LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Warriorsi su sinoc imali tesku utakmicu protiv Thundera koju su i izgubili, a veceras vec igraju protiv nas, a uz to su ostali i bez Lee-a. Ukoliko budemo imali pametan game-plan mozemo ih izdominirati pod kosem, jer ce izostankom Lee-a posao Howardu i Gasolu biti znatno olaksan...Sve ukazuje na nasu laganu pobjedu, no ovo su Lakersi i sa nama se ove sezone nikad ne zna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Veceras bez interneta i stolice , fino iz kreveta na SK-prime direktno LAL - GSW 
Kuci zadnjih 11 utakmica 10 pobjeda ( washington jedini poraz
) tako da i veceras se ocekuje pobjeda. Utah ce vjerovatno uzeti minesotu kuci. Dobra stvar je sto cemo znati na zadnji dan kako je utah igrala sa memphisom prije nego li pocne mec protiv houstona.
ser del barça es el millor que hi ha !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledao sam tekmu sinoc i povrijedio se Bogut,a ne Lee!amerosm je napisao/la:Warriorsi su sinoc imali tesku utakmicu protiv Thundera koju su i izgubili, a veceras vec igraju protiv nas, a uz to su ostali i bez Lee-a. Ukoliko budemo imali pametan game-plan mozemo ih izdominirati pod kosem, jer ce izostankom Lee-a posao Howardu i Gasolu biti znatno olaksan...Sve ukazuje na nasu laganu pobjedu, no ovo su Lakersi i sa nama se ove sezone nikad ne zna.
Onda je greska na forumu Lakersa, jer su tamo rekli da je Lee u pitanju, no to je nas najamanji problem ko ce igrati, a ko ne za nase protivnike, jer mi moramo do kraja sve dobiti ukoliko zelimo u PO po metlu.NEZALAGANJE je napisao/la:Gledao sam tekmu sinoc i povrijedio se Bogut,a ne Lee!amerosm je napisao/la:Warriorsi su sinoc imali tesku utakmicu protiv Thundera koju su i izgubili, a veceras vec igraju protiv nas, a uz to su ostali i bez Lee-a. Ukoliko budemo imali pametan game-plan mozemo ih izdominirati pod kosem, jer ce izostankom Lee-a posao Howardu i Gasolu biti znatno olaksan...Sve ukazuje na nasu laganu pobjedu, no ovo su Lakersi i sa nama se ove sezone nikad ne zna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- elninho_resTO
- Kontakt:
zar opetNEZALAGANJE je napisao/la:Gledao sam tekmu sinoc i povrijedio se Bogut,a ne Lee!amerosm je napisao/la:Warriorsi su sinoc imali tesku utakmicu protiv Thundera koju su i izgubili, a veceras vec igraju protiv nas, a uz to su ostali i bez Lee-a. Ukoliko budemo imali pametan game-plan mozemo ih izdominirati pod kosem, jer ce izostankom Lee-a posao Howardu i Gasolu biti znatno olaksan...Sve ukazuje na nasu laganu pobjedu, no ovo su Lakersi i sa nama se ove sezone nikad ne zna.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nista strrasno,povrijedio je clanak,ali je izasao iz predostroznosti,a nije ni otputovao u LA!elninho_resTO je napisao/la:zar opetNEZALAGANJE je napisao/la:Gledao sam tekmu sinoc i povrijedio se Bogut,a ne Lee!amerosm je napisao/la:Warriorsi su sinoc imali tesku utakmicu protiv Thundera koju su i izgubili, a veceras vec igraju protiv nas, a uz to su ostali i bez Lee-a. Ukoliko budemo imali pametan game-plan mozemo ih izdominirati pod kosem, jer ce izostankom Lee-a posao Howardu i Gasolu biti znatno olaksan...Sve ukazuje na nasu laganu pobjedu, no ovo su Lakersi i sa nama se ove sezone nikad ne zna.
ne znam da li je bilo, ako je bilo nije na odmet opet
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam Kobea sad i onda me neko ubjedjuje da velike minute nemaju veze s povredama i da nema krivice trenera...

Vinooooooooooo
Covjek ce se raspast' ako ovako nastavi..
Edit: Kobe izasao zbog povrede
Covjek ce se raspast' ako ovako nastavi..
Edit: Kobe izasao zbog povrede
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako mi je zao Kobea!
Ali,povreda je visila u zraku,a ovaj ni da ga izvadi ni 2min.
Pusti bolan sta on govori,ti si trener,odmori covjeka,nije njemu 20! 
Nemaju timeouta vise, baci ciglu sezone
edit: jao curry, srce mi stalo
- majestic24
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:Nemaju timeouta vise, baci ciglu sezone
aaaj majko...ja pretrno.
Dwight kad treba da promasi,on pogodi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
samosarajvo
- Kontakt:
staa je sa kobijem jel ozbiljnije nesto ili...?
- majestic24
- Kontakt:
Sta kazete na igru Gasola. Otkako se vratio,igra ko preporodjen.
Veceras triple-double..26-11-10
Veceras triple-double..26-11-10
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe nas je vratio sa dvije trice back to back i onda debil od Pringles-a , ga toliko forsira a vidio je da mu tijelo otkazuje zbog opterecenja
, ako je ahilova tetiva nema Bryanta to 2014
znaci i sljedeca sezona propala
, mada eto da sacekamo mri
Gasol konacno igra kako treba , mada je i vrijeme jer se citavu sezonu nije sastavio s loptom , Nash je bio promasaj , hem zbog slabe odbrane hem zbog ne saradnje sa Howardom, mada se Nash radovao igri sa Gasolom , ali nazalost nisu imali ni puno prilke obojca su u razlicitim intervalima bili povrjedjeni.
Gasol konacno igra kako treba , mada je i vrijeme jer se citavu sezonu nije sastavio s loptom , Nash je bio promasaj , hem zbog slabe odbrane hem zbog ne saradnje sa Howardom, mada se Nash radovao igri sa Gasolom , ali nazalost nisu imali ni puno prilke obojca su u razlicitim intervalima bili povrjedjeni.
Nedaj Boze, ali jest. Otisla mu je Ahilova tetiva.samosarajvo je napisao/la:staa je sa kobijem jel ozbiljnije nesto ili...?
Karijera nije bas u pitanju, ali sljedeca sezona jeste.
Vidjet cemo sutra kada dodju rezultati sa rengena i magnetne rezonance.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
samosarajvo
- Kontakt:
zar je ahilova toliko zeznuta da bi mogo godinu pauzirat? Jbt pa to bi haman pa znacilo kraj karijere?
Ovu sezonu izgurat kako se mora a onda ovom covjeku treba dovest normalnu ekipu sa dobrom klupom i dobrim trenerom gdje ce on igrati 35 minuta po utakmici naredne 2 godine jer je to zasluzio!!
Ovu sezonu izgurat kako se mora a onda ovom covjeku treba dovest normalnu ekipu sa dobrom klupom i dobrim trenerom gdje ce on igrati 35 minuta po utakmici naredne 2 godine jer je to zasluzio!!
Sumnjam da ce moci igrati 35 minuta kada se vrati.samosarajvo je napisao/la:zar je ahilova toliko zeznuta da bi mogo godinu pauzirat? Jbt pa to bi haman pa znacilo kraj karijere?
Chauncey Billups si je povrijedio Ahilovu Tetivu lani. Oporavak je trajao 10ak mjeseci.
Dominique Wilkins je imao isti problem: " onclick="window.open(this.href);return false;
Iako se vrati, izgubit ce jako puno na agilnosti, brzini... Izgubis crossover. Neznam kako ce se vratiti, ali on je ipak Mamba...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.