New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
oce li Amare biti oporavljen do playoffa?
ja mislim da NY s njim ima vise sanse protiv Miamia
ja mislim da NY s njim ima vise sanse protiv Miamia
Ako ne do početka playoffa onda će se vratiti tokom prve runde ili poslije prve runde. Sve je moguće.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.nydailynews.com/sports/baske ... 661?pgno=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Odavno bolji članak nisam pročitao.
Odavno bolji članak nisam pročitao.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 18m
The New York Knicks will sign center Solomon Jones for the rest of the season, league **** tell Y! Sports.

Frank Isola @FisolaNYDN 8m
The deal for James Singleton apparently fell apart. @WojYahooNBA is reporting Knicks will instead sign center Solomon Jones.
Frank Isola @FisolaNYDN 5m
Thing about Singleton is that he's a SF while Jones is a center. With Tyson, Camby & Rasheed injured, Knicks need size. Nothing official yet
Frank Isola @FisolaNYDN 43s
Could be an issue where James Singleton couldn't get out of his contract with the Chinese club.
Mbenga je slobodan, pa ako vam treba visine sto ne potpisete ex sampiona.
Ili da vam mi posudimo Radmanovica.
Ili da vam mi posudimo Radmanovica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sve najbolje ovom kralju u životu. Ako Bog da da se vrati sljedeće sezone ponovo na Manhattan.

SVAKA ČAST WOODY! Ovo je ono "Once a Knick, always a Knick"Al Iannazzone @Al_Iannazzone 10m
Woodson said if Kurt Thomas wants a job as coach he would hire him. Also said if kurt wants to play next year the Knicks would look at him.
Igra Solomon večeras. Igraće i Felton iako ga malo koljeno muči.Tina Cervasio @TinaCervasio 4m
#Knicks sign F/C Solomon Jones. He's here, available to play & will wear #54. Last played in China March 9 ~Hear more on @MSGNetworks 7 PM.
- adriano_leite
- Kontakt:
Mani se pisanja, nadji ti nama linkova, evo samo sto nije (tjesim se da ce brzo i da necu zaspati za ovih sat vremena cekanjaCarlo je napisao/la:SVAKA ČAST WOODY! Ovo je ono "Once a Knick, always a Knick"Al Iannazzone @Al_Iannazzone 10m
Woodson said if Kurt Thomas wants a job as coach he would hire him. Also said if kurt wants to play next year the Knicks would look at him.
Igra Solomon večeras. Igraće i Felton iako ga malo koljeno muči.Tina Cervasio @TinaCervasio 4m
#Knicks sign F/C Solomon Jones. He's here, available to play & will wear #54. Last played in China March 9 ~Hear more on @MSGNetworks 7 PM.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Drug, firstrow zakon
Biće nekih lijevih linkova, naći ćemo nešto
- adriano_leite
- Kontakt:
Firstrow je zakon ali me nervira kada nakace 10 linkova i moram svaki otvarati, a za svaki moram reklame zatvarati po 3 minuteCarlo je napisao/la:Drug, firstrow zakon![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pobjednicki nizovi se izgleda prave dok se ne naidje na Chicago
Steta ali veceras se NY vraca na pobjednicki kolosjek 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa brate, instaliraj adblocker na chromeu ili operi, zavisi šta koristiš. Nema reklama nikakvih, posebno na firstrowuadriano_leite je napisao/la:Firstrow je zakon ali me nervira kada nakace 10 linkova i moram svaki otvarati, a za svaki moram reklame zatvarati po 3 minuteCarlo je napisao/la:Drug, firstrow zakon![]()
. Kada igramo ove slabije tekme, bude bolje, budu 3 linka i udri, brzo se nadje manje zlo, iako ponekad ne mogu ni iz fotelje gledati (moram sjediti kao u skoli i blizu monitoru), jer majka ne bi rodjenog sina prepoznala
.
Solomon izgleda neki šminker

Trebalo bi. Cavsima odgovara poraz, nama pobjedaSabinho je napisao/la:Pobjednicki nizovi se izgleda prave dok se ne naidje na Chicago![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Jedine 2 pobjede koje do kraja sezone zelim su protiv Knicksa i protiv Heata. Obje ekipe su contenderi, obe pravile odlicne nizove, a skidanje skalpa takvim timovima bi bio veliki podsticaj mladoj ekipi Cavsa. Iz mog ugla gledista ako Bog da da zijane Knicksi, svejedno im ne treba, a mladoj druzini je itekako potrebna pobjeda za samopouzdanjeSabinho je napisao/la:Pobjednicki nizovi se izgleda prave dok se ne naidje na Chicago![]()
@Carlo hvala ti, joj koja sam ja budala bio, 3 godine se peglam sa reklamama, a za 3 sekunde ovo odradi i problem rijesen.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jesi vala.adriano_leite je napisao/la:@Carlo hvala ti, joj koja sam ja budala bio, 3 godine se peglam sa reklamama, a za 3 sekunde ovo odradi i problem rijesen.
Zaeban Solomon na prvi pogled, a Bgm i na drugi.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Evo dobrog linka:
http://www.rojadirecta.me/goto/psn4x.bl.ogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo izbacite tačku između bl i og. cenzura neka
http://www.rojadirecta.me/goto/psn4x.bl.ogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo izbacite tačku između bl i og. cenzura neka
Dobra prva četvrtina. Šteta za dva faula Copea, čovjek je fantastičan ofanzivno, a trudi se defanzivno, nije loš. Sinoć je Boozera ušutkao, a ne bi bilo loše da i Thompsona večeras.
Melo being Melo, 11 poena, 3 skokova, 2 asistencije
Smith je ponovo počeo šutati luđačke šuteve, ne ulazi pod koš. Šta li mu je...
Melo being Melo, 11 poena, 3 skokova, 2 asistencije
Smith je ponovo počeo šutati luđačke šuteve, ne ulazi pod koš. Šta li mu je...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pacersi gube 19 od Netsa, bitno je znači da Knicksi dobiju Indianu sljedeću utakmicu i to je to, onda malo odmorit igrače zadnje dvije utakmice a nebi bilo loše ni večeras malo "ohanut"
Za sad utakmica laganica, mislim da bi Shump morao odigrati i malo naprijed. Cope je igračina, izvukao je Woodsonovu guzicu iz vatre, čovjek igra tri pozicije.
Još mi ne ide u glavu da je ekipa ostala bez svih 5 viskoih igrača
Za sad utakmica laganica, mislim da bi Shump morao odigrati i malo naprijed. Cope je igračina, izvukao je Woodsonovu guzicu iz vatre, čovjek igra tri pozicije.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Šta veliš za Sulejmana? Nije mi nešto bio, ali hajde prve su mu minuteSheldonCooper je napisao/la:Pacersi gube 19 od Netsa, bitno je znači da Knicksi dobiju Indianu sljedeću utakmicu i to je to, onda malo odmorit igrače zadnje dvije utakmice a nebi bilo loše ni večeras malo "ohanut"
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sulju nit miriše nit smrdi, trenutno je tu da popuni kvotu od pet igrača na terenu. Za sad je na razini Thomasa al sa slomljenom nogom. Vidjet ćemo kako će izgledat u ove ostale 3 utakmice?
I'm not insane, my mother had me tested!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.