New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 02:39

SheldonCooper je napisao/la:Sulju nit miriše nit smrdi, trenutno je tu da popuni kvotu od pet igrača na terenu. Za sad je na razini Thomasa al sa slomljenom nogom. Vidjet ćemo kako će izgledat u ove ostale 3 utakmice?
Ma kakvi brate. Thomas sa slomljenom nogom je igrao protiv Utaha i razvaljivao je. Sulejman mora još puno pure jesti da bude na nivou četrdesetogodišnjeg Kurta. Ne znam, možda je baš dobar. Čuh da je u Kini bilježio 15 poena i 10 skokova u prosjeku, ali ovo je NBA. Vidjećemo kroz par utakmica.

Dobra druga četvrtina. Melo ponovo uništava. Nije loš JR :) Novak spušta loptu na zemlju, to volim vidjeti od njega.

Usput, Tina reče da je pričala s Sheedom i da će se vjerovatno vratiti do playoffa. Odlična vijest, falio nam je :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 02:46

Carlo je napisao/la:
Dobra druga četvrtina. Melo ponovo uništava. Nije loš JR :) Novak spušta loptu na zemlju, to volim vidjeti od njega.
Joj brate, 2 puta ju je spustio, jednom zamalo da padne u aut, a drugi puta se zabio pod kosem i nije znao sta da cini. Jos je na jednom polaganju fulio. Jeb'o me svak' ako on zna voditi loptu, samo uhvati i sutiraj i nek se nabija nogom u guzicu ako sta pogodi :lol: . Momak samo ima sut, zahvaljujuci i visini, jer da je nizi, tesko bi ista mogao i da sutira preko ruke ili da koga uzme na dribling. Stvarno lik osim suta nema nista, da mu je sut 30% losiji, ne bi imao mjesta u ligi. Sreca da su Knicksi **** u penetriranju pa nalaze igrace same na sutu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 02:49

adriano_leite je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Joj brate, 2 puta ju je spustio, jednom zamalo da padne u aut, a drugi puta se zabio pod kosem i nije znao sta da cini. Jos je na jednom polaganju fulio. Jeb'o me svak' ako on zna voditi loptu, samo uhvati i sutiraj i nek se nabija nogom u guzicu ako sta pogodi :lol: . Momak samo ima sut, zahvaljujuci i visini, jer da je nizi, tesko bi ista mogao i da sutira preko ruke ili da koga uzme na dribling. Stvarno lik osim suta nema nista, da mu je sut 30% losiji, ne bi imao mjesta u ligi. Sreca da su Knicksi **** u penetriranju pa nalaze igrace same na sutu.
A dobro, bar spušta :) Pa faktički njega šut drži u ligi i držaće ga sve dok bude pogađao šuteve. Ove godine je lošiji nego prošle, ali sada će playoff i prilika da se ispravi.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 13 apr 2013, 02:53

Pa nije bas da je imao dva spustanja lopte za parket. :lol:
Imao je nakon finte za 3 poena fin ulaz i pas ne znam za koga je bio, i jos 2-3 puta, za njega i previse. ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:06

Meloman MVP

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2013, 03:08

Melo i Irving trošu drogu oko izbora.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:15

DukeOfWellington je napisao/la:Melo i Irving trošu drogu oko izbora.
A brate baš sam neki dan gledao taj klip nakon dvije godine.

"Tamo nas stoline u Brčko" :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2013, 03:19

Carlo je napisao/la: A brate baš sam neki dan gledao taj klip nakon dvije godine.

"Tamo nas stoline u Brčko" :mrgreen:
Policija ISTRIKT Brčko :lol:

Smith se pridružio željama i pozdravima 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:22

JR 11-14 FG :) 6th igrač godine definitivno.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 13 apr 2013, 03:23

JR 11-14 iz igre 8-) :mrgreen:

Jos samo da Netsi privedu kraju protiv Pacersa. :)

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:25

Jared Zwerling ‏@JaredZwerling 19m
Cavs fans chanting for Melo. If he keeps playing like this, every arena the #Knicks play in during the playoffs could be a home game ;) ...
Nakon Atlante sada i Cleveland s skandiranjem "MVP". Lijepo od njih :) Ja mislim da i @adriano skandira pred kompjuterom :mrgreen:

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 13 apr 2013, 03:30

pa ja ko će nego napaćeni Cleveland?oni više vole da James ne dobije/osvoji nego da oni osvoje čini mi se
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 03:32

Carlo je napisao/la:
Cavs fans chanting for Melo. If he keeps playing like this, every arena the #Knicks play in during the playoffs could be a home game ;) ...
Nakon Atlante sada i Cleveland s skandiranjem "MVP". Lijepo od njih :) Ja mislim da i @adriano skandira pred kompjuterom :mrgreen:
Ma nisu uopste navijaci Cavsa nego navijaci Yankeesa koji su bili na tekmi Yankeesa jucer u Clevelandu (nisam siguran je li bilo jucer, ali cini mi se da je). To je neki kloc umislio da mu Cleveland skandira MVP MVP, nidje veze :lol: .

@GunnerEmir informisi se pa onda pisi debilne postove.

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:32

GunnerEmir je napisao/la:pa ja ko će nego napaćeni Cleveland?oni više vole da James ne dobije/osvoji nego da oni osvoje čini mi se
Po tome je i Atlanta napaćena...
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 13 apr 2013, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 13 apr 2013, 03:32

Ne, ne, @adriano sad sprema odbranu kad forumasi ponovo napadnu da je CLE skupina netalentovanih igraca, i da ce maksimalno biti u nivou ATL. :lol:

Netsi uzeli, hvala Deronu 33 pts, 2 reb, 14 ast :)

Velibor Dunjic 1985-2014

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 03:35

Carlo je napisao/la:
GunnerEmir je napisao/la:pa ja ko će nego napaćeni Cleveland?oni više vole da James ne dobije/osvoji nego da oni osvoje čini mi se
Po tome je i Atlanta napaćena...
Ma pusti ga, nidje veze, jedva docekao da napise da je Cleveland napacen. Ja ne znam kako neko moze tako nesto pisati za svoj bivsi tim. Da se makar informise prije nego da komentar, ali eto vazno je popljuvati.

Btw. ne znam sta je bilo na tekmi protiv Atlante, ali ovo su Yankeesi koji su jucer trebali imati tekmu protiv Indiansa, ali je odgodjena tekma zbog nevremena, sad sam evo provjerio. Austin Carr je takodjer rekao da je ostalo navijaca da bi gledali ovu tekmu.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 13 apr 2013, 03:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Mes Que Un Club!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2013, 03:35

Dakle, ako uzmemo večeras, u što se ne sumnja, treba nam još jedna pobjeda, ne nužno protiv Pacersa, mada bi bilo lijepo to uzeti i u velikom stilu rezervisati drugo mjesto istoka.

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 13 apr 2013, 03:36

adriano_leite je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Ma nisu uopste navijaci Cavsa nego navijaci Yankeesa koji su bili na tekmi Yankeesa jucer u Clevelandu (nisam siguran je li bilo jucer, ali cini mi se da je). To je neki kloc umislio da mu Cleveland skandira MVP MVP, nidje veze :lol: .

@GunnerEmir informisi se pa onda pisi debilne postove.
da se informisem?ne pada mi na pamet, evo baš gledam kako Allen i Lewis sipaju trice...ja samo komentarišem postove drugih ovdje,neko reče da Cle skandira,pa ja dajem objašnjenje što bi oni to uradili...
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 13 apr 2013, 03:38

i ja da napišem evo skandiraju Mirzi u Brooklynu MVP vi bi komentarisali to, a ne bi išli provjeravat...šta bih ja sad trebao ići gledat tekmu ili tako nešto pa da provjerim šta neko pjeva?

GUNNER 4EVER

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 03:41

GunnerEmir je napisao/la: da se informisem?ne pada mi na pamet, evo baš gledam kako Allen i Lewis sipaju trice...ja samo komentarišem postove drugih ovdje,neko reče da Cle skandira,pa ja dajem objašnjenje što bi oni to uradili...
Uzivaj u tricama Allena i Lewisa i ne pisi debilne komentare ako nisi informisan. To je prenio lik na twitteru, a Carlo kopirao. Ja gledam svoje Cavse, tvoj bivsi tim, te slusam Austina Carra koji se nalazi u dvorani i kaze da je skupina navijaca koja je ostala od jucer, kad su Yankeesi trebali igrati. Ja ako zelim nesto ili nekog popljuvati, prvo se informisem, da vidim imam li osnova da popljujem, a ne da se prosipam k'o riza.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []