Ovo sam vidio kod jednog turcina na zidu na fb, jucer je pogodio Leicester-Birmingham iz 1/X, First Vienna-St.Polten X.
Pa ko hoce probat na sicu, nek izvoli.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bayernova druga postava ce dobiti bilo koji tim u Njemackoj, tako da je 1 siguran.dekan4 je napisao/la:Po meni previse klubova tipujes iz Engleske lige, mislim da je nemoguce skinuti tolike parove pogotovo u Engleskoj...isto ja ne bih igrao Bayerna jer sad je prosla liga prvaka a vec osigurali titulu tako da ce vjerovatno odmarati cijelu postavu jer im ne treba neki rezultat...pozdrav
igrali su prije 4 dana,domacin bio flensburg ,koji se izvukao na odbrane golmana i uzeli bod,hamburg vodio i po 4 gola razlike,ali domaci aprket i malo sudijske navlakuse doveli su flensburg do jednog boda,ubijedzen sam da hamburg nece kiskati danas,ali za svaki slucaj osiguraj se sa x-omLesnar je napisao/la:hamburg-flensburg - 1 ?
ako neko prati rukomet šta misli o ovome ?
Kako se zove turcinrob do bagro je napisao/la:TKI Tav. Linyitspor - 1461 Trabzon 1/2
Ovo sam vidio kod jednog turcina na zidu na fb, jucer je pogodio Leicester-Birmingham iz 1/X, First Vienna-St.Polten X.
Evo povedose ovi iz penala u 39 minuti izgleda da ce doci 1/2rob do bagro je napisao/la:TKI Tav. Linyitspor - 1461 Trabzon 1/2
Druze de ti opet javi kad bude tako šta izbacio,, kod njih svaka druga utakmica prelaz.rob do bagro je napisao/la:TKI Tav. Linyitspor - 1461 Trabzon 1/2
zbog cega drug, kruze neke price ili tvoj osjecaj?Falcaoo je napisao/la:Hajduk-Cibalia x2LenBias je napisao/la:arsenal
hajduk
vojvodina
celik
vrijedi li danas traziti te jedinice, kako vam se cini?

imam i neki osjecaj a i cibaliji treba za opstanak i jos je hajduk umoran od kupaLenBias je napisao/la:zbog cega drug, kruze neke price ili tvoj osjecaj?Falcaoo je napisao/la:Hajduk-Cibalia x2LenBias je napisao/la:arsenal
hajduk
vojvodina
celik
vrijedi li danas traziti te jedinice, kako vam se cini?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.