Jedna od pozitivnijih stvari jeste da se raja lagano vraća na tribinu.

Idemo sve jače i jače!
Ništa više nemam, ništa osim tebe u životu mom!
U Gabelu svi, da vodimo naše momke do pobjede!

Drug svaka cast na ovom postu !Goodison je napisao/la:I to se nekako oko prevoza poboljšalo ali čisto iz navijačke solidarnosti. Oni dedari nisu imali neki vele običaj da kupe i voze raju na tekmu i vraćaju iako i sami idu na nju ( dobar dio, ne većina) dok naše generacije znaju kako je snalaziti se, kentrati prevoze pa i pješačiti do i od stadiona pa sad svaki od nas koji vozimo znamo i 3,4 puta ići od grada do Vrapčića i nazad da bi što više male raje kojoj se ide da gleda Velež došlo na tekme. Nije mi to nikakav problem, provozati se malo a nekome olakšati da gleda i navija za voljeni klub. I ne razumijem ljude koji mogu proći praznog auta kraj nekoga ko stopira i pustiti ga da po kiši pješice ide nazad za Mostar. A dešavalo se to, i meni nekoliko puta između ostaloga kad sam bio mlađi. Ali eto, sad smo solidarniji hvala Bogu.
očigledno je da se dobro radi u klubu, i da mic po mic klub sazrijeva u svim aspektima...mikki21 je napisao/la:interesantno ovo u zadnje vrijeme izgleda koda igraci konacno "postuju" klub! stim mislim na odlaske iz kluba i izjave tipa ove ostrakovica necu nigdje sto nece bit dogovor sa klubom i sto i klub nece zaradit! ili su se igraci zasitili raznorazni manedjera koji ih uvijek "dobro" prodaju ili klub jednostavno bolje funkcionise i dobijaju redovne plate i imaju fine uslove! a mozda je i kombinacija ove dvi stvari, uglavnom svakako je fino vidit da igaci konacno imaju taj neki respekt prema klubu koji bi i trebali imat a znamo da ga do nedavno nisu imali i da su odlazili kako i kad im god cefne!
Ili i igraci nama malo mazu oci. Vidicemo kad odu iz kluba. Da ne bude ko s Bandovicem.mikki21 je napisao/la:interesantno ovo u zadnje vrijeme izgleda koda igraci konacno "postuju" klub! stim mislim na odlaske iz kluba i izjave tipa ove ostrakovica necu nigdje sto nece bit dogovor sa klubom i sto i klub nece zaradit! ili su se igraci zasitili raznorazni manedjera koji ih uvijek "dobro" prodaju ili klub jednostavno bolje funkcionise i dobijaju redovne plate i imaju fine uslove! a mozda je i kombinacija ove dvi stvari, uglavnom svakako je fino vidit da igaci konacno imaju taj neki respekt prema klubu koji bi i trebali imat a znamo da ga do nedavno nisu imali i da su odlazili kako i kad im god cefne!
zizu1991 je napisao/la:Ko je bio u srijedu iza gola zna, na upit Dejana na poluvremenu, što nas izda ( to ga je pitao neko iz mase ), on je odgovorio, pitajte direktora. ( Imalo pametan čovjek će shvatiti nakon te rečenice da do njega nije ni bilo, a u ovom našem nogometu, bijednom, kakav i jeste, logično je da svaki nogometaš, kada već živi od toga, svaku priliku koja mu se pruži da se financijski popravi, prihvata objeručke. Od ljubavi se ne živi, to svima treba da bude jasno. )
I odmah da kažem da niti malo ne podržavam ono uzvikivanje protiv njega i vrijeđanje !!! Čovjek nas je prošle godine vadio iz go.v.a.na kad je mogao i kad nije i onako mu vraćaju
Ja sam dobio neku informaciju da ce nas doci 200 , sada hoce li biti tako , ostaje da se vidi.LG97DM je napisao/la:Ma dat cete vi nama opet bodove, nadamo se![]()
Koliko ce vas doci u nedjelju?
Kad su pitali Radovana Karadzica za masakar na Markalama on je isto tako reko "Pitajte njih".zizu1991 je napisao/la:Ko je bio u srijedu iza gola zna, na upit Dejana na poluvremenu, što nas izda ( to ga je pitao neko iz mase ), on je odgovorio, pitajte direktora. ( Imalo pametan čovjek će shvatiti nakon te rečenice da do njega nije ni bilo, a u ovom našem nogometu, bijednom, kakav i jeste, logično je da svaki nogometaš, kada već živi od toga, svaku priliku koja mu se pruži da se financijski popravi, prihvata objeručke. Od ljubavi se ne živi, to svima treba da bude jasno. )
I odmah da kažem da niti malo ne podržavam ono uzvikivanje protiv njega i vrijeđanje !!! Čovjek nas je prošle godine vadio iz go.v.a.na kad je mogao i kad nije i onako mu vraćaju
Bez vrijedjanja brato - nema potrebe.zizu1991 je napisao/la:Evo i da je do njega bilo što je otišao, uključi malo klikere pa pročitaj ostali dio posta, pa se zapitaj da li je zaslužio da ga se naziva onim imenima kakvim ga se nazivalo ???
St.o.k.a nezahvalna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.