Ako ima neko da ide u subotu na utakmicu Leotar - Gradina, ako može da mi se javi na pm..
da ga zovem radi rezultata i tako

ovdje haman sve pomrlo :SBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li nekog ovde živog
Ako ima neko da ide u subotu na utakmicu Leotar - Gradina, ako može da mi se javi na pm..
AlmirexSTB je napisao/la:ovdje haman sve pomrlo :SBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li nekog ovde živog
ima zivi smo...cutimo i gledamomak_033 je napisao/la:Ima li koga iz Trebinja ovdje? Kakva je situacija u klubu?
Leotar sam gledao protiv Veleža i svidila mi se njihova igra.Fali malo više drskosti u igri i da zatjerate onoga centarfora, sve ostalo je OK i sigurno bi bili na kraju u gornjem dijelu tablice.Liku treba 20 šansi da zabije gol!sukna je napisao/la:ima zivi smo...cutimo i gledamomak_033 je napisao/la:Ima li koga iz Trebinja ovdje? Kakva je situacija u klubu?...dobra je situacija..konacno imamo covjeka koji zna sta je fudbal..to je nas trener Vlado Gacinovic..covjek koji voli Leotar iz srca...prelijepo igraju fudbal za razliku od svih ovih sezona iza...jedini problem je mali fond igraca..pa ovu ekipu mozemo nazvati..ceta mala a odabrana..
..situacija u klubu se normalizuje..po bodove u subotu protiv Borca . Pozz
Ta lokacija ti je ruglo...VAM je napisao/la:Cestitke na igri,uz malo srece ste ih mogli dobiti.Takodje cestitke,ko god da je zahtjevao da se ukloni ono ruglo od transparenta,s primitivcima ne ide drukcije..Samo naprijed momci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.