmauri je napisao/la:I sa juniorima u ekipi smo jači od Radnika, tako da pored svih ovih povreda i suspenzija, očekujem tri boda iz Bijeljine !al sada nam je to i potrebno...optimizam.Nista nam drugo nije preostalo
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10 i 13 gostiju.