Hahahahakako si lood, ispratit cu te, zabije li preko neces vise zaspati hahahjozinho je napisao/la:ja sam odigrao Savanović manje od 9.5 jer sam sinoć sanjao da je zabio 7hajro je napisao/la:Izgledno: CSKA
Kaun 8.5 vise
1.85
Proslu Kaun igrao 26:25 i postigao 16 koseva. Ne vidim razloga da i danas ne predje.
Teodosić 14.5 manje.
1.85
M. Teodosić igrao proslu 26:10 i dao 17.
Zasto manje? Mislim da ce danas manje pucati a vise asistirati.
Posto vec imaju jednu pobjedu mislim cak da ce mu i minutazu dati manju
Nocioni over 12.5
1.85
A. Nocioni igrao proslu 27:39 dao 16
Proslu je dao samo jednu trojku pa je presao granicu. Vjerujem da ce i danas je preci.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Danas moguca saradnja, Alemania - Hansa 1
Ako im je ikad potrebnije to je sad. Hansa iznad zone ispadanja, Alemania zadnja na tabeli, i ovo im je zadnji voz za bijeg sa dna.
Ocigledna je i saradnja prethodnih sezona

A i gostima fali jedan od kljucnih igraca odbrane.
Ako im je ikad potrebnije to je sad. Hansa iznad zone ispadanja, Alemania zadnja na tabeli, i ovo im je zadnji voz za bijeg sa dna.
Ocigledna je i saradnja prethodnih sezona

A i gostima fali jedan od kljucnih igraca odbrane.
http://www.****/utakmica/GGnJiwKI/#omjer;home" onclick="window.open(this.href);return false;
Gaz Metan-Astra X rezultat 0:0
statistika kaze da uvijek dodje ovaj rezultat kad je Gaz metan domacin
- corleone87
- Kontakt:
I naravno X/XBrezovac je napisao/la:http://www.****/utakmica/GGnJiwKI/#omjer;home
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Paris-Cannes 2 @1,80
Tremblay - 25,5 under 1,75
Betis-Sevilla odg 1 @1,65
odigram ZG-Meshkov manje od 56.5 kad ono golovi padaju kao da košarku igraju
jozinho je napisao/la:odigram ZG-Meshkov manje od 56.5 kad ono golovi padaju kao da košarku igraju
isti sam ti brate ... ne ide ovo fuj
Svaka čast. Ispratio sam, nisam smio 2, već sam igrao x2.kinder_jaje je napisao/la:Volyn-mariupol - 2 2,55 kvota
For today hosts have also a delpeted defence and are without their topscorer having missings defenders Sikov ( 18+1), Zanev 8 19) and Iliev (17+1) and Shandruk ( 12+1) and topscorer Bicfalvi ( 5g).
J a cu probati i nije dojava igram na osnovu izostanaka streno nam ko isprati
umalo, kolega, umaloRobin je napisao/la: Skonto Riga - Metta 2/1 - Enormno padanje kvote, najvjerovatnije namjesteno. Inace na SR kvota 1,10 a ovaj prijelaz 27![]()
Ima li koji info o igračima večeras? Euroliga, over-under.. dajte šta?
od mene npr. jedan riskantan (al kad se sjetite podrške kakvu dobijaju, onda se čini izgledan) :
olymp (h-6,5) - efes 1 @2,00
U desetom selu živi Antuntun!
- Morecambe
- Kontakt:
Šta izabrati i u kojem grmu leži zec ?

PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
Tovari rePa na Želju,šuhva neka i mene tjeraMorecambe je napisao/la:Šta izabrati i u kojem grmu leži zec ?![]()
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Sarajevo i Čelik po meni najsigurniji 1.Morecambe je napisao/la:Šta izabrati i u kojem grmu leži zec ?![]()
"Iznenadjenje", tacnije vece kvote traziti u Zelji, Borcu i Olimpiku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
nije Čelik toliko siguran, kvalitetna je Zvijezda
sarajevo uzmi u hendikepu ako ima, na manje uloge probaj 1x na Radnik i x2 na Široki...
sarajevo uzmi u hendikepu ako ima, na manje uloge probaj 1x na Radnik i x2 na Široki...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
Cluj večeras sigurica!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
hvala na iscrpnoj analizialan_kardec je napisao/la:Cluj večeras sigurica!
U desetom selu živi Antuntun!
- alan_kardec
- Kontakt:
aha svi se na ovoj temi polomiše od iscrpnih analiza. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ipak prekinuli saradnju, 1/2 odigrasekavaz_ je napisao/la:Danas moguca saradnja, Alemania - Hansa 1
Real Betis-Sevilla 2 2.65, h1:0 2 5.50, pk 2/2 4.90
u pitanju je gradski derbi, u prvoj utakmici je bilo velikih 5-1 za Sevillu, danas mislim da neće biti toliko ali bi golova trebalo biti, prvenstveno ih očekujem od igrača Seville na čelu sa Negredom koji bi mogao ponovo se upisati među strijelce, očekujem i dobru utakmicu od Rakitića koji bi također mogao zabiti i odigrati važniju rolu. Za one koji vole igrati da će biti crveni karton ja ga očekujem ovdje i možda i više od jednoga, bilo kako bilo mislim da je gost bliže pobjedi i trebali bi dobiti kako bi nastavili san o europi sljedeće sezone a ako pobjede vjerujem kako će dobiti dva razlike.
sretno ekipa ako netko isprati nešto od ovoga
u pitanju je gradski derbi, u prvoj utakmici je bilo velikih 5-1 za Sevillu, danas mislim da neće biti toliko ali bi golova trebalo biti, prvenstveno ih očekujem od igrača Seville na čelu sa Negredom koji bi mogao ponovo se upisati među strijelce, očekujem i dobru utakmicu od Rakitića koji bi također mogao zabiti i odigrati važniju rolu. Za one koji vole igrati da će biti crveni karton ja ga očekujem ovdje i možda i više od jednoga, bilo kako bilo mislim da je gost bliže pobjedi i trebali bi dobiti kako bi nastavili san o europi sljedeće sezone a ako pobjede vjerujem kako će dobiti dva razlike.
sretno ekipa ako netko isprati nešto od ovoga
cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
sorry ako je ko ispratio :SFalcaoo je napisao/la:Paris-Cannes 2 @1,80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.