Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 18:13

steve-o je napisao/la:
harishp je napisao/la:Lako je general biti poslije bitke.
Ciro ce ili umrijeti ili otici a doce opet neki priuceni ,,strucnjak,, sa svojim ha-hu isto formama.Nece niko normalan da radi za nista ha ja.
Uostalom sta bi se reklo Gusu Hidiniku da je isto kloc kao Ciro :lol:
P.S Nije ne smije vec ne zna.Nebi koji klinac u sest zadnjih meceva imao 9 minuta igre.
ma ja bola, vazno je sada da svih ovih "kriticari" pljuju po ciri! ponekad cak i pomislim da su se ovi ljudi nadali nasem neuspjehu, ko najveci dusmani :roll:
Who the fuck matjaz kek,w.t.f dedic ili ostali slovenci.
E oni koji slozili i politicki i fudbalski cijelu kremu istocno Evropskog fudbala na koji smo prije kukali.
Ciro je mimnimalni problem,pa cak i igraci.
Problem je USRANI MENTALITET BOSNJE KOJI NA SAMOM ZADNJEM KORAKU MORA DA USERE MOTKU DO KRAJA.
Dokle god to budemo imali.Desavat ce nam se Madzarska u rukometu,Izrael u kosarci i Portugal u fudbau.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 nov 2009, 18:16

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
harishp je napisao/la:Lako je general biti poslije bitke.
Ciro ce ili umrijeti ili otici a doce opet neki priuceni ,,strucnjak,, sa svojim ha-hu isto formama.Nece niko normalan da radi za nista ha ja.
Uostalom sta bi se reklo Gusu Hidiniku da je isto kloc kao Ciro :lol:
P.S Nije ne smije vec ne zna.Nebi koji klinac u sest zadnjih meceva imao 9 minuta igre.
ma ja bola, vazno je sada da svih ovih "kriticari" pljuju po ciri! ponekad cak i pomislim da su se ovi ljudi nadali nasem neuspjehu, ko najveci dusmani :roll:
Who the fuck matjaz kek,w.t.f dedic ili ostali slovenci.
E oni koji slozili i politicki i fudbalski cijelu kremu istocno Evropskog fudbala na koji smo prije kukali.
Ciro je mimnimalni problem,pa cak i igraci.
Problem je USRANI MENTALITET BOSNJE KOJI NA SAMOM ZADNJEM KORAKU MORA DA USERE MOTKU DO KRAJA.
Dokle god to budemo imali.Desavat ce nam se Madzarska u rukometu,Izrael u kosarci i Portugal u fudbau.
to je to! al' takvi smo mi, nikada nemozemo biti zadovoljni i uvijek moramo pljuvati sve to je nase, zato i jesmo ovakav baksuz u pm....

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 19 nov 2009, 18:16

ciro nam je usro misketa nako reci u portugalu
miske hvala ti za sve
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 18:19

Ne radi se o zadovoljstvu vec je-benoj psihi nas samih.
Nase reprezentacija (osim u sjedecoj odbojci)me posijecaju na mog komsiju.
Cova ceka vec 8 godina na zavrsni ispit na faxu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 nov 2009, 18:19

EnZo_85 je napisao/la:
soko je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/national ... seite.html

Evo ovdje se moze pogledati tim Portugala. Pa njihov najslabiji stoper vise vrijede neg nas naj bolji.
Sta vas dosta ovdje uopste razmislja. Sta mogu nasi momci uraditi protiv Portugala. Izgubili smo 2:0 u ove dvije utakmice, nismo imali srece tamo, mogla je lopta uci al nije pa sta.
Sta je Ciro mogao tu da uradi, neki ovdje kontali da cemo pregaziti Portugal, 3-4:0. Nema jarane.
Hvala Ciri i nasim momcima za sve. Ja sam zadovoljan i vi trebate da budete.
Ovaj teren u Zenici nicemu ne valja, hem je samo 15,000. Po hitno treba naci nesto bolje sa vise raje, kao sto je neko gore naveo sa trkackom trakom da neki idioti nisu blizu.
Dobili smo tri nova, mlada igraca.
Jedan veliki problem je sto nemamo bekove.
Samo vi opravdavajte nase neuspjehe s cinjenicom ko je skuplji ko je bolji. Dok god tako budemo razmlisljali nikad nigdje necemo otici, to razmisljanje nas je dovelo u ovu situaciju, sjedi sad sjebaji se. A ufurani i umisljeni gadovi su prosli dalje jer su oni "za nas s druge planete", dobro je rekao Ivica Osim, pa i oni su od krvi i mesa ne lete. Njih se vise Ćiro prepao i taj strah i respekt prenio na igrače.

Pa čovjeće onaj Medunjanin pa momak ne smije da zadrzi loptu duze od 2 sek odmah nabija, da slučajno ne bi pogrijesio ili se obrukao jer ispred sebe ima Portugal
Pa normala. Neces valjda od losijeg izgubiti lako.
Mi smo imali Pandzu i Ibricica na desnoj strani. Neki dan je njihov tim izgubio od Sibenika, pa od neki drugi levata.
Mi jos nismo na tom nivou da se nosimo sa tako jakim protivnicima. Imao talente sad, bice iskustva za koju godinu. Samo nek se dijamanti razvijaju, ne samo fizicki nego i psihicki.
Ibricic ce sad valjda van, mozda i Pandza. I svi ostali ce napradovati. Samo kazem tako Portugal nas nije lako presao. Oni jesu bolji. Tu nema sta.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 19 nov 2009, 18:20

LeBronJamesKing je napisao/la:
halej je napisao/la:Pa dobro ljudi zar smo mi doista takvi? Dok smo pobijedjivali Ćiro je bio i Bog, i Allah, i Tito. Sada kada nam je sreća okrenula ledja on ne valja. Na kraju krajeva koliko je igrača sinoć zakazalo? Koliko je igrača falilo? Kada je Ćiro postao selektor bio sam totalno razočaran jer sam ga smatrao klaunom. Smatrao sam da je on samo dobar šoumen. Medjutim nakon nekoliko utakmica sam promijenio mišljenje. Činjenica je da je reprenzentacija dobila neku novu dimenziju, da je ozračje u njoj i oko nje značajno popravljeno. Za sinoćnji neuspjeh, ako je to zaista neuspjeh nije kriv sam Ćiro, valjda je bilo još aktera te utakmice. Na kraju krajeva Portugal nije tamo neka osrednja reprenzetacija. Najveći problem je to što smo mi toliko euforični i što su nam apetiti toliko prasli. Trebali bi biti ponosni što smo skrenuli pažnju svijeta na sebe i to u pozitivnom smislu.

ja sam uvijek govorio da je ciro kloc i ostace covjek nejma pojma o fudbalu ili je maksuz htio da nas unisti.

pa ona postava u portugalu i u zenici , mislim na formaciju, nema nikakve veze sa kvalitetom igraca nase repke, nasi igraci su stvoreni za formmaciju 4-4-2 a ne za 7 u odbrani

ciro=klocu svaka ti cast.
ti si jedan pravi kloc idi igraj se play station i pravi formacije tamo ,formacija se pravi sa igracima sa kojim raspolazes ali ti to ne mozes skontati jer mislis da je to kao na igricama balavac jedan

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 18:23

Ova reprezentacija sigurno ima potencijal za velike stvari, u to ne treba sumnjati nikako. Činjenica da okosnicu reprezentacije čine igrači koji vode glavnu riječ u svojim, veoma jakim, klubovima, dovoljno govori o snazi iste. Harise brate, u pravu si kada kažeš to za naš mentalitet a problem je što se i Ćiro u posljednje vrijeme vratio svojim korijenima i tom mentalitetu.

Kod mene je izgubio sve kredite jer nas nije odveo na prvenstvo iako je ovo bila ogromna prilika, Portugal je bio itekako prolazan. Sve ono što mu je bila prednost, prije svega njegovo iskustvo, se okrenulo protiv njega u baražu i to je rezultiralo našim oproštajem od SP.

U prvoj utakmici je pogriješio što ranije nije obavio izmjene, odmah nakon što su se Portugalci povukli. Pogriješio je i što nije primjenio istu taktiku kao protiv Belgije. Pogriješio je što je igrao jalovi Vedad.

U drugoj utakmici je pogriješio što je u poluvremenu prešao na 3-4-3 i što je izveo Medunjanina. Nama je bio dovoljan i 1 gol koji smo mogli postići i u 93. minuti. Ogromna greška.

Idemo dalje, treba tražiti drugog selektora. Za ovog svakako nismo sigurni da će biti živ do kraja kvalifikacija za EP a kamoli šta drugo.

Očito je da su mnogi ovdje mladi i neiskusni. Ja svojim referentima jedan mjesec dodam na platu zbog dobrog rezultata a drugi mjesec im odbijem ako podbace. Šta bih sad trebao, u decembru da im nabacujem na platu jer su u Februaru napravili dobar rezultat? Do Portugala je Ćiro bio dobar, a onda kada je bilo najpotrebnije on je podbacio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 19 nov 2009, 18:26

sad idealno ciro za prijateljsku pokusaj 4 4 2

-- -----hasagic--------------
jahic--nadarevic-----spaha----samajic
------rahimic----bajramovic--------
------miske----------------salih
-----------ibricic(musli)
--------------------dzeko
klupa:begovic
mirvic
pandza
silic
bilbija
ibis
krunic
aganovic
custa
zec
medo
dzemica
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 18:29

Ma Cirina ,,greska,, je sto one precke i stative nije sam malo vise razvukao :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 18:31

harishp je napisao/la:Ma Cirina ,,greska,, je sto one precke i stative nije sam malo vise razvukao :roll:
Moglo je biti još prečki i stativa da je ranije mijenjao. A ko zna, možda bi se neka odbila i u go. Bolan Harise, on je tamo igrao u formaciji 7-1-2 gdje je ovaj jedan bio Miske i još ima obraza da kaže da je podbacio, Allahu dragi! Pa da je na vrijeme uveo Pjanu njih dvojica bi protiv Portugala mogli čuda da čine. A ovako............

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 nov 2009, 18:32

da je bio ciro na mjestu dzeke/muslimovica u lisabonu zabio bi on! :lol:

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 19 nov 2009, 18:32

Bilo bi super, kad bi Ciro stao na stranu Navijaca koji zele da se nesto promijeni u Savezu.
Ja mislim da bi on to mogao postici, kad bi htio.
Kad bi svi Reprezentativci sa Cirom na celu, javno se isglasili protiv korumpiranog Saveza, i da im je zelja da se nesto promijeni, ona bi se nesto i desilo. Zato sto on i igraci imaju tu medijsku paznju. I samo oni to mogu zajedno sa navijacima.
Ovako neke pojedine Grupe kojim Medije ne daju tu paznju, uzalud pokusavaju da se nesto promijeni.
Ciro bi zajebao svoju mater, i mislim da je u stanju da sjebe i ove u Savezu, samo ga treba napaliti.

Mora se nesto promijenuti.

Inace ako Ciro nebude nista radio, volio bih da dodje neki novi trener, jel ipak na kraju krajeva samo uspjeh se broji.
Rođeni

Bihac
Kontakt:

Post Postao/la Bihac » 19 nov 2009, 18:35

EJ ljudi nisam citao vase komentare na ovu temu jer znam otprilike sta se pise i prica o CIri.
Ja iskreno nikad Ciru nisam volio kao covijeka,ali sam mu kapu skidao kao treneru.
eh sad ja sam mislio na portalu glasati u anketi o da li Ciro treba ostati ili ne!!!!
ali kako da glasam sva tri prijedloga su nezahvalna jer Ciro nije problem u ovoj prici,a o nasim ZMAJEVIMA da ne pricam jer su nas ponos iako ih unazadjivaju oni koje cu ja sad navesti kao glavne probleme i na kraju krajeva mi to svi znamo,a to su vodje Saveza kojima smo svi nerado ali u "interesu nacije" dali jos jednu sansu i prokockali su je!!!
Eh pa sad ljudi novinari pusti te se Cire,stavite u ankete ko je za ostavke sekretara,predsjednika i sl. vi vec bolje znate od mene kako postaviti pitanje,ali postaviti pitanje o pravim problemima!!!!!!
Jer kad dodju ljudi u Savez koji znaju makar sta je lopta,a sta igrac tek tad mozemo pricati o nasim uspjesima!!!!
Nadam se da shvatate sta hocu da kazem, jer to me jede godinama, a kome da kazem pa ako nista da podijelim svoje misljenje sa istim pacenicima kao ja ,cisto da opet to izbacim iz sebe!!!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 nov 2009, 18:39

mi smo imali sansu nismo je iskoristili ali svojom krivico i to u lisabonu,,,,,one precke i stative i dobra igra,,,,,ciro nije kriv toliko, pa tko malo opsirnije pogleda utakmicu moze vidjeti da cim se je lopta spustila na zemlju portugal je bio bolji i nasa je sansa bila visoke lopte ali nije uspjelo i sta sad idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!! i da samo jedno miske je fakat bio los u lisabonu i zar mu se ni to nesmije reci ili sta??????????ß
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 nov 2009, 18:41

Sta seretre da je Ciro kriv za ne prolazak na svjesko prvenstvo!!
Ciro je odradio odlicno posao,nadam se da che ostat na klupi i za sledece kvalifikacije!!

Ako nista bar smo se dobro smijali njegovim ispadima na konferencijama za stampu!!:D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 18:42

vrebac86 je napisao/la:mi smo imali sansu nismo je iskoristili ali svojom krivico i to u lisabonu,,,,,one precke i stative i dobra igra,,,,,ciro nije kriv toliko, pa tko malo opsirnije pogleda utakmicu moze vidjeti da cim se je lopta spustila na zemlju portugal je bio bolji i nasa je sansa bila visoke lopte ali nije uspjelo i sta sad idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!! i da samo jedno miske je fakat bio los u lisabonu i zar mu se ni to nesmije reci ili sta??????????ß
Bio je loš Miske. Po deseti put ponavljam: Kako da bude dobar u formaciji 7-1-2 gdje su mu trojica jahala na leđima non stop. S kim da igra u sredini molim te?

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 19:01

1998. treci na svijetu-kapa do poda
2000. popusio u kvalifikacijama u najbitnijoj utakmici sa serbijom i nakon toga noga iz Hrvatske
2001. i 2002. sa Iranom u jakim azijskim kvalifikacijama nije se plasirao na SP (nikad jaca generacija Irana-karimi, ali dei i ostali, vise od pola repke igralo u Bundesligi
2003. prvak s Dinamom u jakoj HNL a zatim s Murom dotako dno
2004. 2005 s Varteksom i to Varteksom koji je plivo u lovi nista nije uradio u jakoj HNL
2005. trener Hajduka koji je u istoriju usao kao covjek koji moze pojesti najvise madjarskih kobasica (debrecen, ako se ko od balonja sjeca)
2006. s Xamaxom ispao iz jake svicarske lige
2007. i 2008 s Zagrebom nista nije uradio
I onda ga Uske i ekipa ozivljavaju da bih iste spasio, a mi toliko glupi padamo na folove Mahalasa

Znaci od SP 1998. nista nije napravio osim titule s Dinamom u jakoj HNL, ko koga j.ebe ovdje

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2009, 19:38

pinoche je napisao/la:1998. treci na svijetu-kapa do poda
2000. popusio u kvalifikacijama u najbitnijoj utakmici sa serbijom i nakon toga noga iz Hrvatske
2001. i 2002. sa Iranom u jakim azijskim kvalifikacijama nije se plasirao na SP (nikad jaca generacija Irana-karimi, ali dei i ostali, vise od pola repke igralo u Bundesligi
2004. 2005 s Varteksom i to Varteksom koji je plivo u lovi nista nije uradio u jakoj HNL
2005. trener Hajduka koji je u istoriju usao kao covjek koji moze pojesti najvise madjarskih kobasica (debrecen, ako se ko od balonja sjeca)
I onda ga Uske i ekipa ozivljavaju da bih iste spasio, a mi toliko glupi padamo na folove Mahalasa

Znaci od SP 1998. nista nije napravio osim titule s Dinamom u jakoj HNL, ko koga j.ebe ovdje

Ti si vjerovatno jedan od onih koji podrzava Kodru...sta je on napravio u svojoj trenerskoj karijeri(ako mozemo to uopste tako nazvati)...Ne mora Ciro ostati ali kakva je situacija tesko da ce neko bolji doci od njega...kakav nam je savez vjerujem da bi nasljednik bio tamo neki Tulic i slicno...

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 19 nov 2009, 20:23

tax je napisao/la:sad idealno ciro za prijateljsku pokusaj 4 4 2

-- -----hasagic--------------
jahic--nadarevic-----spaha----samajic
------rahimic----bajramovic--------
------miske----------------salih
-----------ibricic(musli)
--------------------dzeko
klupa:begovic
mirvic
pandza
silic
bilbija
ibis
krunic
aganovic
custa
zec
medo
dzemica
Dobra ti je ova, mislim samo mozda ti fale Vladavic i Berberovic. Kazu da je onaj Vranjes prilicno potencijalan Stoper..nisam ga nikad gledao tako da neznam

PS - jeli Smajic ljevak?

Champion
Kontakt:

Post Postao/la Champion » 19 nov 2009, 20:28

adnan24 je napisao/la:
pinoche je napisao/la:1998. treci na svijetu-kapa do poda

Ti si vjerovatno jedan od onih koji podrzava Kodru...sta je on napravio u svojoj trenerskoj karijeri(ako mozemo to uopste tako nazvati)...Ne mora Ciro ostati ali kakva je situacija tesko da ce neko bolji doci od njega...kakav nam je savez vjerujem da bi nasljednik bio tamo neki Tulic i slicno...
Kakav je takav je za sad boljeg nema, jer ovi iz saveza samo mogu nekog iz nase "Premier" lige zovnut.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.