Ne tako davno vi ste za poluvrijeme na Camp Nou znali primiti 3 komada pa je utakmica na Alianz Areni bila iskljucivo revijalnog karaktera.
Sanse su 55-45 za Bayern radi losije forme Barcelone
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
dok se ne pojavi effe, uzecu si za slobodno i analiziracu igru farseRomariooo je napisao/la:nista druze effe, predlazemo da napisemo malo opsirniju analzu
Johny je napisao/la: Ne tako davno vi ste za poluvrijeme na Camp Nou znali primiti 3 komada pa je utakmica na Alianz Areni bila iskljucivo revijalnog karaktera.
Rummenigge je danas izjavio:Bilall je napisao/la: Tacno tako. Grijese ljudi. Za preiskusni Bayern pitanje terena nije bitno.
Cak cu reci da se bolje partije pruzaju u gostima sto je cinjenica.
Ja mislim da je to dio nekog psihickog rata kako bi rasteretio svoje igrace.Ozren je napisao/la:Rumenige izjavio kako je Barcelona favorit, mislim da bavarci bespotrebno favoriziraju katalonce, ako ne shvataju da je Bayern ove godine na nivou Barcelone, ako ne i bolji onda tesko da mogu proci.
Iako se slazem da je Gomez institucija za Mandzukica i mislim da bi Gomez ove godine bio tri puta bolji nego prethodne dvije,ali tako potcijeniti Mandzukica mogu samo oni koji nisu gledali utamice Bayerna ove sezone.Neutralan88 je napisao/la:ma kakav Mandzukic![]()
fakat ja ne znam jel lik 1 pogodak dao momacki, sve nesto sa 2-3 metra mu servirano![]()
on je prosjecan igrac poput Podolski nekad što je bio u Bayernu, Gomez je institucija za Mandzu
rob do bagro je napisao/la:Kakav gomez, lik ne zna ni prediblati igraca a kamoli da se zalaze za momcad, nek je on frizuricu napravo to je bitno.

zaboravio si HEGEMONIJA.NYKnicks Fan je napisao/la:Vi ste Bog, Allah, Mekka, Buda, Isus Krist. Svemoguca barcelona. Skonatli smo, haj sad cao.Romariooo je napisao/la:bla bla bla barcelona najbolja bla bla bla
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =RAQE9OAW0" onclick="window.open(this.href);return false;PatrickBateman je napisao/la:Pa Barca je jedina od polufinalista koja nije dala gol iz ofsajdaanelbavarac je napisao/la:Znaci Uefalona![]()
Ovde nema favorita to je jasno,za nas je hendikep sto prvu igramo kod kuce mislim da je bolje po nas bilo da smo prvu tekmu gosti, ali sta je tu je.moramo vjerovati u ovu ekipu i ako odigramo sa 100% svojuh mogucnosti uvjeren sam da mozemo proci
Znaci,ovo je broj 2 do sada,da i ovo citiram i arhiviram.M4kaveli je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Ja iskreno boga molim da Puyol bude igrao protiv Bayerna,jer u ionako smijesnoj odbrani Uefalone taj panj bi bio plus za nase napadace,lik je presmijesan igrac![]()
![]()
![]()
![]()
anelbavarac je napisao/la:Ja iskreno boga molim da Puyol bude igrao protiv Bayerna,jer u ionako smijesnoj odbrani Uefalone taj panj bi bio plus za nase napadace,lik je presmijesan igrac![]()
![]()

To isto vazi i za Barcu.hule_barca je napisao/la:Čitam malo ove vaše komentare vezane za tekmu protiv Barce. Malo mi je čudno što ste toliko sigurni u trijumf, ali dobro, ko visoko leti nisko pada. Vrijeme je da se vidi i taj Bayern protiv prave ekipe.
A sta je to Juve, do Bayerna nisu primili go u 5 utakmica LP zaredom, izbacili i demolirali i dalje trenutnog prvaka evrope, odigrali sezonu neporazeni (sto je cudo bozije u modernom fudbalu, sto ni Barca ni ovakav Bayern nisu uradili).hule_barca je napisao/la:Čitam malo ove vaše komentare vezane za tekmu protiv Barce. Malo mi je čudno što ste toliko sigurni u trijumf, ali dobro, ko visoko leti nisko pada. Vrijeme je da se vidi i taj Bayern protiv prave ekipe.
Hehe...ne znam za ostale ali ja sam svoje rekao. 51:49 za Barcu zbog uzvrata na Camp Nourob do bagro je napisao/la: To isto vazi i za Barcu.
Sad ti porediš Juve sa Barcom. Svaka čast Juveu ali porediti ih sa Barcom, ne znam šta bih rekao. Znači porediš različite stilove igre, zatim npr. Pogbu i Busquetsa, ili Pelusa i Albu. Ne želim da omaložavam Juve ili nešto slično, ali ako je Bayern raznio Juve ne znači automatski da je favorit ili nešto slično protiv Barce.chi3llo je napisao/la: A sta je to Juve, do Bayerna nisu primili go u 5 utakmica LP zaredom, izbacili i demolirali i dalje trenutnog prvaka evrope, odigrali sezonu neporazeni (sto je cudo bozije u modernom fudbalu, sto ni Barca ni ovakav Bayern nisu uradili).
SIgurni su jer im ekipa nije ovako igrala odkad znaju za nju
U toj ekipi su igrali jedan Lell ( koji je poslije toga bio u Koelnu i Herhti ), Oddo ( koji je poslije toga otisao u Lecce ), Breno ( koji je dobio zabranu ulaska u Njemacku radi piromanije ), Ze Roberto ( koji se vratio u Brazil ), Butt na golu i tako dalje.Johny je napisao/la:Yebo te ovaj Jajern jaci od Barce na svim pozicijama izgleda![]()
Ne tako davno vi ste za poluvrijeme na Camp Nou znali primiti 3 komada pa je utakmica na Alianz Areni bila iskljucivo revijalnog karaktera.
Arhiviraj i bisere svojih istomisljenika ( mislim na navijace Barce, ne Citya ).Cautinho je napisao/la:Znaci,ovo je broj 2 do sada,da i ovo citiram i arhiviram.M4kaveli je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Ja iskreno boga molim da Puyol bude igrao protiv Bayerna,jer u ionako smijesnoj odbrani Uefalone taj panj bi bio plus za nase napadace,lik je presmijesan igrac![]()
![]()
![]()
![]()
Samo vi nastavite
Ne poredim Juve sa Barcom, al ti rece Bayern nije igrao sa pravom ekipom, ako Juve nije prava ekipa sa uspjesima koje sam ti naveo, onda ne znam sta je.hule_barca je napisao/la:Sad ti porediš Juve sa Barcom. Svaka čast Juveu ali porediti ih sa Barcom, ne znam šta bih rekao. Znači porediš različite stilove igre, zatim npr. Pogbu i Busquetsa, ili Pelusa i Albu. Ne želim da omaložavam Juve ili nešto slično, ali ako je Bayern raznio Juve ne znači automatski da je favorit ili nešto slično protiv Barce.chi3llo je napisao/la: A sta je to Juve, do Bayerna nisu primili go u 5 utakmica LP zaredom, izbacili i demolirali i dalje trenutnog prvaka evrope, odigrali sezonu neporazeni (sto je cudo bozije u modernom fudbalu, sto ni Barca ni ovakav Bayern nisu uradili).
SIgurni su jer im ekipa nije ovako igrala odkad znaju za nju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.