sta ces, vidi se da nije bas lahko tome djecakuharishp je napisao/la:Ma to je da mu ,,lakse prodju,,provokacijesteve-o je napisao/la:@harishp: pa vidis bola da je ovaj Karim jedini arapski skripar, ta on je "poseban"

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
sta ces, vidi se da nije bas lahko tome djecakuharishp je napisao/la:Ma to je da mu ,,lakse prodju,,provokacijesteve-o je napisao/la:@harishp: pa vidis bola da je ovaj Karim jedini arapski skripar, ta on je "poseban"
Ma nemora Grbavica to bit al je SRAMOTNO na onoj livadi oranju da repka igra i plus je mal do jaja....bossna je napisao/la:pa sredite svoje stadione sta hocete da vam mi skupljamo pare da ih sredite il sta hocete da ljudi nedobiju penzije godinu dana da bi vi sredili grbavicu i kosevo...........kosevo se opet moze i sredit nekako al grbavica naj bolje rjesenje je da se srusi skroz pa da se pravi iznovabosnjoo je napisao/la:Naznam ljudi sta da vam kazem!!!
Al jedno znam SRAMOTA je sto mi igramo na stadionu koji prima max20 hiljada. I onakav teren to je katastrofa bozija.
Pod hitno treba Grbavicu obnovit i malo dogradit i tu da se igra, il na Kosevu Bilino polje je Kita. Prica ide nam bole na Bilinom Polju je suplja babija prica. Zajebi to drug, igraj na najboljem i najvecem stadijonu i to je to.
dosad je svima valjo sad nevalja pa nasem narodu nemoze bog udovoljit kad je nas narod stoka velikabosnjoo je napisao/la:Ma nemora Grbavica to bit al je SRAMOTNO na onoj livadi oranju da repka igra i plus je mal do jaja....bossna je napisao/la:pa sredite svoje stadione sta hocete da vam mi skupljamo pare da ih sredite il sta hocete da ljudi nedobiju penzije godinu dana da bi vi sredili grbavicu i kosevo...........kosevo se opet moze i sredit nekako al grbavica naj bolje rjesenje je da se srusi skroz pa da se pravi iznovabosnjoo je napisao/la:Naznam ljudi sta da vam kazem!!!
Al jedno znam SRAMOTA je sto mi igramo na stadionu koji prima max20 hiljada. I onakav teren to je katastrofa bozija.
Pod hitno treba Grbavicu obnovit i malo dogradit i tu da se igra, il na Kosevu Bilino polje je Kita. Prica ide nam bole na Bilinom Polju je suplja babija prica. Zajebi to drug, igraj na najboljem i najvecem stadijonu i to je to.
Nesto se mora poduzet
UPRAVO!Njima je drago sto nismo prosli,jer onda imaju materijala da pljuju po Ciri,ili po kome vec hoce.lejla je napisao/la:kako su jadni neki ljudi,,, kopaju po ovih 450 stranica, traze nase zezancije, slike, nadanja, optimizam i smiju se i zezaju,, to jednostavno daje dojam da su jedva docekali ovaj poraz da bi se mogli pravit pametni i zadovoljavat svoj bolesni seljacki ego,,, nemam rijeci za te psihopate, ignorisanje je najbolji lijek![]()
![]()
hahhaahahahhahahah sto me covjek nasmijaamerosm je napisao/la:Ja mislim da je Vas vecina upravu kad kaze da su krivi Ciro i reprezentativci sto nismo otisli u Juznu Afriku. Miske je kriv sto je imao ozlijedu, Spaha je kriv sto je imao zuti karton, Dzeko je kriv sto nije dao gol, Ibisevic je kriv sto nije trcao itd itd. Ja se tu u potpunosti slazem s Vama, bolje da nam vrate prijasnji rezim kad nas je jedna Moldavija nadigrala usred Sarajeva, kada su nam rahljavi Grci koji nikom nisu dali dva gola (osim Luxembourgu i nama) dali cetiri komada usred Zenice, jer zaboga sada izbacimo trecu ekipu sa EP-a u nasoj grupi, izbacimo jednu mladu prespektivnu Belgiju, odnosno ocitamo joj lekciju u cetiri dana i to dva puta, jednoj Spaniji koja je do tad u 900 minuta primila samo 3 gola damo za dvije minute dva gola, jedan Portugal spasi samo cudo da ne primi bar jedan gol usred Lisabona, i stekli smo respket cijelog svijeta i velike repke ne zele igrati protiv nas jer znaju da bi mogli neslavno zavrsiti. Mislim da je ovo za godinu dana jedan veliki neuspjeh jer i u timu imamo jednog od najboljih napadaca Evrope, jednog od najboljih veznih igraca Evrope, odnosno playmakera, jednog mladog Pjanica koji vazi za najveci talenat u Evropi, jednog Spahica koji je najbolji defenzivac jedne od najacih liga na svijetu.
Zato se ja apsolutno slazem s Vama, da je bolje da nam vrate Moldaviju, Grcku i ostale ekipe koje su nas prethodne dvije godine pobjedjivale i da neki anonimusi igraju reprezentaciji.
Kakavih ljudi ima Boze me sacuvaj. Pa mi da smo bili od 1930. prvaci svijeta svake cetiri godine, i jednom da smo ispali u polufinalu odmah bi bili klocevi, retardi, glupani, seljaci itd., a sutra kad postignu gol u svojim klubovima cete govoriti bravo majstore.
ko da je grijeh nadat se, barem smo uzivali u ovih mjesec-dva sanjanja o Africi,,, meni je jos 'a nama baraz jeeeEE' u glavi,,,the scouser je napisao/la:UPRAVO!Njima je drago sto nismo prosli,jer onda imaju materijala da pljuju po Ciri,ili po kome vec hoce.lejla je napisao/la:kako su jadni neki ljudi,,, kopaju po ovih 450 stranica, traze nase zezancije, slike, nadanja, optimizam i smiju se i zezaju,, to jednostavno daje dojam da su jedva docekali ovaj poraz da bi se mogli pravit pametni i zadovoljavat svoj bolesni seljacki ego,,, nemam rijeci za te psihopate, ignorisanje je najbolji lijek![]()
![]()
majko mila,,, cime se ti zamaras,,,Zenicajesampion je napisao/la:Kriva je dijaspora !!
Svi su trebali poslati na jedan racun po 20 eura da se momcima isplate premije u slucaju prolaza..Neka je milion nasih vani, i da posalju po 20 eura, to je 20 miliona eura, dakle skoro milion po glavi za 2 utakmice..Ne zaradjuju toliko ni u svojim klubovima...
trebaju igraci da posalju narodu poslije ove bruke i sramote sto su priredili narod davo po 150 eura za kartu a oni nisu ni osutali na golZenicajesampion je napisao/la:Kriva je dijaspora !!
Svi su trebali poslati na jedan racun po 20 eura da se momcima isplate premije u slucaju prolaza..Neka je milion nasih vani, i da posalju po 20 eura, to je 20 miliona eura, dakle skoro milion po glavi za 2 utakmice..Ne zaradjuju toliko ni u svojim klubovima...
hehe...lejla je napisao/la:ko da je grijeh nadat se, barem smo uzivali u ovih mjesec-dva sanjanja o Africi,,, meni je jos 'a nama baraz jeeeEE' u glavi,,,the scouser je napisao/la:UPRAVO!Njima je drago sto nismo prosli,jer onda imaju materijala da pljuju po Ciri,ili po kome vec hoce.lejla je napisao/la:kako su jadni neki ljudi,,, kopaju po ovih 450 stranica, traze nase zezancije, slike, nadanja, optimizam i smiju se i zezaju,, to jednostavno daje dojam da su jedva docekali ovaj poraz da bi se mogli pravit pametni i zadovoljavat svoj bolesni seljacki ego,,, nemam rijeci za te psihopate, ignorisanje je najbolji lijek![]()
![]()
Hvala na odgovoru..BOSNA JE ZAKON je napisao/la: Pa gledaj, mi smo u trecoj grupi, tako da mi ne mozemo dobiti nikog iz trece grupe, dobit cemo jednu iz prve, jednu iz druge, jednu iz cetvrte, jednu iz pete i jednu iz seste grupe, i to sve zajedno ce biti jedna grupa kvalifikacija za evropsko npr.
1.Njemacka
2.Danska
3.BiH
4.Belgija
5.Albanija
6.Malta
mogle se kupit farmerke i plus otic malo u zivot heheheerob do bagro je napisao/la:neka mi vrate pare od karte...sto je ne proda...sad bi mogao sebi hlace jedne uzet...ionako imam jedne poderane![]()
![]()
ovo sto si napisao sad je najveca glupost koju sam procitao na ovom forumu.pa legendo ko je obnovio bilino polje nego nogometni savez.sta pricas gluposti,cuj molim te obnovi te stadione svoje.pa ne mozemo doci na red,od colakovica,dominkovica jelica,koji prave stadione po zenici orasju,modrici.imali jos kakva selendra da se napravi stadion.ne mislim nikog vrijedjat,niti najmanje zenicu,ali ovakav tekst mi izvuce zivce.ja nemam nista protiv da se utakmice igraju u zenici,ali odavno je zenica prestala biti nasa ne osvojiva tvrdjava,osvojili su je mnogi dosta puta do sad,tako da je apsurd,oslanjati se na 13000 navijaca,i od toga praviti neku famu.podrska je bila super svaka cst,ali nam to vise ne predstavlja nikakvu prednost.sto se igre tice,zao mi je i svi sad pametujemo i seremo,od neke huje.ja samo znam da odavno nisam osjecao takvu euforiju,pa makar im hvala na tome,krivo mi je sto smo maleri,ali bolje ni ne zasluzujemo,jer smo mi samo jadne balije,cetnici i ustase,i nista bolje ne zasluzujemo.nemamo ponosa ni malo,zato nam bog ni neda dalje,krivo mi kad vidim sloveniju **** na svjetskom,a drago mi jako mi drago sto vam se medunjanin pokazo ko klasa.vodite ga kuci svi koji ste ga hvalili.da bogda nam nikad vise takvi ne igrali za nas.bossna je napisao/la:pa sredite svoje stadione sta hocete da vam mi skupljamo pare da ih sredite il sta hocete da ljudi nedobiju penzije godinu dana da bi vi sredili grbavicu i kosevo...........kosevo se opet moze i sredit nekako al grbavica naj bolje rjesenje je da se srusi skroz pa da se pravi iznovabosnjoo je napisao/la:Naznam ljudi sta da vam kazem!!!
zbog vas dvojice i slicnih vam ne cita mi se ova tema,,, presaberite se malo, razmisljanje nije nikog ubilo,,,bossna je napisao/la:mogle se kupit farmerke i plus otic malo u zivot heheheerob do bagro je napisao/la:neka mi vrate pare od karte...sto je ne proda...sad bi mogao sebi hlace jedne uzet...ionako imam jedne poderane![]()
![]()
Po tom bi Slovenija trebala biti u prvom sesiru ili makar SlovackaAeroPlus je napisao/la:Hvala na odgovoru..BOSNA JE ZAKON je napisao/la: Pa gledaj, mi smo u trecoj grupi, tako da mi ne mozemo dobiti nikog iz trece grupe, dobit cemo jednu iz prve, jednu iz druge, jednu iz cetvrte, jednu iz pete i jednu iz seste grupe, i to sve zajedno ce biti jedna grupa kvalifikacija za evropsko npr.
1.Njemacka
2.Danska
3.BiH
4.Belgija
5.Albanija
6.Malta
Ali nerazumijem zar nebi trebala Hrvatska da dodze u losiju grupu a oni leze u najboljoj a zavrsili na ovim kvalifikacijama na 3 mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.