laktasi vs ŽELJO 0-2 Beslija 28' ; Mesanovic 76'

aBd

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nime_tm87 je napisao/la:HOCEMO POBJEDU!
![]()
![]()
laktasi vs ŽELJO 0-2 Beslija 28' ; Mesanovic 76'![]()
aBd
Nije nikakva tajna da sam na pocetku mislio da ce on upravo biti alpha i omega ekipe,ali iz sedmice u sedmicu on pada,vjerovatno jer do sada nije igrao na ovom nivou(mozda zvuci smijesno ali tako je),nadam se da ce na proljece biti malo svjeziji u svakom pogledu!Seyo_TM je napisao/la:definitivno smo brzi u protoku lopte bez njega ali problem je nasa tupa publika koja misli da je on alpha i omega...yebat hina...bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je ovo zadnja sansa da ostanemo u igri za Europu kroz prvenstvo,u Laktasima nam "igra" samo pobjeda i tako treba i nastupiti gore,oni su vec jednom nogom u 1.ligi RS-a i gledat ce da uzmu koju kintu do kraja sezone...
Zbog 3 zuta nece bili Culuma,sto mi je u neku ruku i drago jer je totalno pao sa performansom,a igra nam je mnogo tecnija kada njega nema!
Stole iz Bora je napisao/la:KADETI: Zeljeznicar - Velez 11:0, Slavija - Olimpik 2:4, Radnik - Siroki Brijeg 0:2, Sarajevo - Leotar (22. novembar). Slobodan Zrinjski. Zaostale utakmice: Slavija - Sarajevo 0:3, Velez - Olimpik 1:5, Slavija - Zrinjski
2:2.
Poredak: Zeljeznicar 35 (14),
Olimpik 32 (13),
Radnik 29 (14),
Sarajevo 17 (12)...
JUNIORI: Zeljeznicar - Velez 7:0, Slavija - Olimpik 3:2, Radnik - Siroki Brijeg 3:1, Sarajevo - Leotar (22. novembar). Slobodan Zrinjski. Zaostale utakmice: Slavija - Sarajevo 1:4, Velez - Olimpik 0:1, Slavija - Zrinjski 0:1.
Poredak: Sarajevo 30 (12),
Zrinjski 29 (13),
Zeljeznicar 23 (14),
Radnik 21 (14)...
Mislim prijatelju da si se malo zajebao radi se o majicama cijena je 25KMTheManiacs je napisao/la: U UDRUZENJU STIGLE NOVE DUX
25 KM KOSTAJU
Nisu ,samo duksevi ,ali imas neke salove u plavom salonu pa ako ti se svidi izmi (10 KM)hariss_tm1987 je napisao/la:kad ste vec spomenuli,, jesu li dosli bar salovii![]()
Samo_Zeljo je napisao/la:dzoka jesi to cuo od nekog u prolazu![]()
bice svasta poslije nove aBd a ovo su majice 25 KM do juce se kolko ja znam moglo naruciti...
Pa fakat da zna .. kako to mozes pitati.TNT je napisao/la:Zna Nijaz gdje je najtanje...VIVA LA GOLAC
Duxeve ne mozete kupiti vec naruciti koliko narudzbi toliko duxeva!TheManiacs je napisao/la:Samo_Zeljo je napisao/la:dzoka jesi to cuo od nekog u prolazu![]()
bice svasta poslije nove aBd a ovo su majice 25 KM do juce se kolko ja znam moglo naruciti...
Brate nisam cuo nego sam otisao u udruzenje i kupio![]()