e bas sam ceko da to napises pa nismo ni mi mogli doc nared dok se ulagalo u sarajevo sve su pare iz cijele bih samo ulagali u sarajevo e dosta je vise sad cekajte malo dok dodzete naredjordan 23 je napisao/la:ovo sto si napisao sad je najveca glupost koju sam procitao na ovom forumu.pa legendo ko je obnovio bilino polje nego nogometni savez.sta pricas gluposti,cuj molim te obnovi te stadione svoje.pa ne mozemo doci na red,od colakovica,dominkovica jelica,koji prave stadione po zenici orasju,modrici.imali jos kakva selendra da se napravi stadion.ne mislim nikog vrijedjat,niti najmanje zenicu,ali ovakav tekst mi izvuce zivce.ja nemam nista protiv da se utakmice igraju u zenici,ali odavno je zenica prestala biti nasa ne osvojiva tvrdjava,osvojili su je mnogi dosta puta do sad,tako da je apsurd,oslanjati se na 13000 navijaca,i od toga praviti neku famu.podrska je bila super svaka cst,ali nam to vise ne predstavlja nikakvu prednost.sto se igre tice,zao mi je i svi sad pametujemo i seremo,od neke huje.ja samo znam da odavno nisam osjecao takvu euforiju,pa makar im hvala na tome,krivo mi je sto smo maleri,ali bolje ni ne zasluzujemo,jer smo mi samo jadne balije,cetnici i ustase,i nista bolje ne zasluzujemo.nemamo ponosa ni malo,zato nam bog ni neda dalje,krivo mi kad vidim sloveniju **** na svjetskom,a drago mi jako mi drago sto vam se medunjanin pokazo ko klasa.vodite ga kuci svi koji ste ga hvalili.da bogda nam nikad vise takvi ne igrali za nas.bossna je napisao/la:pa sredite svoje stadione sta hocete da vam mi skupljamo pare da ih sredite il sta hocete da ljudi nedobiju penzije godinu dana da bi vi sredili grbavicu i kosevo...........kosevo se opet moze i sredit nekako al grbavica naj bolje rjesenje je da se srusi skroz pa da se pravi iznovabosnjoo je napisao/la:Naznam ljudi sta da vam kazem!!!
Al jedno znam SRAMOTA je sto mi igramo na stadionu koji prima max20 hiljada. I onakav teren to je katastrofa bozija.
Pod hitno treba Grbavicu obnovit i malo dogradit i tu da se igra, il na Kosevu Bilino polje je Kita. Prica ide nam bole na Bilinom Polju je suplja babija prica. Zajebi to drug, igraj na najboljem i najvecem stadijonu i to je to.
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Oni rade isto sto je i radilo pola BiH.. Sjecas se mozda utakmice Turska-Hrvatska?? Svi bili u crvenomTheManiacs je napisao/la:Evo kako hrvatska navija za BOSNU

I pravo da ti kazem boli me briga za njih

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
e draga lejla bolje ti je igraj se sa barbikama nego sto se vrtis po forumima djete dragolejla je napisao/la:zbog vas dvojice i slicnih vam ne cita mi se ova tema,,, presaberite se malo, razmisljanje nije nikog ubilo,,,bossna je napisao/la:mogle se kupit farmerke i plus otic malo u zivot heheheerob do bagro je napisao/la:neka mi vrate pare od karte...sto je ne proda...sad bi mogao sebi hlace jedne uzet...ionako imam jedne poderane![]()
![]()
![]()

e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
stadion bilino polje treba gospoda iz saveza malo da otvore svoje dzepove da uloze u stadion da prima neki 30-40 hiljada navijaca da promjeni travu dosta su se nakrali para.koje sarajevo sta god sarajevo dosta sarajeva vise
To ti je na osnovu onog FIFA rankinga za Europu.harishp je napisao/la:Po tom bi Slovenija trebala biti u prvom sesiru ili makar SlovackaAeroPlus je napisao/la:Hvala na odgovoru..BOSNA JE ZAKON je napisao/la: Pa gledaj, mi smo u trecoj grupi, tako da mi ne mozemo dobiti nikog iz trece grupe, dobit cemo jednu iz prve, jednu iz druge, jednu iz cetvrte, jednu iz pete i jednu iz seste grupe, i to sve zajedno ce biti jedna grupa kvalifikacija za evropsko npr.
1.Njemacka
2.Danska
3.BiH
4.Belgija
5.Albanija
6.Malta
Ali nerazumijem zar nebi trebala Hrvatska da dodze u losiju grupu a oni leze u najboljoj a zavrsili na ovim kvalifikacijama na 3 mjestu![]()
Ti se bodovi dobijaju ili gube u malo duzem periodu,sto znaci neke repke zive od stare slave.
Kao sto je i Grcka.
Ovakve slike nek nas ponose sto som BIH..Ovo je bolan ziva ljubomora nasi susjeda.TheManiacs je napisao/la:Evo kako hrvatska navija za BOSNU
Nije im ni lako,ove godine nisu uspjeli ni do baraza doci,zato moram mo ih u jednu ruku i razumijeti sto su navijali za Porutgal..
ti mali kakis citav dan ovdje i dokazujes svoj primitivizam,,, e pa ja necu sutit,,, imaj postovanja prema pametnijima od sebe,,,bossna je napisao/la: e draga lejla bolje ti je igraj se sa barbikama nego sto se vrtis po forumima djete drago

uzivaj u ponizavanju heroja nacije,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Ja ne mogu skinuti zvijezde sa neba
Ne mogu naci put, put do svemira
Al' ti mogu ovu pjesmu poslati
Da znaš da sam živ ljubavi
Kad se nocas na mom licu suze zalede
Necu dati da me strah sa sobom povede
Ja još imam snage sam da pobijedim
Da smo zajedno lakše bilo bi
Sva bol svijeta je nocas u Bosni
Ostajem da bolu prkosim
I nije me strah stati pred zid
Ja znam da zapjevam, ja znam da pobijedim
Ko ce mjesto mene stražu cuvati?
Da se nikada zlo ne ponovi
Sva bol svijeta je noæas u Bosni
Ostajem da bolu prkosim
Ostajem da bolu prkosim
Da se ova pjesma pustala juce cijeli dan, sad bi trazili najpovoljnije karte za Afriku....
Ne mogu naci put, put do svemira
Al' ti mogu ovu pjesmu poslati
Da znaš da sam živ ljubavi
Ja još imam snage sam da pobijedim
Da smo zajedno lakše bilo bi
Ostajem da bolu prkosim
Ko ce mjesto mene stražu cuvati?
Da se nikada zlo ne ponovi
Sva bol svijeta je noæas u Bosni
Ostajem da bolu prkosim
Ostajem da bolu prkosim
Da se ova pjesma pustala juce cijeli dan, sad bi trazili najpovoljnije karte za Afriku....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
ovde bi bilo krvi do koljena...forza je napisao/la:e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora

heroji idu u afriku a kakva ti je to kultura da reknes nekom da kaki a ja sam te mogo napravit al ko zna mozda i jesam samo to neznaslejla je napisao/la:ti mali kakis citav dan ovdje i dokazujes svoj primitivizam,,, e pa ja necu sutit,,, imaj postovanja prema pametnijima od sebe,,,bossna je napisao/la: e draga lejla bolje ti je igraj se sa barbikama nego sto se vrtis po forumima djete drago![]()
nemam namjeru se spustat na tvoju razinu i nastavljat ovu 'diskusiju'....
![]()
![]()
uzivaj u ponizavanju heroja nacije,,,![]()
![]()

Zadnja izmjena: bossna, dana/u 19 nov 2009, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ha ha ha..forza je napisao/la:e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora
E uz ovu grupu docekali bi i drugi rat na balkanu

mah šta vam je,nećemo mi to ni igrat,mi ćemo bit izbačeni iz sljedecih kvalifikacija 

ovo ne bi bilo dobro , barem ja tako mislimforza je napisao/la:e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora

× Plava krv ispod koze ×
Dobro mislisMaliMemo je napisao/la:ovo ne bi bilo dobro , barem ja tako mislimforza je napisao/la:e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Stone Island
- Kontakt:
Bože sačuvaj.
Mislim da se ovdje više ništa neće pametno napisati.Ključajte ovo,foruma vam !
Mislim da se ovdje više ništa neće pametno napisati.Ključajte ovo,foruma vam !
Ova slika je FAKE...TheManiacs je napisao/la:Evo kako hrvatska navija za BOSNU
ti si fakat fenomen, za 5 dana nakucat 163 posta, ja mislim da to nikom do sada na forumu nije uspjelo, i to sve "šupljak", daj ba malo pretsani, dosta te visebossna je napisao/la:heroji idu u afriku a kakva ti je to kultura da reknes nekom da kaki a ja sam te mogo napravit al ko zna mozda i jesam samo to neznaslejla je napisao/la:ti mali kakis citav dan ovdje i dokazujes svoj primitivizam,,, e pa ja necu sutit,,, imaj postovanja prema pametnijima od sebe,,,bossna je napisao/la: e draga lejla bolje ti je igraj se sa barbikama nego sto se vrtis po forumima djete drago![]()
nemam namjeru se spustat na tvoju razinu i nastavljat ovu 'diskusiju'....
![]()
![]()
uzivaj u ponizavanju heroja nacije,,,![]()
![]()
![]()
- Zenicajesampion
- Kontakt:
varas se..ja se juce registrovao ...

Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
jos samo kosovo ili albanijaAeroPlus je napisao/la:Ha ha ha..forza je napisao/la:e jesu nas poredali.....evo sta bi se moglo desiti tj. ko bi mogao biti u jednoj od grupa ...
1.Hrvatska
2.Srbija
3.BiH
4.Slovenija
5.Crna Gora
E uz ovu grupu docekali bi i drugi rat na balkanu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.