Bagnis-Olivo 1 1.50
Et vam dva nadam se dobitna para
Analiza mi se neda pisat,al ukratko,oba favorita su u strasnoj formi i msm da ovo dobijaju
Sretno

Jos bih probao
V.Pospisil-R.Ram 1 1.65 cisto zbog sjajne forme Kanadjanina
Good luck

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
cuo u kladionici, a vidio sam da ima na tipicu samo sto sam uplacivao preko millenium kladionice a one neradeamarosim je napisao/la:imas na tipicu,kvota 30....de reci gdje si to cuo da uplatimo........gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
ima u Hrvatskoj u kladionici Stanleybet i koef je 20gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
bi li moglo biti u lutriji???? zna li iko??zgmiky je napisao/la:ima u Hrvatskoj u kladionici Stanleybet i koef je 20gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
hrvatskoj lutriji nema, imaš samo psk tam je koef 3 i stanley di je 20 to govorim za Hrvatskugundul je napisao/la:bi li moglo biti u lutriji???? zna li iko??zgmiky je napisao/la:ima u Hrvatskoj u kladionici Stanleybet i koef je 20gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
Nemagundul je napisao/la:
mislio sam BH lutrija (ona ima srce)
Ma fol je sto iz te 2. Engleske lige se samo ovaj par ne moze igrati, tacnije, ne moze se prelaz igrati.anonimni je napisao/la:možda bude ujutru, ne izbacuju oni sve na internet ranije, znam po PL, čitavu ponudu izbace tek u jutro kad se igraju tekme, možda je tako i s tim Englezima...
ja sam za taj prelaz cuo u utorak u kladionici i gledao sam na wwinu i bio je prelazanonimni je napisao/la:vidi fakat nema prelaza...
upratite to, al' ne vjerujem da će doći, čim svi znaju, ništa od tih dojava nema...
bevanda4 je napisao/la:
od mene npr. jedan riskantan (al kad se sjetite podrške kakvu dobijaju, onda se čini izgledan) :
olymp (h-6,5) - efes 1 @2,00
Vec sam ih odigrao slazem se sa tim da cesto igraju kod kuce prelaze i povezao sam ih zajedno sa Heracles-Groningen 2/1Milanista92 je napisao/la:Evo da ne ganjate duha na samo tome ... savjetujem da pokusate i ovo
Oliveirense - U.Madeira(p/k) 26,00 - 2/1
Skloni su prelazu kad igraju kuci ... Odigrali su ga vise puta ove sezone .. Pa pokusajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.