FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
i to je jedan od razlog zbog kojih bi se bavarci trebali s postovanjem odnosti prema hegemoniji
a price da ce sammer pitati pepa za slabosti barce su nebuloze, prvo nekorektno prema sjajnom heykensu, a drugo pep jos uvijek nije uposlenik bayerna i smijesno je ocekivati da bi radio nesto nekorektno prema klubu u kojem je poceo kao djecak, od donosenja lopti, preko igara u omladinskim kategorijama, prvom timu, kapitenska traka, pa onda i trener, klub mu je sve dao, i sad ce ono sve to popljuvati zbog nekog zutalja sammera
i to je jedan od razlog zbog kojih bi se bavarci trebali s postovanjem odnosti prema hegemoniji
a price da ce sammer pitati pepa za slabosti barce su nebuloze, prvo nekorektno prema sjajnom heykensu, a drugo pep jos uvijek nije uposlenik bayerna i smijesno je ocekivati da bi radio nesto nekorektno prema klubu u kojem je poceo kao djecak, od donosenja lopti, preko igara u omladinskim kategorijama, prvom timu, kapitenska traka, pa onda i trener, klub mu je sve dao, i sad ce ono sve to popljuvati zbog nekog zutalja sammera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Probajte nam uvaliti za 2 sedmice 4 komada, ako ste "toliko" jaki, sta se umisljate koji krac.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tebe treba upisati u SOŠ.Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Zanimljivo je to sto si ti sve postove od izvlacenja danas, napisao na temi Bayerna, niti slova nisi napisao na temi Barcelone.Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Dovoljno govori o tebi, dosao si ovdje da provociras i lijecis svoje frustracije.
Da ne govorim da si nepismen, tacnije da se pravis nepismen ( svoje prijasnje postove si pisao kako treba ).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pustite ovog @romaria
nismo svi takvi
nismo svi takvi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma znam brate, eno uletim na temu Barce, fkt normala svi, raspituju se za Bayern, povrede i slicno.Lillard je napisao/la:pustite ovog @romaria![]()
![]()
nismo svi takvi
Ali ovaj ublehaš ne odustaje.
Napisi jednom da ste sila, najjaci, da cete yebat Bayerna i slicno, ali ne moras 10 puta, dok na temi svog kluba nista ne pises.
Ja ne znam sta je tebi sa tom hegemonijom?Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Popusti malo bolan jer nisi zanimljiv vjeruj mi.. Ima nas koji bi da procitamo poneki zanimljiv post na ovoj temi a ti konstantno odvlacis paznju nebulozama.
Sta je najveca poderacina u modernoj historiji Bgt?? 4 : 0? Idi bolan pricaj to maloj djeci.
Jest bilo problem savladati ekipu u kojoj je igrao, Breno, Lell, Oddo, Ottl, i to bez Riberya, Lahma, i Lucia tada..
Ako se budes vracao nazad i u historiju vise je argumenata na Bayernovoj strani jer jos niste pobijedili u Munchenu dok imate zvanicna dva poraza na camp nou od Bayerna, i negativan bilans sa istim pa ti sad nastavi prodavati maglu o historiji
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 12 apr 2013, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nek uziva dok moze , parovi polufinala su za mene ocekivani 100% , jednostavno bajern nije mogao ici opet na real , dok su nacionalna polufinala odma na pocetku ispala iz opticaja.
Barsino vrijeme lagano prolazi , ali bez obzira na njih ovdje se iskljucivo pita bavarski div.Bajernov presing je nesto nevjerovatno , u principu cjela koncepcija i masinerija koja neprestano melje je nesto na cemu svako moze pozavidjeti.Izostanak Krosa se mislim nece puno osjetiti u ovom dvomecu , jednostavno bajern ce pozrtvovano na fiziku preuzeti vezni red koliko god to nevjerovatno zvucalo protiv Barselona . Sjecam se dvomeca sa Juventusom koji ima jedan od boljih veznih redova na svijetu , u principu s 5 igraca , jednostavno nisu mogli da predju centar protiv bavaraca.Ako nametnu svoj stil to ce biti to.Izostanak Mandze prvi mec ce mozda biti i plus , jednostavno Gomez je vise klasicni centarfor koji je potreban da se razbije barselona.
Vidjecemo , sigurno zanimljiv mec , bajern ce ulogu favorita prebaciti na barsu i onda napasti , barsa je u fazi eliminacija pobjedila samo jedan mec ali sada za protivnika imaju njemca
Barsino vrijeme lagano prolazi , ali bez obzira na njih ovdje se iskljucivo pita bavarski div.Bajernov presing je nesto nevjerovatno , u principu cjela koncepcija i masinerija koja neprestano melje je nesto na cemu svako moze pozavidjeti.Izostanak Krosa se mislim nece puno osjetiti u ovom dvomecu , jednostavno bajern ce pozrtvovano na fiziku preuzeti vezni red koliko god to nevjerovatno zvucalo protiv Barselona . Sjecam se dvomeca sa Juventusom koji ima jedan od boljih veznih redova na svijetu , u principu s 5 igraca , jednostavno nisu mogli da predju centar protiv bavaraca.Ako nametnu svoj stil to ce biti to.Izostanak Mandze prvi mec ce mozda biti i plus , jednostavno Gomez je vise klasicni centarfor koji je potreban da se razbije barselona.
Vidjecemo , sigurno zanimljiv mec , bajern ce ulogu favorita prebaciti na barsu i onda napasti , barsa je u fazi eliminacija pobjedila samo jedan mec ali sada za protivnika imaju njemca
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Da bude sa srećom... mogu vaši to...
U prvoj tekmi 1:1
u revanšu 1:2
U prvoj tekmi 1:1
u revanšu 1:2
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne mozes doci na red od ovog roomaria,lik se raspisao kao da je on popio svu pamet svijeta,jos provocira i daje misljenje imas svoj ciganski forum pa tamo baljezgaj,boli nekog racku za tvoje misljenje tekma je pred nama pa tek po zavrsetku iste mozes baljezgat.
Slazem se sa Secerom, ove sezone sve mirise na Real, a i Uefa sve cini da im pomogne da dodju do titule.
Zasto se prepirete sa dedom romariom? Frajer je tako kenjao na realovoj temi o nekoj fol hegemoniji i dominaciji pa popusise 3 gola na nou campu i izgubise na bernabeu od realovog drugog tima i onda je nestao na jedno 10 dana. Bayern Real finale, 2 najjaca tima na svijetu, finale svih finala. Pozz
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Na kraju krajeva who cares. Ako želimo trofej onda ga moramo i zaslužiti. Sve prijašnje utakmice što smo igrali su sada potpuno nebitne. Ove dvije utakmice odlučuju o tome ko će u finalu a ako se tamo plasiramo a aBd hoćemo onda će opet početi pisanje da je to najvažnija utakmica. Svaka utakmica u LP je važna, posebno poslije grupne faze. Najbolji ostaju i najbolji pobjeđuje. Ako dobijemo i prođemo Barcelonu biti ćemo aBd favoriti u finalu s kim god igrali. Nije ovo podcjenjivanje već realnost. Barca je najbolja ekipa na svijetu kada su im svi igrači zdravi i spremni.
Posljedni put je bio debakl ali Lell and co su katastrofalni bili i povrede su mnogo toga doprinjeli debaklu. Ubili su apotekare sa 7:1, Bremena itd.
Pravi ispit snage Bayerna, ako smo bolji proći ćemo, nema tu neko pametovanje, lp osvajaju najjači i najbolji timovi a sve ostali su izgovori i snovi. (balio sam protiv Intera, ali crveni kartoni su sastavni dio fudbala, balio sam protiv Chelsea ali su bili više koncetrisani i to je realnost).
Jedva čekam utakmice aBd. Dante i Lahm se moraju čuvati.
Posljedni put je bio debakl ali Lell and co su katastrofalni bili i povrede su mnogo toga doprinjeli debaklu. Ubili su apotekare sa 7:1, Bremena itd.
Pravi ispit snage Bayerna, ako smo bolji proći ćemo, nema tu neko pametovanje, lp osvajaju najjači i najbolji timovi a sve ostali su izgovori i snovi. (balio sam protiv Intera, ali crveni kartoni su sastavni dio fudbala, balio sam protiv Chelsea ali su bili više koncetrisani i to je realnost).
Jedva čekam utakmice aBd. Dante i Lahm se moraju čuvati.
romarioooooooooo vs effe
Hoćemo još, još, još...
Žale se neki na spore stopere.
Neznalice kažu da je Gomez uglavnom usidren.
Ovi treći bi nešto mijenjali i metnuli dvije klasične šestice.
Nema šanse da Real osvoji, štaviše Klopova mašinerija će ih natamburati kao rijetko ko.
Murinjo je OK, ali fizički se one balerine ne mogu nositi sa trkački najmoćnijom ekipom Evrope, ma kakvi.
Hoćemo još, još, još...
Žale se neki na spore stopere.
Neznalice kažu da je Gomez uglavnom usidren.
Ovi treći bi nešto mijenjali i metnuli dvije klasične šestice.
Nema šanse da Real osvoji, štaviše Klopova mašinerija će ih natamburati kao rijetko ko.
Murinjo je OK, ali fizički se one balerine ne mogu nositi sa trkački najmoćnijom ekipom Evrope, ma kakvi.
- Cautinho
- Kontakt:
Kao prvo,zelim da pozelim srecu navijačima Bavarskog ponosa.Čestitke i respect pred ovaj dvoboj.
Sad nesto sa moje strane,uvijek sam i uvijek cu postovati ili respektirati navijače i ljude koji su vezani za ovaj klub.Ovdje sam najvise pisao kada sam tek dosao na forum,i uvijek pratim ovu temu,gledam sta pisu forumasi.
Svi navijači ovog tima (vidi se po njima,pa i po samom klubu) su pravi ljudi,klasa navijača i nema tu balavaca i provokatora ili tih nepozeljnih gostiju ( dobro,ima mladjih ljudi,ali to nisu balavci,vec opet,istinski i pravi navijači)
Ovdje je cista klasa.effe,geronimo,neutral,sarma,omer bavarac,bavarac zenica,ima vas jos,nemogu sad da se sjetim.Svi oni zasluzuju da imaju veci stalez na ovom forumu.Ljudi su bogovi.
Inače,dosta o tome,ne zelim sad da se misli svasta o meni kada hvalim nekoga,ispast ce da u buducnosti zelim biti redovni clan ove teme.
Sto se tice tekme,pravi spektakl nas ceka.Neka bolji pobjedi,ne bih volio sudacke previde i slicna sranj*.Jos ce se dosta toga napisati oko ovog dvoboja sa moje i svacije strane,pa ostavimo to za kasnije.
Vidjet cemo u kojem ce se smjeru odvijati stvari i kako cemo se mi postaviti.
Eto braco,cestitam jos jednom,sretno vam i neka bude sve u najboljem redu.
Sad nesto sa moje strane,uvijek sam i uvijek cu postovati ili respektirati navijače i ljude koji su vezani za ovaj klub.Ovdje sam najvise pisao kada sam tek dosao na forum,i uvijek pratim ovu temu,gledam sta pisu forumasi.
Svi navijači ovog tima (vidi se po njima,pa i po samom klubu) su pravi ljudi,klasa navijača i nema tu balavaca i provokatora ili tih nepozeljnih gostiju ( dobro,ima mladjih ljudi,ali to nisu balavci,vec opet,istinski i pravi navijači)
Ovdje je cista klasa.effe,geronimo,neutral,sarma,omer bavarac,bavarac zenica,ima vas jos,nemogu sad da se sjetim.Svi oni zasluzuju da imaju veci stalez na ovom forumu.Ljudi su bogovi.
Inače,dosta o tome,ne zelim sad da se misli svasta o meni kada hvalim nekoga,ispast ce da u buducnosti zelim biti redovni clan ove teme.
Sto se tice tekme,pravi spektakl nas ceka.Neka bolji pobjedi,ne bih volio sudacke previde i slicna sranj*.Jos ce se dosta toga napisati oko ovog dvoboja sa moje i svacije strane,pa ostavimo to za kasnije.
Vidjet cemo u kojem ce se smjeru odvijati stvari i kako cemo se mi postaviti.
Eto braco,cestitam jos jednom,sretno vam i neka bude sve u najboljem redu.
Keep walking.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2-0
1-1
1-1
vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
al neka, poznato je da ja volim podhebavati na forumu ovom i to mi je najsladje raditi protiv onih sto se dignu, a sad vidimo kako se bayernovci dizu i pricaju kao da su izvukli recreativo huelvu a ne najbolji tim svih vremena. naravno, sve ovo se ne odnose na one koji su realno pisali
svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
al neka, poznato je da ja volim podhebavati na forumu ovom i to mi je najsladje raditi protiv onih sto se dignu, a sad vidimo kako se bayernovci dizu i pricaju kao da su izvukli recreativo huelvu a ne najbolji tim svih vremena. naravno, sve ovo se ne odnose na one koji su realno pisali
svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vi ste Bog, Allah, Mekka, Buda, Isus Krist. Svemoguca barcelona. Skonatli smo, haj sad cao.Romariooo je napisao/la:vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
Aj ti meni samo objasni zasto niti jedan post nisi napisao na temi Barce, nego samo ovdje palamudis ?Romariooo je napisao/la:vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
I zastose pravis nepismen, kada si svoje postove ne tako davno, sasvim pravilo pisao ?
Hvala
eee Romario buraz, de popusti ljude
prijateljski savjet....bezveze zavlacis pricu i tjeraš ih u djecija prepucavanja tipa Moj tata je jaci od tvog i slicno
Onda oni pocnu pljujati po Barci, ti njima uzvratiš, tako ukrug i ispada djeciji vrtić. I svi ispadaju djeca i pravi se cirkus od teme.
Mani se ćorava posla
Onda oni pocnu pljujati po Barci, ti njima uzvratiš, tako ukrug i ispada djeciji vrtić. I svi ispadaju djeca i pravi se cirkus od teme.
Mani se ćorava posla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.